Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.6 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 12:50   #4531
lazada
Zadomowienie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.6

Cytat:
Napisane przez Dagusia18 Pokaż wiadomość
Sama szkoła językowa mi nie wystarcza, czuje ciągły niedosyt.
Rozumiem, ale pisałaś, że koszt tej szkoły policealnej to 130 zł/miesiąc. Zajęcia za studentem np. 4 roku kosztują 20zł/60 min. Czyli za taką cenę mogłabyś mieć 6 godzin w miesiącu. Moim zdaniem taka nauka daje dużo lepsze efekty. Poziom zajęć jest dostosowany do Twoich umiejętności, jeśli chcesz ćwiczyć mówienie to 60 minut jest tylko dla Ciebie, a nie rozłożone na kilka osób w grupie.

Może w ogóle daj sobie spokój z policealną. Znajdziesz pracę (przecież Twoje CV nie pozostaje bez odpowiedzi, miałaś tyle rozmów), a jak już będzie Cię na to stać to pójdziesz na podyplomówke.

Moim zdaniem nic Ci nie da taka policealna np. technik informatyk. Zdobędziesz podstawową wiedzę która nie będzie cenna dla pracodawcy. Lepiej pieniądze przeznaczyć na zrobienie certyfikatu np. z excela itd.

Edytowane przez lazada
Czas edycji: 2013-09-13 o 12:57
lazada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 12:59   #4532
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fdhgfhjhkghgfdh Pokaż wiadomość
I właśnie studia to jest bezsens - kończy się je mając 24 lata i pracodawca myśli - OK studia ma, ale już zaraz będzie chciała mieć dziecko - nie zatrudnię!
taaaaaaaaaaaaaa

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez lazada Pokaż wiadomość
Rozumiem, ale pisałaś, że koszt tej szkoły policealnej to 130 zł/miesiąc. Zajęcia za studentem np. 4 roku kosztują 20zł/60 min. Czyli za taką cenę mogłabyś mieć 6 godzin w miesiącu. Moim zdaniem taka nauka daje dużo lepsze efekty. Poziom zajęć jest dostosowany do Twoich umiejętności, jeśli chcesz ćwiczyć mówienie to 60 minut jest tylko dla Ciebie, a nie rozłożone na kilka osób w grupie.

Może w ogóle daj sobie spokój z policealną. Znajdziesz pracę (przecież Twoje CV nie pozostaje bez odpowiedzi, miałaś tyle rozmów), a jak już będzie Cię na to stać to pójdziesz na podyplomówke.

Moim zdaniem nic Ci nie da taka policealna np. technik informatyk. Zdobędziesz podstawową wiedzę która nie będzie cenna dla pracodawcy. Lepiej pieniądze przeznaczyć na zrobienie certyfikatu np. z excela itd.

zgadzam się z koleżanką w 300%
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 13:20   #4533
Dagusia18
Raczkowanie

To, że mam dużo zaproszeń na rozmowy kwalifikacyjne, nie oznacza, że mam już nic nie robić, nie rozwijać się, nie kształcić. Muszę się gdzieś zapisać, uczyć się, bo inaczej zacznę stać w miejscu, zamiast iść do przodu.
Dlatego proszę Was o radę, jaki wybrać kierunek? Może dla Was to strata czasu, ale wolę robić coś niż nic.
Dagusia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 13:26   #4534
201701191353
Konto usunięte

Niechaj praca spadnie mi z nieba, błagam!!!

Mam dość tego, że jeszcze mieszkam z rodzicami, z braćmi brudasami, którzy po sobie nie sprzątają...Tylko mi się obrywa, tylko JA muszę robić obiady, sprzątać, bo królewicze dupy nie ruszą....buuuuu

Dziś mam jakiś dzień żalenia się, ale ja ledwo wytrzymuję z tymi brudasami, chamami..

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
To, że mam dużo zaproszeń na rozmowy kwalifikacyjne, nie oznacza, że mam już nic nie robić, nie rozwijać się, nie kształcić. Muszę się gdzieś zapisać, uczyć się, bo inaczej zacznę stać w miejscu, zamiast iść do przodu.
Dlatego proszę Was o radę, jaki wybrać kierunek? Może dla Was to strata czasu, ale wolę robić coś niż nic.
Ja pisałam - 3)

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Kuuuuuuuuuuu.....!!!
Wchodzę w ogłoszenia, patrzę - pracownik działu księgowości:staż!
Jezu, serce mi bije, włączam, już chcę wysyłać CV a tutaj:

"- umiarkowany lub znaczny stopień niepełnosprawności"

tarara, ja nie mogę:/
201701191353 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 13:27   #4535
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uważam, że robić coś dla samego robienia nie ma sensu . Więc jeśli nie wiesz, co tak naprawdę chcesz zrobić, to nie rób byle czego. Oczywiście moim zdaniem.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 13:31   #4536
Konto usunięte

Cytat:
Dagusia, ale nie sądzisz, że jak pójdziesz sobie np. na takiego technika i nie masz w tym doświadczenia, to że oferty z nieba będą spadać? No raczej nie... bo to sama teoria.
Rozwijaj się zgodnie z zainteresowaniami i idź drogą, w której chcesz pracować, bo łapanie kilku srok za ogon jest gorsze niż nicnierobienie.
Postaw albo na język albo na kadry. Gdzie ja i tak uważam, że szkoła policealna z filologii to głupota i kurs jest milion razy lepszy.

Ja Ci doradziłam - żaden.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 13:31   #4537
lazada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
A ja uważam, że robić coś dla samego robienia nie ma sensu . Więc jeśli nie wiesz, co tak naprawdę chcesz zrobić, to nie rób byle czego. Oczywiście moim zdaniem.
Moim zdaniem również, bo po co? dla idei? Poza tym nie napisałam, że masz nic nie robić. Moim zdaniem jeśli masz wykształcenie i doświadczenie to szkoła policealna nic Ci nie da, natomiast nauka języka-wręcz przeciwnie.

Uważam też, że szkoła policealna po studiach to wątpliwy rozwój.

Edytowane przez lazada
Czas edycji: 2013-09-13 o 13:35
lazada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 13:32   #4538
Konto usunięte

Cytat:
dokładnie

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:

Dziś mam jakiś dzień żalenia się, ale ja ledwo wytrzymuję z tymi brudasami, chamami..

Stary 2013-09-13, 13:47   #4539
201701191353
Konto usunięte

A wiecie dziewczyny co jest dołujące? Że nie wiem, co chcę robić w życiu...tak,tak.
Nie chcę się zaczepić w pracy, którą będę nienawidzić, i robić ją do końca życia..

Nic,idę robić obiad, bo jak ja nie zrobię to nikt nie zrobi
Stary 2013-09-13, 13:47   #4540
Chwala
Zadomowienie

Cytat:

Mam dość tego, że jeszcze mieszkam z rodzicami, z braćmi brudasami, którzy po sobie nie sprzątają...Tylko mi się obrywa, tylko JA muszę robić obiady, sprzątać, bo królewicze dupy nie ruszą....buuuuu

Współczuję sytuacji w domu . Jak nie chcesz robić mgr to nie rób. Niech Ciebie nie zmuszają, nie daj się.

Cytat:
Też się zgodzę. Najpierw trzeba jednak kierunek rozwoju sobie ustalić a potem zabierać się za dokształcanie.

Ehh zgłosiłam się dzisiaj do programu rozwojowego w firmie niedaleko. Szukają inżynierów absolwentów (ale preferują jeszcze mgr). Umowa o pracę. Średnio dział pode mnie bo nie mam specjalizacji w tym zakresie, ale może akurat. Liczę na to, że mało osób się zgłosi, bo lokalizacja firmy kiepska . Dzisiaj się ogłoszenie pojawiło dopiero. Mam nadzieję, że się uda.
Stary 2013-09-13, 13:52   #4541
201701191353
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chwala Pokaż wiadomość
Współczuję sytuacji w domu . Jak nie chcesz robić mgr to nie rób. Niech Ciebie nie zmuszają, nie daj się.

Też się zgodzę. Najpierw trzeba jednak kierunek rozwoju sobie ustalić a potem zabierać się za dokształcanie.

Ehh zgłosiłam się dzisiaj do programu rozwojowego w firmie niedaleko. Szukają inżynierów absolwentów (ale preferują jeszcze mgr). Umowa o pracę. Średnio dział pode mnie bo nie mam specjalizacji w tym zakresie, ale może akurat. Liczę na to, że mało osób się zgłosi, bo lokalizacja firmy kiepska . Dzisiaj się ogłoszenie pojawiło dopiero. Mam nadzieję, że się uda.
trzymam kciuki
Stary 2013-09-13, 13:55   #4542
20160901857
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.6

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
A spotykasz sie czesto z kims? Warto troche wyluzwać i wyjść do ludzi. Stawianie wymagań i oczekiwań nie jest do końca dobre. Bo tak to można do końca życia dyskwalifikować wszystkich facetów. Każdy ma jakieś wady.
Po prostu spotykasz kogos, zaczyna ci sie on podobac, coś was zaczyna łączyć, zaczynacie coś czuć do siebie i potem leci juz z górki.. Oboje sie angażujecie i staracie. Tylko trzeba dać sobie i komuś szanse zamiast od razu go skreślać
Niecaly rok temu skonczylam dlugi zwiazek, potem spotykalam sie z jednym typem, ale okazal sie byc burakiem. Mi wlasnie o to chodzi zeby ktos nie byl chamem i prostakiem, nie mam wymagan, ze musi byc model z Calvina Kleina, z grubym portfelem i co najmniej metr osiemdziesiat. Chodzi mi bardziej o takie wymagania "psychiczne". Nie wiem jak to wyjasnic, po prostui facet ma byc kulturalny i na moim poziomie intelektualnym, nie zniose takiej tepoty umyslowej, bo zwyczajnie sie z kims takim nie dogadam. Wydaje mi sie tez, ze mnie faceci postrzegaja jako wyniosla (a to nieprawda!) i niesmiala (tu sie zgodze, nie otwieram sie od razu, musze czlowieka poznac) i dlatego tez jestem przez wielu odrzucana. No a poza tym uwazam, ze nie jestem ladna.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
A wiecie dziewczyny co jest dołujące? Że nie wiem, co chcę robić w życiu...tak,tak.
Nie chcę się zaczepić w pracy, którą będę nienawidzić, i robić ją do końca życia..

A to jest rzeczywiscie najgorsze;/

20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 13:57   #4543
lazada
Zadomowienie

Cytat:
hm może właśnie w tym tkwi problem? Pisałaś, że nie lubiłaś studiów i uczenia się, nie wiesz co chcesz dalej robić.. skończyłaś na razie licencjat, może zastanów się która branża by Cię najbardziej interesowała? Jeszcze wszystko przed Tobą Jak znajdziesz dziedzinę w której będziesz chciała się rozwijać to będziesz miała większą motywację, będzie łatwiej i przyjemniej
Stary 2013-09-13, 14:07   #4544
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Ja pisałam - 3)

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Kuuuuuuuuuuu.....!!!
Wchodzę w ogłoszenia, patrzę - pracownik działu księgowości:staż!
Jezu, serce mi bije, włączam, już chcę wysyłać CV a tutaj:

"- umiarkowany lub znaczny stopień niepełnosprawności"

tarara, ja nie mogę:/
Witaj w klubie.....Mam podobnie, tylko jednego brata. Tylko go więcej w domu nie ma niż jest, cale szczęście. Co wpadnie po pracy to leci do dziewczyny. Od mojego brata nawet nie wymaga sie zeby po sobie posprzątał. Problemem nawet jest schować coś do zmywarki...czasami cos mu odbije i zacznie pomagac ale rzadko. Bywalo tak, że on szykował się na randkę a moj tz tacie pomagał rury odetkac. A mnie np. oberwało się, że wstawiłam pranie dla tz zeby wyprac mu pokrowce od samochodu, awantura byla....Przykaldow wiele. Co zle, jak trzeba narzekac to na mnie i mojego tz, gdzie wiecej na niego i na mnie moga liczyć niz na brata, ktory raz na miesiac cos zrobi i go chwala np, jakie to on sobie jedzenie fajne zrobił, ile to on nie zarabia, jak on dba o swoją dziewczyne, jaka ma ładna fruzyre i w ogole jaki on przystojny. Moja matka patrzy w niego jak w obrazek Daje 300 zl na miesiąc i myśli, że łaskę tym robi i nic nie musi I jeszcze pretensje jak mogą od niego coś wymagac jak on placi ( slowa jego dziewczyny).
Musialam sie gdzies wyzalic

Ja wyslalam niedawno cv na pomoc do marketu przy etykietach. Pisało, że pilne. Mam nadzieje, że się odezwą. Potrzebuje pieniędzy

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Niecaly rok temu skonczylam dlugi zwiazek, potem spotykalam sie z jednym typem, ale okazal sie byc burakiem. Mi wlasnie o to chodzi zeby ktos nie byl chamem i prostakiem, nie mam wymagan, ze musi byc model z Calvina Kleina, z grubym portfelem i co najmniej metr osiemdziesiat. Chodzi mi bardziej o takie wymagania "psychiczne". Nie wiem jak to wyjasnic, po prostui facet ma byc kulturalny i na moim poziomie intelektualnym, nie zniose takiej tepoty umyslowej, bo zwyczajnie sie z kims takim nie dogadam. Wydaje mi sie tez, ze mnie faceci postrzegaja jako wyniosla (a to nieprawda!) i niesmiala (tu sie zgodze, nie otwieram sie od razu, musze czlowieka poznac) i dlatego tez jestem przez wielu odrzucana. No a poza tym uwazam, ze nie jestem ladna.
Też nie lubie takich burakow i osiłków Ale trzeba sie z kims spotkać zeby to ocenić. Ja ciebie rozumiem, bo tez raczej bym sie wstydziła spotykac z kims za pomocą portali internetowych. Ale jak inaczej nie da sie wyjsc do ludzi moze warto? Nie trzeba od razu umawiac sie na randke. Z tych znajomych co znam, któzy poznali swoją półówkę przez internet bardzo długo sie poznawali przez internet zanim doszlo do spotkania. Także nic nie stoi na przeszkodzie w poznawaniu ludzi przez net.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 14:17   #4545
20160901857
Konto usunięte

Odp: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.6

Jak mnie ogarnie desperacja to pewnie to zrobie, na razie jakos sobie radze

20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 14:31   #4546
impresse
Raczkowanie

Witam was w ten piękny pochmurny dzień.

Praca w porządku chronologicznym, ponieważ jestem nauczycielem z wykształcenia i z tego co się doczytałam, właśnie tak powinno być. Nie achronologicznym - ostatnia praca jest na dole. W porządku achronologicznym mam wykształcenie. A oto link do tego szablonu:
http://www.biuro-pracy.com/foty/CV_01.zip . Oczywiście sama go nie znalazłam, bo pierwsze CV pisałam na szybko, bo potrzebowałam od zaraz, więc poprosiłam koleżankę, aby mi podesłała swoje, a ona miała za pomocą szablonu. Skapnęłam się po kilku miesiącach.

Nie robiłabym mgr, jeżeli byłaby to dla mnie męczarnia. Moi rodzice nie zmuszali mnie do studiowania, ale wyczuwalne było, że w sumie nie mam innego wyboru.

Zapytałam się o stan cywilny, ponieważ wszystkie moje koleżanki były o niego pytane. Nawet jednej z nich powiedzieli, że chcieli zatrudnić ją na umowę o pracę, ale z racji stanu cywilnego (wygadała się, że wychodzi za mąż dwa dni po tej rozmowie) zatrudnią ją na umowę zlecenie. Miała bardzo podobne CV do mojego i miała wpisane stan cywilny, do niej dzwonili. Do mnie nie zadzwonił nikt. Dlatego dało mi to do myślenia.
"Niestety często takie pytanie pada Mnie raz na rozmowie pan spytał i stwierdził, bo Pani jest młoda ładna, także rozumie pani tu jakis chlopak sie zakreci...." - szkoda, że nie można na takiej rozmowie odpowiedzieć "Nie rozumiem. Naturalna kolej rzeczy.".

Można powiedzieć, ze mam rok w plecy, ponieważ staż w szkole robi się od 1 września i trwa cały rok szkolny. Jestem kompletnie zablokowana.

Mogę powiedzieć, że "powtórzył" mi się jeden przedmiot na studiach magisterskich. Studia magisterskie są uzupełnieniem studiów licencjackich. O ile studia licencjackie nauczą zawodu, o tyle studia magisterskie powinny "rozszerzyć horyzonty". Tak nam mówili na uczelni.

" nie można tak stawiać wymagań na dzień dobry. trzeba dać ludziom szansę na poznanie, bo można przegapić znajomość z wartościową osobą..." - Zgadzam się w 100 %. Mojego Męża poznałam przez Internet.

"A wiecie dziewczyny co jest dołujące? Że nie wiem, co chcę robić w życiu...tak,tak." - zaczynam to pomału też odczuwać, chociaż na studiach niby wiedziałam, co chcę robić.
impresse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 14:35   #4547
cyanide sun
Wtajemniczenie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;42785602]Dagusia, ale nie sądzisz, że jak pójdziesz sobie np. na takiego technika i nie masz w tym doświadczenia, to że oferty z nieba będą spadać? No raczej nie... bo to sama teoria.
Rozwijaj się zgodnie z zainteresowaniami i idź drogą, w której chcesz pracować, bo łapanie kilku srok za ogon jest gorsze niż nicnierobienie.
Postaw albo na język albo na kadry. Gdzie ja i tak uważam, że szkoła policealna z filologii to głupota i kurs jest milion razy lepszy.

Ja Ci doradziłam - żaden.[/QUOTE]

nom. ja oprocz mgr mam technika, bo chodzilam do technikum. to nic nie daje. mam tech handlowiec, ale w sprzedazy itak mnie nie chca, bo cale moje doswiadczenie to praca biurowa i dziennikarstwo.
robienie technika na sile jest troche bez sensu.

Cytat:

ja tak samo.
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 14:41   #4548
201701191353
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Witaj w klubie.....Mam podobnie, tylko jednego brata. Tylko go więcej w domu nie ma niż jest, cale szczęście. Co wpadnie po pracy to leci do dziewczyny. Od mojego brata nawet nie wymaga sie zeby po sobie posprzątał. Problemem nawet jest schować coś do zmywarki...czasami cos mu odbije i zacznie pomagac ale rzadko. Bywalo tak, że on szykował się na randkę a moj tz tacie pomagał rury odetkac. A mnie np. oberwało się, że wstawiłam pranie dla tz zeby wyprac mu pokrowce od samochodu, awantura byla....Przykaldow wiele. Co zle, jak trzeba narzekac to na mnie i mojego tz, gdzie wiecej na niego i na mnie moga liczyć niz na brata, ktory raz na miesiac cos zrobi i go chwala np, jakie to on sobie jedzenie fajne zrobił, ile to on nie zarabia, jak on dba o swoją dziewczyne, jaka ma ładna fruzyre i w ogole jaki on przystojny. Moja matka patrzy w niego jak w obrazek Daje 300 zl na miesiąc i myśli, że łaskę tym robi i nic nie musi I jeszcze pretensje jak mogą od niego coś wymagac jak on placi ( slowa jego dziewczyny).
Musialam sie gdzies wyzalic

Ja wyslalam niedawno cv na pomoc do marketu przy etykietach. Pisało, że pilne. Mam nadzieje, że się odezwą. Potrzebuje pieniędzy

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Też nie lubie takich burakow i osiłków Ale trzeba sie z kims spotkać zeby to ocenić. Ja ciebie rozumiem, bo tez raczej bym sie wstydziła spotykac z kims za pomocą portali internetowych. Ale jak inaczej nie da sie wyjsc do ludzi moze warto? Nie trzeba od razu umawiac sie na randke. Z tych znajomych co znam, któzy poznali swoją półówkę przez internet bardzo długo sie poznawali przez internet zanim doszlo do spotkania. Także nic nie stoi na przeszkodzie w poznawaniu ludzi przez net.

Widać, dobrały się dwa brudaski Będą mieć świetne życie
Stary 2013-09-13, 14:45   #4549
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez impresse Pokaż wiadomość
Praca w porządku chronologicznym, ponieważ jestem nauczycielem z wykształcenia i z tego co się doczytałam, właśnie tak powinno być. Nie achronologicznym - ostatnia praca jest na dole.
Zawód nie ma nic do rzeczy .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 14:48   #4550
Pestka88
Zadomowienie

Niecały rok temu udzielałam się w tym wątku. Teraz po 10 miesiącach pracy zrezygnowałam, głównie z powodu kończącego się statusu studenta, który był wymagany. Tak więc szukam czegoś nowego.

Przyznam, że szukanie pracy to jedno z moich najmniej ulubionych zajęć we wszechświecie. No ale trzeba. Chociaż wolałabym już chyba biegać.

W każdy razie, przyjmiecie jeszcze jedną bezrobotną?

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 14:52   #4551
Konto usunięte

cholera...zadzwonili do mnie z jednego z większych teatrów i zaprosili na rozmowę w poniedziałek...

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:

próbować nie zaszkodzi...
Stary 2013-09-13, 14:53   #4552
201701191353
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość
Niecały rok temu udzielałam się w tym wątku. Teraz po 10 miesiącach pracy zrezygnowałam, głównie z powodu kończącego się statusu studenta, który był wymagany. Tak więc szukam czegoś nowego.

Przyznam, że szukanie pracy to jedno z moich najmniej ulubionych zajęć we wszechświecie. No ale trzeba. Chociaż wolałabym już chyba biegać.

Jasne Chociaż lepiej by było, gdyby osoby "odchodziły" (czyt. dostawały pracę) ale tak jest u nas - ciągłe bezrobocie

Edytowane przez 201701191353
Czas edycji: 2013-09-13 o 14:55
Stary 2013-09-13, 14:54   #4553
Konto usunięte

Cytat:

hej,pamiętam Cię!
Stary 2013-09-13, 14:54   #4554
201701191353
Konto usunięte

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;42787137]cholera...zadzwonili do mnie z jednego z większych teatrów i zaprosili na rozmowę w poniedziałek...

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

próbować nie zaszkodzi...[/QUOTE]

ato źle?
Stary 2013-09-13, 15:12   #4555
Konto usunięte

właśnie nie wiem.
dobrze, ale znów muszę coś wykombinować aby wyjść z pracy
Stary 2013-09-13, 15:14   #4556
201701191353
Konto usunięte

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;42787547]właśnie nie wiem.
dobrze, ale znów muszę coś wykombinować aby wyjść z pracy [/QUOTE]

teraz jest pora przeziębień - u mnie jeden leń siedzi w katarem :P
hehe zawsze możesz się "przeziębić" przez weekend :P:P
Stary 2013-09-13, 15:21   #4557
Konto usunięte

dobra opcja

ps.liczba wyświetleń tego ogłoszenia skąd zadzwonili to Wizyty: 1000920
Stary 2013-09-13, 15:28   #4558
Chwala
Zadomowienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;42787704] dobra opcja

ps.liczba wyświetleń tego ogłoszenia skąd zadzwonili to Wizyty: 1000920 [/QUOTE]

łoho . Tuż to wyróżnienie, że Ciebie zauważyli. Dobrą zawartość CV masz
Stary 2013-09-13, 15:28   #4559
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Jasne Chociaż lepiej by było, gdyby osoby "odchodziły" (czyt. dostawały pracę) ale tak jest u nas - ciągłe bezrobocie
Wiadomo, że najlepiej to by było, jakby taki wątek nie był potrzebny. Ale jest tak jak jest.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;42787195]hej,pamiętam Cię![/QUOTE]

Też Cię pamiętam I trzymam kciuki za rozmowę

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 15:36   #4560
Konto usunięte

Cytat:
łoho . Tuż to wyróżnienie, że Ciebie zauważyli. Dobrą zawartość CV masz
ta liczba mnie przeraziła...wiem, że to tylko odsłony,ale kurde, AŻ TYLE?

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:

Też Cię pamiętam I trzymam kciuki za rozmowę
właśnie nie wiem, jak tu się wyrwać:/
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości