|
|
#8821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Hej ,kobietki
melduje się po bardzo długiej przerwie ,co prawda wróciłam parę dni temu ,ale jakoś długo dochodzę do równowagi i normalności ,a wakacje jak zwykle za szybko się skończyły
|
|
|
|
#8822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8823 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam ...
I nie żyję .. Matko kochana , jaki to był hard core ... A jaka drożyzna ... Przywiozłam trochę włoskiej klasyki i głównie spodnie dżins. z b. modnej obecnie firmy włoskiej PLEASE ... Spodnie odloty - raczej dla młodych lub ubierających się na b. luźny styl, kobiet ... Reszta jutro ... coś poopowiadam ... nie spałam od wczoraj, od 5 rano .... doooooooooooooooooooooooo ooooooooooooobranoc .... Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2013-09-10 o 22:23 |
|
|
|
#8824 |
|
Zakorzenienie
|
Tig mam nadzieję, że już odespałaś i proszę o meldunek
![]() Beata gratuluję Wczoraj miałam taki wieczór w zadumie. Rocznica śmierci mojego przyjaciela. Odebrał sobie życie, był przystojny, inteligentny, pracowity. Co roku widuję się w ten dzień z jego mamą, rodziną, przyjaciółmi. Jego mama nigdy się z tym nie pogodzi. Rano sobie popłaczę, w samotności, wspominając go. Przy jego mamie trzymam formę, ale te cierpienie na jej twarzy... Kilka dni dochodzę do siebie. Za każdym razem, co roku. U mnie deszczowo, zimno. Z łóżka dziś ledwo wstałam, ciśnienie niskie i ja nisko dziś latam
|
|
|
|
#8825 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale znalazłam więcej Coryse u tego samego użytkownika.http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-13366990 Jak użytkuje Ci się ten krem-kupiłaś go?? |
|
|
|
|
#8826 |
|
Zakorzenienie
|
Iviee 33- Kama wypoczywa w ciepłych krajach
Tig opowiadaj! Anyżku Twoje samozaparcie i motywacja są godne podziwu.Przykro mi z powodu przyjaciela![]() |
|
|
|
#8827 |
|
Zakorzenienie
|
iviee33
http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-13366990 Jak użytkuje Ci się ten krem-kupiłaś go?? ......................... ......................... ......................... ............ Kamy nie ma to ja Ci odpowiem bo też ten krem kupiłam kremik ogólnie jest ok , trochę jak dla mnie zapach taki lekko apteczny ale da radę ja lubię przyjemnie i delikatnie pachnące kremidła i pod tym względem ten jest średni ale to tylko moja opinia ...co do konsystencji to jak najbardziej ok , treściwa działanie ? cóż , trudno stwierdzić ...czas pokaże czy coś działa co do opakowania to jest w mlecznym szklanym słoiczku co estetycznie wygląda , nie tak ładnie jak kremy Filorgi ale ok ogólnie rzecz ujmując można się skusić ![]() jestem już zmęczona tym tygodniem ...mamy dwie imprezy firmowe na 50 -60 os tydzień po tygodniu , jestem jedyną kobietą w obu naszych firmach i niemal wszystko jest na mojej głowie , latam jak nakręcona od rana do wieczora tyle spraw jest do załatwienia , spać spokojnie po nocach nie mogę bo się ciągle boję ,że o czymś zapomnę ...tylko mąż ma jakoś spokój ( Jego zdaniem jestem dobrą organizatorką i sobie poradzę ) robimy tego typu imprezy po raz pierwszy , jedna dla naszych pracowników i ich rodzin za tydzień a druga dla naszych klientów za 2 tyg , dwie różne imprezy , w dwoch różnych miejscach , inny catering i w ogóle ...no jest do ogarniać ...dobrze ,że jutro już piątek ...a może źle ...czas za szybko leci ...mam stresa jedym słowem jak to wyjdzie wszystko .....może w końcu zrzucę te nadprogramowe kg przy okazji tej bieganiny ...o jedna by korzyść była chociaż ....
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-09-11 o 14:09 |
|
|
|
#8828 |
|
Zakorzenienie
|
Lapiel, nie pocieszę Cię, jutro czwartek
|
|
|
|
#8829 |
|
Zakorzenienie
|
to Was moze rozbawię...
|
|
|
|
#8830 |
|
Konto usunięte
|
Miszka,
a o aptece i o mnie pamiętasz?!?
|
|
|
|
#8831 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam Beatko,jutro postaram sie załatwić..Dam znać popołudniu..
|
|
|
|
#8832 |
|
Konto usunięte
|
Cudnie,Miszka
![]() Dobry polityczny serial-Rząd. Duński. Dlaczego u nas takiego nie potrafią zrobić? Tematów raczej nie brakuje... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-09-11 o 17:30 |
|
|
|
#8833 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi nastraszylas mnie z tym piatkiem kobieto
az w kalendarz zajrzalam i myslalam gdzie mi dzien umknąl ja mam jutro wolne na szczescie potem sie zacznie .. ciekawe kiedy znowu wolne |
|
|
|
#8834 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa w tym słonecznym dniu
Lapi będzie dobrze Beti dzis przed pracą pojdę do apteki.
|
|
|
|
#8835 |
|
Konto usunięte
|
Kawa.
Miszka,ja jestem całkiem niedaleko,ale słońca na lekarstwo...Nic to, przynajmniej dość ciepło... Wczoraj spadły mi półki z książkami...Siedziałam przy biurku, w ostatniej chwili wyszarpałam kabelki z laptopa, ale półkę z biurka-szlag trafił, bo parę grubych tomów spadło...Podobnie jak część karnisza, jest strzaskana, muszę w sobote sprawdzic, czy można dokupić tylko część, czy cały karnisz do wymiany. Patrzę sobie teraz na dziury w ścianie i zastanawiam się, co robić...I co ze znacznie większą częścią książek, które rezydują na tak samo mocowanych półkach. Niestety, nie mam miejsca na zwyczajne biblioteczki, bo książek zwyczajnie za dużo... |
|
|
|
#8836 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ rano zmarzłam brrrrrrrrr, a co ja byłam na powietrzu? Pod nosem mam parking w miejscu zamieszkania i tak samo parkuję pod pracą. Mam co prawda gołe nogi i botki, ale temp u mnie była 10'. Strasznie zimno. Kama teraz pewnie czule rozpieszcza się w słońcu
|
|
|
|
#8837 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Pogoda od wczoraj butelkowa a było tak ładnie przez ostatnie 1,5 tygodnia...![]() Rzeźba ciała to tylko i wyłącznie nasza praca, żadne cuda, a plus jest taki, że pomimo turdnych początków dla początkujących, później jest tylko lepiej, ja ćwiczę od kilku już lat i teraz dzień bez ćwiczeń to dzień stracony a systematyka to klucz do sukcesu po prostu w każdej dziedzinie i w każdym aspekcie życia. Misza nie poddawaj się, będzie tylko lepiejJak skóra po izoteku, masz już buźkę niemowlaka? Kiedy zamawiamy Vitacrem?![]() ![]() Jadę na Santorini, NY bedzie musiał niestety poczekać, koleżanka za długo się ogarniała i bilety w chwili obecnej na połowę października to niewyjęte 4 tysie ![]() Lapi bazując na doświdczeniu, możesz teraz rozkręcać swoja firmę - ogranizowanie eventów, takowe cieszą sie aktualnie sporą popularnością i przynoszą niezłe zyski Irenka jak noga i kręgosłup? |
|
|
|
#8838 |
|
Zakorzenienie
|
noga w miare
okaze sie bo zapowiadaja ruch w pracy na nastepne 2-3 tyg a co do kregoslupa to gorzej ale dzis mi list przyszedl ze specjaliste mi o 3 mies przesuwaja slow brakuje |
|
|
|
#8839 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj był ciekawy program z Bosakową na temat produktów light..Maja więcej kalorii ,nizeli zwykłe produkty.Chciałabym znać i pojąć całą tablicę Mendelejewa ,która nam serwuja producenci..Teraz zostaje tylko dokładne studiowanie etykiet...U mnie ciepło,słonecznie..
|
|
|
|
#8840 |
|
Zakorzenienie
|
niewiem kim jest Bosakowa ale pewnie jakas specjalistka od zywnosci albo diet tak?
|
|
|
|
#8841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miszka, Fuerta, a co to Vitacrem ? Czyżby coś mi umknęło ? Jeżeli jest się po nim pięknym i młodym, to ja też chcę taki krem. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2013-09-12 o 15:24 |
|
|
|
|
#8842 |
|
Zakorzenienie
|
tez wiem co jem
przez kilka lat byl to niestety fast food za czesto ale wiekszosc zycia na szczescie bylo zdrowo ( nie ze jakies light tylko naprawde zdrowo) , sprawdzanie etykiet itd teraz probuje do tego wrocic |
|
|
|
#8843 |
|
Konto usunięte
|
Coś wątek pada...
Jesień, zabrakło kosmetyków do testowania ? Problemów z facetami do omówienia?!?![]() Oglądałam wczoraj kawalek programu Agaty Młynarskiej w tvp. O ja p Co za żenada. Nie wiem dokładnie, o czym był , ale na początku jakiś facet zaplumkał na czymś, Młynarska jakby zaśpiewała, twierdząc,że Michael Jackson jest najlepszy , po czym przedstawiła gości do rozmowy o niesłusznej,wg niej, egzekucji komorniczej Co ona, konkurencję Jaworowicz robi? Młynarska kojarzy mi się z fikaniem nogami w nowy rok na imprezach polsatu, a nie publicystyką, chociaż wiem,że zaczynała w teleexpressie..Nie wyrobiłam po jej pytaniu do eksmitowanej kobiety, czy nie poinformowano jej wcześniej o eksmisji ...Oczywiście, zadała je z odpowiednią smutną, współczującą miną, prawie płakała, taka była współczująca. Tragedia. Na pewno za sporą kasę... Nie mam porównania z innymi tego typu programami, bo nie oglądam... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-09-13 o 10:46 |
|
|
|
#8844 |
|
Zakorzenienie
|
Całą noc u mnie lało. Noc nie przespana, głowa pełna obaw, pomysłów, rozwiązań, lęku ehhhhhhh. I do tego ten deszcz, który nie usypiał a dołował.
Beata aż z ciekawości obejrzę program Młynarskiej. Oglądałam za to program mojej "ulubienicy" Sablewskiej. Matko jedyna, co za porażka. Sablewska bawi się w tym programie w psychoanalizę i modę, jest stylistką, makijażystką, jest sprytna, wszystkowiędząca, bystra, jednym słowem jest genialna. Przeprowadzała metamorfozę wyglądu i duszy kobiety, która z powodu braku środków do życia zaczęła uprawiać prostytucję. Na utrzymaniu ma bodajże trójkę dzieci. Wyznając to okropnie płakała, a ja nie skupiałam się na jakże istotnym wyznaniu lecz uwagę moją przykuły jej paznokcie. Wszystko wyreżyserowane, sztuczne, bohaterowie podstawieni. Co ja mówię tfuuuu w tym programie jest jedna bohaterka- Sablewska. Witki opadają. To nawet nie jest śmieszne, to jest smutne. Taka sieczka że aż mdli. |
|
|
|
#8845 | |
|
Konto usunięte
|
Zeby jej tylko ogladalność nie skoczyła, bo nigdy tego programu nie zdejmą
Ale fragment obejrzyj, opadną ci nie tylko łapkiCytat:
Chociaż jest taki amerykanski, wiele lat oglądalam co tydzień,nie pamiętam, w jakiej telewizji. Dom nie do poznania. Ekipa remontowała albo budowała od podstaw dom jakiejś doświadczonej rodzinie,wielodzietnej , z chorym dzieckiem, ojcem rodziny rannym w Afganistanie...Też wyreżyserowane, zmontowane przecież, ale chwilami popłakiwałam razem z bohaterami.. .Najbardzie j podobało mi się, że do odbudowy włączała się cała okoliczna społeczność i na koniec oczywiście wszyscy płakali..Chociaż brakowało mi w tym programie takiego dodatku- np. pół roku albo rok po metamorfozie Bo te domy "before" to byl totalny syf, także w sensie zwykłego bałaganiarstwa i brudu. "After" - wszystko na błysk. No i jak długo takie sliczne czysciutkie mieszkanko przetrwalo... |
|
|
|
|
#8846 |
|
Zakorzenienie
|
Beata wiem o jakim programie mówisz
![]() aaaaaaaaa jeszcze moja ulubienica jest pisarką |
|
|
|
#8847 |
|
Zakorzenienie
|
Beti nic nie załatwiłam,cholera no...Masz jeszcze??Wczoraj po pracy zajechałam, ale Ania skończyła popołudniu,dziś nie byłam w sklepie....Ilana dostałas wiadomość na pv,ze zakwalfikowałaś się do testów Dove?
|
|
|
|
#8848 |
|
Konto usunięte
|
Miszka, mam jeszcze, oszczędnie używam
![]() Anyż, ta pani jest znana z tego, ze jest znana, prawda?!? I że lubi botoks Zaszpachlowałam właśnie 21 dziur po wkrętach półkowych...Co nie rozwiązuje sprawy, bo książek jak nie miałam, ta nie mam gdzie trzymać...Nie mam pomyslu, co dalej, może na razie plakaty z Danielem Craigiem powinnam powiesić, żeby tej sciany nie ogladać... |
|
|
|
#8849 |
|
Konto usunięte
|
A propos Craiga...
padlam ![]() :rotf l:
|
|
|
|
#8850 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matuchno jak On wygląda!! Mam kaca,łeba mnie boli..Impreza była nader udana,tylko dzień po jest do doupy!!! Pada,szaro,buro i ponuro..Beti w pon ponowię próbę
Co Was tak mało??Tig gdzie rozszerzona relacja z Włoch???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

melduje się po bardzo długiej przerwie ,co prawda wróciłam parę dni temu ,ale jakoś długo dochodzę do równowagi i normalności

Pisano, ze nie jest wydajne, ale to niedopowiedzenie...Samo serum owszem, miłe i wygodne, ale ponad miesiąc używam 15 ml serum z xylogica - i jeszcze mu daleko do końca...
ale znalazłam więcej Coryse u tego samego użytkownika.
i pod tym względem ten jest średni ale to tylko moja opinia ...
...