|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
dziękuję
i życzę również wszystkim które mają dziś rocznicę wszystkiego naj ![]() ciasto do pracy piekłam i zakalec ja nie jestem chyba stworzona do ciast :/
|
#1832 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez dostałam, chciałam coś kupić, ale czekałam na kupon 20zł dziś dostałam
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Marta dziękuję
Cytat:
no słyszałam, że niby jak ktoś jest w ciąży to ciasta nie wychodzą, słabe zabobony Ja zrobiłam na dziś 2 ciasta, ale nie smakowaliśmy, dopiero dziś wieczorem
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie wychodzą jak mam okres
![]() Dziewczyny dzięki za słowa powodzenia. Na pierwszych tzech jazdach instruktor mnie chwalił, a na ostatniej była masakra, ale fakt byłam już nieźle przeziębiona, głowa mi pękała i mało co widziałam. ![]() No i troche mnie to zdołowało, że kierowcy to ze mnie nie będzie
|
|
|
|
#1836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co to za ciasto? Cytat:
Poza tym instruktorzy jak już widzą, że ktoś sobie radzi, przestają pomagać (chociażby ze sprzęgłem), stąd też może wynikać to, że wydaje Ci sie, że było tak źle. Ale jestem pewna że się rozjeździsz! Marta ale miałaś fajny dzień wczoraj! ![]() Co do książek mam to samo. Wolę kupować albo pożyczać od znajomych - z bibliotekami mam problem ![]() pomysł z urodzinami niezły! Fajnie jeśli faktycznie wesele sis będzie, oby byli razem! ![]() Super, że Patryk zdrowieje
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-09-12 o 11:45 |
|||
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
robiłam do pracy by wziąć, sernik z rosą
w ciąży nie jestem nic mi nie wiadomo na ten temat
|
#1838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet mam namiar na fajna mloda babeczke ktora sie ciagle uczy doksztalca szuka etc... ale ceny mnie zabily.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale chyba bylysmy za glosno ![]() :beda razem beda.. ale hmm nie wiembo cos kiedys mowili ze wesele do roku.. potem siostra sie cos smiala ze wesele moze bedzie.. i cisza.. a teraz jak byla ciocia to wyskoczyla ze jada do niej w pazdzierniku bo musza do swidnicy skoczyc po jej akt urodzenia... (po co? dowody wymienione wszytsko gra..) hmm dala nam do myslenia.. nikt nie pyta bo to taka choleryczka ze boja sie awantury ![]() ale ja jestem jej totalna przeciwnoscia wiec... w weekend u niej bede i zapytam czy mam kase odkladac ![]() ![]() prosto z mostu ![]() kiece se musze przeciez kupic ![]() a pewno?
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, Marta dzięki
|
|
|
|
#1840 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Marta kieca najważniejsza!!!
![]() Rossi no Ty byś na książkach zbankrutowała ![]() ![]() ![]() Jaki masz czytnik? I skąd bierzesz książki? proszę o szczegóły! Przyszły perfumy! ![]() Moje boskie jak zawsze! Są faktycznie w szarym pudełku i bez korka, ale nie przeszkadza mi to w ogóle. Zobaczymy jak z trwałością czy będzie różnica czy zostanę ich stałym klientem ![]() męza nie otwierałam, bo są w oryginalnym opakowaniu, to sam sobie otworzy. no i tusz do rzęs też wygląda ok. Choć muszę go wypróbować w domu. mam nadzieje, że nie jest przysuszony... a takie wrażenie odniosłam. Ale na razie nie psioczę, muszę sprawdzić w domu
|
#1843 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2013-09-12 o 14:32 |
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Przyjechał mój braciszek ![]() ![]() ![]() Obchodzącym dziś rocznicę- dużo miłości!!!! Śliweńko najlepszego urodzinowego Zgadzam się! Z podobnych powodów jestem ostatnio stałym bywalcem biblioteki Czytam co prawda mniej niż Ty, no ale na 40 przeczytanych książkach i tak bym zbańczyła Kupuję te, które wiem, że mi się spodobają, jak chociażby Cobena ![]() Jo Nesbo coś czytałaś? Jak dla mnie bardzo w porządku Martuś zawsze możesz zrobić listę książek, które chcesz dostać na urodziny i niech każdy Ci jakąś sprezentuje ![]() Myślę, ze u siorki się szykuje jakieś weselicho I dobrze!
|
|
|
|
#1845 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam Margolina! Nie jest jakimś bardzo znanym pisarzem w Polsce, a szkoda. Z czasem co prawda (z kolejną przeczytaną książką) łatwiej się domyślić zakończenia, a że Ty się domyślisz, to jestem więcej niż pewna, skoro w "Emma i ja" połapałaś sie znacznie wcześniej
Niemniej jednak podoba mi się jego styl, dobrze się czytaIdę robić obiad. Zupa już jest, jeszcze tylko placuszki z cukinii i gotowe
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-09-12 o 15:05 |
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka wiesz że najgorsze co być mogła teraz dla Was zrobić to zrezygnować? Każde dziecko jest indywidualne i jedno potrzebuję dwóch dni a inne dwóch miesięcy
![]() Martucha fajna niespodzianka z tymi urodzinami ![]() Scio dasz radę! pamiętam jak sobie na kartce pisałam najpierw sprzęgło, gaz... a mój tż się śmiał ![]() Baja no strachu nam napędził! Musze ogarnąć pokój, trochę popisać do pracy dokumentacji. Przyszły tydzień ciężki się zapowiada, rada, zebranie... nie lubię tego ![]() Idę sobie zrobić kawę. A iii uznali nam reklamacje szyb w 3 oknach (wszystkie co zgłosiliśmy) |
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny. dzis mimo porannej histeri (za nic w swiecie nie chcial zostac) potem byli lepiej wyszli na plac zabaw i tomek o dziwo nie stal z pania za reke tylko troche sie bawil. wrocil do sali i tez sie podobno ladnie bawil w kolko graniaste. na koniec jak wydawali obiad to przez okienko do kuchni pogawedzil sobie z kucharkami ale nic nie zjadl wiec zaraz go odebralam bo juz mega glodny byl... .. wiec jest poprawa mimo ttych ciezkich rozstan...tylko zeby nie nie bylo tak fajnie to dostal katar i pokaszluje wiec nie wiem co z jutrem. tak wogole to dzis bylo 8 dzie i z 17... masakre
a poza tym poszlam dzis do biblioteki (mialam pare spraw do zalatwienia w szkole i nie oplacalo mi sie do domu wracac wiec czekalam za tomkiem w szkole) no i weszlam do biblioteki i w koncu wyporzyczylam sobie ksiazke.... ale powiem ze troche biedna ta biblioteka....musze przejzec sobie wasze porpozyce w klubie
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, Ktosia
Śliweńka jak nie będą chcieli Twojego ciasta jeść, to mi wyślij, moje chłopy lubią zakalce i niczym nie pogardzą
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia dziękuję
![]() Leine mam je jeszcze podaj adres
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja @ też cierpię, ale z powodu bólu, z psychiką raczej ok a Tobie nie zazdroszczęZakupy super, hmm a Twojego zapachu nie znam- muszę wypróbować. A Tż znowu mnie męczy żebym do niego pojechała...
|
|
#1852 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że mąż wczoraj stwierdził, że delikatne.. ale chyba miał zaburzony odbiór zapachów. Bo dla mnie one lekkie nie są To były moje pierwsze perfumy, które kupiłam za samodzielnie zarobione pieniądze, pierwsze oryginalne, pierwsza wypłata - sentyment mam ![]() No to jedź! Czemu nie? Chyba jestem nie wyspana. Do tego chyba nadal nieco pijana. Chyba chcę SPAĆĆĆĆĆ!!!!! Na pewno chcę!!!! A jeszcze dzisiaj mamy iść na festiwal piwa. Jak na 9 rano... nie mam na to najmniejszej ochoty! Obym się ogarnęła, bo nie zniesę!
|
|
#1854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze ![]() Cytat:
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wczoraj w dzinsy swoje ledwo wcisnelam. czas sie odchudzic
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Widać, że Gucia nie w formie, bo o "dzien dobry piątek " zapomniała
- pierwsze co mi się dziś rzuciło w oczy ![]() Dzień dobry! ![]() Czekam na swoją chrześniaczkę
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-09-13 o 10:32 |
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
no dobry to on jest. Żyje dzisiaj w matriksie
![]() obrazy mi skaczą, coś jakbym od czasu do czasu na karuzeli była - ubaw po pachy! ![]() czas pójść do sklepu. Skurczyć się musiały!!!! A propos dżinsów to muszę sobie jakieś kupić, bo dwie pary na jesień i zimę to zdecydowanie za mało! ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie, że przylatują. Na długo zostają?
|
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() :kliwia to po praniu to po praniu ![]() ja dostalam ostatnio od przyjaciolki czarne rurki ale takie k*rwa rurki ![]() ze awaria ;D i pierwszy raz po praniu musze je ubierac na lezaco ![]() a potem juz gra i buczy
|
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Jestem chociaż jak zobaczyłam pogodę po wylądowaniu to byłam bliska przypięcia się pasami z powrotem i odmowy opuszczenia samolotu.Scio - to normalne, że po paru jazdach myślisz, że jest nieźle i potem następuje załamka - przerabiałam to więc głowa do góry Myszka - brawo dla Ciebie i Tomka, łatwo nie jest, ale bądź dzielna, pamiętaj że nie Ty jedna przez to przechodzisz. W pierwszej klasie w podstawówce miałam dziewczynkę, której matka w czasie lekcji musiała siedzieć na korytarzu bo jak jej nie było to dziecko spazmów dostawało. Szkoła była pierwszym razem kiedy mała została bez matki, bo wcześniej non stop razem. Obłęd. Marta - ja bym się siostry wprost zapytała, w końcu trzeba kiece kupić, syna odziać, do koperty włożyć wyobraziłam sobie ubieranie rurek na leżąco i padła, bo sama miałam takie spodnie i wiem jak się trzeba namęczyć żeby je wcisnąć![]() ale za to efekt!!!!Rosi - ja też się powoli na czytnik przerzucam, kończy mi się miejsce w mieszkaniu. Będę musiała przejrzeć te książki co mam i pozbyć się tych do których nie wrócę. Ale lepiej mi się czyta w wersju papierowej. Jak jedziemy gdzieś dalej, np. do Polski to słuchamy audiobooka w aucie, fajny patent, akurat nim dojedziemy to książkę odsłuchamy, a podróż jakoś szybko mija. Ja bardzo lubię Camilę Lackberg, też skandynawskie klimaty. Joe Nesbo też jest ok. Kliwia - te dżinsy to jakaś miarka jest? pewnie się skurczyły, ubierz, zrób parę przysiadów i się rozejdą![]() Żabcia - ale fajne zajęcia, jeszcze jak dzieci mniej więcej w wieku Dominika to super. A - ostatnio koleżanka wspomniała, że będzie urządzała pokój dla synka i podsunęłam jej Twój pomysł ze zwierzakami - bardzo się spodobał (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko). Gucia - ja też uwielbiam ten zapach, używam na zmianę z coco chanel mademoiselle (i ten zapach się chyba dobrze ze mną komponuje, ponieważ już kilka razy zostałam zapytana co to za zapach) Ana - biedny ten Twój Tż, mam nadzieję, że ból ustąpi i to szybko. Dobrze, że Wam reklamację uznali India - brzmi jak fantastyczny weekend Ja mam takie maratony jak się z bratem widzę, ale muszę powiedzieć, że czasami sił mi brakuje Jak masz tylko urlop to leć, lepiej teraz niż w listopadzie, gdzie pewnie będzie lało non stop. Madzia - mam prośbę, możesz się zapytać Tż co zrobić żeby krzew ACER zrobił się bardziej wybarwiony? Powinien być czerwony/bordowy ale mnie zbladł a nowe listki są bardziej zielone niż czerwone. Może jakaś odżywka? Próbuję się odgruzować po wakacjach, sypialnię mam wyłączoną z użytku, oddaliśmu pokrowiec z materaca do pralni więc śpimy w salonie na kanapie. Przez ten wspaniały klimat musimy robić to 2x w roku bo inaczej zaczyna się czuć taki zapach wilgoci w sypialni, ehhhh. do tego góra prania, bo oczywiście schnie jak schnie, nic jesień idzie. Z tej pogody tylko moje kwiatki się cieszą, bo lubią cień i wilgoć i kwitną jak szalone
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
dzinsy nie sa po praniu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

i życzę również wszystkim które mają dziś rocznicę wszystkiego naj 

chyba podjade zobaczyc co maja ladnego

U mnie nic nowego, na antybiotyku jestem- chora. Za tydzień ruszamy do kraju i zostaję tam na jakiś czas