|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)
Cytat:
Śliczna fryzurka i bardzo ładny masz kolor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=barylka666;42775025]Kurrw... Raz tez się tak nacięłam, tyle że wtedy były to perfumy za 150 zł :/ Ja dzisiaj miałam mega ciężki dzień. Z rana ból brzucha straszny, po południu egzamin przed którym sie stresowałam cały dzień. Ale teraz w nagrodę kupiłam sobie słodycze i kładę się jakiś film obejrzeć. Kupiłam sobie szampon barwa z czarną rzepą i odżywke Garniera z olejkiem awokado i masło karite, kusiła mnie od dawna ![]() Przyszła mi tez paczka z kosmetykami na wypadnaie z ukrainashop. Wszystko pachnie bardzo aptecznie, no poza olejkami, daję tym kosemtykom miesiąc inaczej idę do lekarza. |
|||
|
|
|
#3782 |
|
Zadomowienie
|
A więc relacja z mycia włosów tym oto szamponem.
+ przyjazny sklad, co potwierdza słabe pienienie się szamponu, ale wystarczy metoda kubeczkowa i jest ok, +konsystencja, nie jest rzadki, więc nigdzie nie migruje, Dalsze plusy okażą się albo też i nie po wyschnięciu włosów. Ma być w końcu efekt volume, push-up hair ![]() -otwarcie, złamałabym paznokcieć ![]() -delikatnie plącze włosy, -zapach - kwiatowo-ziołowy, przypomina mi troche zapach szamponu Green Pharmacy Łopian większy, ale to pewnie malwa w skłądzie taki zapach daje. Nie podoba mi się zbytnio, więc od ucha w dół zaserwowałam smakosza wśród odżywek Garnier AiK. A efekt Volume to nie wiem jak sprawdzić skoro włosy zawsze susze głową w dół, więc tak czy tak to mam uniesione trochę włosy..hmm..na suszenie naturalne trochę czasu nie ma :P
|
#3783 |
|
Zadomowienie
|
Kuszą mnie kosmetyki YR, na pewno się kiedyś skuszę na ten szampon
|
#3784 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór
|
|
|
|
#3785 |
|
Zadomowienie
|
Jakiś szampon kupić musiałam, po pozytywnej recenzji Anwen stwierdziłam, ze warto, a jeszcze widniał przy nim napis ''Promocja'' no to musiałam
![]() A promocja nadal trwa ![]() Wysusze włosy tak jak zawsze, a przy kolejnym myciu naturalnie wyschną i zobaczymy Oczywiście napisze jak się Volume sprawdziło ![]() Jeśli by było to już widze jak baby hair sterczą ![]()
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;42776713]Dobry wieczór
[/QUOTE]Witaj
|
#3787 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem Kasia ![]() Cytat:
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynY!
wlasnie poczynilam dalsze zakupy na necie u jednego sprzedwcy, u zgłupiałam, zaczełam płacic i niewiem w koncu czy orzesyłka jedna czy jak? nie mam co zaznaczyc zeby była jedna, przy kazdym mi cos wyskakuje
|
#3789 |
|
Zadomowienie
|
Leżę sobie w łóżku i tak sobie rozkminilam że kupię sobie rzepę z joanny
Ile kosztuje mniej więcej w aptece?
|
#3790 | |
|
Zadomowienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;42776713]Dobry wieczór
[/QUOTE]Heej Cytat:
Miło poznać
|
|
#3791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ehh ja też...
|
|
#3792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że w aptece nie przekroczy 10 zł.Tutaj jest za 8,19 zł, a w internetowej aptece Słonik kosztuje 7,37 zł.
Podcięcie 03.11.2016r. Włosomaniactwo od 21.08.2013r. Edytowane przez Blondyna66 Czas edycji: 2013-09-12 o 22:24 |
|
|
|
|
#3793 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Anetko
|
#3794 |
|
Zadomowienie
|
|
#3795 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, już nie będę
|
#3796 |
|
Zadomowienie
|
Aaa dziękuję
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Oo
![]() Ja kobitki idę spać, kolorowych snów i dobranoc
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnie, jutro już piąteczek, piątunio
A w weekend obiecana MWH (wiesz, żebyś nie zapomniała ).Ja także idę, więc kolorowych snów Olu i reszcie obecnych tu Wizażanek też życzę. Dobranoc
|
#3799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
na niektóre grube i długie wlosy to było by jeszcze mało
![]() Cytat:
szczerze mówiąc jak wcześniej chodziłam po Rossie i tylko patrzyłam po półkach połowe fajnych promocji zawsze omijałam Cytat:
pisze podobne bo moje dodatkowo jeszcze ostatnio przechodzą bad days ale Ty masz takie długie i gęste Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też już mówię Dobranoc |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3800 | |||
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór babeczki!
![]() Cytat:
swoje Kallosy kupowałam od użytkownika Emilio-Kielce, u niego z przesyłką wychodziło najtaniej Cytat:
![]() Oj, ci listonosze to zawsze się tak przyczają, że nawet nie wiesz kiedy chodzą Kiedyś ja się przyczaję na swojego Cytat:
![]() Alle dużo naskrobałyście, zawsze mnie ominie jakaś ciekawa dyskusja ![]() Mam dosyć dzisiejszego dnia - jest szaro, zimno i pochmurno, najchętniej bym się zabunkrowała z TŻtem pod kocem i czekała aż znowu zacznie się lato, które kocham ![]() Nie chce mi się już nic robić z włosami, postawię na minimum - zabezpieczę końcówki serum arganowym od Mariona, zrobię fryzurę do spania, wbiję się w piżamkę i trochę porajcuję przed komputerem
Dbam o włosy. Dbam o cerę. Pani filolog Edytowane przez _ruDzik Czas edycji: 2013-09-12 o 23:36 |
|||
|
|
|
#3801 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
?---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Ja nazywam się Sylwia. Dobranoc wszystkim
|
|||
|
|
|
#3802 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Dobra myśl, jak będzie wrzucał awizo bez dzwonienia do drzwi, wyskoczę nagle zza krzaka Ja idę wetrzeć kozieradkę, a potem muszę jeszcze pomalować paznokcie nie chce mi się, ale już wczoraj mi się nie chciało, więc dzisiaj wypada pomalować
|
|
|
#3803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym, i tak trzeba się zaopatrzyć na jesienne i zimowe wieczory, w taką pogodę nie ruszę I będę miała przynajmniej okazję, żeby się zaczaić na listonosza, właściwie to awizonosza ![]() A moje paznokcie to uhuhuu - wczoraj ładnie wypiłowałam i pomalowałam mlecznym lakierem, a dzisiaj mam już obdarte kciuki, nie wiem jak ja robię jutro będzie powtórka z malowania - uczepiłam się tego mlecznego kolorku A kozieradka działa? Nigdy nie mogłam się na nią namówić
Dbam o włosy. Dbam o cerę. Pani filolog Edytowane przez _ruDzik Czas edycji: 2013-09-13 o 00:11 |
|
|
|
|
#3804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też sobie muszę kupić niedługo coś nowego, na razie nie mam czasu czytać... To też plus, już Ci nie ucieknie Ja zużywam lakiery, mam zbyt dużo i maluję czym popadnie, żeby tylko wymalować, do kosza i następny już marzę o nowych, ale na razie mam bana Nie wiem, mam nadzieję, że działa dopiero wcieram półtora tygodnia, baby hair nie widać jeszcze, ale na to za wcześnie, a porost to nie wiem ale wciera się w porządku, zapach jest spoko- wcieram wieczorem i rano zmywam. I jest dobrze
|
|
|
#3805 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Początkujące włosomaniaczki :)
Myjecie czasem wlosy sama odzywka? Jaka, jakiego rodzaju?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
Ola
![]() Mój listonosz ma mój numer i zawsze dzwoni ![]() Tak w temacie książek. Lubimyczytać.pl i strona mojej biblioteki publicznej na face - patrzę sobie co jest nowego z mojej listy, potem wysyłam tylko siostrę i jest git Muszę się jakoś ogarnąć bo przeczytałam tylko kilka książek w tym roku
|
#3807 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj piątek 13 :3 Miłego dnia wszystkim
|
|
#3808 |
|
Rozeznanie
|
O matko ! Dziewuszki ile wy tego piszecie :O Może w pracy uda się nadrobić :P
Hejka z rana ![]() Wczoraj byłam u fryzjerki, podcięła mi końcówki i z tego co widzę to rozumie mojego "bzika" na punkcie zapuszczania i zaczęła mi cieniować tak żeby coraz mniej były wycieniowane Poza ty ścięłam grzywkę ! Chyba mnie odmłodziła... Zaraz po fryzjerze zapaćkałam włoski, bo nie lubię takich po fryzjerze (a tylko mi suszyła). Na głowę poleciał: - żel aloesowy - olej kokosowy - na noc rano: - odżywka Cien lidlowa na olej przed myciem - szampon rumiankowy Joanny - Odżywka Garnier awokado i kariate Zaraz idę zabezpieczyć końce i podsuszyć trochę ![]() Ps. Moja fryzjerka powiedziała że fajny kolorek wyszedł mi po hennie i że bardzo lubi zapach henny :P (dla mojego TŻ henna: "śmierdzi sianem"). Miłego dzionka
|
|
|
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim, widzę że są tu moje imienniczki
Ja właśnie wstaje i zaraz pędzę do szkoły a tak mi się nie chce że maskara
|
#3810 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, dawno nie wchodziłam :d możecie mi powiedzieć czy olejek łopianowy green pharmacy jest jepszy oj Jantara ? i czy stosuje sie go tak samo ? bo widzialam, ze w rossmanie ma być od przyszłego miesiąca
Aaaaa i jeszcze o co chodzi z tymi "glutkami z siemienia(siemia, nie wiem ) lnianego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

ale Ty masz takie długie i gęste 
Musze kiedyś kupić. Tylko gdzie najlepiej cenowo wychodzi ? Allegro ? Drogerii Jaśmin u mnie nie ma, wgl moja mieścina uboga w takie małe drogerie
juz go miałam w koszyku ale sie powstrzymałam, fryzjerka mi poleciła ten olejek arganowy ale nie wiem gdzie kupic by nie była zadna podróbka
nie chce mi się, ale już wczoraj mi się nie chciało, więc dzisiaj wypada pomalować 
jutro będzie powtórka z malowania - uczepiłam się tego mlecznego kolorku