Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 14:29   #601
Elsay
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VI

Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość
Spróbuj, podobno wystarczy krótki trening i daje dobre efekty, a mi szkoda czasu żeby codziennie ileś tam ćwiczyć wolę ten czas wykorzystać na rzecz siedzenia na kanapie
A po @ będę dalej robić 8 min abs, narazie się boję o tą moją torbiel nieszczęsną...
To wypróbuję tylko muszę znaleźć jakieś fajne. Już mam plan lekcji (chyba) na stałe więc mogę zacząć cośpowoli rozplanowywać.

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Hej, hej.. skopiuję z endomondo:
Nowy rekord życiowy: 10 km w 59m:07s , lepiej o 1m:01s od poprzedniego.
Dietkowo idealnie, w końcu wracam na właściwe tory . Spadam do nauki. Jutro o 12 trzymajcie kciukasy na zaliczenie
oklaski podwójne za rekordzik i za dietkę.

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Idę do sklepu po jakieś żarcie, bo ino światło w lodówce
U mnie podobnie. Na szczęście mam warzywka na patelnie w zamrarzarce więc nie padnę z głodu.

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane

Wpadłam się tylko pożegnać
Do PL wracam 24 września.

Trzymajcie się grzecznie
Do napisania
Pa pa baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Mi też. Ja nigdy nie miałam potrzeby używania fluidów, pudrów ani innych matujących rzeczy a teraz to pod nosem, to na czółku
Ach ta jesień. I włosy wypadają i nieproszeni goście się pojawiają
ja bez podkładu i pudru to nie wychodzę z domu bo by sieludzie przestraszyli Niestety już długo walczę z pryszczami, świeceniem itd ale słabo to idzie.
Włosy też lecą a i tak mam ich mało

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42782528]No właśnie jeszcze się trzymam. Po wczorajszym jedzeniu wstałam z tak ciężkim żołądkiem, że nie miałam ochoty nawet na śniadanie więc zrobiłam sobie owsiankę z bananem i powoli jakoś zjadłam do tego zaparzyłam melisę na ukojenie nerwów na cały dzień [/QUOTE]
Uwielbiam melisę. Piję ją jak herbatkę. I nie zauważyłam, żeby mnie uspokajała.

Cytat:
Zazdroszczę jędrnego tyłka ja akurat tyłek to mam kościsty siedzieć nie mogę na twardym krześle bo czuję wszystkie swoje du.pne kości płaskodu.pie, cóż poradzić
U mnie to samo niestety. Ale wciąż mam nadzieję, że uda mi się cos z nim jeszcze zrobić.

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Mam miesiąc do wesela cel: schudnąć 3 kg i poczuć się ''lżej''

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
A z ta woda naprawde? myslalam ze przynajmniej 3 litry trzeba pic....
Powinno się spożywać około 2,5 - 3 litrów dziennie. Ale weź pod uwagę, że w jedzeniu jest także woda no i zawsze jeszcze wpadnie kawa, herbata, kakao czy inne takie, więc około 1,5litra dziennie czystej wody wystarczy.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 14:40   #602
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VI

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
A mnie się wydawało, że moja szkoła jest duża. A tu tylko 8 klas w jednym roku jest.

Znaczy ja jeszcze nie wiem ile zapłacimy za studniówkę bo jeszcze nikt nic nie zaczął organizować. Ale wiem, że coś koło tego płacili w tamtym roku. Nie wiem czemu aż takie różnice w cenach są.

Znaczy my musimy w ogóle u mnie w mieście klub rezerwować 3 lata wcześniej i DJ bo potem problem jest

Cytat:
Hej, hej.. skopiuję z endomondo:
Nowy rekord życiowy: 10 km w 59m:07s , lepiej o 1m:01s od poprzedniego.
Dietkowo idealnie, w końcu wracam na właściwe tory . Spadam do nauki. Jutro o 12 trzymajcie kciukasy na zaliczenie

Cytat:
Cześć Kochane

Trzymajcie się grzecznie
Do napisania

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
niestety z tymi starymi tak to już jest, natomiast z nowymi bardzo szybko tracą na wartości niestety..

