Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2012 Ma - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 21:23   #3271
dzika_kaka
Zakorzenienie

Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez villemi Pokaż wiadomość
Dzika a jakie kremy cyckowe polecasz? chyba kiedys pisalas, ale ja nie pamietam
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...l-push-up.html

Cytat:
Napisane przez moonie_85 Pokaż wiadomość
A mają pizzerię I parę innych dobrych knajp

czekaj czekaj, a czy Ty nie pracowałaś w kadrach? Skąd masz tżta?

Boskie jest, verbena chyba, miałam i pachnie tak, że myłam ręce co pół godziny
No to wcale nie taka wiocha

To by było bardziej romantyczne ale niestety poznaliśmy się na sympatii. Początkowo bez zobowiązań A potem się biedak zakochał

Ja tak samo

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
a mi się nie podoba
Trochę jak taki pierścień pani z mięsnego w prl

Chyba pójdę dzisiaj wcześniej spać.

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 21:24   #3272
villemi
Zadomowienie

Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2

dzia jak bede w rossmanie to musze poszukac
villemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 21:36   #3273
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dzięki, będę próbować w takim razie Jana motywować
chociaż przyznam że ostatnio kilka razy sam przyjął pozycję do raczkowania, tyle że się gibał i nie szedł do przodu
Moja jak przechodzi z siedzenia do leżenia to zawisa w tej pozycji do raczkowania oparta na kolanach i rękach po czym jak chce ruszyć to się rozpłaszcza i dalej już się czołga na brzuchu
Ewentualnie siłuje się żeby stanąć i iść

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2013-09-12 o 21:37
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 21:42   #3274
kala__20
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
To by było bardziej romantyczne ale niestety poznaliśmy się na sympatii. Początkowo bez zobowiązań A potem się biedak zakochał
My z moim tez na sympatii
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-12, 21:58   #3275
jagnna
Zakorzenienie

Jestem
shakowałam tztowi tablet i sobie ustawiłam na nim router jeeeeee bo tu nie ma srifi
Przenieśłiśmy się do innego pokoju, a tu już nie ma 3gwiazdek.
I kurrrrr coś dziwnego wyje mi pod oknem jakiś alarm, nie wiem czy tu kurde jakiś skarbiec jest, czy co bo takie to głośne chyba że jest nalot a ja nie wiem

Cytat:
Napisane przez villemi Pokaż wiadomość
Jagnna, Moonie ale macie fajnie

dziś byłyśmy na spacerze, a potem herbata i kolejny pyszny placek

Cytat:
to się jeszcze pochwalę że mamy 9 miesięcy
Goba dla Adasia

Cytat:
Znaczy się jednak kocha mnie mimo wszystko bardziej niż browary

Cytat:
Napisane przez kala__20 Pokaż wiadomość
a jeszcze... kupujecie jakieś śpiworki do wózka na zimę? Bo nie wiem czy jest sens?
my mamy coś w ten deseń:
http://allegro.pl/spiwor-spiworek-do...542946011.html
będzie na zimniejsze dni lub do sanek

Cytat:
I odrosło ich sporo. I niestety wyglądam przez to jak debil bo w okolicach, gdzie się robią zakola ja mam takie sterczące odrośnięte krótkie kłaki, których niczym nie mogę przyklepać
to samo mam

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
no nie dziwię się, zatłukłabym dziada
na razie ograniczam się do zgryźliwych i złośliwych, (acz inteligentnych i ciętych) komentarzy pod nimi

Cytat:
Chodzi za mną od paru miesięcy jeden pierścionek, kompletnie nie w moim stylu, cenowo też mi nie pasuje
kliknęłam, zobaczyłam i moim pierwszym i jedynym komentarzem, który wymsknął mi się z ust było: o kur.va

Cytat:
z Janem kiepściutko
biedactwo malutkie, oby mu przeszło

Cytat:
Zapomniałam wcześniej napisać, że Jagnna nie ma fifirifi w nowym vip roomie hotelowym

I zapomniałam pochwalić moje dziecko - spała dziś 2 razy po prawie 2h. Matka zdążyła skończyć kolczyki, pofarbować włosy, sieknąć manikjure i pedikjure i wydepilować wąs I nadal wyglądam jak kupa
już mam jeeeee

no matka brawa i dla Ciebie Pokaż się

Cytat:
I parę innych dobrych knajp

No żesz fak no. Coraz mniej mi się ten pokój podoba no. Pod nami jest piekarnia i urządzają sobie chyba własnie konkurs kto głośniej je.bnie rondlem o podłogę
Nie wspomnę że jest w drugim budynku, na drugim piętrze, prowadzą do niego takie strome, zewnętrzne i ażurowe schody, wózek trzymam w aucie.Ogólnie pokój jest maciupeńki, podłoga była brudna A minęliśmy się w drzwiach z pokojówką, powiedziała do M że posprzątane i można wchodzić. Puściłam Ule na rekonesans i po 3 minutach wróciła z czarnymi stópkami i łapkami. Pościeliłam jej matę (bo przypadkiem mam taką plażową z trawy morskiej). Teraz po kąpieli przejechałam podłogę na kolanach tetrówką Ulki i zrobiła się CZARNA!!! Jutro z rana lecę na recepcję i ZAŻĄDAM (juz to widzę) jej dokładnego wymycia.
Tż znów imprezuje, tfu! pracuje, Ula śpi a ja sobie siedzę na półmetrowym wolnym kawałku podłogi Idę pod prysznic może już ciepłą woda jest. Bo oczywiście nie było wcześniej no

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 22:10   #3276
moonie_85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
To znaczy może nie do końca traci smak, ale pierwszego dnia jest zawsze lepszy jak dla mnie niż drugiego i myślałam, że o to Ci chodzi

Jak karmicie to jeszcze niestety nie koniec niespodzianek. Oczywiście życzę Wam, żeby zostały piękne i jędrne. Ale ja jak skończyłam odciągać to już takie mniej fajne się zrobiły. Na moje szczęście za dużo mi w ciąży nie urosły to nie mam pustych worków, bo jak by tak było to już chyba bym zbierała na dr Szczyta
O widzisz, a ja zawsze myślałam że jak się "przegryzie" to lepszy.... ale chyba się nigdy nie zastanawiałam nad tym w kontekście rosołu akurat

Nie strasz Moje na szczęście w ciąży urosły moooże o jeden rozmiar więc tylko trochę, to może też masakry jakiejś nie będzie. Chyba że zamiast tego mi Franciszek brodawki (chciałam napisać sutki ) odgryzie...

Cytat:
No weź no, w 21. wieku co za różnica czy net czy park czy inny dansing

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Jestem
shakowałam tztowi tablet i sobie ustawiłam na nim router jeeeeee bo tu nie ma srifi
Przenieśłiśmy się do innego pokoju, a tu już nie ma 3gwiazdek.
I kurrrrr coś dziwnego wyje mi pod oknem jakiś alarm, nie wiem czy tu kurde jakiś skarbiec jest, czy co bo takie to głośne chyba że jest nalot a ja nie wiem
U mnie nie słychać, to chyba nie nalot

Cytat:

dziś byłyśmy na spacerze, a potem herbata i kolejny pyszny placek
Aleś go zjadła dużo Wypłosz zjadł chyba więcej

Cytat:
No żesz fak no. Coraz mniej mi się ten pokój podoba no. Pod nami jest piekarnia i urządzają sobie chyba własnie konkurs kto głośniej je.bnie rondlem o podłogę
Nie wspomnę że jest w drugim budynku, na drugim piętrze, prowadzą do niego takie strome, zewnętrzne i ażurowe schody, wózek trzymam w aucie.Ogólnie pokój jest maciupeńki, podłoga była brudna A minęliśmy się w drzwiach z pokojówką, powiedziała do M że posprzątane i można wchodzić. Puściłam Ule na rekonesans i po 3 minutach wróciła z czarnymi stópkami i łapkami. Pościeliłam jej matę (bo przypadkiem mam taką plażową z trawy morskiej). Teraz po kąpieli przejechałam podłogę na kolanach tetrówką Ulki i zrobiła się CZARNA!!! Jutro z rana lecę na recepcję i ZAŻĄDAM (juz to widzę) jej dokładnego wymycia.
Tż znów imprezuje, tfu! pracuje, Ula śpi a ja sobie siedzę na półmetrowym wolnym kawałku podłogi Idę pod prysznic może już ciepłą woda jest. Bo oczywiście nie było wcześniej no
Kroczyce welcome to
moonie_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 22:49   #3277
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:

Kroczyce welcome to
agree. Ja również poznałam męża jakimś takim portalu. Oczywiście nie był wtedy jeszcze moim mężem

Ide spać.
M nadal "pracuje", na pewno omawiają z szefem jakieś istotne służbowe zagadnienia

Stary 2013-09-12, 22:49   #3278
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kala__20 Pokaż wiadomość
My z moim tez na sympatii

Cytat:
Jestem

będzie na zimniejsze dni lub do sanek

kliknęłam, zobaczyłam i moim pierwszym i jedynym komentarzem, który wymsknął mi się z ust było: o kur.va

Pokaż się

przejechałam podłogę na kolanach tetrówką Ulki i zrobiła się CZARNA!!!

O właśnie! Sanki cza kupić!

No j.o.b. twoja mać jest, wiem wiem

Łoszalała.

Cytat:
Sympatia jest taka sztampowa

Idę spać. Znowu nic nie zrobiłam i nie poszłam wcześniej spać. Jestem niereformowalna

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 23:05   #3279
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Idę spać. Znowu nic nie zrobiłam i nie poszłam wcześniej spać. Jestem niereformowalna
to samo
też oczywiście nie poszłam, tylko oglądam ten internet. I się dziwię że niewyspana chodze

Stary 2013-09-12, 23:15   #3280
moonie_85
Wtajemniczenie

No, jak Wy tak i ja. Mogłabym od dwóch godzin kimać z Frankiem. A ja co? Czytam internet, jem czipsy z nadzieją że moje chrupanie nie obudzi bobasa i się wkur.wiam że już 23 a ja dalej nie śpię i będę jutro zombie.

Niech mi ktoś odda mózg
Stary 2013-09-13, 07:59   #3281
emylka86
Zakorzenienie

Cześć. Dawno mnie nie było, ale nie mam ostatnio czasu, nawet na fb przesiaduję mniej i nie jestem do końca i tam na bieżąco.

Co u nas?
Michałowi ostatnio wyskoczyły 3 górne ząbki, czyli mamy ich już 5, a ja mam taaaaakie siniaki od gryzienia!
Jeszcze się w nocy cyckujemy, mimo iż chcę odstawić to ciągle w nocy ulegam...
Czort na tyłku nie usiedzi nawet minuty. łazi przy wszystkim czym się da: stoliku, szafce, ścianie, a do tego coraz częściej się puszcza i sam stoi...
Zdrowy i pełen energii... mnie energia opuszcza, jestem zmęczona ciągłą opieką małym i siedzeniem w domu. Chciałabym znaleźć tą pracę, ale w mieście taka lipa, że na milion moich podań, zero telefonów... co mnie troche dobija, zwłaszcza, że moje oszczędności się kończą, mąż a i owszem da mi na co sobie chce, ale on też fortuny nie zarabia, a tu mały, kredyt, mieszkanie...

widzę, że polecałyście krem na cycki. działa? bo ja mam takie dwa flaki, że szok. do tego lewy znacznie wiekszy.

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:07   #3282
kala__20
Wtajemniczenie

Odp: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 20

Młoda zasnela wczoraj o 21 i jeszcze śpi tak więc i ja sobie leze, gdyż już zasnąć nie moge

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Właśnie znalazłam u nas w bydgoszczy ktoś ma do sprzedania taki kombinezon http://tablica.pl/oferta/kombinezon-...tml#dda5c1726d
szału może nie robi, wolałabym jakąś firmową kurteczkę np. Ale źle też nie wygląda. Tylko nie wiem czy się porywać na to, bo z rozmiarem to nie mam pojęcia jak będzie
Stary 2013-09-13, 10:00   #3283
moonie_85
Wtajemniczenie

Cześć
U nas znowu piękne słońce mimo zapowiadanego deszczu
Dzisiaj szykuje się długi dzień, Franek obudził się (i mnie) o 6:30 (WTF? On wstaje o 9...) i jest 10 a ja czuję się jakby było przed 18
Miało być śniadanie na tarasie ale mimo słońca lekko pizga, więc wsuwam wśród klocków i idziemy na spacer oglądać krowy
Stary 2013-09-13, 10:08   #3284
judkama
Zakorzenienie

Witam
Bylismy wczoraj na
Mistrzostwach Europy Balonów we Włocławku
super było jak się wszystkie wzniosły w powietrze
Dzieciaki były zachwycone, Tomek cały czas biega po domu i woła balon albo samolot chyba ocipieje

Najlepszego dla wczorajszych solenizantów Jasia Ta'i i Adasia Goby
Najlepszego dla dzisiejszego solenizanta Adasia Majki

Stwierdzam, że mi nogi troszkę urosły po ciąży
przymierzałam buty moje i co za małe!!! troszeczke dosłownie ale buty nie nadaja sie do noszenia, rozmiar większe znów za duże, masakra
po Tomku nie miałam takich rewelacji....

co do piersi, będę miec flaczki
od 2010 są narazone wciąż na ciąże, karmienie, znów ciąża, karmienie
wczesniej miałam etapy chudniecia i tycia szybkiego, takze bede zbierac na skalpel

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:12   #3285
moonie_85
Wtajemniczenie

DDTVN o żywieniu bobasów
Stary 2013-09-13, 10:16   #3286
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Hejka.

Pokrzywka
-to dobrze, że teściowa ma dobry kontakt z małym-możesz być spokojna

Kala- śpiworka nie kupuję-mam nakie nakładki cienkie, ale to tylko od wiatru-stawiam na watowane spodnie i ewentualnie jeszcze koc.
Spodnie na szelkach ma po siostrze

Dzika- może najpierw przymierz ten pierścionek i zobaczysz jak wygląda na ręce na darmo się nazbierasz kasy

Tai-mój jak pełzał, to odpychał się tylko prawą nogą i jest to normalne(tak stwierdził Pan od bioderek i pediatra), a teraz jak raczkuje, to ta prawa noga jest stawiana na stopie, a druga raczkuje-czyli jedna chce już wstać, a druga jest jeszcze nie gotowa

Dzika, Kala-to niesamowite poznać swojego męża na portalu

Jagna- czemu przenieśliście się do innego pokoju?Zrób aferę o syfbo Ci się dziecko pleśniawek nabawi
Mąż wkleja zdjęcia lasek-nie czaję po co żeby się pochwalić że je poznał, czy co?

Moonia- jestem strasznie ciekawa jak wygląda Twój dompo opisie Jagny musi być cudny, a ja uwielbiam oglądać wnętrza- wkleisz kilka fotek?no i sławetnego kibelka również + widok z okna- tylko wybierz moment jak nie będzie za nim stała krowa

A mi się dzieciaczki pochorowały-tzn. katar, ale jakże uciążliwy

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:22   #3287
moonie_85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
przymierzałam buty moje i co za małe!!! troszeczke dosłownie ale buty nie nadaja sie do noszenia, rozmiar większe znów za duże, masakra
Czyli że masz pretekst do kupna nowych butów?

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Moonia- jestem strasznie ciekawa jak wygląda Twój dompo opisie Jagny musi być cudny, a ja uwielbiam oglądać wnętrza- wkleisz kilka fotek?no i sławetnego kibelka również + widok z okna- tylko wybierz moment jak nie będzie za nim stała krowa
Myślę, że Jagnna troszkę koloryzuje w tej kwestii Jest po prostu duży
Zaraz sieknę widok z okna, spoko z tej strony się pasą tylko sarenki
Stary 2013-09-13, 10:24   #3288
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz, a ja zawsze myślałam że jak się "przegryzie" to lepszy.... ale chyba się nigdy nie zastanawiałam nad tym w kontekście rosołu akurat

Nie strasz Moje na szczęście w ciąży urosły moooże o jeden rozmiar więc tylko trochę, to może też masakry jakiejś nie będzie. Chyba że zamiast tego mi Franciszek brodawki (chciałam napisać sutki ) odgryzie...

Każdy jest inny także nie ma co się martwić na zapas. Zresztą u mnie naprawdę nie jest źle. Jest różnica - bo wcześniej, przed ciążą były takie fajne twarduchy , a teraz są bardziej miękkie i mam wrażenie, że odrobinę mniejsze, ale chodzę w tych samych stanikach. Pewnie jakby ktoś tam spojrzał z boku to by nie widział większej różnicy. Z tym, że ja ćwiczę takze moze dlatego nie ma dramatu.

Cytat:
Cześć
U nas znowu piękne słońce mimo zapowiadanego deszczu
Dzisiaj szykuje się długi dzień, Franek obudził się (i mnie) o 6:30 (WTF? On wstaje o 9...) i jest 10 a ja czuję się jakby było przed 18
Miało być śniadanie na tarasie ale mimo słońca lekko pizga, więc wsuwam wśród klocków i idziemy na spacer oglądać krowy
Uważajcie na paralotniarzy

Cytat:
Witam
Bylismy wczoraj na
Mistrzostwach Europy Balonów we Włocławku
super było jak się wszystkie wzniosły w powietrze
Dzieciaki były zachwycone, Tomek cały czas biega po domu i woła balon albo samolot chyba ocipieje
To super, że dobrze się bawiliście

Cytat:

Najlepszego dla dzisiejszego solenizanta Adasia Majki
100 lat dla Adasia

Cytat:

Cytat:

co do piersi, będę miec flaczki
od 2010 są narazone wciąż na ciąże, karmienie, znów ciąża, karmienie
wczesniej miałam etapy chudniecia i tycia szybkiego, takze bede zbierac na skalpel
Może grupowo dostaniemy jakąś zniżkę
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:25   #3289
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
DDTVN o żywieniu bobasów
tv nie ogladam

napisz co bylo

synuś
córeczka
synuś
Stary 2013-09-13, 10:27   #3290
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Myślę, że Jagnna troszkę koloryzuje w tej kwestii Jest po prostu duży
Zaraz sieknę widok z okna, spoko z tej strony się pasą tylko sarenki

Przyjeżdżam do Ciebie
Stary 2013-09-13, 10:29   #3291
moonie_85
Wtajemniczenie

Cytat:
tv nie ogladam

napisz co bylo
No ja oglądam tylko jak wstaję o 6:30

Było o tym, że jogurciki dla dzieci to syf, tak w skrócie

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Uważajcie na paralotniarzy
wczoraj latali, dzisiaj jeszcze cisza

Cytat:

Przyjeżdżam do Ciebie
Nie widzę problemu zapraszam
Stary 2013-09-13, 10:32   #3292
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Każdy jest inny także nie ma co się martwić na zapas. Zresztą u mnie naprawdę nie jest źle. Jest różnica - bo wcześniej, przed ciążą były takie fajne twarduchy , a teraz są bardziej miękkie i mam wrażenie, że odrobinę mniejsze, ale chodzę w tych samych stanikach. Pewnie jakby ktoś tam spojrzał z boku to by nie widział większej różnicy. Z tym, że ja ćwiczę takze moze dlatego nie ma dramatu.

na pewno cwiczenie pomaga
ja sie nie ludze niestety, bo z moim rozmiarem to wiedzialam od razu, ze szału nie bedzie po karmieniu
tutaj siła grawitacji dzialala i bez karmienia i ciazy

Cytat:
Może grupowo dostaniemy jakąś zniżkę
oooo było by miło

Cytat:
niestety tak
przymierzylam juz kilka par przy TZ, zeby zademonstrowac moj smutek i bol przy wkladaniu za malych butow
musze go psychicznie przygotowac

synuś
córeczka
synuś
Stary 2013-09-13, 10:33   #3293
T'ai
Zakorzenienie

przeczytałam na szybko ale dziś nie jestem w nastroju
Ma_majka aaa widzisz ja muszę podpytać pediatry jak to z tą ilością posiłków mlecznych bo dziś będę

Oliweczka, dzięki
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:43   #3294
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
eee czyli nic nowego

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:

przeczytałam na szybko ale dziś nie jestem w nastroju
Ma_majka aaa widzisz ja muszę podpytać pediatry jak to z tą ilością posiłków mlecznych bo dziś będę

Oliweczka, dzięki
Jak sie Jasiu czuje??? zdrówka życze

synuś
córeczka
synuś
Stary 2013-09-13, 10:46   #3295
moonie_85
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety tak
przymierzylam juz kilka par przy TZ, zeby zademonstrowac moj smutek i bol przy wkladaniu za malych butow
musze go psychicznie przygotowac
tak tak, grunt to dobra strategia

Cytat:
eee czyli nic nowego
zupełnie nic
Stary 2013-09-13, 11:06   #3296
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sie Jasiu czuje??? zdrówka życze
dzięki
znów mieliśmy noc okropną ale od rana niby zachowuje się normalnie i już zdążył mnie wyszarpać za włosy
tyle że chrypkę ma więc jedziemy na 13 do lekarza
niech go lepiej obejrzy bo jakby się coś działo w weekend to problem z lekarzami
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:12   #3297
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
No ja oglądam tylko jak wstaję o 6:30

Zaczynam wierzyć w podświadomość. Właśnie leciało u mnie, ale nie oglądałam, bo zajmowałam się czymś innym.
Kupiłam ostatnio takie specjalne jogurciki dla dzieci - tak żeby sobie spróbowała coś innego. Jeszcze nie dawałam, ale jak dawałam przed chwilą Izie kaszkę to coś mnie tknęło ( to pewnie ta podświadomość ) żeby sprawdzić skład - nie czytałam wcześniej, kupiłam po wpływem emocji.
Najbardziej wkurzył mnie cukier na drugim miejscu w składzie No i jest napisane - mleko pełne. O co chodzi - czym to w takim razie różni się od normalnego jogurtu.
Dla mnie jest to deser, który można dać od czasu do czasu a nie wartościowy posiłek i tak go potraktuję. Fajne jest to, że nie trzeba trzymać w lodówce i pewnie wygodne na wyjścia, ale kurczę jak kosztuje 10 zł za 4 sztuki to mogliby chociaż zrobić jakiś fajny skład

Cytat:

Nie widzę problemu zapraszam
Dziewczyny jadziem na Kroczyce

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
dzięki
znów mieliśmy noc okropną ale od rana niby zachowuje się normalnie i już zdążył mnie wyszarpać za włosy
niech go lepiej obejrzy bo jakby się coś działo w weekend to problem z lekarzami
to dobrze, że lepiej. Masz rację lepiej iść przed weekendem.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Właśnie dostałam podwyżkę czynszu i wyliczyli mi jakąś niedopłatę
Stary 2013-09-13, 11:16   #3298
musso4
Zakorzenienie

całe szczęście, że mi stopa nie urosła, bo nie wiem co bym zrobiła z 30-sto kilkoma parami butów
Stary 2013-09-13, 11:29   #3299
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
to dobrze
dzieci zawsze choruja na weekendy i swieta zawsze lepiej jak obejrzy lekarz

Cytat:
Zaczynam wierzyć w podświadomość. Właśnie leciało u mnie, ale nie oglądałam, bo zajmowałam się czymś innym.
Kupiłam ostatnio takie specjalne jogurciki dla dzieci - tak żeby sobie spróbowała coś innego. Jeszcze nie dawałam, ale jak dawałam przed chwilą Izie kaszkę to coś mnie tknęło ( to pewnie ta podświadomość ) żeby sprawdzić skład - nie czytałam wcześniej, kupiłam po wpływem emocji.
Najbardziej wkurzył mnie cukier na drugim miejscu w składzie No i jest napisane - mleko pełne. O co chodzi - czym to w takim razie różni się od normalnego jogurtu.
Dla mnie jest to deser, który można dać od czasu do czasu a nie wartościowy posiłek i tak go potraktuję. Fajne jest to, że nie trzeba trzymać w lodówce i pewnie wygodne na wyjścia, ale kurczę jak kosztuje 10 zł za 4 sztuki to mogliby chociaż zrobić jakiś fajny skład

Dziewczyny jadziem na Kroczyce

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

to dobrze, że lepiej. Masz rację lepiej iść przed weekendem.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Właśnie dostałam podwyżkę czynszu i wyliczyli mi jakąś niedopłatę
co do jogurtow dla dzieci sa w lidlu takie z tygryskiem i maja cukier jako ostatni w skladzie nawet w smaku nie sa takie slodkie
Tomek je lubi, a ze nigdy naturalnego nawet z naszymi owocami nie chcial to czasem mu kupuje te
serow nie lubi niestety
dobrze ze candie lubi

super niedoplata

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
całe szczęście, że mi stopa nie urosła, bo nie wiem co bym zrobiła z 30-sto kilkoma parami butów
ja mam kilkanaście par.........

synuś
córeczka
synuś
Stary 2013-09-13, 12:01   #3300
kala__20
Wtajemniczenie

Cytat:
ja kupiłam jogurty babydream w rossmanie za chyba 3,99 albo 4,99 za 4 szt. Składu nie czytałam.
Cytat:
co do jogurtow dla dzieci sa w lidlu takie z tygryskiem i maja cukier jako ostatni w skladzie nawet w smaku nie sa takie slodkie
Tomek je lubi, a ze nigdy naturalnego nawet z naszymi owocami nie chcial to czasem mu kupuje te
serow nie lubi niestety
dobrze ze candie lubi
muszę zobaczyć w lidlu

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości