|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Wpadłam napisać że mam najcudowniejszego męża na świecie
Wiedział doskonale że wczoraj byłam na rynku i na małych zakupach domowych i napewno się spłukałam, przyniósł z pracy wypłatę i zapytał mnie czy potrzebne mi są jakieś pieniądze, powiedziałam że na proszek więc dał mi 50zł. Wrócił dzisiaj z pracy a ja prosto z drzwi że jest promocja w biedronce na pampersiaki i oczywiście dostałam pieniądze i jeszcze mnie obwiózł po 3 biedronkach, oczywiście dopiero w ostatniej znalazłam to czego szukałam... Tym oto sposobem mam pampersy dla Jaśka Biorę się za nadrabianie
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
Normalnie ten temat jest wałkowany od samego początku, to się robi nudne. Może pomarudzimy na temat dziewczyn, które od nas na styczeń się przeniosły ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42774783]Ja nie czaję jak one mają czas tyle pisać, siedzieć w necie... Żaden to powód do dumy, że mają tyle wątków...[/QUOTE] No Weronisiek, widocznie nie te priorytety mamy
|
|
|
|
|
#2674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ona w koncu rodzila w szpitalu jakim ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Te chcialam filetowy. Mam focha ! To jest pebble czy cabrio ? No i brzuszku to chyba nie musze wspominac Jest sliczny , okraglutki
|
|
#2675 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale Twój Książe będzie miał brykę
Cytat:
Wybaczcie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2676 |
|
Rozeznanie
|
hejka wieczorkiem, spróbuję was zaraz nadrobić ale najpierw piszę co po wizycie.
Nie za dobrze bo dostałam skierowanie do szpitala, mała jest za mała waży tylko 800g co niepokoi panią doktor. Wychodzi miesiąc młodsza. musze mieć szczegółowe badania. A moja szyjka niby się nie skróciła dalej jest 2,95cm ale jest bardzo miękka i "słabo trzyma". Jutro mam być rano w szpitalu. |
|
|
|
#2677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Kurcze i ja muszę powoli myśleć nad pakowaniem torby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby wszystkie złe dolegliwości szybko Ci minęły
|
|||
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A kurteczka prześliczna |
||
|
|
|
#2681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypi
RYBA - przynajmniej na koniec konkretna babka , moze bedziesz miala to szczescie i trafisz na nia w szpitalu ??
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mozecie sobie wyobrazic jakby Waszemu dziecku jakis inny rozwydrzony dzieciak wymalowa buzie kupskiem ?
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wszystko było dobrze
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny !
Melduję się z Leosiem po wizycie Generalanie wszystko ok , szyjka długa zamknięta. Mój "mały" na dzień dzisiejszy (32 tydz) waży 2231 g także pani doktor stwierdziła że będzie raczej z tych większych no i dalej wyprzedza termin o 2 tygodnie. Dziewczyny widziałam jego buziaka na USG i jest śliczny No i mój syn skopał Panią doktor jak robiła USG. Rybka wpisz mi proszę wagę 32 tydz - 2231 g Anoula wpisz proszę wizytę z USG 10.10. godz. 13 Dziewczyny gratuluję Wam nowych tygodni i wszystkich dobrych wieści z wizyt. Rybka widzisz - dobrze czułaś że Kacperek przypakował Newtrend kochana na pewno Maleńka podgoni ! Jestem całym sercem z Wami i 3mam kciuki za wagę Małej
Edytowane przez Olenka_24 Czas edycji: 2013-09-12 o 21:41 |
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
NEWTREND trzymamy mocno kciuki za malutką! i za Ciebie!
na pewno w szpitalu wszystko wyregulują i będzie super brawa dla Twojej pani doktor za decyzję !
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2688 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo wysmarować siębitą smietaną zamierza i ktoś musi ją potem skonsumować Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za małą i Ciebie!
|
|
#2689 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co bym zrobiła jakby moje dziecko ktoś gównem wysmarował co za rodzice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cabriofix Cytat:
![]() Odżywia ja i ładnie podrośnie Ja sie dowiem jutro co z moją niunią, mam nadzieję, że lepiej
|
||||
|
|
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
Hejka ja juz po wizycie cisnienie 100/60 ale ja jestem niskocisnieniowiec.wyniki morfo i mocz bardzo dobre,szyjka zamknieta.Moja pyzia wazy w 32 tc 1600 a mowie pyzia bo mam zdjecie i ma takie pyzate policzki zadarty nosek i piekne usteczka:p Aaa i nadal lezy posladkowo ginka kazala sie przygotowac na cesarke.
Uciekam leze juz w wyrku nadal trzyma mnie podziebienie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję wizyty, ponad 2 kg pięknie
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę No musiał przybrać bo inaczej..
|
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
Newtrend przeczytalam wlasnie trzymaj sie kochana na pewno bedzie dobrze podkarmia malutka i sie wszystko ustabilizuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będe czekac jutro na scan i smsa od Ciebie ![]() Cytat:
super wieści, duży już Leoś Szykuje się szybciej porodzik ![]() Cytat:
udanej wizyty i ślicznej pyzuni kuruj się
|
|||
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
|
|
|
|
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
Daj nam znac c lekarze mówia , a my tu bedziemy trzymac kciuki Napewno wszytsko bédzie dobrze Cytat:
![]() A ja tak czytam te wrzesniowki i zamarlam . Dziewczyne z moim terminem zaczynaja rozkadac skurcze
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczymy czy potwierdzą to w szpitalu. Ale ja też bardzo bym się bała, nie będę kłamać. Strach o dziecko, nawet to nienarodzone jest okropnym uczuciem. Bardzo mocno Cie tulę. Pisz do nas na bieżąco. Wierzę, że skończy się na strachu!
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Normalnie ten temat jest wałkowany od samego początku, to się robi nudne. Może pomarudzimy na temat dziewczyn, które od nas na styczeń się przeniosły
?
KCIUKI DLA ANI 

Wybaczcie 
Mój tato pytał już czy ma wstawiać łóżeczko do mojego pokoju, bo chyba nie zdążymy się przeprowadzić przed narodzinami małego
a pomalować jeszcze wszystko trzeba.. TŻ też nie ma czasu, bo od rana do nocy w pracy. Szlag mnie któregoś dnia trafi i sama pomaluje
oby wszystkie złe dolegliwości szybko Ci minęły