Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 06:26   #3811
CrystalNatasha
Rozeznanie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez i_luv_smile Pokaż wiadomość
Cześć, dawno nie wchodziłam :d możecie mi powiedzieć czy olejek łopianowy green pharmacy jest jepszy oj Jantara ? i czy stosuje sie go tak samo ? bo widzialam, ze w rossmanie ma być od przyszłego miesiąca Aaaaa i jeszcze o co chodzi z tymi "glutkami z siemienia(siemia, nie wiem ) lnianego
Przecież Jantar to wcierka a olejek łopianowy to olejek... Możesz używać i tego i tego

A glutki to nic innego jak siemię gotowane w garnuszku przez ok. 10-15 minut i zostawione na jakieś parę ładnych godzin,żeby stężało a później nakładane w formie maseczki na włosy
Stary 2013-09-13, 06:33   #3812
i_luv_smile
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez CrystalNatasha Pokaż wiadomość
Przecież Jantar to wcierka a olejek łopianowy to olejek... Możesz używać i tego i tego

A glutki to nic innego jak siemię gotowane w garnuszku przez ok. 10-15 minut i zostawione na jakieś parę ładnych godzin,żeby stężało a później nakładane w formie maseczki na włosy

hhahaha :d noo taak, faktycznie mogę jeszcze wiedzieć, co to siemię robi na włosy ?

i_luv_smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 06:54   #3813
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Dzień dobry Wszystkim Śniła mi się maska miodowa
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 07:31   #3814
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez i_luv_smile Pokaż wiadomość
hhahaha :d noo taak, faktycznie mogę jeszcze wiedzieć, co to siemię robi na włosy ?
Przede wszystkim jest to maska nawilżająca

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 07:31   #3815
prince_polo
Zakorzenienie

hej mi tez sie snily kosmetyki a szczegolnie zampon z jantara bo tez byl na polce w sklepie. Uzywała któras? Moze to moje wybawienie?

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:01   #3816
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej mi tez sie snily kosmetyki a szczegolnie zampon z jantara bo tez byl na polce w sklepie. Uzywała któras? Moze to moje wybawienie?
Ja. Nic specjalnego, bardzo plącze włosy, po nim są tępe, nie dadzą się rozczesać, ogólnie robi to, co ma robić szampon - myje. I tyle robi. Zero połysku, zero miękkości. Ja go kupiłam, bo skusiła mnie obietnica filtrów UV.. Nie polecam go generalnie.
A ja przyszłam do was zapytać jaką odżywkę polecacie do mycia odżywką? Bo awokado i karite z garniera jest dla mnie za ciężka, włosy mam po niej przyklejone do głowy. Alterra Granat i aloes (gdy miałam rozjaśniane kłaczki to były moje dwie ulubione, teraz żadna się nie sprawdza). Włosy mam po hennowaniu, w 90% naturalne (resztki rozjaśniacza na końcówkach).
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:16   #3817
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;42779394]Dzień dobry Wszystkim Śniła mi się maska miodowa [/QUOTE]

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 09:08   #3818
Martii=*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ja. Nic specjalnego, bardzo plącze włosy, po nim są tępe, nie dadzą się rozczesać, ogólnie robi to, co ma robić szampon - myje. I tyle robi. Zero połysku, zero miękkości. Ja go kupiłam, bo skusiła mnie obietnica filtrów UV.. Nie polecam go generalnie.
A ja przyszłam do was zapytać jaką odżywkę polecacie do mycia odżywką? Bo awokado i karite z garniera jest dla mnie za ciężka, włosy mam po niej przyklejone do głowy. Alterra Granat i aloes (gdy miałam rozjaśniane kłaczki to były moje dwie ulubione, teraz żadna się nie sprawdza). Włosy mam po hennowaniu, w 90% naturalne (resztki rozjaśniacza na końcówkach).
Słyszałam, że Isana jest dobra, ale osobiście nie umiem myć odżywką włosów, stosuję OMO.
Stary 2013-09-13, 09:18   #3819
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość

ja uwielbiam oglądać Gazetki z różnych sklepów odrazu wiem czy akurat będzie w promocji to co potrzebuje itd szczerze mówiąc jak wcześniej chodziłam po Rossie i tylko patrzyłam po półkach połowe fajnych promocji zawsze omijałam

Marta
Z gazetki zawsze sie dowiemy więcej Dlatego ja z niecierpliwościa czekam na każdą z Rossa i Natury. I wychodzi tak, że jak czekam to nic fajnego nie ma, a jak zapomne i przypomni mi o niej newsletter na poczcie to chce wykupić pół drogerii

Witaj Marto

Cytat:
Napisane przez _ruDzik Pokaż wiadomość
Dobry wieczór babeczki!

Też muszę wspomagać się Allegro swoje Kallosy kupowałam od użytkownika Emilio-Kielce, u niego z przesyłką wychodziło najtaniej

Witajcie Ola
Co my byśmy zrobiły gdyby nie Allegro
Kolejna Ola, heej

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość

Ja też jeszcze Kallosa nie miałam. Najlepsze ceny tych masek ma multidrogeria.[COLOR="Silver"]

Ja nazywam się Sylwia. Dobranoc wszystkim
O dobrze wiedzieć, dziekuję Sylwia

Cytat:
Napisane przez Roslina xD Pokaż wiadomość
Ola

Mój listonosz ma mój numer i zawsze dzwoni
I jeszcze jedna Ola, ale fajnie hej

Najfajniejszy telefon dnia jest od listonosza

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim, widzę że są tu moje imienniczki

Ja właśnie wstaje i zaraz pędzę do szkoły a tak mi się nie chce że maskara
Dzień dobry Blondynko Olu Tak, tak właśnie tych Twoich imienniczek się narobiło, że ja się pogubię zaraz
Powodzenia w szkole, oby sprawdzian z matematyki poszedł Ci super

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;42779394]Dzień dobry Wszystkim Śniła mi się maska miodowa [/QUOTE]

Może czas ją w końcu na włosy nałożyć

Witajcie Ja tylko na chwilę, bo zaraz biorę się za sprzątanie Postaram się jeszcze potem zajrzeć, a przed wieczorem przyjeżdża TŻ <3 Już widze ile jutro będę miała czytania

Edytowane przez Blondyna66
Czas edycji: 2013-09-13 o 09:19
Blondyna66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:21   #3820
handzia600
perfumowe ADHD

a u mnie dzisiaj standard i dopóki nie zmęczę tych kosmetyków tak będzie czyli sesa , mydełko sesa , maska marokańska (bardzo wydajna i ciężka do zużycia )
Stary 2013-09-13, 09:23   #3821
danana
Zadomowienie

hej dziewczyny.a ten olejek z bielendy na włosy próbowalyscie stosowac?
jak to robicie po myciu na wilgotne włosy? jest moze w rossie ? chyba sie skusze na niego
danana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 09:27   #3822
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.a ten olejek z bielendy na włosy próbowalyscie stosowac?
jak to robicie po myciu na wilgotne włosy? jest moze w rossie ? chyba sie skusze na niego
Hej Olejek z Bielendy obecnie jest w promocji w Naturze za 14.99 zł W cenie regularnej kosztuje ok 21-22 zł, także warto teraz się w niego zaopatrzyć. Swoje opakowanie kupiłam wczoraj więc jeszcze nie używałam.
Można nałożyć go po myciu - na końcówki jako zabezpieczenie i można go nałożyć przed myciem na cale włosy w roli olejowania
Stary 2013-09-13, 09:50   #3823
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Dzień dobry
Dzisiaj w końcu cały dzień wolny, w końcu się wylenię
Czy tylko ja już czuję nadchodzącą jesień? Zimno mi jak nie wiem, najchętniej zostałabym cały dzień w szlafroku z herbatką
W ramach pocieszenia zaraz na włosach wyląduje kokosowa Vatika

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:04   #3824
asiuulkaa
Zadomowienie

Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Ja niestety też czuje jesień;( od rana jestem w szlafroczku a zaraz wyląduje z kubkiem kawy włosy rano umylam szampanem cece do włosów farbowanych, potem nalozylam odżywkę z ziaji i serum na końcówki. Ostatnio kupiłam olejek do pielęgnacji ciała z babydream, ale nie wiem jak mam go stosować na włosy.
asiuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:13   #3825
creatives
Zadomowienie

GG do creatives
Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez asiuulkaa Pokaż wiadomość
Ja niestety też czuje jesień;( od rana jestem w szlafroczku a zaraz wyląduje z kubkiem kawy włosy rano umylam szampanem cece do włosów farbowanych, potem nalozylam odżywkę z ziaji i serum na końcówki. Ostatnio kupiłam olejek do pielęgnacji ciała z babydream, ale nie wiem jak mam go stosować na włosy.
Ten dla mam czy dla dzieci?

lubię czytać 88/52

Stary 2013-09-13, 10:17   #3826
asiuulkaa
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
Ten dla mam czy dla dzieci?
Ten dla mam

asiuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:21   #3827
creatives
Zadomowienie

GG do creatives
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez asiuulkaa Pokaż wiadomość
Ten dla mam

No to stosujesz tak jak każdy inny olej, w zależności od ulubionej metody
Też mam go, kiedyś mnie strasznie meczył zapach, teraz już go polubiłam

lubię czytać 88/52

Stary 2013-09-13, 10:33   #3828
eniucha
Zadomowienie

GG do eniucha

hej dziewczyny
dodaję wpisową fotkę moich włosów
od niedawna przestałam prostować i mam etap: wielkie nawilżanie i odzywanie. włosy jeszcze nie są w takim stanie jakbym chciała,ale są o wiele lepsze niż na początku roku. podcinam regularnie,a prostownica leży w szafie już od jakichś trzech miesięcy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wrzesien 2013.jpg (102,2 KB, 43 załadowań)
Stary 2013-09-13, 10:45   #3829
barylka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eniucha Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
od niedawna przestałam prostować i mam etap: wielkie nawilżanie i odzywanie. włosy jeszcze nie są w takim stanie jakbym chciała,ale są o wiele lepsze niż na początku roku. podcinam regularnie,a prostownica leży w szafie już od jakichś trzech miesięcy
Jakie piękne!! Moja wymarzona długość!

Edytowane przez barylka666
Czas edycji: 2013-09-13 o 10:46
barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 11:07   #3830
_ruDzik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
No jasne, a książka wartościowa rzecz też sobie muszę kupić niedługo coś nowego, na razie nie mam czasu czytać...
To też plus, już Ci nie ucieknie
Ja zużywam lakiery, mam zbyt dużo i maluję czym popadnie, żeby tylko wymalować, do kosza i następny już marzę o nowych, ale na razie mam bana
Nie wiem, mam nadzieję, że działa dopiero wcieram półtora tygodnia, baby hair nie widać jeszcze, ale na to za wcześnie, a porost to nie wiem ale wciera się w porządku, zapach jest spoko- wcieram wieczorem i rano zmywam. I jest dobrze
Też muszę zużyć pełno lakierów, najłatwiej to jest kupić Mam trochę porozwarstwianych ale ich się nie pozbędę w żaden sposób bo kolory są mniej więcej dopasowane do ubrań i od czasu do czasu machnę pazurki tak: top coat-lakier-top coat i wtedy nawet długo się trzyma Skusiła mnie wyprzedaż hurtowni 2zł/szt...
Też rano zmywam każdą wcierkę Może też się kiedyś skuszę na kozieradkę, tyle rzeczy do wypróbowania jest
Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim, widzę że są tu moje imienniczki
Cytat:
Napisane przez Roslina xD Pokaż wiadomość
Ola

Mój listonosz ma mój numer i zawsze dzwoni

Tak w temacie książek. Lubimyczytać.pl i strona mojej biblioteki publicznej na face - patrzę sobie co jest nowego z mojej listy, potem wysyłam tylko siostrę i jest git Muszę się jakoś ogarnąć bo przeczytałam tylko kilka książek w tym roku
Ooo, już mamy 3 Olki

Ja na lubimyczytać sprawdzam opinie o książkach i oceny, zanim przeczytam Nie mam konkretnej listy książek do przeczytania. Wypożyczam lub kupuję to, co mi spontanicznie wpadnie w ręce albo od jakiegoś czasu ciekawi Zwykle pozycja, którą bardzo chcę dorwać jest zarezerwowana przez 5 kolejnych osób. A jak choruję na jakąś książkę, to nie mogę się zabrać za inną
Też mało przeczytałam, do końca wakacji jeszcze trochę czasu zostało, no i na niektórych wykładach można będzie nadrobić

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
Z gazetki zawsze sie dowiemy więcej Dlatego ja z niecierpliwościa czekam na każdą z Rossa i Natury. I wychodzi tak, że jak czekam to nic fajnego nie ma, a jak zapomne i przypomni mi o niej newsletter na poczcie to chce wykupić pół drogerii

Witajcie Ja tylko na chwilę, bo zaraz biorę się za sprzątanie Postaram się jeszcze potem zajrzeć, a przed wieczorem przyjeżdża TŻ <3 Już widze ile jutro będę miała czytania
Ja tak samo - w dniu, w którym ma się pojawić od razu sprawdzam w necie co ciekawego proponują Robię tak od ok. pół roku, za dużo fajnych promocji przegapiłam

Też mam dzisiaj sporo porządków. No i oczywiście obiadek do zrobienia. A kolację zwykle robimy razem Już mi się kończą pomysły bo oboje jesteśmy wybredni jak dzieci

Dopiero się zwlokłam z łóżka, dopijam kawkę i idę się myć - dzisiaj mam mało czasu na włosy. Zastosuję moje sprawdzone OMO i suszenie głową w dół a na koniec kok na środku głowy, żeby po rozpuszczeniu wyglądać jak milion dolarów i uzyskać minę, o której pisała wczoraj Blondyneczka Aneta:
I wtedy będę mogła się zabrać za
A w międzyczasie będę do Was zaglądać, żeby się nie pogubić w nadrabianiu

eniucha, masz cudne włosy Wiele bym dała za taką długość

Pani filolog

Edytowane przez _ruDzik
Czas edycji: 2013-09-13 o 11:14
_ruDzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:12   #3831
eniucha
Zadomowienie

GG do eniucha

a dziękuję dziewczyny szkoda tylko, że jak to każda dziewczyna, uważam, że wszystkie inne mają cudowne, tylko moje jakieś takie nijakie i chcę dłuższe mam nadzieję, że uda mi się "wyhodować" piękne i zdrowe
mam nadzieję,że nie pomylę waszych imion i uda mi się jakoś ogarnąć tyle babeczek na raz!
Stary 2013-09-13, 11:28   #3832
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny
Jakie śliczne Długość... I cudny fioletowy pokój i w ogóle fioletowo u Ciebie..mój ulubionyy

Cytat:

Też mam dzisiaj sporo porządków. No i oczywiście obiadek do zrobienia. A kolację zwykle robimy razem Już mi się kończą pomysły bo oboje jesteśmy wybredni jak dzieci

Dopiero się zwlokłam z łóżka, dopijam kawkę i idę się myć - dzisiaj mam mało czasu na włosy. Zastosuję moje sprawdzone OMO i suszenie głową w dół a na koniec kok na środku głowy, żeby po rozpuszczeniu wyglądać jak milion dolarów i uzyskać minę, o której pisała wczoraj Blondyneczka Aneta:
I wtedy będę mogła się zabrać za
A w międzyczasie będę do Was zaglądać, żeby się nie pogubić w nadrabianiu
Ja powoli ogarniam sprzątanie Zostały okna i podłogi..:P
Ja też miałam myć dziś włosy, ale stwierdziłam, że zrobię to wczoraj i to była dobra myśl, bo bym nie ogarnęła ich :P

U mniedziś bezcennej miny TŻ nie będzie..proste są
Trzymam kciuki oby Twój TŻ padł z zachywtu

Idę dalej, niedługo znów zajrzę
Stary 2013-09-13, 11:43   #3833
Aysell
Wtajemniczenie

Cześć

Haha
Cytat:
Hej Olejek z Bielendy obecnie jest w promocji w Naturze za 14.99 zł W cenie regularnej kosztuje ok 21-22 zł, także warto teraz się w niego zaopatrzyć. Swoje opakowanie kupiłam wczoraj więc jeszcze nie używałam.
Można nałożyć go po myciu - na końcówki jako zabezpieczenie i można go nałożyć przed myciem na cale włosy w roli olejowania
Wczoraj tam byłam, wykupili już wszystkie
Cytat:
hej dziewczyny
Wow, śliczne i hej

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Też muszę zużyć pełno lakierów, najłatwiej to jest kupić Mam trochę porozwarstwianych ale ich się nie pozbędę w żaden sposób bo kolory są mniej więcej dopasowane do ubrań i od czasu do czasu machnę pazurki tak: top coat-lakier-top coat i wtedy nawet długo się trzyma Skusiła mnie wyprzedaż hurtowni 2zł/szt...
Też rano zmywam każdą wcierkę Może też się kiedyś skuszę na kozieradkę, tyle rzeczy do wypróbowania jest
[...]
Niestety ja już bym chciała kupić jakiś nowy, a nie mogę, bo czeka na mnie kilkadziesiąt innych - denerwujące. A uwielbiam kupować lakiery
Cytat:
a dziękuję dziewczyny szkoda tylko, że jak to każda dziewczyna, uważam, że wszystkie inne mają cudowne, tylko moje jakieś takie nijakie i chcę dłuższe mam nadzieję, że uda mi się "wyhodować" piękne i zdrowe
mam nadzieję,że nie pomylę waszych imion i uda mi się jakoś ogarnąć tyle babeczek na raz!
Rozumiem, ale uwierz nam, że są piękne

Mam już Kallosa Color ale solo go nie użyję dzisiaj, bo już się nie mogę doczekać Kapoor Kachli i zrobię mieszankę

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:46   #3834
eniucha
Zadomowienie

GG do eniucha

a dziękuję bardzo! fioletowy to też mój ulubiony, stąd kolor w pokoju
mówicie o olejku arganowym z Bielendy?
Stary 2013-09-13, 12:07   #3835
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

Wczoraj tam byłam, wykupili już wszystkie
U mnie było jeszcze kilka sztuk, także na luzie sobie podeszłam i wzięłam z półki

Cytat:
a dziękuję bardzo! fioletowy to też mój ulubiony, stąd kolor w pokoju
mówicie o olejku arganowym z Bielendy?
Tez mam fioletowy pokój, tylko jaśniejszy fiolet, taki lila I narzuta, poduszki, zasłona też fioletowe Tak, o Bielendzie mowa

Edytowane przez Blondyna66
Czas edycji: 2013-09-13 o 12:09
Blondyna66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:11   #3836
prince_polo
Zakorzenienie

zrobiłam takie zakupy
KALLOS MASKA MLECZNA CREMA AL LATTE 1000 ML
Joanna Mocna Pianka do Loków 150ml
KALLOS KJMN Maska Silk do wł. suchych 275ml
FAROUK CHI Jedwab Silk Infusion 15ml x5

nie wiem gdzie ja to wszystko podzieje

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

dziewczyny znacie sie moze, jak mam rude wlosy a chce ozywic kolor , lecz nie chce farbowac to jest moze jakies cudo do tego?

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:13   #3837
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie było jeszcze kilka sztuk, także na luzie sobie podeszłam i wzięłam z półki

Tez mam fioletowy pokój, tylko jaśniejszy fiolet, taki lila I narzuta, poduszki, zasłona też fioletowe Tak, o Bielendzie mowa
Widocznie w moim przypadku zadziałał los i stwierdził, że nie jest mi on potrzebny teraz natychmiast

Fajny jest taki pokój, ja mam białe ściany, ale chciałabym, żeby mi ktoś namalował na ścianach elementy jakiejś grafiki fantasy, a na ścianie koło łóżka najlepiej cały obrazek Niestety, przeszkody są dwie : po pierwsze, białe ściany muszę odświeżać co jakiś czas, co byłoby niemożliwe przy takich cudnych rysunkach, a po drugie, nie znam nikogo, kto by mi machnął umiejętnie coś takiego na ścianie

Stary 2013-09-13, 12:16   #3838
_ruDzik
Raczkowanie

Cytat:
Ja powoli ogarniam sprzątanie Zostały okna i podłogi..:P
Ja też miałam myć dziś włosy, ale stwierdziłam, że zrobię to wczoraj i to była dobra myśl, bo bym nie ogarnęła ich :P

U mniedziś bezcennej miny TŻ nie będzie..proste są
Trzymam kciuki oby Twój TŻ padł z zachywtu

Idę dalej, niedługo znów zajrzę
Mi zostało odkurzanie, ścieranie kurzy, ułożenie rozwalonych rzeczy i obiadek Za dużo na jeden raz
Na pewno będzie zachwyt, w końcu to Twój TŻ Zobaczę jak będzie z moim nawet jeśli padnie z zachwytu, to fale nie przetrwają 5 minut

Cytat:
Niestety ja już bym chciała kupić jakiś nowy, a nie mogę, bo czeka na mnie kilkadziesiąt innych - denerwujące. A uwielbiam kupować lakiery

Mam już Kallosa Color ale solo go nie użyję dzisiaj, bo już się nie mogę doczekać Kapoor Kachli i zrobię mieszankę
Ja mam już dość kupowania, póki co starczają mi te, które mam Ostatnio uwzięłam się na kolor mleczny bo ładnie wydobywa białe końcówki i szponki wyglądają, jakbym miała frencha A paznokcie u stóp od kilku lat maluję na czerwono i nie wyobrażam sobie na nich innego koloru - kilka razy pomalowałam koralowym, różowym, etc. ale to nie było to A lakieru czerwonego z Inglota nie mogę wykończyć, ważność stracił w 2010 roku...

Ooo, daj znać jak się sprawuje - w mieszance i osobno

Pani filolog
_ruDzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:44   #3839
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]
Ja mam już dość kupowania, póki co starczają mi te, które mam Ostatnio uwzięłam się na kolor mleczny bo ładnie wydobywa białe końcówki i szponki wyglądają, jakbym miała frencha A paznokcie u stóp od kilku lat maluję na czerwono i nie wyobrażam sobie na nich innego koloru - kilka razy pomalowałam koralowym, różowym, etc. ale to nie było to A lakieru czerwonego z Inglota nie mogę wykończyć, ważność stracił w 2010 roku...

Ooo, daj znać jak się sprawuje - w mieszance i osobno
Ja nie mam dość, ale od pół roku nie kupiłam żadnego nowego - sama sobie dałam bana
To ja mam zupełnie odwrotnie - na stopach nie wyobrażam sobie czerwieni i ciemnych odcieni, tylko mleczne, french, białe naklejki i jasne róże A u rąk maluję często na ciemne kolory

Dam znać

Stary 2013-09-13, 13:27   #3840
mandarynka882
Rozeznanie

cześćWam

zgłaszam się i ja Mandarynka vel. Marta;D

wczoraj byłam u fryza, mam niedużo skrócone włoski i lekko odreanimowne fale
niestety aparat mi się ładuje bo jutro z rana wyruszam na wyjazdowe wesele na Mazury, ale jutro będą lepsze bo dziś nakładam szamponetkę orzechowy brąz a włosy na noc kręcę własnej roboty zrobionymi papilotami bawełnianymi (tak mi poradził fryzjer ew żel lniany dla delikatniejszego efektu)

prince polo- ja odświeżałam rudość szamponetką, ładnie wychodzi z joanny bo deli i marion szybko bardzo się spłukały
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości