Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 08:13   #1201
misia1505
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Nancy, już dziś pisałam że okazało sie że Daria ma zapalenie obu uszek, chore gardełko i prawdopodobnie bakterie w moczu... :/
biedactwo, zdrowiej malenka

nie moge za bardzo nadrobic bo lenka poprzestawiala ma w klawiaturze i musze kombinowac.
Stary 2013-09-13, 08:35   #1202
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
nadrobiłam Was

silver, zdrówka dla Darusi

bokeh, szybko Ci poszło z tym kolorem, ja pewnie jeszcze z 2 miesiące będę sie zastanawiać

dobranocki
Szybko? Od stycznia jakoś

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Debrah ją bym wzięła 80 , ale to ja p:p

Bokeh jak Ci wyszła kaczka ???

Marsi bo już tyle razy miałam się pytać :p skąd u Ciebie takie zamiłowanie do gotowania i pieczenia od kogoś czy tak samo z siebie

Nakarmiłam Młodą i coś zasnąć nie mogę :banghead:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

wiesz co nawet dobra ale stwierdzilam ze tyle zachodu z jej robieniem ze wole kurczaka

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Halooo
Noc jak co noc juz nie mam sily

Mlody byl tak wymeczony ze padl na mnie i tak spal - raz z glowa na cyckach moich, raz na kolanach i raz na brzuchu

W koncu wiem, co Aska ma na mysli jak pisze, ze mloda padla na niej no i dzisiaj w nocy bardzo rzadko cycus byl, mlody nie chcial, lulalam szuszaniem oo szok normalnie. A rano prawy cyc niemal pekl

A z samego rana poprztykalam sie z malzem - no on kurka nie umie zaczaic, ze jak po pracy pojdzie z domu na godzine na tenisa to dla nas duza roznica. Oczywiscie, ze duza roznica! Mowie, siedze sama jak ciucmok w domu cwieka dostaje - to wyjdz z domu, kto Ci broni mowie, wow, do parku, jaka rozrywka, i to sama, tam bede cwieka dostawac. No nie kuma chlopak kompletnie. Obrazil sie i polazl. A my z Piotrusiem jak nienormalni czekamy na 16.40 az bedzie w domu, a babel to az piszczy jak go widzi. Umowilismy sie, ze bedzie chodzil w weekendy jak jeszcze spimy, to mu malo kurcze plakac mi sie chce

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Debrah, ja bym chyba brala 74, ale babel cos maly jest, bo dzisiaj przymierzalam mu ta kurteczke 68 i jest dobra na niego
Wydaje mi sie, ze kurtki i bluzy maja zawyzone rozmiary dosc, nie wiem, jak wasze bable, ale moj wchodzi jeszcze w bluzy 0-3 miesiaca, chociaz wczoraj juz zauwazylam, ze sa na styk stykow:P

Ejjj wiem co czujesz.... Ja też wyczekuje jak tz wróci. A on se też czasem coś wymyśli. Teraz w ogole otwiera drugi punkt, czyli dwa razy więcej roboty niż miał.....

Cytat:

U nas nocka wreszcie lepsza!
Daria nie miała gorączki wczoraj przez cały dzień i w nocy też nie miała
Mam nadzieję że to nie jest chwilowa poprawa.
No i co najważniejsze, Daria sie uśmiecha! Czyli humorek wraca

Przepraszam że ja tak ostatnio tylko o sobie ale na tym telefonie źle mi się cytuje.

Bokeh POKA WŁOSY!
Oj jak dobrze! W sumie weszlam tu tylko szybko żeby przeczytać jak Daria

A włosy... Nie mam czym zrobić fotki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

SZAJKA! STO LAT

Stary 2013-09-13, 08:36   #1203
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Telefonemmmmm!!!!!!!!!!!!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:38   #1204
LadyWhisper
Zakorzenienie

Padli jak muszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1379054285619.jpg (84,9 KB, 54 załadowań)

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:42   #1205
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

Oj jak dobrze! W sumie weszlam tu tylko szybko żeby przeczytać jak Daria

A włosy... Nie mam czym zrobić fotki
nawet nie wiecie jak mi miło że tak się martwicie co z Daria. Dziękuję

