|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
I jak to wyglądało? Masz może jakieś foto? Wiadomo, że butów praktycznie nie widać, ale czy jakoś jej poruszanie się, cokolwiek wskazywało na to, że ma balerinki lub wygląda to źle?? Słyszałam dużo sprzecznych opinii na temat balerinek na wesele. Większość jednak przemawia na ich niekorzyść. Osobiście wolę te balerinki niż buty ślubne na obcasie 2 cm, które wg mnie wyglądają fatalnie...
|
|
#1143 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też nam się one spodobały i myślałam jak przemycić je do wesela, nijak mi to pasowało. Nie jestem zwolenniczką zaklejania etykiet. W konkursach przeważnie udział będzie na pewno brała młodzież i ludzie w średnim wieku także taka butelka z naklejką wywoła u nich uśmiech na twarzy Myślę, że to dobre rozwiązanie.
|
|
|
#1145 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Czuć czułam się świetnie, nawet pięknie Tylko w głowie wisiały suknie które miałam zamiar uszyć a tu trafiła się taka prosto z salonu... obawy może też stąd że nie jechałam z zamiarem kupna, nie podejrzewałam, że na pierwszej przymiarce może mi wpaść coś w oko xD
|
||
|
|
|
#1146 | ||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
A jaka to filmowa historia Was laczy? Opowiesz? ![]() Cytat:
hmm a to nie wiem, ja pisalam ze lubie kolorowe wodki, ale na wesele to srednio je dawac. W zyciu nie postawilabym przed soba czegos, czego poskapilam gosciom ![]() Cytat:
a jaka? Pokazywalaz? I gdzie ja ustrzelilas? Cytat:
Ee tam, pewnie ze lepsze sa szpilki, ale jak mam 180cm to szczerze mnie nie interesuje co ktos mowi o balerinach. Chodze w nich na codzien i tym bardziej na wesele nie bede sie wyglupiac. Z reszta nie uznaje butow na pol obcasie, wyglada to kaczkowato i jak dla starej babci. A juz takie 2-3 cm kaczki sa tragiczne feee. Sorry ze nie ogarniam i sie dopytuje wszystkiego, ale jestem tak wykonczona ze juz nie wiem jak sie nazywam. Dzisiaj zaspalam do pracy i teraz ledwo zipie, a jeszcze czeka nas mega sprzatanie chaty dzisiaj bo w sobote juz tesciowie wracaja z urlopu i chyba by zawalu dostali jakby zobaczyli ten syf. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
Verunka - a masz już buty?
|
|
#1148 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli nie jesteś pewna to pochodz jeszcze trochę po salonach. Ja byłam pierwszy raz w Celebrity Bridial w Gdyni, jedna mi się bardzo spodobała, ale nie było tych wyczekanych łez i wzruszeń. Poszłam jeszcze do 2 innych salonów i wracam jutro po tamtą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oo to tak samo jak ja Też czekałam na te łzy i wzruszenie, ale nie było. Po prostu czułam się w sukni przepięknie, ale wydawało mi się, że to jeszcze nie to bo nie było tych całych wzruszeń... Pojeździłam, poprzymierzałam inne i jednak wracam po tamtą
|
|||
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
Cytat:
Nie chcę Cię straszyć, ale jeśli tak się poczułaś w sukience, to chyba "ta" ![]() Jeszcze nie pokazywałam - zaczekam z oficjalnym pokazaniem sukni aż do zakupu. Byłam w Karolinie i tam mierzyłam Justin Alexander 8651. Jest przepiękna, idealnie podkresla figurę. Trzymajcie kciuki, żeby udało - idziemy tam jutro z mamą. Sama suknia to bardzo rzadki model i jest wyprzedażowa
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2013-09-12 o 11:07 |
|
|
|
|
#1150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Został nam ROK do ślubu
|
|
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
ja swoją przymierzyłam w maju
![]() od tego momentu przymierzyłam kilka innych, ale ta z maja była w głowie cały czas i tydzień temu zapadła decyzja, że to ta
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
co myślicie o takim kardiganie do sukienki w kolorze śmietankowej bieli ? http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1378630642522
|
|
#1154 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może u mnie też nie będzie lez.. Zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to moja opinia...
|
|
#1156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moniczka90 wróciłaś do nas?
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-09-12 o 11:31 |
|
|
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
U mnie sprawa wygląda tak, że to był pierwszy wypad do salonów xD i szok, że odrazu coś mogło wpaść tak głęboko w dusze...
|
|
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
Jestem na etapie szukania czegoś na poprawiny. Wpadło Wam coś w oko ostatnimi czasy?
Po weselu zostajemy tam spać w hotelu my, rodzice, świadkowie. Reszta gości nocuje w domku rodziców TŻta, bo stoi pusty i u mojej mamy. Jeśli braknie miejsc to wynajmiemy im pokoje w hotelu niedaleko domu mojej mamy. Tak wygląda kwestia gości przyjezdnych i "bliższych". Pozostali będą mieli transport po weselu do domu. Na drugi dzień mamy poprawiny dla najbliższych. Tutaj planujemy garden party w ogrodzie domu rodziców TŻta. Będą rodzice, świadkowie, najbliższa rodzina, w tym ta przyjezdna, która nie pojedzie do domu po weselu. W związku z tym rano po przebudzeniu, będę musiała już mieć coś w hotelu na ten drugi, poprawinowy dzień, bo nie wiem czy będzie czas abyśmy pojechali do naszego mieszkania przed poprawinami czy od razu do domu rodziców TŻta i do gości wszystko ogarnąć. Goście oczywiście będą mieli pełne lodówki do dyspozycji w domku rodziców TŻta i u mojej mamy, aby mogli zjeść sobie śniadanie, wypić kawkę, odświeżyć się (już kupione mam ręczniki dla gości ) itd. itp. Myślę, że jak wszystko wyjdzie tak jak planuję to będzie na prawdę fajnie.
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doczekać
![]() U mnie jedyne co narazie idzie do przodu to robienie zawieszek na alkohol No ale mam nadzieję, że niedługo umówię się na dalsze przymiarki sukienek
|
|
|
|
#1161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jeżeli chodzi o coś w tym stylu to jestem zdecydowanie na taaaak!
|
|
|
|
|
#1163 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na codzień noszę płaskie i mam dreszcze na myśl o obcasach ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
mnie też się te śmieszne naklejki na wódkę nie podobają, nie będziemy też mieć zawieszek, wódka to wódka i tak wypiją, a już mamy dużo dekoracji na stoly
![]() Maglena ładne te Twoje buty, ta kokarda dodaje im urody i wyglądają na wygodne. Ja to bym najchętniej poszła w trampkach, moj A. jest niewiele wyższy ode mnie, a w szpilkach mi bardzo częst puchną stopy i kręgosłup boli. Cornflower_girl piękna suknia ig88ja bym brała z salonu, bo z szyciem to nigdy nie wiesz jak wyjdzie, zwłaszcza ze wzorowane z zagranicznych sukień, krawcowa nie będzie miała na nią wykroju. moniczka_90 tak jak Justynkie pisała wg mnie to sukni ślubnej nie pasuje Kroooliczek gratulacje!
|
#1165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie na razie chwilowy spokój po weekendzie idę zapłacić za moją suknię ) , a tak do w listopadzie jedziemy na weekendowe nauki
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję. Jedna z niewielu, która wygląda równie fajnie na żywo, co w katalogu
![]() Teraz to szybko rok minie ![]() Cytat:
ig88, wkleisz zdjęcia drugiej sukienki? Nie czyta linku. Jenny Packham cudna i niespotykana. fakt, cięzko będzie o taką samą. Jesli podobają Ci się zwiewne klimaty, zerknij na kolekcje Papilio, Anna Kara.
|
|
#1167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
no to się już poddaję
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziwczyny
a u nas wlasnie beda naklejki na butelki bo jak damy goscia to taka pamiatka jak na wodce pisze weselna a taka zwykla to juz co innego.. aha i ja na weselach bylam wielu i nie spotkalam nigdzie winnetek i wcale nie bylo tak jak mowicie ze robia wszyscy wyscigi i ja tez nie zamiezam robic tego ja nawet bym nie wiedziala jak wszystkich rozsadzic.
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleisz zdjęcie sukienki?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

Myślę, że to dobre rozwiązanie.
Ślub: 08.08.2014
ja tak zrobiłam - na koniec sierpnia byłam w Madonnie w Gdyni i pierwsza suknia którą przymierzyłam była przepiękna! ale jakoś nie było tego wzruszenia, łez itp
ale teraz tak myślę, że przecież nie każdy jest taki wrażliwy, to wcale nie znaczy, że z suknią było coś nie tak
Zamawiałam na bialebuty.com
i pomysł żeby na stole młodych stało coś dodatkowo co innym gościom nie będzie już dane - ktoś pisał o takim pomyśle z jakąś kolorową wódką.. Jako gość dziwnie poczułabym się.. że sobie coś ekstra a mnie to już nie poczęstują tym.. jak ktoś ma ochotę sam sobie coś zjeść to może to uczynić następnego dnia już a nie musi demonstrować tego na weselu