|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Patiasym -
Mistrzostwo świata!
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Patiasym genialne
powaliło mnie na kolana
|
|
#4233 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;42595768]skad masz te teksty?
[/QUOTE]z klawiatury; zaczęłam stukać w klawisze jak popadnie i jakoś tak wyszło
|
|
|
|
#4235 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha bardzo udany sarkazm
|
|
|
|
#4236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w ogóle, urlopowałaś?
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4238 |
|
BAN stały
|
i jakiś anal był?
|
|
|
|
#4239 |
|
Wtajemniczenie
|
Nimfa drażnią mnie Twoje posty, emanuje z nich infantylność.
|
|
|
|
#4240 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Wybaczcie, że nie będę się wdawał w szczegóły dotyczące tego "z kim", ani "dlaczego"...
Po prostu mam techniczne pytanie, bez wdawania się w kwestie związane z "emocjonalnością". Konkretnie: Jakie pozycje są Waszym zdaniem najbardziej odpowiednie jeśli chodzi o seks analny? W jaki sposób "zmierzyć się" z tematem jednoczesnej penetracji analnej i waginalnej? Konkretnie chodzi mi o czysto techniczną sprawę - jakiej zabawki / zabawek użyć? Jakie pozycje umożliwią (taki "podwójny") komfortowy seks i przyjemne doznania? Otwartość na penetrację zarówno "zabawką" jak i członkiem zamiennie pochwy i "oczka" jest z obu stron. Pytanie i w ogóle kwestia, o którą poruszam jest spowodowana pragnieniem takiego "podwójnego wypełnienia", lecz podczas stosunku między tylko dwoma osobami! Proszę Wasze sugestie
Homo sum; humani nihil a me alienum puto Edytowane przez Belmondokrk Czas edycji: 2013-09-04 o 11:06 |
|
|
|
#4241 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Na spokojnie, wyczucie. Zabawki typu małe wibratory, zatyczki analne. |
|
|
|
|
#4242 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź!
Nie ma problemu jeśli chodzi o penatrację analną, więc wszelkie sugestie typu "mały" nie są konieczne, zwłaszcza, że chodzi o doświadczenie "podwójnego wypełnienia", a zatem nie chodzi o dwa krótkie ołówki, ale o członka (prawdziwego) oraz o drugą zabaweczkę, która rozmiarem będzie ekwiwalentem drugiego członka. Wibratory zwykle składają się z dwóch części, nazwijmy je - roboczą, która ma ok 2/3 do 3/4 długości całego wibratora, oraz 1/3 do 1/4, na której znajdują się przyciski i służy do jego utrzymania. Zatem taki wibrator podczas zabawy nie "chowa się" cały, a zatem może przeszkadzać w penetracji. I właśnie dlatego pytam o ewentualne sugestie dotyczące innych zabawek (dilda do seksu analnego), oraz o Wasze doświadczenia - w jakich pozycjach najwygodniej się kochać, aby te niedogodności nie przeszkadzały. Pytam o pozycje zarówno takie, w których penetracja analna jest zabaweczką a waginalna prawdziwym członkiem, jak i odwrotnie. Z góry szczere dzięki za kolejne podpowiedzi. Oczywiście - nie myślcie, że ja nie mam wyobraźni (bo ją mam), pytam o "najlepsze i sprawdzone" pozycje
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
Od tylu, czlonek penetruje odbyt a partnerka sama moze zabawiac sie wibratorem, dosc wygodna pozycja
|
|
|
|
#4244 |
|
Przyczajenie
|
Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
Sex analny jest fajny. Ale trzeba byc mocno podnieconym zeby bylo dobrze
![]() Musze zaproponowac mojemu facetowi uzycie zabawek choc nie wiem czy bedzie za Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trafiłaś w sedno! - to moja ulubiona pozycja, ale... w opcji "pozycja słonia"Jeśli chodzi o doświadczenie, to nie ma z tym problemu, bo ono jest raczej wystarczające (dziewica analna pewnie nie rozważałaby chęci zrealizowania fantazji, aby doznać takiego "podwójnego wypełnienia") W chwili dużego podniecenia pozycja "na pieska" do takiej zabawy nie wydaje mi się idealna, bo operowanie zabaweczką w pochwie wymaga użycia ręki, co najmniej jednej, a najlepiej dwóch. Z tym wiąże się nierozerwalnie kwestia utrzymania równowagi i jednocześnie opanowanie zabaweczki - to raczej akrobatyka bardziej niż wygodny i "na luzie" seks. Więc w kwestii takiej zabawy w pozycji "od tyłu" to chyba trzeba się zaopatrzyć w jakieś podusie pod brzuszek, albo raczej biodra, żeby możliwe było operowanie tą zabawką. Czyli taka pozycja na słonia na poduszkach ![]() Zawsze można też się tak ułożyć na poduszce (gdy zabaweczka jest w pochwie) żeby podusia pod ciężarem ciała nie pozwoliła zabaweczce uciekać, ale w tej formie nie będzie możliwe sterowanie zabaweczką, która po prostu będzie sobie wibrowała w środku. A co z pozycjami, "na jeźdźca"? Pytam Was, bo macie doświadczenia i może wiecie jakie są doznania kobiety, co jest wygodne, a co nie. Ja i każdy facet możemy sobie tylko wyobrażać co może czuć kobieta i jak ona to czuje. Czy w pozycji na jeźdźca przodem z odgięciem ciała ku tyłowi i z zabaweczką w pochwie, a penisem w pupie na przykład? Albo odwrotnie? - na jeźdźca tyłem i z penisem w pochwie i zabaweczką w pupie? Mam na myśli tę zabawę, gdy kobieta leży na boku, najlepiej z uniesioną lub zgiętą jedną nogą, wówczas również możliwa jest w miarę wygodna zabawa (mówię o wygodzie faceta) A jak z Wami - czy to komfortowe ustawienie dla kobiety? Nie chodzi o "mizianie", lubimy oboje uprawiać ostrzejszy seks od czasu do czasu... Cały czas chodzi o to, aby docelowo była to głęboka, jednoczesna i intensywna podwójna penetracja...
Homo sum; humani nihil a me alienum puto Edytowane przez Belmondokrk Czas edycji: 2013-09-05 o 16:12 |
|
|
|
|
#4246 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4248 |
|
Przyczajenie
|
Seks analny zabawkami? Dajcie spokój. Nie ma nic przyjemniejszego niż 3 penisy na raz. Brakuje mi tego ostatnio, ale TŻ coś już kombinuje.
|
|
|
|
#4249 |
|
BAN stały
|
jakie 3 penisy na raz?
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mocniejszej puenty proponuję skończyć "(...)swą cnotę półświętą". |
|
|
|
|
#4251 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Raczkowanie
|
Specjalnie tego nie napisałem, bo to w temacie nie zmienia wiele, a pisać o swoich uczuciach nie mam zwyczaju na forum publicznym, ale - pytam o konkretny "przypadek", który nie dopuszcza nikogo poza dwoma osobami, które łączy więź (uczucie), osobami, które nie chcą i nie będą nic intymnego robić w towarzystwie innym, niż swoje własne.
Oczywiście nie jestem ignorantem i wiem, że inne "układy" bywają, nawet w przypadku osób, które są ze sobą w związku, ale w tym konkretnym - nie wchodzi to w grę. Osobiście uważam i jest to moja subiektywna sprawa, że seks w układzie większym niż 1+1 nie jest wskazany, gdy jest uczucie. Ja bym się w takim czymś zagubił i nie potrafiłbym... Co innego, gdy mowa o "wolnych związkach" lub po prostu o "czystym" seksie - wówczas taka zabawa, bez ranienia siebie i osoby, którą darzy się uczuciem, byłaby OK. Szanuję osoby, które na przykład wpuszczają kogoś z zewnątrz do małżeńskiej sypialni, ale w mojej własnej głowie się to nie mieści i nawet nie mam takich fantazji. Trzeba mieć niesamowite nerwy, żeby przez coś takiego się nie poranić.
|
#4253 |
|
Przyczajenie
|
Hmm.. głupio mówić, ale ja ze swoim chłopakiem spróbowaliśmy, oczywiście długa droga do tej zabawy, bo trzeba dziewczynę do tego przygotować - i po pewnym czasie jest dobrze! Powiem że bałam się tego wszystkiego, ale było bardzo przyjemnie - szybkie doznanie , które SZYBKO nie mija. z tego co wiem, jemu też było bardzo przyjemnie więc no. W internecie jest mnóstwo tematów jak przygotować się do pierwszego seksu analnego. Jak dla mnie było bardzo fajnie
|
|
|
|
#4254 |
|
BAN stały
|
myślę, że boczna łyżeczka umożliwia działanie zabaweczką.
|
|
|
|
#4255 |
|
Raczkowanie
|
Owszem - z pewnością umożliwia
![]() Ale nie dochodzi to zbyt głębokiej penetracji
|
#4256 |
|
Przyczajenie
|
Do wszystkie można dojść małymi kroczkami.
|
#4257 |
|
Raczkowanie
|
A praktykuje ktoś z powodzeniem seks analny w drugą stronę?
Tradycyjnie lubimy, ale mam ochotę przelecieć TŻa strap-onem i on o tym wie . Czekamy tylko na moment i moją wizytę w sex shopie, trzeba kupić pas i jakiś lubrykant dla niego .Jak wasi panowie na to reagowali? Zamieniacie się czasami stronami? |
|
|
|
#4258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Przyczajenie
|
Apropo starego komentarza
Zgoda, że bycie lizanym po odbycie jest przyjemne. Ale czy wystarczy, że on nie wkłada za głęboko języka i wtedy nie ma kontaktu z zarazkami z odbytu czy te zarazki nie szkodzą mu gdy je zjada, ale pochwie szkodzą? Wydaje mi się, że lizanie powinno być przez np woreczek foliowy albo kawałek lateksu a nie bezpośrednio. Wtedy przyjemność z lizania jest niegroźna. A ślinę można nanieść do odbytu palcem a nie językiem. |
|
|
|
#4260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Higiena musi być zachowana przy takich zabawach, oczywiście że w jelitach żyją różne bakterie które robią dobrze jelitom, ale w innych częściach przewodu pokarmowego mogą być źródłem chorób, ale odpowiednia higiena, stały i zdrowy parner i dla drugiej osoby będzie bezpiecznie [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42771513]byli zachwyceni.[/QUOTE] Mam nadzieję, że mój też będzie, bo ja na pewno .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Mistrzostwo świata! 
powaliło mnie na kolana
sent from iphone

Tradycyjnie lubimy, ale mam ochotę przelecieć TŻa strap-onem i on o tym wie