Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 11:41   #1171
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Został nam ROK do ślubu
u nas dzisiaj 282 dni....
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:42   #1172
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

u mnie w suknią było tak... długo nic mi sie w necie nie podobało. Potem znalazłam pare zdjeć sukni... potem trafiłam do krawcowej już wybralam suknie... a chlup, pojechalam na przymiarki do salonu fasson i okazało sie ze suknia ktora wyczailam na internecie tam jest... zmierzylam i oto ona

potem jeszcze tam kilkanaście zmierzylam ale już w żadnej tak dobrze nie wyglądalam
no i zapadla decyzja - biore ją

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:42   #1173
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
moniczka90 wróciłaś do nas?
podczytuję was cały czas, choć nie codziennie bo nie zawsze mam siłę, powiem tylko tyle, ze o wiele lepiej się was czyta jak piszecie tylko o ślubach bez tych zbędnych ploteczek które były wcześniej co prawda dalej nie wszystko mnie dotyczy (kamerzysta itp.) ale mimo to dobrze się was teraz czyta
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:42   #1174
Maglena89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Maglena ładne te Twoje buty, ta kokarda dodaje im urody i wyglądają na wygodne. Ja to bym najchętniej poszła w trampkach, moj A. jest niewiele wyższy ode mnie, a w szpilkach mi bardzo częst puchną stopy i kręgosłup boli.
Mój TŻ też niewiele wyższy ode mnie, stąd wybór płaskiego obuwia lub ewentualnie jakiś niski obcas jednak te dwucentymetrowe są mnie mnie paskudne, więc jak nie znajdę nic fajnego, nie za wysokiego to te będą i na ślub i na wesele i nie mam zamiaru się męczyć na szpilkach, będąc o pół głowy wyższa od TŻta
Jak Ty rozwiązujesz tą sprawę? Mimo wszystko stawiasz na obcas?
Stary 2013-09-12, 11:42   #1175
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
no to się już poddaję przekopałam chyba wszystkie sklepy internetowe i stacjonarne, nie ma nic co by mi się podobało wiec chyba to się skończy na wypożyczeniu okropnego futerka z salonu albo będę bez niczego i tyle
Ja chcę mieć taką narzutkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg narzutka.jpg (49,7 KB, 65 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:44   #1176
martucha0205
Rozeznanie

ja nawet jak mam 20cm szpilki to tz i tak jest wyzszy

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:49   #1177
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie to samo znalazłam w necie ! patrz http://lovemydress.pl/historia-pewne...nie-charlotty/ tzlko co y tego skoro dalej nie wiem skąd rozczarować to cudeńko
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:54   #1178
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez Maglena89 Pokaż wiadomość
Verunka - a masz już buty?
Jeszcze nie, na bialebuty jest masa slicznych skorzanych balerinek w super cenach. Choc mnie osobiscie wpadly w oko takie srebrne z krysztalkami... ah bajkowe! Tylko ze w ccc i wlasnie na tej wstretnej kaczce, musze znalezc takie plaskie.

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Zamieścisz te zagraniczne suknie? Może któraś z nas kojarzy podobny model Nie chcę Cię straszyć, ale jeśli tak się poczułaś w sukience, to chyba "ta"

Jeszcze nie pokazywałam - zaczekam z oficjalnym pokazaniem sukni aż do zakupu. Byłam w Karolinie i tam mierzyłam Justin Alexander 8651. Jest przepiękna, idealnie podkresla figurę. Trzymajcie kciuki, żeby udało - idziemy tam jutro z mamą. Sama suknia to bardzo rzadki model i jest wyprzedażowa

ja bym nie ryzykowala z szyciem. Mialam kiedys wizje ze sama sobie uszyje kiecke zlubna ale no... zaklnelabym sie na smierc. Teraz robie spodnice i juz trzeci raz zmienilam wizje i musze pruc i od nowa... koszmar

Cytat:
Został nam ROK do ślubu

gratki!!!

Cytat:
co myślicie o takim kardiganie do sukienki w kolorze śmietankowej bieli ? http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1378630642522

nie, nie do sukni slubnej

Cytat:
Jestem na etapie szukania czegoś na poprawiny. Wpadło Wam coś w oko ostatnimi czasy? Po weselu zostajemy tam spać w hotelu my, rodzice, świadkowie. Reszta gości nocuje w domku rodziców TŻta, bo stoi pusty i u mojej mamy. Jeśli braknie miejsc to wynajmiemy im pokoje w hotelu niedaleko domu mojej mamy. Tak wygląda kwestia gości przyjezdnych i "bliższych". Pozostali będą mieli transport po weselu do domu. Na drugi dzień mamy poprawiny dla najbliższych. Tutaj planujemy garden party w ogrodzie domu rodziców TŻta. Będą rodzice, świadkowie, najbliższa rodzina, w tym ta przyjezdna, która nie pojedzie do domu po weselu. W związku z tym rano po przebudzeniu, będę musiała już mieć coś w hotelu na ten drugi, poprawinowy dzień, bo nie wiem czy będzie czas abyśmy pojechali do naszego mieszkania przed poprawinami czy od razu do domu rodziców TŻta i do gości wszystko ogarnąć. Goście oczywiście będą mieli pełne lodówki do dyspozycji w domku rodziców TŻta i u mojej mamy, aby mogli zjeść sobie śniadanie, wypić kawkę, odświeżyć się (już kupione mam ręczniki dla gości ) itd. itp. Myślę, że jak wszystko wyjdzie tak jak planuję to będzie na prawdę fajnie.

znajoma kupila genialna kiecke z reserved z lekkiego materialu pudrowy roz, z tylu dluzsza.... no idealna! Ale na stronce nie ma jej. Zapytam skad wytrzasnela

Cytat:
no to się już poddaję przekopałam chyba wszystkie sklepy internetowe i stacjonarne, nie ma nic co by mi się podobało wiec chyba to się skończy na wypożyczeniu okropnego futerka z salonu albo będę bez niczego i tyle
No nie wiem... czy to nie Tobie jakis czas temu szukalysmy slubnych sweterkow??? Tam byla masa slicznych inspiracji i marudzilas ze za cienkie, ze bedzie Ci zimno, a to co dzisiaj pokazalas moim zdaniem nie jest grubsze od tamtych...

Wlasnie dostalam regon!! Matko sorry ze pospamuje ale zrobci sobie profil zaufany, mozna dzieki temu tyle urzedowych spraw zalatwic przez neta i oszczedzic czas ze szok!!! Polecam!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:56   #1179
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez chciałam coś takiego, ale TŻ poiwiedział, że będę wyglądać jak stara babcia :p

Może dlatego, że ja chciałam nie tyle narzutkę, co chustę zrobioną na szydełku z grubej włóczki...

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-09-12 o 11:58
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:57   #1180
Maglena89
Raczkowanie

Co do bolerka, narzutki, kiedyś widziałam śliczną narzutkę? raczej jakby bluzkę z cieniutkiego materiału prześwitującego z długim rękawem, zapinana z tyłu na guziczki takie jak suknia ślubna. Przepięknie to wyglądało i było cudowne, nie potrafię już tego znaleźć ponownie KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE WKLEJAĆ ZDJĘCIA ! PROSZĘ
Stary 2013-09-12, 11:58   #1181
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
dokładnie to samo znalazłam w necie ! patrz http://lovemydress.pl/historia-pewne...nie-charlotty/ tzlko co y tego skoro dalej nie wiem skąd rozczarować to cudeńko
Poszukam w sklepach, jak nie znajdę, to uśmiechnę się do babci żeby mi taką zrobiła

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 11:58   #1182
enzunio
BAN stały

Cytat:
I jak to wyglądało? Masz może jakieś foto? Wiadomo, że butów praktycznie nie widać, ale czy jakoś jej poruszanie się, cokolwiek wskazywało na to, że ma balerinki lub wygląda to źle?? Słyszałam dużo sprzecznych opinii na temat balerinek na wesele. Większość jednak przemawia na ich niekorzyść. Osobiście wolę te balerinki niż buty ślubne na obcasie 2 cm, które wg mnie wyglądają fatalnie...
Wiesz co, dziewczyna ma prawie 1,80 i sukienkę która ją "wyciągała" i wyglądało to dobrze, ja wiedziałam już od dwóch tyg., że ona będzie miała balerinki, bo dwa tyg. przed ślubem skręciła sobie kostkę. Jedyne do czego bym się przyczepiła to to, że się garbiła i jak się później przyznała - przez baleriny trochę za bardzo się wyluzowywała jeśli chodzi o postawę. Ja sama myślałam o balerinkach, ale dostałam po głowie od TŻta, który musi się wtedy sam do mnie garbić (jest 15 cm wyższy) i od mamy, bo faktycznie trochę się garbię na płaskich butach. Ale gdyby nie to, że dziewczyna do "zdejmowania zębami podwiązki przez pana młodego" i "poznawaniu młodej po kolanie" stanęła na krzesło i podciągnęła suknię, nie wiem czy inni by skumali, że miała baleriny.

Cytat:
Został nam ROK do ślubu

Cytat:
Napisane przez ig88 Pokaż wiadomość
Chce jeszcze zajechać do Wejherowa, tam ponoć są super salony.. ale zobaczymy! bo jakoś tak... myslę cały czas o tej sukni z marietty i sobie wyobrazam jak w niej ide do oltarza hehe xD
Może u mnie też nie będzie lez.. Zobaczymy [COLOR="Silver"]
Ja i Agu znalazłyśmy w Starogardzie suknię, ale w sumie skoro w Agnes nic nie przypadło Ci do gustu to nie wiem czy w Stg coś znajdziesz...

Cytat:
Jestem na etapie szukania czegoś na poprawiny.
Ja chcę długą sukienkę, bo mam grube nogi a chcę płaskie buty

Cytat:
Za każdym razem jak widzę to foto to mam ochotę wyszarpać mu tą wielką przypinkę i zostawić jednego kwiatka

Ogólnie stylizacja Panny Młodej na 6
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:00   #1183
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
No to plan jest taki - teraz muszę TŻta przeciągnąć po sklepach i uświadomić mu jakie buty mu się podobają
Następnie kupimy buty, ale pewnie dopiero na wiosnę Przeceny już się skończyły, więc zaczekamy na nową kolekcję
my mamy zamiar upolować garnitur i buty na przecenach zimowych, czyli jakoś styczeń/luty
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja nawet zawieszek ani kokardek nie będę kupować, bo dla mnie to strata kasy. Będą gole butelki. Na wszystkich weselach w rodzinie były gołe butelki i było ok.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
u mnie też gołe butelki i dlatego wybraliśmy Stocka bo ma ładną, elegancką butelkę
Cytat:
Został nam ROK do ślubu
gratulacje!
Cytat:
co myślicie o takim kardiganie do sukienki w kolorze śmietankowej bieli ? http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1378630642522
świetny ten sweter, ale zdecydowanie nie pasuje do sukni ślubnej
Cytat:
ale piękna

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:02   #1184
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Mój TŻ też niewiele wyższy ode mnie, stąd wybór płaskiego obuwia lub ewentualnie jakiś niski obcas jednak te dwucentymetrowe są mnie mnie paskudne, więc jak nie znajdę nic fajnego, nie za wysokiego to te będą i na ślub i na wesele i nie mam zamiaru się męczyć na szpilkach, będąc o pół głowy wyższa od TŻta
Jak Ty rozwiązujesz tą sprawę? Mimo wszystko stawiasz na obcas?
mam kupione buty na niewielkim obcasie, maksimum co moge sobie pozwolić, że będe równa wzrostem TŻtowi, ale nie wiem jeszcze czy je założe... może tylko na ceremonie a potem przebiore na płaskie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (31,0 KB, 27 załadowań)

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:07   #1185
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Co do bolerka, narzutki, kiedyś widziałam śliczną narzutkę? raczej jakby bluzkę z cieniutkiego materiału prześwitującego z długim rękawem, zapinana z tyłu na guziczki takie jak suknia ślubna. Przepięknie to wyglądało i było cudowne, nie potrafię już tego znaleźć ponownie KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE WKLEJAĆ ZDJĘCIA ! PROSZĘ
Na guziczki to ja widziałam coś takiego

http://allegro.pl/bolerko-slubne-eto...523297902.html

http://allegro.pl/bolerko-slubne-naj...534541586.html

A Dziewczyny, które chciały cardigan, może taki sweterek Wam sie spodoba? Można po ślubie też wykorzystać

http://allegro.pl/nowy-sweterek-bole...519251941.html

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-09-12 o 12:14
Stary 2013-09-12, 12:07   #1186
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ig88 Pokaż wiadomość
U mnie sprawa wygląda tak, że to był pierwszy wypad do salonów xD i szok, że odrazu coś mogło wpaść tak głęboko w dusze...
mój wypad w maju też był pierwszym, później byłam jeszcze w kolejnym i mimo wszystko pozostała ta z 1 salonu

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:12   #1187
Maglena89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
mam kupione buty na niewielkim obcasie, maksimum co moge sobie pozwolić, że będe równa wzrostem TŻtowi, ale nie wiem jeszcze czy je założe... może tylko na ceremonie a potem przebiore na płaskie
Bardzo ładne te Twoje buty, a mało co ze ślubnych butów mi się podoba. Obcas widzę do zaakceptowania również przeze mnie. Też planuję ewentualnie na ceremonię i pierwszy taniec coś na obcasie, a potem wskakuję w moje baleriny Gdzie kupiłaś i czy drogie były? Można kupić/zamówić w kolorze?

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Na guziczki to ja widziałam coś takiego

http://allegro.pl/bolerko-slubne-eto...523297902.html
To właśnie na takie guziczki było, ale nie koronkowe tylko tak jakby z tiulu, długie rękawy z rozcięciami (jak dobrze pamiętam) przy końcach tak jakby mankiety i w talii też...
Stary 2013-09-12, 12:14   #1188
Maglena89
Raczkowanie

To było coś takiego jak tutaj, tylko to jest cała suknia ślubna z długim rękawem, a tam było tylko takie bolerko tak nakładane z tyłu zapinane i od pasa w górę wyglądało niemal identycznie.

Widział ktoś coś takiego gdzieś lub wie pod jaką fachową nazwą tego szukać?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ulaga-d.jpg (31,6 KB, 17 załadowań)
Stary 2013-09-12, 12:19   #1189
ig88
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Dziękuję. Jedna z niewielu, która wygląda równie fajnie na żywo, co w katalogu

Gratulacje Teraz to szybko rok minie

Fason bardzo fajny, niestety u mnie na monitorze taki szarawy (nie srebrny) odcień, dość ciemny (za ciemny na ślub). Jesli na żywo jest jaśniejszy albo wpadajacy w złoto - to wtedy można by się zastanawiać .

ig88, wkleisz zdjęcia drugiej sukienki? Nie czyta linku.
Jenny Packham cudna i niespotykana. fakt, cięzko będzie o taką samą. Jesli podobają Ci się zwiewne klimaty, zerknij na kolekcje Papilio, Anna Kara.
Suknie Anny sa chyba ciut za drogie dla mnie niestety ;///
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suuuknia.jpg (62,9 KB, 31 załadowań)
ig88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:28   #1190
ig88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
u mnie w suknią było tak... długo nic mi sie w necie nie podobało. Potem znalazłam pare zdjeć sukni... potem trafiłam do krawcowej już wybralam suknie... a chlup, pojechalam na przymiarki do salonu fasson i okazało sie ze suknia ktora wyczailam na internecie tam jest... zmierzylam i oto ona

potem jeszcze tam kilkanaście zmierzylam ale już w żadnej tak dobrze nie wyglądalam
no i zapadla decyzja - biore ją
Ja mam problem bo suknie ktore wyczailam w necie nie ma w salonach ;/

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Wiesz co, dziewczyna ma prawie 1,80 i sukienkę która ją "wyciągała" i wyglądało to dobrze, ja wiedziałam już od dwóch tyg., że ona będzie miała balerinki, bo dwa tyg. przed ślubem skręciła sobie kostkę. Jedyne do czego bym się przyczepiła to to, że się garbiła i jak się później przyznała - przez baleriny trochę za bardzo się wyluzowywała jeśli chodzi o postawę. Ja sama myślałam o balerinkach, ale dostałam po głowie od TŻta, który musi się wtedy sam do mnie garbić (jest 15 cm wyższy) i od mamy, bo faktycznie trochę się garbię na płaskich butach. Ale gdyby nie to, że dziewczyna do "zdejmowania zębami podwiązki przez pana młodego" i "poznawaniu młodej po kolanie" stanęła na krzesło i podciągnęła suknię, nie wiem czy inni by skumali, że miała baleriny.

Ja i Agu znalazłyśmy w Starogardzie suknię, ale w sumie skoro w Agnes nic nie przypadło Ci do gustu to nie wiem czy w Stg coś znajdziesz...

Ja chcę długą sukienkę, bo mam grube nogi a chcę płaskie buty

Za każdym razem jak widzę to foto to mam ochotę wyszarpać mu tą wielką przypinkę i zostawić jednego kwiatka

Ogólnie stylizacja Panny Młodej na 6
Koleżanka ze stg powiedziala mi odrazu, że mam bardzo wysublimowany gust i ze tam na bank nic nie znajde... zaś Agnes polecila sasiadka ktora wlasnie tam znalazla suknie, jak dla mnie same cyganskie falbany itp ;/

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
mój wypad w maju też był pierwszym, później byłam jeszcze w kolejnym i mimo wszystko pozostała ta z 1 salonu

to może ja już znalazłam swoją suknie i poprostu za bardzo wydziwiam, myślę o tym itp ;/
ig88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:34   #1191
alloffkowa
Zakorzenienie

czeeeeść
wczoraj zamkneliśmy listę gości. Mamy na niej 47 osób, ale wiemy o wilku których na bank nie będzie. Mam nadzieję że nie zejdzie mniej niż 40.
Zdecydowaliśmy też wstępnie jakie zaporszenia będziemy robić, byliśmy w naszej restauracji podpytać o kilka szczegółów, następne spotkanie w październiku- wtedy pani nam poda propozycję menu, zabierzemy do domu, przedyskutujemy z rodzicami i podpiszemy umowę.

Ciągle mam dylemat co do butów
Byłam taka pewna czarownych a teraz sama nie wiem
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:40   #1192
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo ładne te Twoje buty, a mało co ze ślubnych butów mi się podoba. Obcas widzę do zaakceptowania również przeze mnie. Też planuję ewentualnie na ceremonię i pierwszy taniec coś na obcasie, a potem wskakuję w moje baleriny Gdzie kupiłaś i czy drogie były? Można kupić/zamówić w kolorze?[COLOR="Silver"]
To są buty tej firmy http://www.rainbowclub.co.uk/wedding-shoes/alexa
Ja kupowałam w stacjonarnym sklepie u siebie (John Lewis) ale można je znaleźć oline np tu http://www.the-bridal-store.co.uk/en/alexa-wedding-shoe widziałam też na ebay-u są w kolorach bieli lub ivory.

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:46   #1193
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
To było coś takiego jak tutaj, tylko to jest cała suknia ślubna z długim rękawem, a tam było tylko takie bolerko tak nakładane z tyłu zapinane i od pasa w górę wyglądało niemal identycznie.

Widział ktoś coś takiego gdzieś lub wie pod jaką fachową nazwą tego szukać?
Zerknij na tę stronę, może tam coś znajdziesz http://welonyibolerka.pl/pl/bolerka.html

Z tego co widze na stronie, realizują też indywidualne projekty

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-09-12 o 12:54
Stary 2013-09-12, 12:52   #1194
Dotka90
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeśli chodzi o ZAiKS, to nie dajcie się naciągnąć, bo w większości sale mają opłacony abonament roczny za ZAiKS, a i tak od każdej pary ciągną niemałą kasę za każde wesele, więc warto się zorientować, co i jak.

My ZAiKS mamy w cenie sali.

Co do butów - KAZARA szczerze nie polecam. Mam od nich balerinki skórzane. Fakt faktem, bardzo porządnie wykonane, już służą mi b. długo, ale tak niewygodne, że masakra..
Co do Gino Rossi, to nie mam zastrzeżeń.

Zawieszki na wódkę - zrobimy tylko kokardki żółte i niebieskie (pod kolor sali).

Maglena - urocze te buciki!

Moniczka90 - IMO ten kardigan w ogóle nie pasuje

Króliczku, narzutka superowa! Ale na pewno nie dla dziewczyn na letnie śluby
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:57   #1195
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
coś w tym stylu??? http://allegro.pl/bolerko-slubne-tiu...520669428.html
Stary 2013-09-12, 12:57   #1196
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Nie mogę się doczekać
U mnie jedyne co narazie idzie do przodu to robienie zawieszek na alkohol
No ale mam nadzieję, że niedługo umówię się na dalsze przymiarki sukienek
Kroliczek gratuluję!!!! u mnie jutro zostanie rok nie moge się doczekać
Stary 2013-09-12, 13:00   #1197
alloffkowa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/nowy-sweterek-bole...519251941.html a co myślicie o tym?? pasowałby do mojej kiecki??
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6039.html
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-12, 13:01   #1198
Ad rem
Zadomowienie

Co sądzicie o tym welonie? Cena atrakcyjna..

http://allegro.pl/przepiekny-zdobion...536069068.html

Czy któraś z Was myślała o czymś takim?
http://allegro.pl/jmart-welon-delika...479026322.html

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-12, 13:08   #1199
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Co sądzicie o tym welonie? Cena atrakcyjna..

http://allegro.pl/przepiekny-zdobion...536069068.html

Czy któraś z Was myślała o czymś takim?
http://allegro.pl/jmart-welon-delika...479026322.html
Do sukni pasuje? Bo ja mam koronkową kieckę i nie chciałam przesadzić, więc mam kupiony welon-mgiełka
Stary 2013-09-12, 13:08   #1200
alloffkowa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/jmart-welon-woalka...479026312.html to mi się szalenie podoba
Oliwka 21.07.2016
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości