Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 11:16   #2461
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Jaka piękna psina!!

Ryba mówiłaś że masz zgagę, ale właśnie doczytałam w tym poradniku co Nasturcja wrzucała że mięta powoduje również zgagę, a ty ją pijesz. Więc może odstaw?
Chcesz?
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

podniebienie nie, dziąsła i brzuch.
Nie przejmuj się, może ona ma jakieś problemy z załatwianiem dzisiaj? ze musi tak często..?
Chyba czas iść od biedronki ;p
No chyba się nażarła wczoraj dużo karmy i tyle, no co mam zrobić, wyłażę z nią, ale mnie irytuje to wiem, że zła jestem ;(
Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Co do zgagi też mnie męczy od kilku tygodni, ale póki co zimne mleko ją pokonuje i nie muszę sięgać po tabletki. Mam nadzieję, że w końcu przejdzie, bo chyba nie będzie się ciągnąć aż do porodu?
Mnie jeszcze nikt nigdy nie przepuścił w kasie. Wszyscy się patrzą w drugą stronę, gadają między sobą, a nawet kasjerki i kierowniczki w większych supermarketach nie zwracają uwagi. Póki co czuję się dobrze i nie mam problemu wystać 10min w kolejce, ale jak przyjdzie taki dzień, że nie będę mogła wystać to chyba będę się sama musiała upomnieć o swoje prawa.
Oczywiście będziemy trzymać kciuki za wizytę!

Podrzuć swoją psinkę do mnie to będzie cały czas na podwórku i wyszaleje się z moim Boksiem. Tak w ogóle to rodzice go zabrali na pole, bo poszli kopać kartofle, już widzę jaki przyjdzie brudny w ziemi, bo w nocy padało.
Swędzące podniebienie, nie miałam nigdy czegoś takiego.
jejuu, ale byłby dla niej raj. W domu rodzinnym też mam podwórko, to by tam szalała...
Cytat:

Ja też dziś mam wizytę ale wieczorem jak ja dotrwam

Ojejku biednego psiaka ciśnie no...jakby Ciebie tak cisnęło też byś piszczała:P
wiem ale nie spodziewałam się, że będzie tak piszczeć;(
Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Mya mnie podniebienie swędzi zawsze jak mnie alergia dopada
ooo, o tym nie pomyślałam.... Jeszcze na języku takie małe białe krostki powychodziły... Może to ma coś wspólnego....

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:16   #2462
Miss Triss
Zadomowienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Przeleciałam i poodpisywałam lakonicznie

Mam zły dzień,bardzo .Nie wiem jak będzie z wszystkim.Od rana płaczę,pokłóciłam z się z tż.Mam dość!Nawet mi się nie chce do łazienki iść ogarnąć się.Wyglądam masakrycznie :/

Boję się o małego,jak on znosi te mega dawki moich nerwów.Okropnych nerwów,aż mi brak oddechu nieraz :/

Najgorsze jest to że nie mogę sobie dać rady i przestało mi zależeć na czymkolwiek.Nawet nie wiedziałam że można być takim obojętnym.

Siedzę teraz i ryczę,sory za nudzenie ale trochę mi pomaga że pisze.
W☠☠☠☠ia mnie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Czekam na lepszą formę
Hej nie wkurzaj sie! To tylko chwilowe przemęczenie i znużenie, za dużo w jednym czasie wzięłaś na siebie i Twój organizm odmawia posłuszeństwa. Głowa do góry! Zajmij się czymś zupełnie nie związanym z ciążą, poczytaj książkę, obejrzyj głupią komedię albo wyjdź na spacer i kup sobie wielkiego loda na pocieszenie. Zostaw myśli i złości w domu!
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:22   #2463
nemosek
Zakorzenienie

Kupiłam śpiworek na tablicy za 35 zł z przesyłką.
Mam nadzieję że okaże się ok.
Babeczka chyba myślała nad tym dwa dni ale w końcu się zgodziła.
Boję się tak wpłacać pieniądze.Ale co mam zrobić...chyba się nie natnę

Antibia Doczytałam że Twój humor tez średni. Mogę dołączyć do Ciebie,razem pojedziemy na bezludną wyspę i będziemy płakać, smęcić i narzekać

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:35   #2464
ktosiula
Wtajemniczenie

Hej!
Jakiś mam dziwny dzień dzisiaj, wyspałam się a nie mogę się skupić na niczym, czytam i taka rozkojarzona jestem...do tego taka bez sił jakby. Dziwne to to. Pojadę na zakupy to się może rozruszam :P

Wczoraj na SR była istna tragedia. Nie umiem tego opisać słowami. Zmieniła się położna i ona zostanie już do końca. To typ człowieka którego nie da się słuchać, tempo i ton głosu ma taki jakby już nie żyła, w półtorej godziny powiedziała tyle ile możnaby było przekazać w 30 minut. Co drugie słowo wzdychała i robiła pauzy. Wyszłam stamtąd taka nabuzowana, że nie mogłam wytrzymać, tż to samo. Taka agresja się we mnie zebrała, że myślałam, że eksploduje. Na szczeście jeszcze 4 spotkania w ciągu 2 tygodni, będę chodzić bo zawsze to można się czegoś dowiedzieć...mimo wszystko.

Mamy łóżeczko! Jak dobrze, że po SR mogliśmy się tym nacieszyć, inaczej chyba nie spałabym spokojnie. Chwalę się zdjęciami.
Jeszcze przy okazji pokażę Wam czapeczkę i rekawiczki.

Do tego jestem przekonana na 100%, że Mikołaj się obrócił głową w dół. Ruchy odczuwam całkiem inne niż jak był ułożony na skos pośladkowo. Mam nadzieję, że już tak zostanie. W ogóle ostatnio bardzo dokazuje, ale wole jak kopie niż jak ma dzień lenia bo się wtedy stresuję, że coś nie tak.

Cytat:
Patrzcie co mi Kacper robi .. boli tak dziwnie..

( sorki za jakość i w ogóle, ale jak leżę to mam taki zniekształcony- rozlany brzuch )
Ale się wygina ten Twój mały Będzie z niego jakiś akrobata

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
RYBA - to ja bym sie chyba nie martwila o opieke. Choc tak naprawde to zalezy na jaka zmiane trafisz. Na jakich ludzi.
Podziwiam ja - mi sie ten porod troche z egzorcyzmami skojarzyl I jej Tz tez uklon, bo moj to juz by z pewnoscia zwial az by sie za nim kurzylo a I nie wiadomo czy do dzis by znalazl droge do domu!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Przeczytałam... i jakoś mną wstrząsnęło i w ogóle się popłakała. Brawa dla męża tej dziewczyny.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i pięknie rosnących maluszków. Trzymam kciuki za te, które jeszcze dziś wizytują.

Cytat:
Witajcie mamusie
A mnie chyba przeziębienie złapało, już wczoraj było mi strasznie zimno wieczorem i zasnęłam pod kocykiem, a dziś boli mnie gardło, głowa i jest mi zimno.
.
Spróbuj się wygrzać. Zrób herbatkę z miodem i cytrynką i odpoczywaj. Niestety jesień za pasem i teraz się zaczną przeziębienia.

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość

Wiecie co: śniło mi się, że urządziłyśmy giełdę ubranek te, co rodziły jako pierwsze, sprzedawały ciuszki tym, co rodziły na końcu I wszystko odbywało się na wielkim lodowisku. I te, co już miały maluchy ciągnęły je po lodzie w wanienkach...
Hahahahah rozwaliło mnie to na łopatki.

Zmykam na zakupy spożywcze, jeszcze wskoczę do pepco bo widziałam tam kiedyś ładne tetry z nadrukami i mam chęć kupić i do rosmanna może skoro tam tyle promocji...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1024.jpg (150,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1030.jpg (127,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1032.jpg (124,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1033.jpg (118,8 KB, 33 załadowań)

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:36   #2465
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:

Antibia Doczytałam że Twój humor tez średni. Mogę dołączyć do Ciebie,razem pojedziemy na bezludną wyspę i będziemy płakać, smęcić i narzekać
Pochwal się śpiworkiem! Jednak juz jest jakiś plus w dniu dzisiejszym, który powinien Ci choć trochę poprawić humor.

Idę kleić folię jakąśtam żeby ciepło odbijała za grzejnik, bo oczywiście nie ma kto tego zrobić, a nie będę czekać z taką błahostką na męża.
Stary 2013-09-12, 11:37   #2466
domii29
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ja dzis u rodzicow siedze dlatego az boje sie pomyslec ile bede miala tutaj do nadrobienia wieczorem
Wzielam samochod od meza i wykorzystuje brata od rana, jezdzimy po sklepach bo mi sie zakupow zachcialo a niestety nie wszystko dzwigne
Tesciowa zawiozlam do pracy z mama i tym oto sposobem ja juz do pracy chodzic nie musze

Trzymam za dzisiejsze wizyty

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-09-12 o 11:40
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:39   #2467
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:

A to ci się udało pokaż nam koniecznie. Ja tak z tablicy wózek kupiłam i wpłaciłam na konto ale też była wystrachana bo to 1200zl było
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:40   #2468
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Wczoraj na SR była istna tragedia. Nie umiem tego opisać słowami. Zmieniła się położna i ona zostanie już do końca. To typ człowieka którego nie da się słuchać, tempo i ton głosu ma taki jakby już nie żyła, w półtorej godziny powiedziała tyle ile możnaby było przekazać w 30 minut. Co drugie słowo wzdychała i robiła pauzy. Wyszłam stamtąd taka nabuzowana, że nie mogłam wytrzymać, tż to samo. Taka agresja się we mnie zebrała, że myślałam, że eksploduje. Na szczeście jeszcze 4 spotkania w ciągu 2 tygodni, będę chodzić bo zawsze to można się czegoś dowiedzieć...mimo wszystko.

Mamy łóżeczko! Jak dobrze, że po SR mogliśmy się tym nacieszyć, inaczej chyba nie spałabym spokojnie. Chwalę się zdjęciami.

Do tego jestem przekonana na 100%, że Mikołaj się obrócił głową w dół. Ruchy odczuwam całkiem inne niż jak był ułożony na skos pośladkowo. Mam nadzieję, że już tak zostanie. W ogóle ostatnio bardzo dokazuje, ale wole jak kopie niż jak ma dzień lenia bo się wtedy stresuję, że coś nie tak.

Zmykam na zakupy spożywcze, jeszcze wskoczę do pepco bo widziałam tam kiedyś ładne tetry z nadrukami i mam chęć kupić i do rosmanna może skoro tam tyle promocji...
Szkoda, że zmieniła Wam się położna na SR, ale mimo to zawsze możesz dowiedzieć się czegoś ciekawego.
Pięknie ubrane łóżeczko! Strasznie podoba mi się ten zestaw pościeli z rożkiem i przybornikiem, pewnie tania nie była, ale wygląda świetnie. Czapa i rękawiczki jak na wielkie mrozy, przydadzą się na pewno!
Buszuj po sklepach i pochwal się później jak znajdziesz coś ciekawego albo jakąś promocję.
Stary 2013-09-12, 11:40   #2469
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:

dzisiaj w rozmowach w toku- mam 16lat i staram sie o dziecko
łoooo jeżu
Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale miałam wczoraj napad zgagi i mam prośbę może któraś ma "ciężarówka przez 9 miesięcy" pamiętam że tam była lista porad co robić na zgagę, jakaś taka sensowna -oczywiście już nic nie pamiętam, ale nie mam już tej książki. Mogłaby któraś wkleić fotkę może?
mi pomogło zimne mleczko

witam się w 31tc

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel

Edytowane przez Lilith890502
Czas edycji: 2013-09-12 o 11:50
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:40   #2470
domii29
Zakorzenienie

nemosek
Stary 2013-09-12, 11:41   #2471
NEWTREND
Rozeznanie

Ktosiula ale super kącik dla maluszka . A komplecik jak dla starszaka będzie super w zimie
Stary 2013-09-12, 11:43   #2472
89Beatka
Wtajemniczenie

A ja wróciłąm ze sklepu, kupiliśmy farby, akutat udało nam się kupić obie na mega promocji, przez pół ceny, wiec opłacało się. Aleeeeeeeeeee to nie są kolory które chciałam kupiliśmy jasny pudrowy roż, taki delikatny i żółty( jakaś kurkuma) i mam zgryz czy będzie pasować, żółtego wogóle nie chciałam i jednak mam. I teraz myślę. Ale plus taki że za dwie farby zapłaciliśmy tyle ile normalnie za jedna.

I pytanie do dziewczyn co kupują w DOZ. O te papmersy mi chodzi.
Musze najpierw założyć konto, potem zaznaczyć co chce,( te papmery) a potem co? płacę przelewem czy przy odbiorze w aptece którą wskazałam, czy w jakiejkolwiek aptece DOZu? Uswiadomicie mnie?
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:44   #2473
domii29
Zakorzenienie

Ktosiula przepiekny ten komplet do lozeczka
Stary 2013-09-12, 11:46   #2474
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie! Zrób sobie melisę, ustal sobie początek, czyli: Co mnie wkurzyło najbardziej, spróbuj to wyjaśnić sama ze sobą, potem z innymi. I tak powoli z każdą rzeczą.
Albo: zrób kakao, włącz komedię, wpakuj się pod ciepły kocyk i miej wszystko w dupie.
Obie opcje powinny sprawić, ze pod koniec dnia będzie lepiej
Wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Najchętniej bym zresetowała mózg i wzięła jakiś wyciszacz myśli.
Żeby usunął natłok,nadmiar i w ogóle

Chyba pójdę po melisę ,masz rację

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-12, 11:47   #2475
89Beatka
Wtajemniczenie

Nemosek oby zaraz ci przeszło czasami tak jest poprostu, a jak nie bedzie chciało to spokojnie dostaniesz i bedzie musiało się poprawić

Ktosiula juz widzę tam leżącego dzidziusia ale fajne toooo

De
dobrze że ta Pani ci pomaga, zawsze jakieś odciążenie jest, i pamiętaj że jest bliżej niż dalej
Stary 2013-09-12, 11:47   #2476
NEWTREND
Rozeznanie

A w ogóle witam się w 29t+1d
Dziś wizyta ciekawe czy pooglądamy malutką. Trzymajcie kciuki żeby moja szyjka coś tam jeszcze trzymała bo jak nie to mi dziś krążek założy. Mam stracha i już od rana latam do kibelka. Nie wiem czy się za to dodatkowo płaci bo ostatnio ze stresu zapomniałam zapytać.

Dziś na odstresowanie po wczorajszych wiadomościach od zus zrobiłam zamówienie na DOZ, kupiłam do szpitala potrzebne higieniczne bajery, papmersy z promocji oraz troszkę dla małej - maść majerankową, spray do noska, linomag, gaziki do pępka.
Stary 2013-09-12, 11:49   #2477
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Hej nie wkurzaj sie! To tylko chwilowe przemęczenie i znużenie, za dużo w jednym czasie wzięłaś na siebie i Twój organizm odmawia posłuszeństwa. Głowa do góry! Zajmij się czymś zupełnie nie związanym z ciążą, poczytaj książkę, obejrzyj głupią komedię albo wyjdź na spacer i kup sobie wielkiego loda na pocieszenie. Zostaw myśli i złości w domu!
Chyba tak

Pogadałam z mamą i już mi lepiej trochę

Wylała mi się kawa oblałam komodę,panele i myszkę Wszystko klejące... Eh

Na szczęście działa

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-12, 11:49   #2478
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
A ja wróciłąm ze sklepu, kupiliśmy farby, akutat udało nam się kupić obie na mega promocji, przez pół ceny, wiec opłacało się. Aleeeeeeeeeee to nie są kolory które chciałam kupiliśmy jasny pudrowy roż, taki delikatny i żółty( jakaś kurkuma) i mam zgryz czy będzie pasować, żółtego wogóle nie chciałam i jednak mam. I teraz myślę. Ale plus taki że za dwie farby zapłaciliśmy tyle ile normalnie za jedna.

Musze najpierw założyć konto, potem zaznaczyć co chce,( te papmery) a potem co? płacę przelewem czy przy odbiorze w aptece którą wskazałam, czy w jakiejkolwiek aptece DOZu? Uswiadomicie mnie?
musisz założyć konto, zrobić zamówienie i później wybierasz aptekę w okolicy i ją zaznaczasz. płacisz przy odbiorze w aptece
Stary 2013-09-12, 11:50   #2479
domii29
Zakorzenienie

nemosek wiem ze mi latwo pisac ale NIE DENERWUJ SIE bo maluszek to czuje
Stary 2013-09-12, 11:51   #2480
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Wypiłam mocną kawę, wzięłam zimny prysznic, sprawdziłam konto, ze TŻ jeszcze wypłaty nie dostał i od razu ciśnienie mam 90/60. Nie jest źle. Choć rozważam wysłanie kartki do jego szefa "Dziękuję za dbanie o moje zdrowie. Gdyby się Pan z wypłacaniem pensji nie spóźniał, zapewne byłabym już w szpitalu"

Co do zgagi, to ja stosuję rennie, ale tak jak mi farmaceutka poradziła- jak mocna zgaga, to dwie naraz. I wtedy ustępuje. Jedną tabletką, to sobie mogę co najwyżej oddech odświeżyć. Próbowałam pić siemie lniane, ale reakcja była Mojżeszowa, tj chciało koniecznie uciec z niewoli mego żołądka Mama mi jeszcze mówiła, żeby nie pić sztucznych soków, w sensie tych kartonowych, bo one coś tam zawierają co może pogłębiać zgagę. Ale nie wiem ile w tym prawdy. Ja ich i tak nie piję, bo zwyczajnie bym na tym zbankrutowała.

Wiecie co: śniło mi się, że urządziłyśmy giełdę ubranek te, co rodziły jako pierwsze, sprzedawały ciuszki tym, co rodziły na końcu I wszystko odbywało się na wielkim lodowisku. I te, co już miały maluchy ciągnęły je po lodzie w wanienkach...
hahaha dobry sen

Cytat:
Przeleciałam i poodpisywałam lakonicznie

Mam zły dzień,bardzo .Nie wiem jak będzie z wszystkim.Od rana płaczę,pokłóciłam z się z tż.Mam dość!Nawet mi się nie chce do łazienki iść ogarnąć się.Wyglądam masakrycznie :/

Boję się o małego,jak on znosi te mega dawki moich nerwów.Okropnych nerwów,aż mi brak oddechu nieraz :/

Najgorsze jest to że nie mogę sobie dać rady i przestało mi zależeć na czymkolwiek.Nawet nie wiedziałam że można być takim obojętnym.

Siedzę teraz i ryczę,sory za nudzenie ale trochę mi pomaga że pisze.
W☠☠☠☠ia mnie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Czekam na lepszą formę

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Hej!
Jakiś mam dziwny dzień dzisiaj, wyspałam się a nie mogę się skupić na niczym, czytam i taka rozkojarzona jestem...do tego taka bez sił jakby. Dziwne to to. Pojadę na zakupy to się może rozruszam :P

Ale się wygina ten Twój mały Będzie z niego jakiś akrobata

Przeczytałam... i jakoś mną wstrząsnęło i w ogóle się popłakała. Brawa dla męża tej dziewczyny.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i pięknie rosnących maluszków. Trzymam kciuki za te, które jeszcze dziś wizytują.

Spróbuj się wygrzać. Zrób herbatkę z miodem i cytrynką i odpoczywaj. Niestety jesień za pasem i teraz się zaczną przeziębienia.

Hahahahah rozwaliło mnie to na łopatki.

Ooo super to łózeczko i pościel ;d a czapa faktycznie na ostrą zimę

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
łoooo jeżu

mi pomogło zimne mleczko

witam się w 31tc

aaa ta promo na Dady to dziś i w jakiej cenie?
49,99 za 168 sztuk "2"
od dziś .

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA.
bylam w 2 biedronkach i siostra w jednej i nie ma "2" już w tej promocji ;( u mnie same 4 i 5 zostały licze że mąż w katowicach znajdzie albo chorzowie bo jak nie to moze nie wracać. a i kapuche chciałam kupić na gołąbki ale jakieś olbrzymy same po 8 kg i nie dałabym rady donieść ( bo kupiłam sobie standardowo owocki :P )
Stary 2013-09-12, 11:52   #2481
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
musisz założyć konto, zrobić zamówienie i później wybierasz aptekę w okolicy i ją zaznaczasz. płacisz przy odbiorze w aptece
już wszystko wyjaśnione

dziewczyny tych pieluch numer 2 to ile opakowań warto mieć, bo nie chce kupić za dużo...

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:54   #2482
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle witam się w 29t+1d
Dziś wizyta ciekawe czy pooglądamy malutką. Trzymajcie kciuki żeby moja szyjka coś tam jeszcze trzymała bo jak nie to mi dziś krążek założy. Mam stracha i już od rana latam do kibelka. Nie wiem czy się za to dodatkowo płaci bo ostatnio ze stresu zapomniałam zapytać.

Dziś na odstresowanie po wczorajszych wiadomościach od zus zrobiłam zamówienie na DOZ, kupiłam do szpitala potrzebne higieniczne bajery, papmersy z promocji oraz troszkę dla małej - maść majerankową, spray do noska, linomag, gaziki do pępka.
dziewczyna w szpitalu jak byłam mówiłą ze płaciła dodatkowo, ale moze od przychodni/lekarza zależy.. Ona chyba takie cos musiała w aptece kupić, nie pamiętam jak to sie nazywa ale jej własnie szyjka nie trzymała a potem w szpitalu była bo cos tam sie działo jeszcze gorszego... no nie wiem ;P
to sie chyba passer nazywało czy jakoś tak, ale wiem ze narzekała bo nie mogłą uprawiac seksu i ona to miała założone w 27 tygodniu jak sie nie myle. i mówiła ze nie pamięta co to seks bo odkad zaszłą to ani razu nic.

Edytowane przez ryba91
Czas edycji: 2013-09-12 o 11:56
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:55   #2483
sorento
Rozeznanie

nemosek : roza:

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:57   #2484
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha dobry sen

Ooo super to łózeczko i pościel ;d a czapa faktycznie na ostrą zimę

49,99 za 168 sztuk "2"
od dziś .

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA.
bylam w 2 biedronkach i siostra w jednej i nie ma "2" już w tej promocji ;( u mnie same 4 i 5 zostały licze że mąż w katowicach znajdzie albo chorzowie bo jak nie to moze nie wracać. a i kapuche chciałam kupić na gołąbki ale jakieś olbrzymy same po 8 kg i nie dałabym rady donieść ( bo kupiłam sobie standardowo owocki :P )
Oooo promocja w biedronce też się muszę przejść zobaczyć czy u nas promocja jest i czy jeszcze te pampersiaki zostały
Stary 2013-09-12, 11:58   #2485
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Najchętniej bym zresetowała mózg i wzięła jakiś wyciszacz myśli.
Żeby usunął natłok,nadmiar i w ogóle

Chyba pójdę po melisę ,masz rację
Też mam czasami takie dni, że jestem mega poirytowana, a tż jeszcze dolewa oliwy do ognia...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:58   #2486
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Hej!

lozeczko z posciela wyglada super,zreszta zestaw czapa+rekawiczki tez!!! (a skad one?)

a co do obrotow moze Twoj Mikolaj zechcialby jakos mojemu przekazac instrukcje jak to sie robi

Cytat:

placisz przy odbiorze w wybranej przez siebie aptece (jest lista aptek do wybory)

nemosek glowa i uszy do gory teraz to chyba kazdej z nas juz sie zdarzaja takie nastrojowe wpadki :/
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:01   #2487
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyna w szpitalu jak byłam mówiłą ze płaciła dodatkowo, ale moze od przychodni/lekarza zależy.. Ona chyba takie cos musiała w aptece kupić, nie pamiętam jak to sie nazywa ale jej własnie szyjka nie trzymała a potem w szpitalu była bo cos tam sie działo jeszcze gorszego... no nie wiem ;P
to sie chyba passer nazywało czy jakoś tak, ale wiem ze narzekała bo nie mogłą uprawiac seksu i ona to miała założone w 27 tygodniu jak sie nie myle. i mówiła ze nie pamięta co to seks bo odkad zaszłą to ani razu nic.
Co do sexu to ja już też nie pamiętam co to jest, na początku przez złe samopoczucie i ciągłe wymioty zero chęci /no może z 2x się nam udało/ a później już zakaz przytulanek i tak do teraz. Ja właśnie chodzę prywatnie to pewnie zapłacę ale coś doktorka mówiła że że jakby co to ma na stanie zamówione i mi założy.
Ha normalnie będę jak nówka nie śmigana jak już nam pozwoli.
Stary 2013-09-12, 12:01   #2488
peppermint patty
Rozeznanie

w ogole mam dzisiaj jakas taka plazme z mozgu. siedze i mam wrazenie,ze "zawieszki" lapie niby mi sie nie nudzi,ale czuje sie jakas taka spowolniona

musze sie chyba wziac za cos porzadnego do roboty,bo normalnie bede jak taki mulek zaraz
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:03   #2489
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Co do sexu to ja już też nie pamiętam co to jest, na początku przez złe samopoczucie i ciągłe wymioty zero chęci /no może z 2x się nam udało/ a później już zakaz przytulanek i tak do teraz. Ja właśnie chodzę prywatnie to pewnie zapłacę ale coś doktorka mówiła że że jakby co to ma na stanie zamówione i mi założy.
Ha normalnie będę jak nówka nie śmigana jak już nam pozwoli.
aa no to jak ma na stanie to luzik. ;P
a to chyba przy tym krążku to nie można dalej no nie?

dopiero po porodzie
Stary 2013-09-12, 12:03   #2490
89Beatka
Wtajemniczenie

Dzieki za odpowiedzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości