|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
). Przecież nie wyrzuciłabyś 30 par butów ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Moonia aj tam tylko widok z okna-pokaż swoje gniazdko-bardzo jestem ciekawa.
|
|
|
|
#3304 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3305 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Uwaga możecie mi zazdraszczać - spałyśmy dzisiaj z Ewką do 11:40
![]() Oczywiście nie ciurkiem bo na raty ale jestem wyspana tak, że aż mnie głowa boli ![]() Jagnna piszu, że znowu nie ma fifirifi. Idę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ewka nie śpi od godziny a już 2 kupy ![]() Cytat:
U nas leje znowu Wczoraj wyszłyśmy dopiero wieczorem ![]() Cytat:
Judka, zhebluj piętę ![]() Cytat:
![]() Ja tam nie wiem czy niesamowite. Przed nim poznałam hurtem niezobowiązująco innych samców, odchorowywałam porzucenie przez narzeczonego Odchorowywałabym dalej, bo w sumie było to przyjemne, nie powiem, że nie Ale M się uparł i dreptał i dreptał no to pozwoliłam mu się wprowadzić ![]() Co dajesz na katar? Bo Ewkę też złapał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ktoś tu chyba miał miłą noc
|
|||||
|
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
hej, ja tylko melduje, że nie będę tu za bardzo zagladac przez weekend
pewnie odezwe,się po niedzieli |
|
|
|
#3307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatni raz wyspałam się tak 27 listopada 2012 i już nie pamiętam jak to jest ![]() Ona pewnie tam kozic górskich wypatruje i nie chce z nami gadać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za moich czasów mówili, że nieleczony katar trwa 7 dni, a leczony tydzień ![]() Jutro o 12 przed harcówką ![]() Dobry psycholog z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3308 |
|
Wtajemniczenie
|
posadziłam dziś młodą w łóżeczku. Po jakimś czasie patrzę co ona robi, a ona się złapała góry łóżeczka, podciągnęła i na kolanach klęczała
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcesz wiedzieć Tak jest drużynowo! ![]() Ej właśnie, miałam pytać i zapomniałam. Majeczka! Happy! Jak z libido po odstawieniu od cycka? Bo ja znowu z tego powodu mam z tżtem ciche dni ![]() Cytat:
![]() Ewka drzemie. A myślałam, że jak się spała do prawie 12 to oleje dziś temat ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- A! Ewcia bije brawo. Nie z jakich tam specjalnych okazji tylko tak sama sobie, dla zabawy ![]() Papa dalej nie czai ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- O, Goba! Widzę Cię! Pisać!
|
||
|
|
|
#3310 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że ma odgórny nakaz ![]() Cytat:
![]() Adaś dziękuje cioci Cytat:
![]() i się cieszysz to jak dam Ci mój rachunek za ogrzewanie to wpadniesz w prawdziwą euforię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jakby pomału się normowało ale chwilowo jestem wyłączona z obiegu z powodu pierwszej od 1,5 roku @ ![]() no a poza tym w tygodniu to za bardzo zmęczona jestem, jak mąż wraca to prawie już zasypiam |
|||||||
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przy okazji znalazłam paree ujęć swojej wielkiej sylwetki, oszjezusie ![]() Bo poznał Jolantę lat 18 prostszą w obsłudze niż ja Nie oczekiwała, że będzie sprzątał i cośkolwiek zarabiał za to chętnie oddawała się kilka razy dziennie Swoją drogą znamienne, że moja ukochana teściowa również ma na imię Jolanta ![]() Eh... Mojemu nie przeszkadza, że śpie
Edytowane przez dzika_kaka Czas edycji: 2013-09-13 o 16:17 |
|
|
|
|
#3312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też miała etap klękania ![]() Cytat:
Brawo za brawo ![]() Iza też nie robi papa - czasem wyciagnie rękę ale nie wie o co w tym wszystkim chodzi, ale może ja też nie przykładam się za bardzo do nauki tej umiejętności ![]() Ale od wczoraj mamy nową umiejętność. Podczas przewijania czy w innych miejscach bawimy się w "kuku" - czyli chowam się za pieluszką czy jakimś innym eksponatem i jak ona mnie widzi to się śmieje. A wczoraj podczas przewijania czy dzisiaj w łóżeczku sama się zakrywała pieluszką (czy dzisiaj kocykiem) i odkrywała śmiejąc się przy okazji odkrywania jak mnie widziała. Bezdyskusyjnie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
hello hello! Jechałam w tramwaju z pracy i nadrabiałam....
Jestem z Wami cały czas, od trzech dni wieczorem próbowalam Was cytowac ale za kazdym razem oczy mi się zamykaly i konczylo się na tym , że nic nie napisalam... U nas były cięzkie dni, wróciłam do pracy, pogrzeb chrzestnego Tzta, goscie z Australii, ząbkowanie Adasia, szukanie mieszkania, pisanie pracy i jeszcze parę innych mniej istotnych spraw. I dlatego Was zaniedbałam na ponad tydzien ..... a poza tym tyję i seksu dalej nie uprawiam
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grunt że nie danonki czy jakaś smakija ![]() Cytat:
![]() Jan nie czai za to "papa" robi melduję po wizycie że Jan zdrowy osłuchał i czysto, gardło czyste wszystko przez ząbkowanie ![]() także tylko maść i paracetamol ![]() Ma_majka spotkałam sąsiada w rossmanie ![]() to całkiem normalne że dziecko ma jedną nogę/rękę/stronę silniejszą i z tego korzysta tak im łatwiej/szybciej i tak robią |
||
|
|
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
sto latek dla Daśka i spoznione dla Jasia
|
|
|
|
#3316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czy Wasze dzieci sobie dają smarować dziąsła tym żelem? No próbuję francy ulżyć ale się nie da. A żre dziś wszystko i miauczy
Cytat:
![]() A kuku ![]() Jakbyś reflektowała na więcej to mogę podrzucić i swoje rachunki ![]() Cytat:
Nowe mieszkanie ze względu na ...Anię ![]() Prawidłowo! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spray do nosa to wciąga i się trzęsie i śmieje a jak odciągam baby to zadowolony jak widzi maść to szeroko otwiera buzię i aż mi palca chciałby odgryźć tak ssie jak smaruję Ma_majka jeszcze zapomniałam dla Adasia ![]() musisz mi wybaczyć nie mam dziś głowy..... przy okazji spytałam pediatrę o ilość posiłków mlecznych generalnie powiedział że 3 ale jak na czwarty Jan zjada kaszkę to mam nie świrować ![]() byle nocnych nie było już na tym etapie ![]() także jest git ![]() produkuję Janowi ogórkową na jutro ale zapewne nie zje przez te zęby
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam zdjęcie z okna, ale sarenek nie ma niestety
![]() Franek zasnął w końcu, były dzikie ryki ale się udało, strasznie go męczą zęby wredne. Za mną kolejny miły dzień z Jagnną i Ulką Jeśli wyznacznikiem lubienia się jest ciągnięcie za włosy, to nasze bobasy się polubiły... Dzieci pobrykały, matki się nażarły, cud miód orzeszki
|
|
|
|
#3319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja nie widziałam chyba te du.py mnie tak zamroczyły ![]() krzyż im na drogę!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie no, pewno że tak, ja nie dlatego daję na wodzie , głównie z przyzwyczajenia ale że jak 9-cio miesięczne dziecko już nie powinno jeść w nocy??? Jan nie je??
|
||||
|
|
|
#3320 |
|
Wtajemniczenie
|
W albumie Franek z Ulą
|
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa... jaaasne... cuda wianki ![]() Łaaaaadnie! Cytat:
Spoko, rzuciła go po 3 miesiącach bo się chciała zaangażować a on chciał tylko ciupciać ![]() No mówię, cuda wianki. Znaczy się Jan nie je, bo to Jan, wiadomo ![]() Dziś mnie nie ma wieczorem bo oglądamy film ![]() A jutro mamy wielce wspaniałych gości w postaci chrzestnej M i teściowej na deser
|
||
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak mi powiedział ale co i jak nie wnikałam bo jak mówiłam że Jan je o 19 a potem 5/6 rano to stwierdził że to nie noc i koniec tematu było ![]() odkąd skończył 3 miesiące
|
|
|
|
|
#3323 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Weekend! ![]() 100 lat dla Adasia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślałam, że będzie lepiej :/ Ale może to przez to, że pracuję i jestem wykończona codziennie ![]() Cytat:
Jakie słodziaki Czyżby to jakaś randka
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dokładnie Ula & Franio są przeboscy
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
M woli oglądać Transformersów niż mieć wieczór filmowy ze mną
Zrobiłam sobie tiramisu i idę czytać, o! ![]() Cytat:
![]() Albo wszystko po prostu wymaga więcej czasu. A ja ciągle nie mogę się zdecydować na odstawianie. Chciałabym ale nie chcę ![]() A! I udało mi się namówić M na nowe łóżko Także uderzamy jutro do Ikei. Z moim szczęściem pewnie będzie już po wyprzedaży
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
miny pt "przyłapani"
zaintrygował mnie szczególnie ten zwierz pośrodku z kończynami w górze szczur ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- co mnie tu tak mdleją ![]() syn sąsiadki to do 7/8 pociągnie na cycu
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3328 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-
Cytat:
![]() Moja nie czai ![]() Cytat:
myślałam, ze nie wpadnie, ze tak można zrobic ![]() moja tez sie cieszy jak się bawimy w akuku ale sama się nie przykrywa - chyba że przez przypadek jej się uda ![]() Cytat:
![]() ![]() i Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- I życzenia dla Adasia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3330 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Z sarenkami zimą na śniegu jeszcze ładniej ![]() Cytat:
Randka marzenie ![]() Mało bo muszę pozmniejszać zdjęcia, bo mi wizaż krzyczy że za wielkie. Ta była słowem wstępu ![]() A matki poza kadrem ![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

). Przecież nie wyrzuciłabyś 30 par butów 

Wczoraj wyszłyśmy dopiero wieczorem
na darmo się nazbierasz kasy

no chyba że ma odgórny nakaz 

Myślałam, że będzie lepiej :/ Ale może to przez to, że pracuję i jestem wykończona codziennie