|
|
#1021 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo Oj współczuje sprzątania Cytat:
Mi też włosy lecą okropnie i skóra przesuszona, ale o odstawieniu nawet nie myślę, bo Pietro póki co nic więcej nie tyka Cytat:
Tak, tak wiem, że ma czas. I już coraz lepiej mu wychodzi siadanie z czterech Musiałam dowalić tej lekarce, bo tak mnie wkurzyła wtedy ![]() A dziś w gazecie, widziałam artykuł w stylu na co zwrócić uwagę kupując nosidełko dla dziecka, opatrzone pięknym zdjęciem wisiadła
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Znów tylko.ja?MENQ.......
![]() O proszę... http://www.promobaby.pl/marka-pampers.html http://www.promobaby.pl/kategoria-zywnosc.html Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-12 o 04:56 |
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza aż w uszach dzwoni
Dzień dobry z rana Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Neti Ty to tylko o bungowjniu ![]() Insolito dużo miłości! Meneq u nas by się zgadzało,prawie cała ciążę leżałam. Tyle że na szczęście Blanka ma czasem lepsze noce ![]() Dzisiaj Mała się troszkę mniej budziła,ale za to pio kręciła i kopała mamę w plecy. No i obstawiam u nas zmianę mleka na 2 jako przyczynę gorszych nocy. Szaja co myślisz? Co do rocznicy to miałam nadzieję że TZ zrobi mi niespodziankę i zostanie dzisiaj w domu Nie chce żadnych kwiatów,prezentów,kolacji tylko Jego obecności No ale bez Niego to się zawali chyba,bo się Obudzilam i Go nie ma ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
powariowały, tyyyyyyyyyle stron w jeden dzien
nawet nie próbuje przelatywac bo by mi tydzien zeszło.... jakies streszczenie co do wczorajsza? plissss ![]() ![]() ![]() jestem tak zasmarkana i zakichana, że masakra.... do tego bolą mnie wszystkie kosci i ledwo zwlokłam sie z łózka z maluchem spała dzis moja mama, bo boje sie żeby go nie zarazic a teraz sytuacje Wam opisze z wczoraj, mnie to juz nic nie zdziwi bo widziałam jak sąsiadka wychowywała 4 swoich dzieci, wiec trudno zeby jej córka postępowała inaczej uwaga:18,50- jeszcze cos widac to stoje z młodym w oknie, temp jakies 11 stopni, leci konkretna mżawa a u sąsiadów naprzeciwko otwierają sie drzwi, na schody wybiega dwulatek, nagusienki jak go Pan Bóg stworzył, boso, stoi na tym betonie i zabiera sie do sikania z niego, za nim wychodzi jego matka (lat 22) i z tekstem: no ale nie sikaj ze schodów, na trawe lec(moja mama akurat stała koło domu i słysząła). FEWCIUNIU kochana, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy |
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nie mam sily opisywac naszych nocek. Kolejna fatalna za nami. Wysiadam po prostu :'( probowalismy juz wszystkiego, zeby tylko pomoc bablowi, nic nie dziala :'( c.zytalam na necie, ze zle spanie moze byc spowodowane kp lub nowymi umiejetnosciami (to chyba szajopedia nasza pisala). Tzn te dwie przyczyny mi pasuja najbardziej do nas..... Nie wiem, co robic, moze, moooooze sie zdarza jedna w miare ok nocka na miesiac.....
Fewciu, to widac, ze jest nas wiecej, moze faktycznie cos w tym jest? Ze ciaza lezaca i dziecko spi fatalnie???
|
#1028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
swietnie lekarke spaliłas ![]() ![]() a za wyniki trzymam kciuki, zeby byly dobre taki etap, nie poradzisz, u nas juz minęło na szczescie ale w tamtym tygodniu padałam na pysk,mimo, ze są i mama i tata...... poczekaj pare dni i bedzie git Cytat:
Blaneczka sie rozkręca w kazdy mozliwy sposób ![]() Cytat:
![]() co do tematu snu a nerwów ciażowych- nie moge powiedziec ze ciąże mniałam bestresową bo "mąż"swoj wkład miał, zeby kolorowo nei było, ale młody spi jak zaczarowany, było kilka nocy tylko ze płakusiał, nie chciał spac a tak to pieknie od samegopowortu ze szpitala do teraz- jak sie wiercił to zapychałam cycem, teraz butle robie i spi dalej uciekam na sniadanie, postaram sie wpasc w czasie drzemki młodego |
||||
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Wracaj do zdrowia kochana...a co do tego dwulatka...no co mama pewnie hartuje go przed zimą ![]() ![]() aha no i oczywiście życzę Ci aby jednak dziś mąż Cię choć troszkę, zaskoczył...i żebyście się miłowali ![]() ![]() ![]() ![]() Lady współczuje tych nocek...u nas nie ma tragedii-mały pobudzi się raz..dwa czasem kilka razy(ostatnio) z płaczem..ale generalnie nie mam na co przy Tobie narzekać..życzę aby to się poprawiło...i trzymam kciuki. Co do ciąży..ja nie miałam raczej ciężkiej-dolegliwości owszem sporo-ale juz od 4 miesiąca byłam na ZLA i bardzo dużo spałam-otchłań się jak nigdy w życiu-może temu nocki są niezle?? Blogerko buziaczki dla Boryska za 8 miesięcy! ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-12 o 07:44 |
|
|
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Ola spala do 7:40 z przerwą na mleko o 6:40 a zasneła wczoraj o 18 na pół godzinki, umyłam pupalolo przebrałam i o 19 już znowu spala, na noc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Ale pogoda :[
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() aśka gratuluję mycia zabków widziałam właśnie w sklepie ta pastę elmex i też ją kupię. bokeh u mnie było podobnie z karmieniem. odstawiłam jednego dnia, nastepnego coś tak ściągnęłam to była sama woda, a Hania zadowolona jak butlę dostała. blogerko brawa dla Tż za nocne wstawanie ![]() insolito durna lekarka ![]() ja wczoraj byłam na fitnessach z koleżanką, po powrocie Hania nie spała. leżała ze łzami w oczach, wzięłam na ręce przytuliłam i zasnęła sama w łóżeczku od razu mi się odechciewa wychodzić gdziekolwiek jak wiem, że Ona tęskni tak
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-12 o 08:45 |
|
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
Witam siem z rana
U nas już nocki ok, chyba choróbsko mija. Wiecie co? Nie to, ze leczę dziecko na własną rękę ale lekarce się chyba pomyliły ilości antybiotyku wczoraj sprawdziłam w necie, że dzieci w jej wieku i starsze biorą 1,5 ml a ona nam zapisała 3,5! A przeciez nie mamy ostrego zapalenia ucha tylko zapalone troszkę gardło, co ona chce mi dziecko wykończyć? Kolejna jej wtopa. Jak tu zaufać lekarzom...No więc zmniejszyłam dawkowanie znacznie. Kawka wypita, zaraz mop i mycie podłogi, później ross i spacerek ![]() Współczuję Wam kiepskich nocek, ja miałam dwie i dziękuję:niee: Będziecie podawać teraz tran? Ja dzis kupuję... |
|
|
|
#1034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ide nadrabiać. Dzien dobry
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
nie da sie z Wami pisać - zbyt duże tempo macie :/
WIęc polecę samolubem i napisze tylko że u nas wszystko ok, kurujemy sie dalej, Ewcia nadal kaszle ale już dużo mniej, sposób na syropki też znalazłam ( daje jej jedną łyżeczką desrek, drugą syropek i tak na przemian aż wszystko wypije :P) Jak dodajecie jajko do zupy dla dzidzi? Dajecie gotowane i miksujecie czy dodajecie surowe do gotującej sie zupy ??? i jak często sie jajo daje ? Nie mam dziś dla niej żadnego mięsa i dlatego o jaju sobie pomyślałam.
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki,u nas noc w miarę. Było z 5 pobudek,ale smoczuś ratował sytuację. Za to dziś moje dziecko postanowiło wstać nie o 7 a o 6;40
Razem z tatusiem![]() Ostatnio moje życie toczy się na wariackich papierach. Wzięłam sobie wszystkie możliwe sprawy do załatwienia na wrzesień Predzej gin,wczoraj okulista,za tydzień dentysta i na koniec urząd pracy (i spotkanie z dennym doradcą zawodowym )Wczoraj okazyjnie poszłam do jubilera zmniejszyć obrączkę i teraz choćbym chciała to jej nie zgubie (można wrazie co powiększyć? ) i gratisowo mi wyczyścili więc świeci się jak nówka![]() Potem byłam w pepco zrobić Oskarowi zapas skarpet Na trochę mu starczy. Jakie w pepco widziałam płaszczyki dla dziewczynek No śliczne,szare z różową(bądź czerwoną) kokardą. Gdybym miała córkę ![]() Laurko-kiedyś pisałaś o gotowaniu na parze i zapamiętałam Gratuluje ząbków-bo trochę nam przybyło uzębionych widzę ![]() A chorowitki wracajcie szybko do zdrowia
|
#1037 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki fajny strój kąpielowy Super się bawiliście ![]() Cytat:
100 lat razem! Wszystkiego co najlepsze, dla Fewci także Cytat:
Pewnie jeszcze polecają od 1 miesiąca życia...Cytat:
Pewnie hartuje dzieciaka ![]() Cytat:
Misio wczoraj dostał piłkę taką kolczastą i jest zabawa, zapitala za nią po całym pokoju. Dziś nocka super, kurczę, albo nie pamiętam jednego karmienia, albo młody jadł dopiero o 5. Ale to chyba niemożliwe Po 6 pobudka i po 8 zapadł w drzemkę.
|
|||||
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny korzystające z Holle- malemu nie podchodzi w,zaden sposob ta jaglana....nie slodka..bez smaku...mam tez z jablkiem i gruszka-ktoras ma?lepsze to w smaku?otwierac wogole?
Jaglana moge ktorejs oddac...szkoda wyrzucic ubulo kilka lyzek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-12 o 09:04 |
|
|
|
#1039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) to Hania zajadała![]() mała ja wręcz odwrotnie, musze powiększyc obrączkę bo wcisnąć, wcisnę ale boli:/ Dzisiaj idę na łowy do pepco
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-12 o 09:08 |
|
|
|
|
#1040 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Spaaać
ale to chyba przez pogodę bo no w miarę ok ![]() Fewcia, dużo miłości i wspólnych chwil dla Ciebie i mężna Sylwia Dziękuję za życzenia i kciuki za wyniki Cytat:
Współczuje nocki i tego, że mąż w pracy ![]() Cytat:
Kuruj sie Kochana Cytat:
Cytat:
za noc Zgadzam się Cytat:
Cytat:
za nockę
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za wszystkie życzenia!
![]() Mąż raczej nie z tych romantycznych Ale mam wszystkie szafy i szafki i szuflady okolejne karteczkami z wyznaniem miłości I nawet list miłosny dostałam ![]() Neti ja daje do kaszki troszkę owoców bo mała nie chciała jeść,ale my robimy kaszkę na nutramigenie więc to dodatkowo źle smakuje ![]() Mała Dzielna na szczepieniu,lekarz wychwaliła Blanke i zabroniła kupować chodzika. Ogarnięta jest ![]() Blanka waży 7950g i mierzy 72cm . Wszystkich zaczepiala i pokazywała swoje umiejętności wokalne i manualne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki.
My dalej się męczymy w szpitalu. Lekarz mówił że dziś powinny być wyniki z moczu. Daria dziś w nocy znowu miała 39 st gorączki.... Podali jej czopek i przeszło. Codziennie dostaje antybiotyk. Kurcze! z czego ta gorączka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-12 o 09:43 |
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja mam takie pytanko. Wiem, że już na pewno było dużo razy mówione
|
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
insolito i fewciu - wszystkiego najlepszego z okazji rocznic Po wczorajszej ładnej pogodzie dzisiaj znowu Dołączam więc dzisiaj do mamusiek wyczerpanych, zombiastych i wraków...
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fewcia...karteczki z wyznaniem miłości...toż to bardzo romantyczne....czego bys chciala....ja.nawet karteczek nie mam.. ![]() ...ale wiesz ..wieczorkiem może będzie B..a.. dobra nic już nie mówię![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Fewciu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
![]() Cytat:
Bardzo się cieszę, że TŻ się zmienił - oby już na stałe ![]() Cytat:
Ładnie dowaliłaś lekarce Chciałabym zobaczyć jej minę ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś Deli pisała że zrobiła małej jedzenia na 5 dni więc to już większą ilość-trzeba by jej zapytać. W sumie to już dawno miałam ją pytać jak przechowuje te obiadki i czy każdy obiadek jest inny? hmm Deli???---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
To doooobrze To jak idziesz do Pepco to weź duuuużo pieniędzy tyle cudeniek że aż żal nie brać
|
|
#1048 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawa dla Blanki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mała no raczej można, tylko troche sobie życzą bo mam łączone białe i żółte złoto z diamencikiem. a co do pepco to boję się, że się nie powstrzymam i kupię za dużo
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-12 o 10:00 |
|||
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito,Fewcia- STO LAT W ZGODZIE I MIŁOŚCI KOCHANE
Czy ja gadam sama do siebie?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

za rocznice!
Musiałam dowalić tej lekarce, bo tak mnie wkurzyła wtedy 

nawet nie próbuje przelatywac bo by mi tydzien zeszło.... jakies streszczenie co do wczorajsza? plissss
z maluchem spała dzis moja mama, bo boje sie żeby go nie zarazic 

Powiedziała, że po tym co powiedziała skontaktowałam się z rehabilitantem i on kategorycznie zabronił takich praktyk i powiedział, że to jest niebezpieczne
ona nie ogarnia tego, że nie reagowała na próby kontaktu 
Ola spala do 7:40 z przerwą na mleko o 6:40 a zasneła wczoraj o 18 na pół godzinki, umyłam pupalolo przebrałam i o 19 już znowu spala, na noc 

ale to chyba przez pogodę bo no w miarę ok