Bokeh, telefonem?
Stary 2013-09-13, 08:44   #1206
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Laski dzisiaj piątek trzynastego-strzeżcie się

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:48   #1207
s i l v e r
Zakorzenienie

Szaja Wszystkiego Najlepszego! Sto lat!
Stary 2013-09-13, 08:49   #1208
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

szaja najlepszego!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:54   #1209
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Debrah narazie nie odczuwam,ale kurna strasznie sie trykam .. 1 z moich kolezanek powiedziala, ze musiala skonczyc z karmieniem, bo tak ja synek gryzl, ze nie dawala rady z bolu ...
A inna Twoja koleżanka Kija karmiła Grzesia półtora roku więc siłą rzeczy miał już full zębów i nijakiego gryzienia nie było Parę razy było tak że pod koniec jedzenia jak już nie był głodny a jeszcze ciumkał to rzeczywiście się zdarzyło że mnie uszczypał (super przyjemne to nie było ale bez przesady, nie żeby gryzienie do krwi), wtedy mama od razu zabrała cycusia tłumacząc że nie wolno. I się oduczył głupich zabaw jak zajarzył że po ugryzieniu jest kara i nie ma cycusia. Bo on chyba dobrze wiedział co robi, miał przy tym taką łobuzerską minę
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:08   #1210
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny,
przepraszam, że nie cytuję, poprawię się ale póki co nie mam siły na nic. Byliśmy dziś z młodym u chirurga, czeka go operacja za kilka miesięcy tzn po nowym roku. Niestety zabieg nie tylko ze względów estetycznych (jak mi wcześniej inni lekarze mówili) i wcale nie taki prosty i bez komplikacji. Siedzę i płakać mi się chce jak mam w głowie, że będą to robić w znieczuleniu ogólnym i będzie w szpitalu tydzień.
Dobra, nie smęcę już.

Jedynie co, silver jak Daria się czuje? Bo cały czas o niej myślę i się martwię? Odkryli przyczynę tej gorączki? I jak mama? Trzymajcie się jakoś
Też bym miała stracha, ale na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Laski jak widac nie ogarniam, padam na ryj. Wczoraj kierasy pewni nie byli czy moge juz pracowac bez nadzoru a jutro juz mam robic nadgodziny Mala mi wyje, ledwo obiad moglam sobie podgrzac, z TZem widze sie po pol godziny dziennie chujnia i czarna dupa
Ja już od 4 miesięcy w tygodniu widzę się tylko pół godz z TŻ rano przed pracą. On wraca ok 21 z pracy, a wtedy to już śpię... Jakoś dajemy radę. Dasz radę i Ty, tylko musisz się przyzwyczaić

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Gojka, ja Ci mówię. Idziesz do pracodawcy i mówisz, ze chcesz by z Twojej pensji odprowadzał składki na dobrowolne ubezpieczenie chorobowe. Po 3ech miesiąch przysługuje Ci L4 a jakbyś urodziła to roczny macierzyński także. Wysokość zasiłku macierzyńskiego to 100%Twojej średniej pensji z okresu, w którym byłaś ubezp. (maksymalnie biorą pod uwagę ostatni rok)

A tacierzyński też się należy?

Cytat:

Przepraszam że ja tak ostatnio tylko o sobie ale na tym telefonie źle mi się cytuje.

Bokeh POKA WŁOSY!
Super

Właśnie Bokeh nie wymiguj się i rób fote telefonem

Cytat:
Szaja Wszystkiego Najlepszego! Sto lat!
Przyłączam się - najlepszego dla naszej Szajopedii

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:11   #1211
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

Bokeh POKA WŁOSY!
Silver tak się cieszę..wszytsko na dobrej drodze...wczoraj myślałam o Was, bo opowiadałam tz o lekarzach...jak to się nie raz nadaja....do....:banghead :
Wiadome jest że piszesz teraz i sobie...toż przecie do niczego innego nie masz głowy..a my wszystkie przecież czekamy na wieści od Ciebie...trzymajcie się:thumbup:

no właśnie Bokeh...gdzie FOTA?

