Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 20:45   #3781
Figlak
Zadomowienie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
masło shea z rosmana, szampon 8w1 eveline argan i keratin, itaki lotion podkreslający loki z rosmana. Zobaczymy

zdjecie nie oddaje uroku sciecia, bo musz eje po swojemu ulozyc, fryzjerka mi na szczotke wymodelowała. a ja takich wymodelowanych nie lubie. Jutro bedą po mojemu miejmy nadzieje ze pokrecone bedą ok, bo mam duzo krótsze(zaszalałam)

Śliczna fryzurka i bardzo ładny masz kolor

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Idę się uczyć z matmy bo jutro mam taki kartkówko-sprawdzian grr

Później się odezwę i napisze jak moje włoski zareagowały na maskę z miodem
Powodzenia jutro

Cytat:
Tak sobie myślę że ostatnio dostarczałam moim włosom za dużo protein... I mam w planach zakupić sobie w niedługim czasie glicerynę, maskę kallos color i może krem do rąk isana z mocznikiem do kremowania, robić maski z siemienia i z miodem, kremowanie isaną kakaową. Proteiny też będę dostarczać ale nie częściej niż raz na półtora tygodnia... Zobaczymy co z tego wyniknie

Idę podsuszyć włosy bo schną mi straasznie długo...
Ja ostatnio pomyślałam że od dawna protein nie dostarczałam i że musze to zmienić, a totalnie zapomniałam że przecież ciągle stapiza z jedwabiem używam. Kusi mnie ten kallos color, chociaż late mi nie pasował i sie jakoś zraziłam do kallosów.

[QUOTE=barylka666;42775025]Kurrw... Zamówiłam na allegro vitapil z biotyną niby u dobrego sprzedawcy bo miał dobre komentarze, przesyłka do mnie jeszcze nie doszła i patrzę na jego profil a tu konto zawieszone i dużo negatywnych komentarzy... i dupa... pierwszy raz spotkało mnie coś takiego a już wiele rzeczy zamawiałam na allegro[COLOR="Silver"]

Raz tez się tak nacięłam, tyle że wtedy były to perfumy za 150 zł :/

Ja dzisiaj miałam mega ciężki dzień. Z rana ból brzucha straszny, po południu egzamin przed którym sie stresowałam cały dzień. Ale teraz w nagrodę kupiłam sobie słodycze i kładę się jakiś film obejrzeć.
Kupiłam sobie szampon barwa z czarną rzepą i odżywke Garniera z olejkiem awokado i masło karite, kusiła mnie od dawna
Przyszła mi tez paczka z kosmetykami na wypadnaie z ukrainashop. Wszystko pachnie bardzo aptecznie, no poza olejkami, daję tym kosemtykom miesiąc inaczej idę do lekarza.
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 20:50   #3782
Blondyna66
Zadomowienie

A więc relacja z mycia włosów tym oto szamponem.

+ przyjazny sklad, co potwierdza słabe pienienie się szamponu, ale wystarczy metoda kubeczkowa i jest ok,
+konsystencja, nie jest rzadki, więc nigdzie nie migruje,
Dalsze plusy okażą się albo też i nie po wyschnięciu włosów. Ma być w końcu efekt volume, push-up hair

-otwarcie, złamałabym paznokcieć
-delikatnie plącze włosy,
-zapach - kwiatowo-ziołowy, przypomina mi troche zapach szamponu Green Pharmacy Łopian większy, ale to pewnie malwa w skłądzie taki zapach daje. Nie podoba mi się zbytnio, więc od ucha w dół zaserwowałam smakosza wśród odżywek Garnier AiK.

A efekt Volume to nie wiem jak sprawdzić skoro włosy zawsze susze głową w dół, więc tak czy tak to mam uniesione trochę włosy..hmm..na suszenie naturalne trochę czasu nie ma :P
Stary 2013-09-12, 20:58   #3783
barylka666
Zadomowienie

Kuszą mnie kosmetyki YR, na pewno się kiedyś skuszę na ten szampon

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 21:10   #3784
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Dobry wieczór
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 21:11   #3785
Blondyna66
Zadomowienie

Jakiś szampon kupić musiałam, po pozytywnej recenzji Anwen stwierdziłam, ze warto, a jeszcze widniał przy nim napis ''Promocja'' no to musiałam
A promocja nadal trwa

Wysusze włosy tak jak zawsze, a przy kolejnym myciu naturalnie wyschną i zobaczymy Oczywiście napisze jak się Volume sprawdziło
Jeśli by było to już widze jak baby hair sterczą
Stary 2013-09-12, 21:13   #3786
barylka666
Zadomowienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;42776713]Dobry wieczór [/QUOTE]

Witaj

Stary 2013-09-12, 21:15   #3787
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Ola
Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Ola, że Aleksandra ? To jak moja bardzo dobra kumpela (też blondynka), z którą rzadko się niestety widuję ;/

Miło mi, Aneta
Ola i Aneta - śliczne imiona
Ja jestem Kasia
Cytat:
Kurrw... Zamówiłam na allegro vitapil z biotyną niby u dobrego sprzedawcy bo miał dobre komentarze, przesyłka do mnie jeszcze nie doszła i patrzę na jego profil a tu konto zawieszone i dużo negatywnych komentarzy... i dupa... pierwszy raz spotkało mnie coś takiego a już wiele rzeczy zamawiałam na allegro

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

prince_polo dzięki
Masakra, nie rozumiem takich ludzi

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 21:16   #3788
prince_polo
Zakorzenienie

dzieki dziewczynY!

wlasnie poczynilam dalsze zakupy na necie u jednego sprzedwcy, u zgłupiałam, zaczełam płacic i niewiem w koncu czy orzesyłka jedna czy jak? nie mam co zaznaczyc zeby była jedna, przy kazdym mi cos wyskakuje

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 21:16   #3789
barylka666
Zadomowienie

Leżę sobie w łóżku i tak sobie rozkminilam że kupię sobie rzepę z joanny Ile kosztuje mniej więcej w aptece?

Stary 2013-09-12, 21:17   #3790
Blondyna66
Zadomowienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;42776713]Dobry wieczór [/QUOTE]

Heej

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Ja jestem Kasia

Kasia też bardzo ładne
Miło poznać
Stary 2013-09-12, 21:19   #3791
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem Kasia

Witaj Kasiu

Ehh ja też...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 21:20   #3792
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Leżę sobie w łóżku i tak sobie rozkminilam że kupię sobie rzepę z joanny Ile kosztuje mniej więcej w aptece?
Hmm szczerze mówiąc nie kupowalam swojej w aptece, bo nigdy nie pytałam i to był chyba błąd. Swoje opakowanie kupiłam w Super Pharmie, bo się nadażyła okazja być w mieście gdzie jest SP i była promocja wtedy na Rzepę, wiec zapłaciłam ok. 6 zł. W normalnej cenie w SP to jest ok. 8 zł Myślę, że w aptece nie przekroczy 10 zł.
Tutaj jest za 8,19 zł, a w internetowej aptece Słonik kosztuje 7,37 zł.

Edytowane przez Blondyna66
Czas edycji: 2013-09-12 o 21:24
Blondyna66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 21:24   #3793
barylka666
Zadomowienie

Dziękuje Anetko

Stary 2013-09-12, 21:25   #3794
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje Anetko
Oluś, prośba tylko nie Anetko
Każdemu to powtarzam
Stary 2013-09-12, 21:27   #3795
barylka666
Zadomowienie

Dobrze, już nie będę

Stary 2013-09-12, 21:29   #3796
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, już nie będę
Aaa dziękuję Jesteś jedną z nielicznych osób, która od razu dała sie przekonać
Stary 2013-09-12, 21:31   #3797
barylka666
Zadomowienie

Oo

Ja kobitki idę spać, kolorowych snów i dobranoc

Stary 2013-09-12, 21:33   #3798
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Oo

Spokojnie, jutro już piąteczek, piątunio A w weekend obiecana MWH (wiesz, żebyś nie zapomniała).

Ja także idę, więc kolorowych snów Olu i reszcie obecnych tu Wizażanek też życzę. Dobranoc
Stary 2013-09-12, 22:10   #3799
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość
Myślałam,że taka ilość maski to nie jest dużo[COLOR="Silver"]
na niektóre grube i długie wlosy to było by jeszcze mało może kiedyś coś więcej będzie np nowych bejbików

Cytat:
Czyli czasami warto przygarnąć tego Skarba, żeby wiedzieć co więcej jest na promocji, chociaż jak się chodzi po Rossie i patzry po półkach to i tak karteczka z promocją przyczepiona jest więc widac, tyle, że nie każdy ma czas żeby się wszytskiemu przyglądać Mnie dziś przewiało jak jechałam na rowerze..brrr.
ja uwielbiam oglądać Gazetki z różnych sklepów odrazu wiem czy akurat będzie w promocji to co potrzebuje itd szczerze mówiąc jak wcześniej chodziłam po Rossie i tylko patrzyłam po półkach połowe fajnych promocji zawsze omijałam

Cytat:
Pierwsze trzy zdjęcia są robione w sztucznym świetle bez lampy, dwa ostatnie z lampą. Niedługo dodam zdjęcie włosów "od tyłu" ale jak będę mieć cyfrówkę
Ehh, chciałabym mieć już włosy do talii...
jak patrze na Twoje włosy to wiesz mamy praktycznie identyczne w strukturze pisze podobne bo moje dodatkowo jeszcze ostatnio przechodzą bad days ale Ty masz takie długie i gęste

Cytat:
A teraz pytanie do wszystkich zupełnie niewłosowe i niekosmetyczne.
Jak macie na imię ?
Marta

Cytat:
Kurrw... Zamówiłam na allegro vitapil z biotyną niby u dobrego sprzedawcy bo miał dobre komentarze, przesyłka do mnie jeszcze nie doszła i patrzę na jego profil a tu konto zawieszone i dużo negatywnych komentarzy... i dupa... pierwszy raz spotkało mnie coś takiego a już wiele rzeczy zamawiałam na allegro[COLOR="Silver"]
a już mu wpłaciłaś pieniądze czy miałaś płacić przy odbiorze?w razie czego możesz zgłosić na policje oszusta

ja też już mówię Dobranoc
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 22:34   #3800
_ruDzik
Raczkowanie

Dobry wieczór babeczki!

Cytat:
Każdy o tym Kallosie pisze ostatnio..a ja jeszcze nie miałam żadnej wersji Musze kiedyś kupić. Tylko gdzie najlepiej cenowo wychodzi ? Allegro ? Drogerii Jaśmin u mnie nie ma, wgl moja mieścina uboga w takie małe drogerie Ostatnio odkryłam hurtownię fryzjersko-kosmetyczna, tam by na pewno były różne włosowe cuda, ale nie wiem czy na sprzedaż dla takich ludzi co nie mają żadnych firm, zakładów kosm. i fryz.
Maska z siemienie i miodu zdecydowanie must try
Też muszę wspomagać się Allegro swoje Kallosy kupowałam od użytkownika Emilio-Kielce, u niego z przesyłką wychodziło najtaniej

Cytat:
Tak, ja zawsze wolę prawdziwą książkę W Empiku drogo, dlatego uważam, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto.

A mój Kallos Color, chyba czeka na poczcie ciągle był ktoś w domu, żeby mi przesyłkę odebrać, dzisiaj patrzę i co? W skrzynce awizo Mój listonosz chyba posiada jakąś pelerynkę-niewidkę
Wpadłam w książkowy szał na Allegro znalazłam sporo ciekawych pozycji, chyba będę musiała się zadłużyć

Oj, ci listonosze to zawsze się tak przyczają, że nawet nie wiesz kiedy chodzą Kiedyś ja się przyczaję na swojego

Cytat:
A teraz pytanie do wszystkich zupełnie niewłosowe i niekosmetyczne.
Jak macie na imię ?
Cytat:
Ola
Cytat:
Miło mi, Aneta
Cytat:
Ja jestem Kasia
Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
Marta
Witajcie Ola

Alle dużo naskrobałyście, zawsze mnie ominie jakaś ciekawa dyskusja

Mam dosyć dzisiejszego dnia - jest szaro, zimno i pochmurno, najchętniej bym się zabunkrowała z TŻtem pod kocem i czekała aż znowu zacznie się lato, które kocham
Nie chce mi się już nic robić z włosami, postawię na minimum - zabezpieczę końcówki serum arganowym od Mariona, zrobię fryzurę do spania, wbiję się w piżamkę i trochę porajcuję przed komputerem

Pani filolog

Edytowane przez _ruDzik
Czas edycji: 2013-09-12 o 22:36
_ruDzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 22:45   #3801
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
nie nie kochna, nie w rosmanie go kupiłam, a w innej takiej małej drogeryjce, nawet nie przypuszczałam ze tam bedzie.\
BYł tez z eveline olejek arganowy ale do ciała. tez kolo 20 zł kosztował. Nie wiem czy taki do włosów sie nadaje czy do wlosów jest osobny?? juz go miałam w koszyku ale sie powstrzymałam, fryzjerka mi poleciła ten olejek arganowy ale nie wiem gdzie kupic by nie była zadna podróbka

przepraszam za błędy, moze komus to przeszkadza ale ja jestem strasznie roztrzepana i piszac na kom pie robie jeszcze inne rzeczy i jestem ciągle w ruchu
Nie widziałam składu tego olejku, ale jeśli jest to olejek do smarowania ciała to na pewno się nadaje.

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Czyli czasami warto przygarnąć tego Skarba, żeby wiedzieć co więcej jest na promocji, chociaż jak się chodzi po Rossie i patzry po półkach to i tak karteczka z promocją przyczepiona jest więc widac, tyle, że nie każdy ma czas żeby się wszytskiemu przyglądać Mnie dziś przewiało jak jechałam na rowerze..brrr.

Każdy o tym Kallosie pisze ostatnio..a ja jeszcze nie miałam żadnej wersji Musze kiedyś kupić. Tylko gdzie najlepiej cenowo wychodzi ? Allegro ? Drogerii Jaśmin u mnie nie ma, wgl moja mieścina uboga w takie małe drogerie Ostatnio odkryłam hurtownię fryzjersko-kosmetyczna, tam by na pewno były różne włosowe cuda, ale nie wiem czy na sprzedaż dla takich ludzi co nie mają żadnych firm, zakładów kosm. i fryz.
Maska z siemienie i miodu zdecydowanie must try

Pisz jak włosy po miodzie
Ja też jeszcze Kallosa nie miałam. Najlepsze ceny tych masek ma multidrogeria.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
własnie testowałam proszek do bialej bielizny (w rosmanie kupilam ) zeby szarosc zniknęła. I wsadziłam tam wszystkie białe ciuchy któe były zszarzałe juz, i sa jak nowe!
A drogi był?

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Ja nazywam się Sylwia. Dobranoc wszystkim
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 23:00   #3802
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Heej

Kasia też bardzo ładne
Miło poznać

Cytat:
Witaj Kasiu

Ehh ja też...

Cytat:
Oo

Cytat:
[...]

Ja także idę, więc kolorowych snów Olu i reszcie obecnych tu Wizażanek też życzę. Dobranoc
Dobranoc, Dziewczyny
Cytat:
Napisane przez _ruDzik Pokaż wiadomość
[...]
Wpadłam w książkowy szał na Allegro znalazłam sporo ciekawych pozycji, chyba będę musiała się zadłużyć

Oj, ci listonosze to zawsze się tak przyczają, że nawet nie wiesz kiedy chodzą Kiedyś ja się przyczaję na swojego

Witajcie Ola

Alle dużo naskrobałyście, zawsze mnie ominie jakaś ciekawa dyskusja

Mam dosyć dzisiejszego dnia - jest szaro, zimno i pochmurno, najchętniej bym się zabunkrowała z TŻtem pod kocem i czekała aż znowu zacznie się lato, które kocham
Nie chce mi się już nic robić z włosami, postawię na minimum - zabezpieczę końcówki serum arganowym od Mariona, zrobię fryzurę do spania, wbiję się w piżamkę i trochę porajcuję przed komputerem
O tak, Allegro to kopalnia tanich i fajnych książek
Dobra myśl, jak będzie wrzucał awizo bez dzwonienia do drzwi, wyskoczę nagle zza krzaka
Ja idę wetrzeć kozieradkę, a potem muszę jeszcze pomalować paznokcie nie chce mi się, ale już wczoraj mi się nie chciało, więc dzisiaj wypada pomalować

Stary 2013-09-12, 23:10   #3803
_ruDzik
Raczkowanie

Cytat:
O tak, Allegro to kopalnia tanich i fajnych książek
Dobra myśl, jak będzie wrzucał awizo bez dzwonienia do drzwi, wyskoczę nagle zza krzaka
Ja idę wetrzeć kozieradkę, a potem muszę jeszcze pomalować paznokcie nie chce mi się, ale już wczoraj mi się nie chciało, więc dzisiaj wypada pomalować
Namówiłaś mnie na przynajmniej 3 tytuły - a co będę sobie żałować Poza tym, i tak trzeba się zaopatrzyć na jesienne i zimowe wieczory, w taką pogodę nie ruszę do biblioteki
I będę miała przynajmniej okazję, żeby się zaczaić na listonosza, właściwie to awizonosza
A moje paznokcie to uhuhuu - wczoraj ładnie wypiłowałam i pomalowałam mlecznym lakierem, a dzisiaj mam już obdarte kciuki, nie wiem jak ja robię jutro będzie powtórka z malowania - uczepiłam się tego mlecznego kolorku
A kozieradka działa? Nigdy nie mogłam się na nią namówić

Pani filolog

Edytowane przez _ruDzik
Czas edycji: 2013-09-12 o 23:11
_ruDzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 23:36   #3804
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _ruDzik Pokaż wiadomość
Namówiłaś mnie na przynajmniej 3 tytuły - a co będę sobie żałować Poza tym, i tak trzeba się zaopatrzyć na jesienne i zimowe wieczory, w taką pogodę nie ruszę do biblioteki
I będę miała przynajmniej okazję, żeby się zaczaić na listonosza, właściwie to awizonosza
A moje paznokcie to uhuhuu - wczoraj ładnie wypiłowałam i pomalowałam mlecznym lakierem, a dzisiaj mam już obdarte kciuki, nie wiem jak ja robię jutro będzie powtórka z malowania - uczepiłam się tego mlecznego kolorku
A kozieradka działa? Nigdy nie mogłam się na nią namówić
No jasne, a książka wartościowa rzecz też sobie muszę kupić niedługo coś nowego, na razie nie mam czasu czytać...
To też plus, już Ci nie ucieknie
Ja zużywam lakiery, mam zbyt dużo i maluję czym popadnie, żeby tylko wymalować, do kosza i następny już marzę o nowych, ale na razie mam bana
Nie wiem, mam nadzieję, że działa dopiero wcieram półtora tygodnia, baby hair nie widać jeszcze, ale na to za wcześnie, a porost to nie wiem ale wciera się w porządku, zapach jest spoko- wcieram wieczorem i rano zmywam. I jest dobrze

Stary 2013-09-13, 00:23   #3805
201708160922
Konto usunięte

Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Myjecie czasem wlosy sama odzywka? Jaka, jakiego rodzaju?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 02:04   #3806
Roslina xD
Raczkowanie

Ola

Mój listonosz ma mój numer i zawsze dzwoni

Tak w temacie książek. Lubimyczytać.pl i strona mojej biblioteki publicznej na face - patrzę sobie co jest nowego z mojej listy, potem wysyłam tylko siostrę i jest git Muszę się jakoś ogarnąć bo przeczytałam tylko kilka książek w tym roku
Stary 2013-09-13, 04:55   #3807
CrystalNatasha
Rozeznanie

Dzisiaj piątek 13 :3 Miłego dnia wszystkim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 05:41   #3808
Isfet
Rozeznanie

O matko ! Dziewuszki ile wy tego piszecie :O Może w pracy uda się nadrobić :P

Hejka z rana
Wczoraj byłam u fryzjerki, podcięła mi końcówki i z tego co widzę to rozumie mojego "bzika" na punkcie zapuszczania i zaczęła mi cieniować tak żeby coraz mniej były wycieniowane

Poza ty ścięłam grzywkę ! Chyba mnie odmłodziła...

Zaraz po fryzjerze zapaćkałam włoski, bo nie lubię takich po fryzjerze (a tylko mi suszyła). Na głowę poleciał:
- żel aloesowy
- olej kokosowy - na noc
rano:
- odżywka Cien lidlowa na olej przed myciem
- szampon rumiankowy Joanny
- Odżywka Garnier awokado i kariate

Zaraz idę zabezpieczyć końce i podsuszyć trochę

Ps. Moja fryzjerka powiedziała że fajny kolorek wyszedł mi po hennie i że bardzo lubi zapach henny :P (dla mojego TŻ henna: "śmierdzi sianem").

Miłego dzionka
Stary 2013-09-13, 06:01   #3809
barylka666
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim, widzę że są tu moje imienniczki

Ja właśnie wstaje i zaraz pędzę do szkoły a tak mi się nie chce że maskara

Stary 2013-09-13, 06:21   #3810
i_luv_smile
Przyczajenie

Cześć, dawno nie wchodziłam :d możecie mi powiedzieć czy olejek łopianowy green pharmacy jest jepszy oj Jantara ? i czy stosuje sie go tak samo ? bo widzialam, ze w rossmanie ma być od przyszłego miesiąca Aaaaa i jeszcze o co chodzi z tymi "glutkami z siemienia(siemia, nie wiem ) lnianego

i_luv_smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości