|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
|
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
. Daj znac jak po wizycie! Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Inez przypuszczam że grypsko Cię dopadło.
Lourose super że już w domku jesteście |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Nazwałam siebie głupikiem bo środa to była wczoraj a nie dzisiaj
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w bierdze od dziś duże opakowania pieluch dada za 49.99 w wersji limitowanej z pszczółką mają jedno już kupiłam, chyba skuszę sie na kolejne. dzięki tym promocjom Zuzka na cały misiąc jak nie lepiej będzie miała zapas pieluch, kaszek i mleka. tylko portfel lżejszy o jakieś 300 zł
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
no pieluszki juz widzialam, ostatnio zakupilam juz rozmiar 5 bo 4 zaczely przeciekac a jak juz byla grubsza sprawa to nie wytrzymywaly cisnienia
i nagle jak nigdy ubranek nie brudzila tak uwalona po pachy
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no ludzie to są jednak posrani
4 malutkie szczeniaczki zostawione w szczerym polu |
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co z maluszkami się stało
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wzięłam 2 i sąsiadka 2.Dzwoniłam do schroniska-powiedzieli że wezmą ale musi gmina odebrać i do nich dostarczyć.Dzwoniłam do gminy,jutro mają przyjechać zobaczyć,nie wiem czy wezmą bo podobno nie biorą wszystkich tylko w określonych przypadkach bo gmina musi płacić potem schronisku za każdego pieska.
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie są ku.wa nic nie myślą |
|
|
|
|
#2382 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja się do mnie tak nie tuli, a bardzo bym chciała być dla niej najważniejsza na świecie.Cytat:
Eh... Brawo! Gratuluję!!! ![]() Cytat:
Cytat:
To pewnie znikasz w oczach. |
||||
|
|
|
#2383 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj cały dzień spędziliśmy poza domem.
![]() Moja mama kupiła nowy Twój Styl i tam są takie kupony na rabaty do mnóstwa sklepów w dniach 12-13 października. Jest także kupon rabatowy do H&M na 20 zł przy zakupach powyżej 50zł. Skorzystałyśmy z okazji i kupiłam Antkowi kurtkę już taką cieplejszą na zimę. ![]() Cytat:
Ciekawe jak tam Angel po wizycie...
|
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
Baobabku i jak, żyjesz po takim dniu?
Angel, no i jak? Ja miałam metaliczny posmak w gębie jak zaszłam w ciążę ale na serio, mam nadzieję że wszystko dobrze! Dearlie, zazdroszczę zakupów! A Anciorek biedny, nie znoszę kiedy Zosia ma katar ![]() Tamlin, Zosik ma zapalenie przewodu moczowego kupię jej sok z żurawiny, może będę dolewać do kompotu.Ula, nosz to kwy a nie ludzie A tak w ogóle to na początku października mam ważne wesele. Kiecki, butów brak ostatnio jak byłam w sklepach nic mi się nie podobało podrzucicie coś? Sukienka raczej klasyczna, na pewno chcę czarne kryjące rajstopy ze względu na moje popękane żyły i cellulit No i miejsce na obiadek
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o pomylonych dniach tygodnia, a ja jak można wyżej przeczytać pomyliłam miesiąc!!!
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Angel i jak?
My idziemy na wesele w połowie października i to brata męża ![]() A ja nie mam nic do ubioru Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2388 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
|
|
|
|
#2389 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki. Witam sie po dlugiej nieobecnosci. Podgladam Was czasem
Gratulacje dla Lewka i Maggie!! Lubie takie wspaniałe nowiny Maggie życzę Ci żeby mdłości nie trwały długo...
|
#2390 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel, zdrówka życzę. A ciąże wykluczasz?
pamiętam że z Leną miałam podobne objawy, jakbym grypę żoładkową miała. Biegunka, bole mięśni i lekko podwyższona temperatura.Nawet do głowy mi nie przyszło,że mogę być w ciąży. Zorientowałam sie dosyć późno, jak mi się okres miesiąc spóźniał No bo przecież dzieci podobno mieć nie mogliśmy---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Laurose, super ze jestescie już w domku. A jak Zosia sie czuje? Pamietam, że jakiś czas temu miałaś iść z nią do laryngologa z powodu przedłużającego się kataru. Pomógł coś? |
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję, ale pół nocy bolała mnie głowa, na koniec jeszcze mnie mój ojciec wkurzył telefonicznie - został z dziećmi 3 godziny i podobno kubuś strasznie za mną płakał przez co isia spać nie mogła i marudziłą mu, wiec wydarł się na mnie, że mam sobie sama radzić i on prócz poniedziałku i wtorku (wtedy jest z isią) ani godziny z dwójką nie zostanie...on jest furiat i czasem sobie coś okazjonalnie wypije, a, że akurat przedwczoraj z kolegą wypił to jeszcze do końca mu chyba nie przeszło, tym bardziej, że w domu mamie awanturę też zrobił i teraz na wszystkich dokoła chce winę zwalać za wszystko, żeby siebie oczyścić i min mnie się wczoraj oberwało...no ale fakt, w pięty mi poszło, więc już nie będę go prosić o takie zostawanie, bez łaski... Szkolenie było nudne jak flaki z olejem, gadała babka o planie rozwoju jak my plan rozwoju oddawaliśmy początkiem września ![]() Rada - jak rada, trwałą do 19.30 Muszę lecieć bo mała już wstała dzisiaj mam na 8.50, więc jeszcze mam troszkę czasu
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, przepraszam, ze dopiero teraz pisze ale wczoraj sie jak głupia wyczekalam w przychodni, a później z małą do 22walczylam
znów z moim szczęściem trafiłam na araba, który znajomością polskiego nie grzeszyl. Chyba z godzinę mu tlumaczylam co sie stało i jak sie czuje. Dał mi na wyniki, właśnie idę do przychodni. W poniedziałek mam sie z nimi zgłosić no ale napewno nie do niego. Z tego co mowil to mu wygląda na wycienczenie organizmu![]() Najdziwniejsze jest to,ze mąż mówi, ze gdy upadlam mialam otwarte oczy można zemdlec z otwartymi oczami
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Oj Angel bidulko Ty Nasza,oby w poniedziałek był inny lekarz i coś pomógł Baobabek to faktycznie ciężki dzień za Tobą My dzisiaj po południu jedziemy do Mamci bo przyjęcie urodzinowe robi ,a od jutra siostrzenica będzie u Nas przez dwa tyg
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2395 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A za ile wyszła kurtka po obniżce? Cytat:
Dearlie wyżej pisała że są kupony zniżkowe do sklepow w Twoim Stylu i we Fleszu chyba są. Cytat:
![]() O weź nawet nie gadaj!Jak szukałam sukienki na wesele to chyba wszystkie na all oglądnęłam szmaty szmaty i jeszcze raz szmaty ![]() Cytat:
![]() Zdrowka Ja dziś czekam na panią z gminy,ciekawe czy menda przyjedzie .Coś mi wczoraj tłumaczyla przez tel że oni nie wszystkie pieski zabierają tylko muszą zobaczyć w jakim są stanie,to co mam ku.wa temu psu łapę wykręcić żeby zabraliWieczorem jeszcze oddzwaniala do mnie pani ze schroniska i mówiła żeby się nie przejmować bo to jest obowiązek gminy te psy zabrać. |
||||
|
|
|
#2396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Mój niunio gorączkuje od wczoraj wieczorem. Ten zasrany termometr niewiem czy dobrze pokazuje, ale chyba nie, bo Mati wydawał się rozpalony jak piec a on 37,5 maks pokazywał. Idę kupić dziś inny, normalny do tyłka a nie gówno jakieś do czoła. O 14-tej do lekarza. Tak w ogóle to zaje.biście bo jutro przyjęcie urodzinowe Matinka i niewiem czy nie odwołać. Zobaczymy co lekarka powie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Matinek nauczył się schodzić z kanapy Wczoraj rano Paula z nim leżała, ja poszłam się myć, wracam a on przy kinie domowym się bawi. Teraz też sobie ładnie sam zeszedł tyłem. Szybko załapał, bo dwa razy mu pokazałam a spryciarz już złazi
|
|||
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Angel Kochana mam nadzieję, że wyniki będę dobre biedulko
Ula bo zniżki były na 12-13 października, a my z mamą ubzdurałyśmy sobie, że to było wczoraj. ![]() A kurta taka: http://www.hm.com/pl/product/13164?a...rticle=13164-A Z tym, że na żywo ma ładniejszy kolor, taka trawiasta zieleń. ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Oby to nic poważnego. Dużo zdrówka dla niego. Ja mam ten z Lidla i też mam zawsze wątpliwości czy dobrą temperaturę pokazuje. Jakoś mu nie ufam.
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurteczka bardzo ładna |
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Angel kochana jak się czujesz? Mam nadzieję że lepiej. Dearlie świetna kurtka Tamlin zdrówka dla Matinka
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Matinka,oby to nie było nic poważnego ja mam termometr też do czoła i coś się psuje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

na 17 dopiero udało mi sie zarejstrowac do internisty Ciekawe co to mnie dopadlo,bo nigdy tak sie źle nie czułam
leże plackiem,bo nie mam.siły nawet siedzieć. Nie wiem co mi jest, nie mam kataru, kaszlu,gorączki. Boli mnie głowa, ale to nic w porównaniu do bólow mięsni i stawów. Nie mogę ustac na nogach i w rekach nie mam w ogóle siły. Boję sie Jagode podnosic. Kręci mi sie w głowie, mam metaliczny posmak w gebie, jak zjem coś to zaraz mnie cofa

pamiętam tyle, ze poszłam zagrzac mleko :/
jedno już kupiłam, chyba skuszę sie na kolejne. dzięki tym promocjom Zuzka na cały misiąc jak nie lepiej będzie miała zapas pieluch, kaszek i mleka. tylko portfel lżejszy o jakieś 300 zł
i nagle jak nigdy ubranek nie brudzila tak uwalona po pachy

moja się do mnie tak nie tuli, a bardzo bym chciała być dla niej najważniejsza na świecie.
co za kwiatki znajduję...