|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Ale jakie emowanie? Weeeeź, dziś mnie głupawka rypie od rana :P I jeszcze endokrynolog mi powiedział, że mam coś z banią xD
|
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Cytat:
![]() Nie mam czym wrócić do domu na święta
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba sie cieszyć.
Życie jest za krótkie by się umartwiać i przejmować ![]() szkoda go na przejmowanie się banałami (chociaż to akurat pojęcie względne
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam konkretny i z mojego punktu widzenia dosyć istotny problem, którym się z Wami podzieliłam. To nie znaczy od razu, że się umartwiam (?)albo wpadam w jakieś głębokie depresje z tego powodu ![]() Jakie macie plany na dzisiaj?
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Umrzeć albo kupić coś mocniejszego od no spy i przeżyć :P A tak poważnie - poradzisz sobie <przytul>. Dziś coursera, jakieś seriale, może słówka by przegnać stagnację i wiooo na korki!
|
|
|
|
#878 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
było super
sama impreza się udała, jednak potem było gorzej - ale wszystko się już wyjaśniło Cytat:
no właśnie nie ![]() no ale podróż przeżyłaś, więc git. może i ja moją przezyję ;c Cytat:
ale grunt to dobre nastawienie ![]() Cytat:
dobrze, że teraz świeci słońce ![]() Cytat:
Cytat:
bo też uwielbiam szelest kartek, zapach... ale czytnik ułatwia życie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i z rzeczy które popsułam to w netbooku zalałam sobie klawiaturę i musiałam wymienić, a także w złości zamknęlam zbyt ostro klapkę i mi się kabelek od matrycy poluzował i mam urocze, czerwone przebarwienia na ekranie - jeszcze nie naprawiałam, bo korzystam głównie z laptopa :P Cytat:
![]() nie no, na pewno się jakiś transport znajdzie... a szukałaś jakichś autokarów? zaproponowałabym stopa, ale sama jesteś to byłoby raczej lekkomyślne ![]() posprzatałam mieszkanie, teraz tylko dentysta, wstępne pakowanie i wieczorem kolacja rodzinna - muszą mnie pożegnać... jej, wyjazd już w niedzielę
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miał rację, bo wyniki mam w normie a mnie rodzinny do specjalisty wysyła :co jest: i jeszcze miałam czekać od lutego do 16 października a tak mam załatwione i jestem spokojna i świadoma, że mój lekarz to głupek
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie szukam informacji na temat Luksemburga i jako kraj Luksemburg ma mniejszą populację (nieco ponad 500 tys.) niż Wrocław (~600 tys.) czy Łódź (ponad 700 tys.), także spoko. na pewno się odnajdę
|
#881 |
|
Kawaii strona mocy
|
Heja. Ostatnio miałam straszny humor, dlatego nie odzywałam, żeby się na nikim przez przypadek nie wyżyć, bo w poniedziałek dowiedziałam się, że jestem wredna
Dzisiaj od rana umieram, teraz wzięłam mocniejszą tabletkę, mam nadzieję, że pomoże, bo inaczej kiepsko widzę swój dzisiejszy dzień. Kupiłam wczoraj przejściowy płaszczyk i wyglądam jak bakłażan albo śliwka, zależy kto co woli
|
|
|
|
#882 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Bo za przeproszeniem ☠☠☠☠☠☠☠isz puste frazesy o cieszeniu się itd., z góry stwierdzasz że przejmujemy się pierdołami (nie wiem, dla mnie problem pt. "jest bardzo możliwe, że święta spędzę z dala od bliskich, w obcym kraju" to nie jest pierdoła) i nazywasz jakimś emo tylko dlatego, że ktoś postanowił podzielić się tutaj tym, co go męczy, ot choćby dla samego wygadania się. Zawsze był to sympatyczny wątek, niejednokrotnie uciekałam tutaj wtedy, gdy w moim życiu nie działo się najlepiej i uzyskiwałam pomoc chociażby w postaci słów wsparcia, ale teraz to mi się wręcz odechciewa tu pisać, bez względu na to czy bym się miała tu umartwiać czy wręcz przeciwnie - cieszyć się.
|
|
#883 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Nie ma co się dawać złym myślom. To jest nadal miły wątek, gdzie można się wygadać i się wspieramy, przecież wiesz. Jakby jednak coś, to wiesz gdzie mnie szukać |
|
|
|
|
#884 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Ale spokojnie, ja już na pewno nie będę nikogo męczyć moimi bzdurkami.
|
|
#885 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Mam wrażenie (nie czytałam dokładnie wszystkich wcześniejszych postów), że rozmawiałyście o czymś z kategorii w miarę lekkich (ok, co dla kogo jest lekkie, bo wiadomo, że jak się jest w środku to sprawa wygląda zupełnie inaczej), a tutaj mówimy nagle o życiowych tragediach. Undziaku, zgadzam się w pełni z tym co napisałaś. Ale są różne sytuacje. Ta akurat już należy do tych najcięższego kalibru i gdyby ktoś Tobie czy mi tak napisał, to racja, że czułabym się dziwnie i zastanawiała się czy ta osoba wie o czym mówi.
Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2013-09-12 o 19:49 |
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Undi podobnie się czułam jak pisałyście te frazesy do mnie, gdy miałam depresję większą niż Rowy MarSJAńskie To znaczy, nie, żebym się jakoś gniewała, smuciła, czy coś, bo już o tym zapomniałam, ale wtedy między innymi tak to odebrałam Sytuacja nadal nierozwiązana, problemy się piętrzą, ale "życie" i jedziemy dalej. Każdy w swoim piekle tkwi to może Wam ciutkę piekiełka zgaszę? Może tym A jak nie to
|
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
ej no Laski spoookój
bo zaraz dojdzie do rękoczynów kochajmy się i tyle ![]() to taki wątek na dobre i na złe, nooo. a to, że czasem kogoś uszczypnie coś, ktoś będzie miał mega zły humor, ktoś inny będzie płakał, a jeszcze ktoś będzie skakał z radości - to normalne dlatego odrobina dystansu i lecimy z koksem kolacja się udała moi rodzice bardzo lubią M. i wiedzą, że jak coś to w Luxie się mną zajmie
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam do rodziców godzinkę jazdy, mieszkają na drugim końcu miasta i też mi ich brakuje. Odważna jesteś, u mnie, mimo chęci, na razie takie podróże odpadają, ale TŻ mówi, że całe życie na to mamy :P Głowy do góry
![]() A no i kto o rękoczynach mówi? Undi to ja mogę pogłaskać po głowie i poprzytulać jeśli jej to pomoże (i ciastem nakarmię |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam jeśli poczułaś się urażona, nie miałam niczego złego na myśli
Ale już sie zamykam bo co ja mogę wiedzieć o życiu poza bujaniem w obłokach.
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2013-09-12 o 21:09 |
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powtarzam sobie, że dopóki nie spróbuję to nigdy się nie dowiem
|
|
#891 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duuużo i na pewno ze wszystkim zdążę jeszcze nawet nie zniosłam walizki ze strychu ![]() Prawie mdlałam w pociągowej toalecie, ale to prawda, przeżyłam Ty też dasz radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie bierz do siebie tego co napisała Parole w odniesieniu do mojego problemu, który może faktycznie jest błahostką w porównaniu do poważnych życiowych wertepów. Wiadomo, że reakcje są różne w zależności od kalibru danej sprawy, jestem pewna, że nikt nie zareagowałby w ten sposób na czyjąś życiową tragedię. Czy tylko ja pomyślałam o Panu Tadeuszu? Cytat:
![]() Do mnie też dzisiaj dotarło, że ten mój wyjazd to w sumie gruba sprawa, ale potem stwierdziłam, że jak w zeszłym roku wyjechałam na dwa miesiące, to jakoś dałam radę, pomimo tego, że poza pracą nie miałam życia. Teraz planuję głównie żyć, więc mam nadzieję, że nie będę miała czasu na myślenie o tym, jak daleko jestem od domu
|
|
#892 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
Jeśli któraś z Was rozgląda się już za kalendarzem książkowym na 2014 rok to w Carrefourze są po 3 PLN, bardzo ładne, polecam.
Cytat:
). Wydawało mi się zawsze, że jesteśmy zgraną paczką, że zawsze można tutaj jak z koleżankami sobie ponarzekać chociażby na to, że pada czy że ma się mnóstwo roboty, ale najwyraźniej byłam w błędzie, spoko, zdarza się. Z mojej strony więcej się to nie powtórzy, nie będę nikogo więcej zmuszać do przeczytania, że jestem np. zmęczona po tygodniu zapierdalania. I żeby nie było - ja się naprawdę cieszę wieloma rzeczami, nawet największymi pierdółkami jak np. tym że w drodze do domu złapał mnie deszcz, za to, co było napisane wcześniej na biało codziennie dziękuję losowi i jestem naprawdę szczęśliwa, żyję normalnie, śmieję się, wygłupiam... No ale nieważne. Cytat:
W sumie to już niedługo jedziesz
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Nadzieja ja przeczytałam, że nie masz w czym wrócić do domu a teraz zobaczyłam, że pisałaś, że nie masz czym
Ale aluzję do rozwalania zgranej paczki zrozumiałam. Więc nie widzę sensu dalszego udzielania się tutaj.
|
#894 | |
|
Zadomowienie
|
Undercia rozumiem Cię. Niedawno sama przeżywałam bardzo ciężkie chwile nie miałam siły nawet tu na watek wejść... moje koleżanki mi móiły bedzie dobrze. Wiem że to nie ejst to co chce się słyszeć.
opróżniłam całe różowe wino i troszke się hehe---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
zostań albo napij sie ze mna
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ogarnijmy się, nie możemy dać się chandrze! Przed chwilą wyrąbałam z impetem na schodach we własnej chałupie w której mieszkam od lat. Na szczęście lustrzanka cała, noga obita, ale idę biegać (choć boli jak diabli), bo potrzebuję endorfin i energii. Jak już wytworzę je to Wam prześlę
Teraz to ja się po części czuję jak rozwalacz paczki bo mnie tu przecież przedtem nie było a zżyte pewnie ze sobą jesteście, no i ja zwykle mam poczucie winy ot tak. No nic, idę wybiegać to wszystko. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Dobra, przeżyłam. Czas tragiczny :P Będzie lepiej, nie ma innej opcji. Cicho się zrobiło, wracajcie szybko coby znów było miło tu wchodzić
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, koniec dąsów, nikt się nie obraża, każdy jest mile widziany ze swoimi radościami i smutkami. Nie na darmo jest to najlepszy wątek na wizażu ![]() Spakowałam prawie wszystkie ciuchy i mam już połowę limitu wagi. A gdzie jeszcze kosmetyki i książki?
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie się nad tym zastanawiam, ale mam nadzieję, że jednak wygra minimalizm, do którego tak usilnie dążę
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz, ale nie wygra. Moja przyjaciółka wyjechała na Słowację na Erasmusa (miała być semestr, została 2, po Erasmusie tam studiowała), jej mama wszystko dosyłała, bo jednak było za mało. A jak przyjechała to kolejne klamoty wzięła. I tam poznała Pana i już tam nawet mieszka i pracuje, my z kolei nadal jej wysyłamy paczki :P Także jak coś to bierz kuriera, chyba taniej niż nadbagaż
|
|
|
|
#900 | |||||||||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Haha, nie, nie tylko Ty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj pomimo deszczu poszłam oglądać świecącą konstelację, co miało na niebie dać złudzenie zorzy polarnej. Nie do końca tak wyszło przez chmury, ale i tak było fajnie A dzisiaj mam blokadę centrum miasta, bosko Nie wiem czy sobie jakiegoś szpiegującego świństwa na kompa nie zainstalowałam
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

mogę napisać praktycznie to samo, z drobną różnicą: dopiero co wylazłam z wanny...

Mam konkretny i z mojego punktu widzenia dosyć istotny problem, którym się z Wami podzieliłam. To nie znaczy od razu, że się umartwiam (?)albo wpadam w jakieś głębokie depresje z tego powodu 

to fatalnie
Sytuacja nadal nierozwiązana, problemy się piętrzą, ale "życie" i jedziemy dalej. Każdy w swoim piekle tkwi to może Wam ciutkę piekiełka zgaszę? Może tym