Co do wody - czytałam też że dużo wody może rozpychać żołądek i go powiększać, nie wiem czy to prawda.
Stary 2013-09-13, 14:45   #603
tulipan1994
Zakorzenienie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Hej choróbsko mnie pokonało chyba Lecę do łóżka bo ledwo siedzę
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 14:47   #604
anulciak85
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dałam dzieciakom pomidorową z makaronem
Moja miłość jak byłam w gimnazjum potrafiłam po prostu podjadać sam makaron. Uwielbiam
Moj syn zjada zawsze sam makaron- z cukrem ewentualnie
Cytat:

Powinno się spożywać około 2,5 - 3 litrów dziennie. Ale weź pod uwagę, że w jedzeniu jest także woda no i zawsze jeszcze wpadnie kawa, herbata, kakao czy inne takie, więc około 1,5litra dziennie czystej wody wystarczy.
ok juz bede sie pilnowac:P
Stary 2013-09-13, 15:07   #605
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
pewnie super uczucie
Bardzo
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 15:10   #606
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość
6cio letniego jeździmy nim od kwietnia ale kupiony z pewnego źródła, więc wiedzieliśmy że wszystko ma porobione i tylko te klocki do wymiany a 16letnie auto no to właściwie trudno, żeby się nie sypało...

Ja dzisiaj mam dzień luźniejszy od diety także śniadanko było dietetyczne, w później wpadł croissant, 4 kostki czekolady, wafelek i manna truskawkowa łiiiii tam, chciało mi się i trudno
Aha to jak z pewnego źródła to najważniejsze
No właśnie, 16 lat to już ma prawo się psuć

Ale rozpusta mnie brzuch boli, że nawet na słodycze nie patrzę

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
hej
to miałaś dziś pobudkę...ale fajnie,że już u siebie
pewnie,lepiej kupić samochód i mieć swój niż później w razie co się tłumaczyć, a tu jeszcze taki staruszek...

Jestem nieprzytomna chciałam się zdrzemnąć, ale w sumie to nie miałam kiedy teraz obiad gotuję, bo TŻ niedługo z pracy wróci
No dokładnie... ja już mam dość tego ciągłego tłumaczenia się... a do teścia nic nie dociera od razu jest wina TŻ-ta, że pewnie jeździł nieostrożnie i po dziurach kuźwa, jakby dziur na drogach w ogóle nie było

Cytat:
U mnie podobnie. Na szczęście mam warzywka na patelnie w zamrarzarce więc nie padnę z głodu.
Ja już uzupełniłam zapasy rano w Biedrze byłam kupiłam winogrona bo są w promocji, mięso mielone z szynki i polędwicę wieprzową (robię na obiadek ), serki wiejskie, jogurty naturalne, marchewkę, cebulę, rzodkiewkę, ryż dodatkowo 3 żele pod prysznic Luksja w zestawie za 9.99 zł i odżywkę do włosów Garniera - te kosmetyki oczywiście nie były planowane

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Hej choróbsko mnie pokonało chyba Lecę do łóżka bo ledwo siedzę
Kuruj się zdrówka!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 15:10   #607
dzovana
Zakorzenienie

Wróciłam od lekarza, zrobiłam EKG, próbę wysiłkową, oczywiście musiałam się stresować i bałam sie, że może coś wyjść nie tak..
Jeszcze tylko w następnym tygodniu mam laboratorium zaliczyć.

Zaraz zrobię sobie coś do jedzonka, a potem wyruszam do koleżanki po zeszyty i na trening
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 15:12   #608
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam od lekarza, zrobiłam EKG, próbę wysiłkową, oczywiście musiałam się stresować i bałam sie, że może coś wyjść nie tak..
Jeszcze tylko w następnym tygodniu mam laboratorium zaliczyć.

Zaraz zrobię sobie coś do jedzonka, a potem wyruszam do koleżanki po zeszyty i na trening
Ale wszystko dobrze?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 15:15   #609
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wszystko dobrze?
no nic nie mówiła lekarka czyli chyba jest okej.
Stary 2013-09-13, 15:31   #610
Konto usunięte

U mnie dzisiaj słonecznie, a ja zamulona siedzę i piję kolejną kawę. Ogólnie to jakaś głodna dzisiaj jestem cały czas, a przed chwilą jadłam obiad. Na pewno by mi pomogła jakaś czekoladka

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Dobra nie wytrzymałam i przyznaję się do zjedzenia mini Croissanta, o takiego:
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 15:45   #611
dzovana
Zakorzenienie

Traxx kocham Croissanty

Do teraz zjadłam:
3 kanapki pełnoziarniste z szynką, pomidorem
obiad- 2 małe pulpety, trochę ziemniakó, surówka
mała miseczka jogurtu nat, pomarańcza, jabłko, kiwi, łyżka płatków owsianych.

jejku, jak patrzę na jadłospis to same węgle u mnie
no nic, po treningu zjem sobie omleta z wiórkami kokosowymi
a potem pewnie wiesniaka

Edytowane przez dzovana
Czas edycji: 2013-09-13 o 15:48
Stary 2013-09-13, 15:47   #612
Konto usunięte

Cytat:
Traxx kocham Croissanty
Ja także Na szczęście załagodził mój wilczy głód.
Stary 2013-09-13, 17:20   #613
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bralam 10 dni sterydy do miesniowo...a teraz w tabletkach dalej... Dziś obiecuje elegancko jeść a m Mc najwyżej kawę
Ide na zastrzyk....
nie waż się tak często!
Cytat:
Cześć laski jestem już u siebie w mieszkaniu. Wstałam dziś o 3.45 a o 4.20 siedzieliśmy już w samochodzie. Znów jechaliśmy z duszą na ramieniu.... coś się zaczęło dziać z samochodem coś jakby stukało, pyrkało w rurze wydechowej... eh ;( podjęliśmy wstępnie decyzję, że chyba coś kupujemy... dłużej tak się nie da raz, że to nie jest nasz samochód i nie chcemy ciągłych pretensji, że jeździmy nie wiadomo jak (znaczy TŻ) czy po jakichś wertepach... cóż, w Polsce drogi są jakie są i nie ma się co dziwić. Po drugie, samochód ma już 15 lat i ma prawo się w nim coś psuć... a ciągle wywalać na naprawy i gó.wno z tego mieć to już wolimy spłacać ratę kredytu... a teraz TŻ dużo jeździ, bo ma specjalizację w rozjazdach, dodatkowo musi na dyżury dojeżdżać... po co się stresować za każdym razem eh...
h mi wywaliło i ogóle bleee
warto inwestować co jakiś czas w samochód, bo rzeczywiście potem wkładać kasę na naprawy to wychodzi to samo co kredyt
Cytat:
Cześć Kochane

Trzymajcie się grzecznie
Do napisania
zazdroszczę udanego wyjazdu!

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42781991]Tak ładnie zaczęłam swój dzień jedzeniowo, a już mam ochotę to zepsuć Chodzi za mną słodkie i to bardzo, ale nie mogę się złamać bo wczorajszy obiad miałam niezbyt dietetyczny więc dzisiaj muszę wytrzymać. Teraz popijam kawę [/QUOTE]
nic mi nie mów, mam to samo

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42783956]A ja lubię limonkę i miętę wrzucić do szklanki wody [/QUOTE]
właśnie tak codziennie piję wodę z miętą limonką i chili czasami dorzucam
Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Biegaczce to musze poklaskać

Daj znać jak poszło
. nie poszło źle, ale temu wykładowcy ciężko dogodzić.. ale jak coś mamy jeszcze jeden termin, wiec na spokojnie

Hej Dziewczyny. Ja dziś do tej pory dietkowo ładnie, bo na śniadanie pełnoziarnista bułeczka z twarogiem i połówka z miodem a połówka z dżemem. potem serek wiejski i jabłko. na obiad pierś z kurczaka, warzywa na patelnie, jajko sadzone (smażone na oleju kokosowym).
Teraz miałam w planach zjeść jogurt homogenizowany naturalny z bananem, a na kolację makrelę.. Ale.... nie wiem co jest. Jakoś złapałam doła nagle. Nabrałam ogromnej ochoty na słodkie. Nie wiem co się stało. Może to pogoda, może zbliżająca się @. Ale po prostu nie chce mi się dziś żyć Biegać dziś nie idę bo mięśnie potrzebują regeneracji po wczoraj, pozatym pogoda jest straszna. I jakoś tak mi smutno

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 17:41   #614
Sikorka0204
Zakorzenienie

Gdyby któraś z Was miała czas i chęci pomocy w kupnie kilku rzeczy zapraszam do klubu
Zjadłam 3 godziny temu kolacje i oprócz tego, że mnie potwornie brzuch rozbolał z przejedzenia (dużo nie zjadłam ale widocznie po tych kilku dniach mi się żołądek skurczył) to nic nie zwróciłam i już czuje się dobrze
Stary 2013-09-13, 17:57   #615
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja już uzupełniłam zapasy rano w Biedrze byłam kupiłam winogrona bo są w promocji, mięso mielone z szynki i polędwicę wieprzową (robię na obiadek ), serki wiejskie, jogurty naturalne, marchewkę, cebulę, rzodkiewkę, ryż dodatkowo 3 żele pod prysznic Luksja w zestawie za 9.99 zł i odżywkę do włosów Garniera - te kosmetyki oczywiście nie były planowane
ooo,widzę,że zakupy udane
ja wczoraj kupiłam winogronka,ale dziś chyba znów kupię i czaję się na te pojemniki co są na wagę-chyba kupię jeden na moje ziółka-fajny jest, z miarką(łyżeczką). Jaka odzywka garniera? widziałam te luksje-może też kupię
Cytat:
Hej Dziewczyny. Ja dziś do tej pory dietkowo ładnie, bo na śniadanie pełnoziarnista bułeczka z twarogiem i połówka z miodem a połówka z dżemem. potem serek wiejski i jabłko. na obiad pierś z kurczaka, warzywa na patelnie, jajko sadzone (smażone na oleju kokosowym).
Teraz miałam w planach zjeść jogurt homogenizowany naturalny z bananem, a na kolację makrelę.. Ale.... nie wiem co jest. Jakoś złapałam doła nagle. Nabrałam ogromnej ochoty na słodkie. Nie wiem co się stało. Może to pogoda, może zbliżająca się @. Ale po prostu nie chce mi się dziś żyć Biegać dziś nie idę bo mięśnie potrzebują regeneracji po wczoraj, pozatym pogoda jest straszna. I jakoś tak mi smutno
hejnie dołujemy się tuto na pewno tylko gorszy dzień-jutro będzie lepiej!no pogoda straszna-to fakt...
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Gdyby któraś z Was miała czas i chęci pomocy w kupnie kilku rzeczy zapraszam do klubu
Zjadłam 3 godziny temu kolacje i oprócz tego, że mnie potwornie brzuch rozbolał z przejedzenia (dużo nie zjadłam ale widocznie po tych kilku dniach mi się żołądek skurczył) to nic nie zwróciłam i już czuje się dobrze
zaraz zajrzę
super,że jest już lepiej
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 18:46   #616
agulaaaa
Zakorzenienie

hej u mnie za to się rozpogodziło wieczorem jadę na tańce, dziś prawie cały dzień w łóżku przeleżałam..

Anns głowa do góry
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 18:56   #617
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

My już po urodzinach Młody wniebowziety

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-13, 19:46   #618
kisiej25
Tajka

Melduję 20min Shreda.
Przyznam szczerze, że ominęłam strenght i cardio w ostatnim.
Czyli zrobiłam.
0.Warm up
1. Siła->Cardio->ABS
2. Siła-> Cardio-> ABS
3. ABS
4.Cool dwon

Jakoś nie jestem w stanie zrobić tych "cheerleader squat and press", czy jak ona to tam nazywa.
Al to drugi dzień i mam nadzieję, że tak 6 już na spokojnie to zrobię

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 19:47   #619
dzovana
Zakorzenienie

Anns
Aga miłej zabawy

melduję jakieś 70 min siateczki
teraz wszamałam naleśniko-omleta z wiórkami koko, kakao i troszkę posmarowany Monte (tak lekko) ja pierdziele, jakie to pyszne było

Teraz przepisuję matmę i polski z dzisiaj

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Melduję 20min Shreda.
Czyli zrobiłam.
0.Warm up
1. Siła->Cardio->ABS
2. Siła-> Cardio-> ABS
3. ABS
4.Cool dwon

Jakoś nie jestem w stanie zrobić tych "cheerleader squat and press", czy jak ona to tam nazywa.
i tak ładnie
Stary 2013-09-13, 20:24   #620
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Anns
Aga miłej zabawy

melduję jakieś 70 min siateczki
teraz wszamałam naleśniko-omleta z wiórkami koko, kakao i troszkę posmarowany Monte (tak lekko) ja pierdziele, jakie to pyszne było
łał brzmi przepysznie i za siatkę

dziękuję ja za jakieś 30 min się zbieram po coś do sklepu
Stary 2013-09-13, 20:39   #621
kisiej25
Tajka

Wiecie co kiedy było moją słabostką ? Muslii, crunchy.
Brałam jogurcik (najlepiej 0%, owocowy) albo kefir, albo maślankę i wsypywałam pełno crunchy, musli (np. takie pyszne z orzechami z biedronki). Uwielbia(ła)m je. Ale potem doszło do mnie, że "nie są taki zdrowe, mają duuuuuuużo cukru w sobie" itp. i robiłam swoje np. siemię lniane, jakieś ziarna, orzeszki czy coś. I bez cukru, wiadomo.
I się przyzwyczaiłam, nie kupowałam.
I dzisiaj...znalazłam w szafce dwie paczki pysznych musli/crunchy z owocami i orzechami.
A mój brzuch domaga się jakiegoś jedzenia.
Mój mózg traci kontrolę.

Dołożyłam jeszcze, na razie, podnoszenia hantli po 15x5kg na rękę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 3.9.gif (22,4 KB, 5 załadowań)

Stary 2013-09-13, 22:24   #622
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
hej u mnie za to się rozpogodziło wieczorem jadę na tańce, dziś prawie cały dzień w łóżku przeleżałam..
ooo,takiej to się powodzi baw się,baw
Cytat:
My już po urodzinach Młody wniebowziety

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fajnie
Cytat:
Melduję 20min Shreda.
Czyli zrobiłam.
0.Warm up
1. Siła->Cardio->ABS
2. Siła-> Cardio-> ABS
3. ABS
4.Cool dwon

kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 22:27   #623
kisiej25
Tajka

Chyba w tą niedzielę odpuszczę sobie ważenie i mierzenie.
Mam taką wielką ochotę zjeść teraz musli/crunchy z jogurtem. I ostatnie dwa dni pod względem diety nie były najlepsze, a nie chciałabym się podłamać.
Zrobię to za tydzień.

Stary 2013-09-14, 08:49   #624
agulaaaa
Zakorzenienie

hej dzisiaj na tym weselu będę trupem.. spałam 3 godziny, ale zabawa wczoraj była świetna wytańczyliśmy się idę za 2 godziny do fryzjera, bo coś by pasowało z tymi włosami zrobić..
Poprawkę mam jednak w pierwszym tygodniu października, dlatego po weselu już się biorę powoli
Stary 2013-09-14, 09:02   #625
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
hej dzisiaj na tym weselu będę trupem.. spałam 3 godziny, ale zabawa wczoraj była świetna wytańczyliśmy się idę za 2 godziny do fryzjera, bo coś by pasowało z tymi włosami zrobić..
Poprawkę mam jednak w pierwszym tygodniu października, dlatego po weselu już się biorę powoli
I to jest najważniejsze

Heeej Ja dzisiaj musze jechać znowu do biblioteki, wydrukować zadania z matmy. Obiecuję że w tym tygodniu się nie poddam i zrobię zestaw od nauczycielki
Stary 2013-09-14, 09:24   #626
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

Dodaj fotke jak będziesz wypiękniona i baw się dobrze

Dziewczynki za ćwiczenia

Melduje wczoraj piwko i 30 min stacjonarnego.

Dziś 10 km biegu miałam najlepszy czas od kilku miesięcy

Na śniadanie były płatki żytnie z mlekiem, jabłkiem, orzeszkami ziemnymi i wiórkami kokosowymi (Dżo )

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:39   #627
dzovana
Zakorzenienie

Hej

Aga jak się bawić to się bawić dopiero jutro poczujesz po nogach
co robisz z włoskami?

o mniaaam Alice
jutro takie śniadanie sobie zrobię.
Stary 2013-09-14, 09:46   #628
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Aga jak się bawić to się bawić dopiero jutro poczujesz po nogach
co robisz z włoskami?
już czuję, że mi się spać chce, a gdzie do wieczora, potem noc, masakra, nogi tam nigdy mnie nie bolą
jakoś an bok chyba upnę, bo nie mam pomysła
Stary 2013-09-14, 09:55   #629
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
już czuję, że mi się spać chce, a gdzie do wieczora, potem noc, masakra, nogi tam nigdy mnie nie bolą
jakoś an bok chyba upnę, bo nie mam pomysła
a jakie masz butki?
Ty masz takie włosy, że cokolwiek z nimi zrobisz będziesz szałowo wyglądała
Stary 2013-09-14, 10:00   #630
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie masz butki?
Ty masz takie włosy, że cokolwiek z nimi zrobisz będziesz szałowo wyglądała
na obcasie jedne czarne takie zwykłe 10 cm i na zmianę czarne baleriny dziękuję ale ja nigdy nie jestem zadowolona po fryzjerze, ciekawe, czy dzisiaj też będę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości