|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dziewczynki, czy na to mleko Bebilon 1200g za 54,99 w Rossmanie dają jeszcze rabat 25%, czy na gazetkowe promocja nie obowiązuje? Bo nie wiem czy opłaca się jechać.
Edytowane przez katrin1 Czas edycji: 2013-09-11 o 11:08 |
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
rabaty chyba sie nie łączą
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż nowy kolor włosów ![]() Egzamin praktyczny za 3 tygodnie bo teraz jeszcze muszę trochę godzin pojezdzić. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Idę myć podłogę póki Zuzia śpi bo potem przyjeżdża koleżanka z córcią.
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak miałam w pierwszej ciąży - myślałam, że się pochlastam, nie dość że rzygałam to jeszcze miałam zapachowstręt - wszytsko mi śmierdziało a mięso i gotowane ziemniaki oraz niebieski lenor to było przekleństwo. Kosmetyki tylko o neutralnym zapachu. Sonia miała dla mnie więcej wyrozumiałości rzygałam tylko 2 tygodnie za to starsza dała mi popalić do 7 mca.
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Nas jakiś pech prześladuje w ostatnim czasie. Tym razem Anciora dopadł katar. Wspaniała wiadomość! Cytat:
![]() Cytat:
Może pochwalisz się zdjęciem usg? No i na fotkę w nowym kolorze także czekamy!
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Gratulacje!!!
Maggie oby mdłości odpuscily w koncu ![]() I pochwal się wloskami! ![]() Dearlie zdrowka dla Antka Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oł jeeeeeeee
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za Zuzanki za chodzenie i dla maluszka za rośnięcie ![]() Pokazuj włosy ![]() Cytat:
Miszczu sprzedaży musi lecieć na pocztę wysłać ubranka, karuzelkę i niwelator Tylko jak ma to zrobić? Krop do nocy w pracy, a ja sama z terrorystą. Kilka kursów na pocztę zaliczę, trudno.
|
|||
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Martuś, gratuluję egzaminu ![]() Maggie współczuje Ci samopoczucia, mnie czasami mdli, ale to nic w porównaniu do tego co Ty masz. Dearlie zdrówka dla Antosia. Piszecie o przytulaniu się Waszych maluchów... Misiek nie jest z tych przytulastych niestety. Tuli się tylko wtedy kiedy jacyś obcy są w pobliżu, albo nawet ci których dawno nie widział. Poza tym tylko lubi abym była obok, pokokosić się na kolanach, powiercić i oczywiście być na rączkach i rozkazywać mi co to mam mu teraz pokazać. Natomiast wczoraj mnie własnie zaskoczył, bo wlazł mi na kolana, objął za szyję i się właśnie przytulał bez wyraźnego powodu normalnie jakieś 10 min! W szoku byłam. A poza tym to lubi mnie podgryzać tu i tam, i dawać zaślinione buziaki ![]() A ja jutro mam fajny dzień, dostałam wolne od TŻta i jadę do stolicy Umówiłam się z koleżankami na zakupy. Cieszę się że się wyrwę, choć nie wiem czy nie wrócę bardziej zmęczona niż jestem, bo to jednak ponad 2h drogi...
|
|
|
|
#2349 | ||
|
Wtajemniczenie
|
I to jest wiadomość!!!!
![]() ![]() Cytat:
[QUOTE=tamlin111;42746760 Miszczu sprzedaży musi lecieć na pocztę wysłać ubranka, karuzelkę i niwelator Tylko jak ma to zrobić? Krop do nocy w pracy, a ja sama z terrorystą. Kilka kursów na pocztę zaliczę, trudno.[/QUOTE]No brawo miszczu to teraz bądź miszczem organizacji![]() Cytat:
![]() Ja dziś byłam z Oliwią na badaniu słuchu kolejnym,wszystko ok. ![]() Potem na zebraniu u Kamila w przedszkolu no i Kamil dostał dziś kasztanem w twarz ![]() Miałam jeszcze iść na zebranie z panią dyrektor ale nie chce mnie się słuchać 2 godziny jak czyta ustawę programową i tym podobne bzdety ![]() Ale słuchajcie!Od 2015 roku ma ponoć wejść nowa ustawa że 4 latki pujdą do przedszkola!!!! |
||
|
|
|
#2350 |
|
Zadomowienie
|
Hej,hej!!!
Martuś gratuluję p amiętałam to już pół prawka masz w kieszeni![]() Lewek a może wpadłabyś do mnie w drodze powrotnej na obiadek?zapraszam
|
#2351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widać dwie duże białe kropy, dziąsło czerwone, rozpulchnione, spuchnięte,.. ale cisza jeszcze.
![]() Cytat:
Cytat:
GRATULACJE ![]() A ja jadę do Wrocławia, na zlot moich pierdół rocznikowych ![]() I akurat 20września mam wyniki rekrutacji na UAM
|
||
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Marta gratulacje
![]() Jasiu ma dzisiaj masakre zębową. Dopiero się uspokoił
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, melduje sie, ze żyje ale nie dam rady nadrobić. Maz wziął kilka komputerow do naprawy,by dorobić i cały czas net zajęty,bo na tel wyczerpalqm limit. W dodatku leje sie ze mnie strasznie, cos łamie mnie w kościach i chodzę zmqrznieta jak na syberii. Jeszcze czymś sie wczoraj strulam(tostem chyba) i rzygalam pół dnia dalej niż widziałam. Nawet podczas odwiedzin u tesciow spalam
![]() Obecnie leze w pizamie, szlafroku, przykryta koldrq i kocem i mimo to dalej mi zimno odpoczne chyba na górce---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Lilka my mamy ten i jestem nim zachwycona ![]() No i cyc jest nadal Kaczuszka pierwszych kroczkow!Spóźnione życzenia dla Alusi! Aga_ton Tamlin ząbkaPrzepraszam.ale nie dam.rady wiecej dziś nadrobic Padam i zamarzam, więc idę spróbować zasnąć
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie wiem dlaczego ale nie mogę cytować ... Katiaskaa no niestety pracy nadal brak, ale cały czas poszukuję marta no brawo! Gratuluję ![]() Jeśli chodzi o przywiązanie to Jaś będąc w domu gdzie ma jeszcze teściową i tatę zdecydowanie upatrzył sobie mamę cały czas tylko mamma i mamma jak gdzieś wychodzę to muszę tak żeby mały nie widział bo inaczej jest krzyk... ale z kolei jak jesteśmy u mojej mamy to mame ma w nosie, woli babcię ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- aa i kupiliśmy wczoraj Jaśkowi jeżdzik na roczek _ o taki http://allegro.pl/autko-miski-jezdzi...517515681.html ciekawe jak się spisze
|
#2355 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Hej
![]() Jestesmy juz w domu! oczywiscie z antybiotykiem i kupa lekow, ale zawsze!Marta, gratulacje! Kaloszki wole pierwsze ![]() Maggie wspolczuje mdlosci i mam nadzieje ze bąbelek ci odpusci... |
|
|
|
#2356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Angel, zdrówka życzę! |
||
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka Kochana |
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szybko, bo mam jeszcze trochę roboty w domu przed pracą, dzisiaj jak wyjdę po 7ej tak wrócę koło 20ej
mam nadzieję, ze u was wszystkich wsio ok nie dam rady nadrobić, mam tyle papierów do szkoły tyle roboty! ale jeszcze kilka dni i się wygrzebię...mam nadzieję![]() a i dla małej kupiłam kołyske drewnianą dla lalek na roczek prezent ciut na wyrost, ale mi ciężko coś kupić, bo ona większość ma po bracie - te wszystkie fishery itd. Jeździki i skoczki u nas odpadają bo mi ściany poobijają tym
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My od 6 na nogach ![]() jeju jaka zimna noc była u Nas,mąż wychodził wieczorem na dwór to takie powietrze chłodne,że szok! Zbliża się zima wielkimi krokami ![]() to będzie pierwsza zima na wsi od kilku lat w mieście grzeją
|
|
|
|
#2360 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzien dobry!Ja dziś zaspałam zerwałam się o 7,10 a 7.20 musimy wyjeżdżać z domu![]() Dziś na obiadek piersi kurczęce z pieczarkami.A jak nie macie pomysłu na obiadek to w biedro - 20% na świeże mięso wieprzowe. |
|||||
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Centralne mamy Ja dzisiaj na obiadek robie ziemniaczki i bigos ,mąż tak chciał
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dziś do lekarza. O 5maz mnie znalazł nieprzytomną pod pokojem Jagody
pamiętam tyle, ze poszłam zagrzac mleko :/
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień Dobry. Dzisiaj słoneczko ![]() Teraz Zuzia wcina śniadanko,pranie się pierze,muszę jakiś obiad przygotować i na spacerek.
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedactwo |
|
|
|
|
#2366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() matko, leć szybko do lekarza, i dawaj znać. mam nadzieję, że będzie dobrze.
|
|
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2368 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się
![]() jest taka pogoda, że nic się nie chce ![]() wiedziała, że Ci się udato teraz czekamy na praktyczny Cytat:
a maluszek super, że tak ładnie się rozwija, niskie NT to dobrze Cytat:
![]() udanych zakupów ![]() Cytat:
![]() Colds, świetne zdjęcia na blogu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no u mnie z pracą, niestety tak samo ![]() Cytat:
![]() powodzenia! Cytat:
![]()
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() My znowu z Anciorem sami w domu. Katar minął, to teraz jest kaszel. Póki co inhaluję solą, daję syrop prawoślazowy, wit. C i wapno. Oby się polepszyło, bo jak nie to jutro popołudniu będę musiała z nim do pediatry podjechać. Lourose jak dobrze, że jesteście już w domu. Angel brzmi przerażająco. Mam nadzieję, że to tylko osłabienie spowodowane chorobą. Daj koniecznie znać co lekarz powiedział.
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane
na 17 dopiero udało mi sie zarejstrowac do internisty Ciekawe co to mnie dopadlo,bo nigdy tak sie źle nie czułam leże plackiem,bo nie mam.siły nawet siedzieć. Nie wiem co mi jest, nie mam kataru, kaszlu,gorączki. Boli mnie głowa, ale to nic w porównaniu do bólow mięsni i stawów. Nie mogę ustac na nogach i w rekach nie mam w ogóle siły. Boję sie Jagode podnosic. Kręci mi sie w głowie, mam metaliczny posmak w gebie, jak zjem coś to zaraz mnie cofa![]() Mała buszuje, a ja mam nadzieję, ze zasnie,bo wstała o5 rano. Wystraszyla sie pewnie jak zemdlalam w drzwiach między przedpokojem,a jej pokoikiem,bo jak mąż mnie cucil to darla sie wnieboglosy ![]() Dearlie oj no jak na złość jak nie katar to kaszel, biedny Antos. Zdrowka! Martus ![]() : oklaski: Gratuluję!!!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

Tym razem Anciora dopadł katar.