|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
:d
#1052 |
Zakorzenienie
|
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno spróbuję d/s jako b/s, aż ciekawa jestem jak to będzie wyglądać. W ogóle ja głupia pała dzisiaj oglądałam skład Oleo Repair w sklepie i nie zauważyłam tam alkoholu w środku składu! To narzekam na alkohol w Joannie i kupuję dalej to samo, no po prostu brak słów co do mnie... No ale spróbuję tego Oleo, może mi krzywdy nie zrobi skoro tyle tam ekstraktów i olejków. Najwyżej znowu zetnę włosy. Jeszcze półtora roku temu miałam prawie do pasa, a teraz tylko do ramion, biedne przerzedzone kłaczki... a były takie fajne, gęste... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny, trzymajcie mnie, bo znów wpadam w zakupowy szał ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 Czas edycji: 2013-09-11 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Choroba rozklada mnie coraz bardziej, porobilo mi sie pelno pryszczy, a w piatek wystep...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie też . Tylko pytanie czy to dobrze przylega do skórek/płytki paznokcia ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Zadomowienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42758710]Co się z nimi stało, skoro były takie fajne?[/QUOTE]
Mam jakieś problemy z hormonami, to znaczy nadmiar androgenów. Nie wiadomo jeszcze, czy i jak to zostanie u mnie zlikwidowane. W każdym razie włosy bardzo wypadają, zatykam cały czas odpływ i w konsekwencji wiele włosów straciłam. Ratuje mnie jedynie to, że ich nie niszczę, nie farbuję, nie prostuję. Piłam po pół kostki drożdży dziennie, brałam cynk od dermatologa i inne i nic. Poza tym mam tłusty łupież, którego nawet silne specyfiki również przepisywane od dermatologa nie zwalczają. Kiepska sprawa ogólnie... Myślicie, że Oleo Repair mnie nie skrzywdzi przez alkohol w składzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zadomowienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42759113]Ojej, strasznie Ci współczuję
![]() Nawet mi nie mów... Cera, włosy do bani. Już wzięłabym cokolwiek na te dolegliwości, ale ten lek o którym pisałam ma takie skutki uboczne, że raczej się nie zdecyduję. To już wolę tabletki anty. Może one chociaż na chwilę dadzą poprawę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() Tak w ogole to do pracy jezdzisz o tak wczesnej porze codziennie?:P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2013-09-11 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Natomiast wciąż twierdzę, że tabsy mają więcej plusów, niż minusów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zadomowienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42759228]Mnie tabletki anty pomogły, jeśli tak można to nazwać, ale wywołały u mnie jeden genialny skutek uboczny, którego w życiu w wieku 21 lat, przy prowadzeniu zdrowego trybu życia, braku nadwagi i braku skłonności genetycznej bym się nie spodziewała
![]() Natomiast wciąż twierdzę, że tabsy mają więcej plusów, niż minusów.[/QUOTE] Mówisz o cellulicie? Ja go jeszcze pół roku temu nie miałam, ale niestety jakoś tak wyszło, że ruch ograniczyłam prawie do zera, dieta też się trochę popsuła i na efekty długo nie czekałam. Osobiście to powiększenia cellulitu chyba najbardziej się boję spośród tych wszystkich skutków ubocznych. Oczywiście wiadomo, że jeszcze są udary, wylewy, bezpłodność, ale to raczej rzadziej. Ale naprawdę bym się cieszyła, gdybym chociaż na rok mogła cieszyć się ładną cerą i włosami. Nie wiem tylko jak sprawa u endo się rozwiąże. |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czasami zmiana tabletek dobrze robi i są dziewczyny, którym tak się dopasują, że nie mają żadnych nieprzyjemności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Spaceroholiczka
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Mam od wczoraj takie ładne loki, że przetrwały nawet noc. Niebawem zacznę się zastanawiać nad reanimacją
![]() A dzisiaj na włosach oliwa i miks ze wszystkiego, co mam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
![]() kupiłam wczoraj top coat z golden rose - dobrze zrobiłam? i ten lakier jeszcze - klik przez was! normalnie bym nie kupowała lakieru.... i jeszcze krem i piling od apisa i olejek eteryczny grapefruitowy i dostałam dezodorant z włoch - o taki ![]()
#1068 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Są bezobjawowe, nie mam kurczy nóg, nie puchną, nie cierpną tylko mam 4 cuda na lewej nodze, o, tak wyglądają. Co mi lekarka powiedziała? Ruch, niedopuszczenie do powiększenia wagi (obecnie jestem dość szczupła, 54 kg przy 163 cm wzrostu), suplementacja i dostałam skierowanie do chirurga naczyniowego. Wizytę mam najprawdopodobniej w marcu przyszłego roku ![]() Edytowane przez fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 Czas edycji: 2013-09-12 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42759228] Natomiast wciąż twierdzę, że tabsy mają więcej plusów, niż minusów.[/QUOTE] No widzisz, jak to ludzie rożne spojrzenie na otaczający ich świat mają. Jak na mój gust, to tzw. tabsy minusów mają, że ho ho ! Jak stąd do Honolulu. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() daj znać jak się top będzie spisywał ![]() ![]() lakier świetny, tylko te nitki mi się nie widzą ale od czego są wykałaczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam wczoraj na bazaarze w Kato na Skargi, widziałam tylko Safari. Dzisiaj pójdę na swój bazaar, jak nie dorwę marmurków to jak nic następnym miejscem zwiedzania będzie allegro. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
ze Scarrabeo na zakupy ![]() Cytat:
![]() Szukaj na allegro użytkownika z Katowic. Odbierzesz osobiście, nie zapłacisz za przesyłkę i może mnie byś też zamówiła? Rozliczymy się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() Ty masz wszędzie znajomych i wszędzie jakieś podejrzane rabaty na wszystko, więc (jak dziewczyny już kiedyś rzekły) musisz być z jakiejś mafii, ty kręcony bandyto. ![]() Dziś ogarnę bazaar, jeśli będzie nic, uczynimy tak jak mówisz. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.