Dziewczyny jak wiecie padl nam jakiś czas temu laptop..nie ma kasy żeby kupić nowy....a na raty mamy juz auto..meble w Ikea i pralke..a zaraz sezon grzewczy
Ale nie wytrzymuje juz bez laptopa...wszystko przegladam w fonie...a jak zapłacić za coś to trza do tesciow leciec, chcialabym komputer stacjonarny-niestety nie mamy na taki miejsca...więc zostaje laptop-chciałabym na razie się rozejrzeć ale kompletnie się nie znam-na co patrzec? Czy któraś pomoże? Najchętniej chciałabym17calowy bo taki miałam-ale w ostateczności może byc i 15sto.potrzebny jedynie do internetu..czasem napisania czegoś..sciagniecia itp.więc żadny super wypas nie musi byc.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
szaja najlepszego!!
szaja i ja życzę...stöfka:d

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-13 o 09:13
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:14   #1212
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

u nas pobudki od 5.30 co 15 - 30 min dzisiaj, tak więc na wpol jestem zombie, a chcielismy z kolezanka na kawe skoczyc, ale dodajac do mojego zmeczenia pogode, nie wiem czy mi sie bedzie chcialo
Stary 2013-09-13, 09:26   #1213
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Silver jak super że z Daria lepiej! Tak się cieszę! A jak mama?

Insolito dziękuje! Ja też się wyruszyłam,!

Szaja spełnienia marzeń! Kochana nasza wszechwiedząca!

Stary 2013-09-13, 09:27   #1214
misiaeel
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, przeczytałam ale pewnie niewiele pamiętam...

przede wszystkim dziękuję za wszystkie kciuki Mały ma spodziectwo i wszyscy mówili, że to taki prosty zabieg, bez komplikacji, w zasadzie ze względów estetycznych. A tu dzisiaj niespodzianka :/ wszystko nie tak. A jak zaczęłam słuchać, co mu się może stać i że trzeba będzie robić kolejne operacje to moje maleństwo
marsi a co się dzieje Leosiowi?

nawijko u nas też non stop to samo do jedzenia, już mi zbrzydł kurczak i coś bym chętnie zmieniła, tylko nie wiem co

fewciu insolito mnóstwa miłości i radości ciekawe jak tżci? Czy się postarali?

insolito dobrze dogadałaś tej lekarce

marsi myszy? brrrrr

kija pocieszyłaś mnie, dziękuję dobrze, że już do domku wyszłyście

więcej nie pamiętam, jak coś pominęłam to przepraszam, biję się w pierś

ahaa widziałam temat kp na tapecie i spania...
u nas tak jak jest teraz to nawet za czasów noworodkowych nie było. Mały systematycznie zmniejszał ilość pobudek a tym samym wydłużał czas trwania snu. Doszło do 1 pobudki w okolicach 4-5:30, potem zasypiał, ewentualnie pobawił się i zasypiał albo w łóżku albo przekładaliśmy go do łóżeczka. Zasypiał przy piersi.
Teraz od skończenia 5 m-ca (czyli od 1,5 miesiąca gdzieś),pobudki co 15 min, pół godziny, czasem potrafi budzić się co 5 min, różnie na cycka, na bujanie, na przytulenie, na smoczka. Budzi się i płacze jakbyśmy go zarzynali normalnie, płacze z zamkniętymi oczkami i ani szuszanie i inne nie pomaga. Ale uwaga po kąpieli zasypia SAM. Tzn zje, widzę, że już nie chce jeść, bo odwraca się od piersi, wtedy go kładę na naszym łóżku, kładę się koło niego, daję smoczka (albo nie zależy czy chce czy nie), głaskam go, przytulam swoją twarz do swojej, on najpierw widzę, że za dużo wrażeń i musi się uspokoić ale za chwilę mu przechodzi, poprzewraca się chwilę i zasypia sobie, wtedy przykrywam go kocykiem i tak sobie śpi.
W nocy jak się budzi na cycka to mam wrażenie, że nie na jedzenie (może raz czy dwa w nocy) bo chwilę faktycznie je ale za chwilę już widzę, że przysypia i ciągnie inaczej niże te 2 min temu ale wyjęcie piersi powoduje atak płaczu i wsadzenie piersi spowrotem w paszczę. Aż sam będzie miał dosyć i sam wypluje albo ja wyczuję moment, że to już czas
także nie wierzę w teorie, że nagle pokarm zrobił się za słaby na potrzeby naszych dzieci, dzieci są różne, tak jak i my, wszystkie jesteśmy różne. Jedne zasypiają same, śpią w łóżeczkach a inne potrzebują pomocy w zasypianiu. Trzeba po prostu patrzeć na to, co nasze dzieciaczki potrzebują i im to dawać, a w duchu liczyć, że to kiedyś minie i kiedyś wreszcie się wyśpimy.
oj biedni jesteście z tym zabiegiem, wspólczuję pamiętam jak Hani groziło odpychanie kanalików i strasznie schizowałam:/
ale na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hej nie było mnie dziś prawie cały dzień bo tz miał wolne i byliśmy cały dzień poza domem.

silver cały dzień o was myślałam co za glupki z tych lekarzy pediatrów, ze na zęby zwalali.... Trzymaj sie

Nancy a kiedy Kubuś będzie miał zabieg na to?
Marsi a co jest Leosiowi?
Little tulę

Może jutro Was troszkę poczytam nie zapomnijcie mnie

Aha jestem już brazowa :P
brawa za odwagę
też się nastawiam na jakąś metamorfozę bo mam z kolei dosyć brązu

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
probowalam przelozyc mala do lozeczka. obudzila sie od razu ale glaskalam szuszalam ... bylo oki ale jak tylko zabieralam reke mloda sie podnosila i wstawac chciala ... zaczynala juz plakac i taka smutna minke robila . . tylko sie rozbudzila. wxielam do lozka cyca dalam i isnela w minute ...

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

aha i mam w sobie jakis paniczny lek ze zaraz sie skonczy kp ... skoro pojawila sie juz gorna 1 pewnie bedzie i 2 ... kolezanka mi powiedziala ze dziecko tak gryzie ze masakra. pewnie niedlugo skoncze karmienie
Kochana są kobitki co karmią do 5 roku życia a dziecko wtedy z pełnym uzębieniem;p
spokojnie Mała na pewno nauczy się jeść ładnie z ząbkami
a co do teścia to

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
dziewczyny nadrobiłam Was, przepraszam, że nie cytuję. Mniej mnie Evel bo chcę dopiąć te studia. Jutro angielski. Egzamin, w sumie dwa. Ustny i pisemny. Mam nadzieję zdać, bo nic się nie uczyłam. Miałam dziś, a jakoś tak mi zleciał dzień, prowadzenie domu ma swoje wymagania szczególnie jeśli jest w nim małe dziecko i Wielki Krasnolud
Kupiłam Młodemu wczoraj w H&M ten golfik nakładany, który któraś z Was wrzucała. Zobaczymy jak się w chłodne dni sprawdzi.
Poza tym że martwi mnie moja obrona itp, to dziewczyna, a właściwie już żona mojego kuzyna jest w szpitalu on z córeczką został, ale non stop do niej jeździ i siedzi siedzi siedzi..

No to ja idę, jutro po 5 muszę wstać. Wyprowadzę psa i zostawiam TZ z dziećmi
ciekawe jak sobie poradzi

Cytat:
Halooo

Mlody byl tak wymeczony ze padl na mnie i tak spal - raz z glowa na cyckach moich, raz na kolanach i raz na brzuchu

W koncu wiem, co Aska ma na mysli jak pisze, ze mloda padla na niej no i dzisiaj w nocy bardzo rzadko cycus byl, mlody nie chcial, lulalam szuszaniem oo szok normalnie. A rano prawy cyc niemal pekl

A z samego rana poprztykalam sie z malzem - no on kurka nie umie zaczaic, ze jak po pracy pojdzie z domu na godzine na tenisa to dla nas duza roznica. Oczywiscie, ze duza roznica! Mowie, siedze sama jak ciucmok w domu cwieka dostaje - to wyjdz z domu, kto Ci broni mowie, wow, do parku, jaka rozrywka, i to sama, tam bede cwieka dostawac. No nie kuma chlopak kompletnie. Obrazil sie i polazl. A my z Piotrusiem jak nienormalni czekamy na 16.40 az bedzie w domu, a babel to az piszczy jak go widzi. Umowilismy sie, ze bedzie chodzil w weekendy jak jeszcze spimy, to mu malo kurcze plakac mi sie chce

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Debrah, ja bym chyba brala 74, ale babel cos maly jest, bo dzisiaj przymierzalam mu ta kurteczke 68 i jest dobra na niego
Wydaje mi sie, ze kurtki i bluzy maja zawyzone rozmiary dosc, nie wiem, jak wasze bable, ale moj wchodzi jeszcze w bluzy 0-3 miesiaca, chociaz wczoraj juz zauwazylam, ze sa na styk stykow:P
mnie wkurzyało ja Tż chodził na siłownię 2 razy w tygodniu. też się o to pokłóciliśmy, teraz chodzi raz albo wcale
i teskty w stylu- no to wyjdź gdzieś doprowadzały mnie do szału

Cytat:
Padli jak muszki

silver cieszę się, że z Darią już lepiej

dzień dobry w piątek 13stego
my dzisiaj pospałyśmy do 8.30 nawet nie pamiętam jak Tż do pracy wychodził;p

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:31   #1215
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny poradźcie czy teraz to tylko już na policję iść?(nie będę opisywać-looknijcie) http://forum.gazeta.pl/forum/w,583,1...owie_.html?v=2

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2013-09-13, 09:41   #1216
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Laski ja piernicze! Położyłam mała w jej pokoju na podłodze,włączyłam laptop i odkręciłam głowę. Oglądam się za chwilę a Blanka siedzi! Normalnie zwyczajnie siedzi!! I bawi się zabawka!

Stary 2013-09-13, 09:44   #1217
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie czy teraz to tylko już na policję iść?(nie będę opisywać-looknijcie) http://forum.gazeta.pl/forum/w,583,1...owie_.html?v=2

ja bym zgłosiła na policję

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Laski ja piernicze! Położyłam mała w jej pokoju na podłodze,włączyłam laptop i odkręciłam głowę. Oglądam się za chwilę a Blanka siedzi! Normalnie zwyczajnie siedzi!! I bawi się zabawka!

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-09-13, 09:50   #1218
marsi11
Zakorzenienie

hej

Leo ma goraczke 38,4 dzwonie do osrodka a pielegniarka powiedziala,ze nas nie przyjmie bo pani dr powiedziala,ze jak pierwszy dzien goraczki to czekac do jutra :gun; szmaty,to na jaka cholere placimi z tz kosmiczne zusy?????

☠☠☠..lam sluchawka,jedzimy po poludniu prywatnie

tak sie martwie jest taki biedny,rozpalony
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:52   #1219
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

ale Blaneczka to zdolniacha mała - ledwo szelki zdjęte, a tu proszę

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej

Leo ma goraczke 38,4 dzwonie do osrodka a pielegniarka powiedziala,ze nas nie przyjmie bo pani dr powiedziala,ze jak pierwszy dzien goraczki to czekac do jutra :gun; szmaty,to na jaka cholere placimi z tz kosmiczne zusy?????

no właśnie, po co te składki?! i tak człowiek musi prywatnie jeździć buziaki dla Leosia

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:53   #1220
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
hej

służba zdrowia rozwala mnie codzienie1!!!

zdrówka dla Leosia
Stary 2013-09-13, 10:01   #1221
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
hej

Śmiać się czy płakać??:banghead::banghe ad: ...kochana służba zdrowia
Zdrówka dla Leosia..
Fewciu gratuluję...ja czekam kiedy Antonio czworaka zrobi ..na, razie tylko wypina pupke i kolanka podkula...pewnie się nie obejrzymy a on będzie ganial.

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-13 o 10:05
Stary 2013-09-13, 10:04   #1222
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Halooo

Lady, kochana, jak ja Cie dobrze rozumiem... az za dobrze A zdjecie urocze

Duuzo zdrowka dla wszystkich chorych malenstw

Silver mam nadzieje, ze dzis juz lepiej i u mamy i u Darii Przytulam Cie baardzo mocno

Szaja sto lat!
Ps. na innym watku napisalas, ze of kors nie dajesz jeszcze Mlodej zurku i chcialam zapytac dlaczego

bokeh pokaz nam sie koniecznie Ja juz od tygodnia kupuje farbe i kupic nie moge bo nie wiem na jakis kolor sie zdecydowac. tzn. na jaki odcien brazu

Jeeej jaka fatalna nocka za nami. Pierdyliand pobudek, ktore zaczely sie juz o 23:30 Mloda teraz odsypia a ja wlasnie wypilam mocna kawe.

Poza tym czuje, ze naprawde pora juz odstawic Lile od UU bo czuje sie wyczerpana, ale nie umiem tego zrobic Ona nie toleruje smoka i zasypia tylko przy cycu, co robic

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:05   #1223
bokeh
Zakorzenienie

Pieprzona służba zdrowia... wziąć ich wysadzic....

Fewciu ale super!

Ja idę zjeść sniadsnko bo Hania w końcu zasnela... dziś znów były nocne zabawy....

Stary 2013-09-13, 10:06   #1224
meduzza
Zadomowienie

Witam się z kawą bez mleka (skończyło się, fuuuj) i jogurtu musli z biedry Dzień pod psem....
Cytat:

Super, gratuluję!!! Jak szybko się rozwija po tym zdjęciu szelek, niesamowite!!
Cytat:
hej

A idź pan, co by Ci powiedziały? Że zęby
Ehh sezon się zaczął niestety i jeden po drugim dzieciaczek choruje Moja Juliana się przeziębiła biorąć antybiotyk;/ I teraz ma zerową odporność po tym anty i cały czas kicha, kaszle, nos zatkany
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:08   #1225
aska27adopcje
Zadomowienie

Hejka laseczki

KIja dziekuje Ci za pocieszenie Mam nadzieje, ze u mnie tez tak bedzie, ze mloda nie bedzie gryzla i spokojnie pokarmimy sie jeszcze te 4 miesiace, az mloda roczek skonczy

Silver bardzo sie ciesze, ze z Darusia lepiej ... Obyscie jak najszybciej do domku wrocily

Fewciu ani sie obejrzysz i Blanka zacznie stawac przy meblach .. Brawa za nowa umiejetnosc

Marsi moze zebole ida ... Biedny Leos ... A jakbys pojechala do przychodni z malym bez umawiania ... Ja to bym sie chyba wdarla do gabinetu ... penisowa sluzba zdrowia
Stary 2013-09-13, 10:08   #1226
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

polska służba zdrowia już mnie nigdy nie zaskoczy
zdrówka dla Leosia

w ddtvn mówią o cukrze w produktach dla dzieci

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-09-13, 10:15   #1227
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Marsi potrzebna pomoc !!!
Pomysł na smaczny..szybki...łatwy obiad na weekend

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-13 o 10:24
Stary 2013-09-13, 10:16   #1228
s i l v e r
Zakorzenienie

Właśnie chodzili lekarze. Powiedzieli że antybiotyk będzie dostawać przez conajmniej 10 dni. Więc tak szybko stąd nie wyjdziemy :/
Jak dobrze że Tż ma urlop od poniedziałku.
Stary 2013-09-13, 10:18   #1229
treselle0
Zadomowienie

dzień dobry
pochwalę się, że otóż zrobiłam wczoraj Oleńce domowy obiadek i szamała aż miło Miał być z żółtkiem w końcu pierwszy raz (zawsze zapominam ugotować i zacząć podawać Młodej) ugotowałam i... zapomniałam Dziś mam nadzieję nie zapomnieć
Noc jak noc O 3 Młoda nam sie przesikała, ale jak zabrałam sie za przebieranie to wrzask nie z tej ziemi, tragedia jakaś, jakby ja ze skóry obdzierali
Przeleciał mi koło nosa koncert Roda Sewarta, nie moge zostawic Kruszyny w tak newralgicznych godzinach wieczorno-nocnych, mama mogłaby sobie nie poradzicNie zebym była jakas fanka, ale jednak jest to wydarzenie...No nic.
Mykam pobawic sie z Mloda, a pozniej ponadrabiam
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:20   #1230
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:

haha, brawa dla Blanki
ja mialam taki sam szok wczoraj jak ten mj skubaniec zlapal sie za kanape i wstal
wczesniej nie mial czego sie lapac wiec tylko pelzal a tu wystarcyla chwila i ten stoi

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
hej

brak słów, łaskę robią wielką
My też jak co do czego przychodziło to z tym ulewaniemp rywatnie jeżdziliśmy po lekarzach bo na nfz to albo gówno Ci doradzą, albo miesiąc trzeba czekać.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości