![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Dla mnie wszelkie algi, spiruliny itp są nie do przełknięcia, zostało mi jeszcze pół opakowania trawy pszenicznej, która tez jest niesmaczna a musiałam się nią katować przez dwa miesiące
![]() ![]() Chciałabym kupić miód Manuka ale jest on u nas bardzo drogi. |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() do tego zamówiłam jeszcze olej z ogórecznika. ja mam nadzieję, że spirulina w potrawie będzie ok i nie poczuję jej za bardzo ![]() a miody ogólnie kupuję naturalne z jednej zaprzyjaźnionej pasieki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- pierwsze podejście do spiruliny zaliczone ![]() nie było źle, ale pewnie tylko dlatego że na próbę wsypałam mniej proszku Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2013-09-13 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że nikt już nie powinien mieć wątpliwości
![]()
#694 |
Zakorzenienie
|
#695 |
Zakorzenienie
|
Domowe SPA
![]()
#696 |
Zakorzenienie
|
Popieram ostanie słowa Razeka - relax
![]() Dziewczyny mam pytanie odnośnie organicznych/naturalnych kosmetyków. Jakie marki wybieracie najczęściej? Ja stosowałam, jak na razie, Organique, Lavera i Sanoflore, natknęłam się na opinię, że Sanoflore wcale nie jest takie naturalne. Nie chciałbym więcej się pomylić i wybrać dobrą markę, co polecacie?
#697 |
Zakorzenienie
|
Soon !
![]()
#698 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://triny.pl/ http://kalina-sklep.pl/kalina/SKLEP14/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
dzięki wankaw za linki
![]()
#700 |
Zakorzenienie
|
Okulary - Stella McCartney 4039 Leopard-Print Acetate Sunglasses
Buty - STELLA MCCARTNEY Zebra-Print Woven Espadrilles Torebka - LOUIS VUITTON Vivienne Black Shoulder Bag Spodnie - Frame Denim Le Skinny De Jeanne Mid-Rise Skinny Jeans in Columbia Road
#701 |
Zakorzenienie
|
Buty - Manolo Blahnik BB Tortoise Pointed-Toe Pumps
Torebka - Lanvin Happy Partage GM Bag Okulary - Stella McCartney Two-Tone Sunglasses Marynarka - Stella McCartney Classic Raw-Silk Blazer Miranda ma dodatkowo bransoletkę oraz jeansy, które już wstawiałam: MCS Elena 14K Bracelet FRAME DENIM Le Skinny De Jeanne Mid-Rise Skinny Jeans In Abbot Kinney
#702 |
Zakorzenienie
|
Miranda jako Cicciolina - kulisy sesji:
http://vimeo.com/73419686#
#703 |
Raczkowanie
|
Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Dziewcczyny a ja mam do was pytanie. Wiem ze to nie teemat tego watku ale was bardzo lubie i prosze o pomoc. A mianowicie co sadzicie o doustnej izotretinoinie? Jestem zapisana na srode do dermatologa. Juz dwoch lekarzy proponowalo mi tan lek w tyn ta pani do ktorej sie wybieram. Pomagaja mi retinoidy stosowane zawnetrznie ale skora sie luszczy i jest czerwona. Wg. chcialabym pozbycc sie tego tradziku bo nawed podklady nie ladnie wygladaja na mojej buzi luszczy sie od masci oraz warza sie. Marze o ladnej cerze ktora bede mogla sie chwalic denerwuje mnie rowniez ze po paru godzinach od umycia twarzy jest ona bardzo tlusta. Mam rowniez tradzik na plecach i dekoldzie(zaskorniki). Nie stety boje sie skutkow ubocznych bo sa dosc powazne i leczenie tez jest dosc drogie. Boje sie rowniez zrobic badania krwi(ostatnie robilam dwa lata temu) nie wiem czemu ale mysle ze to chyba pezez to ze u mojego wojka pod czas takich badan przypadkowo zostala wykryta bialaczka...
Pomozcie Przepraszam za bledy itp.ale musze pisac z telefonu |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Cytat:
![]() ale oczywiście decyzja należy do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
Mam 14 lat tradzik prawie 4 lata
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III
jesteś bardzo młoda, ja swojemu dziecku nie pozwoliłabym na takie leczenie w wieku 14 lat. ale nie mnie oceniać, nie wiem też jakie leczenie prowadzono u Ciebie wcześniej, jakie badania Ci zlecono itd. nie jestem też lekarzem żeby doradzać. zastanów się tylko czy warto tak obciążać organizm w tak młodym wieku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.postaram sie wrzucic zdjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Saraoo a próbowałaś nazwijmy to - niekonwencjonalnych metod ? Mam tutaj na myśli skorzystanie z usług irydologa, czyli lekarza, który na podstawie wyglądu oka diagnozuje stan organizmu pacjenta. Jest to dziedzina dość nowa i niektórzy lekarze patrzą na nią kpiąco. Ale znalazłam na jednym z forów wpis dziewczyny u której przyczyną trądziku okazały się problemy z żołądkiem ( z tego co pamiętam nadkwasota czy coś w ten deseń ).
Na świeżo powiem Wam ![]() ![]()
#710 |
Raczkowanie
|
Policzek dziś jest ten lepszy dzień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||
Raczkowanie
|
Dość długo mnie nie było
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Nadrabiam braki ![]() 1.Żel do mycia twarzy(np. rano delikatny bez SLS)/ Iwostin Purittin 2.Tonik/hydrolat / Tonik Nivea odświeżający 3.Krem na dzień(do twarzy)/ Iwostin Purittin na dzień 4.Serum / - 5.Krem pod oczy/- 6.Preparaty punktowe/ specjalne(np. maści na trądzik)/ czasami maść/ pasta cynkowa 7.Żel do mycia twarzy wieczorem(lepiej oczyszczający np. z SLS)/ Iwostin Purittin 8.Krem na noc/ Iwostin Purittin na noc 9. Balsam do ust itp./ Neutrogena z maliną nordycką 10. Odżywka do rzęs itp./ - 11.Żel pod prysznic/ Dove (zmieniam zapachy) 12.Balsam/ olejek do ciała/ Alterra mleczko do ciała bez substancji zapachowych 13. Płyn/ sól do kąpieli/ Sól OnLine morska (bardzo lubię ten błękit wody) 14.Krem do rąk/ Neutrogena, Ziaja kokosowa 15.Krem do stóp/ Avon Foot Works 16.Szampon do włosów/ Babydream, Radical, Garnier Fructis Oleo Repair 17.Olej do włosów/ olej kokosowy, olejek z Alterry 18.Maska do włosów/ Alterra do włosów suchych i zniszczonych 19.Odżywka do włosów/ Marc Anthony Moisture Gloss Renewal 20Jedwab/ serum na końcówki itp./ olej rycynowy 21.Odżywka bez spłukiwania/w sprayu/ Jantar 22.Peeling do ciała/ Owocowe z Joanny 23.Kosmetyki do ciała specjalne(np. serum antycellulitowe)/ Krem ujedrniający do biustu Pharmaceris 24.Akcesoria do ciała(np. szczotka)/ szczotka, rękawica do peelingu 25.Peeling do twarzy/- 26.Maseczka do twarzy/ AA UltraNawilżanie i Dermaglin 27.Dezodorant/ Dove w kulce 28.Inne do twarzy/ - Paski oczyszczające Beauty Formulas i mieszanka olejku pichtowego oraz nafty kosmetycznej - ma za zadanie oczyszczanie zaskórników 29.Inne do ciała/ 30.Inne do włosów/ Kremowanie włosów - Isana Masło Shea i kakao ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Strasznie chciało mi się śmiać kiedy Miranda zaczęła mówić po japońsku takim słodziutkim głosikiem jak dla mnie zbyt wkurzającym ![]() Wiem, jestem wredna i wogóle ale ta reklama jest gorsza niż z Liptona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
Pochwalę się wam jeszcze swoją nową perełką - Marc Anthony Moisture Gloss Renewal
Kupiłam w Rossmanie na promocji (-20 zł). Dziś po raz pierwszy jej użyłam i jestem zachwycona! Włosy są gładziutkie i błyszczące jak nigdy wcześniej ![]() Naprawdę polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Konto usunięte
|
to ja może też odpowiem skoro jestem nowa
![]() pielęgnacja obecna: 1.Żel do mycia twarzy(np. rano delikatny bez SLS)/Eucerin DermoPurifyer 2.Tonik/hydrolat /Clinique 2 z serii trzech kroków 3.Krem na dzień(do twarzy)/SVR Lysalpha Active Creme 4.Serum / - 5.Krem pod oczy/- 6.Preparaty punktowe/ specjalne(np. maści na trądzik)/Tołpa Dermo Face Sebio punktowy koncentrat korygujący 7.Żel do mycia twarzy wieczorem(lepiej oczyszczający np. z SLS)/Bioderma Sebium 8.Krem na noc/Corine de Farme krem nawilżający 9. Balsam do ust itp./Tisane w sztyfcie 10. Odżywka do rzęs itp./ - 11.Żel pod prysznic/Organic Shea Shower Gel 12.Balsam/ olejek do ciała/Organic Shea Body Cream 13. Płyn/ sól do kąpieli/ - 14.Krem do rąk/L'occitane (klasyczny i wiśniowy) 15.Krem do stóp/ - 16.Szampon do włosów/Love Organic pomarańcza i chili 17.Olej do włosów/Alverde Haarol Mandel Argan 18.Maska do włosów/Przepisy Babci Agafii Maska drożdżowa, Biowax keratyna i jedwab 19.Odżywka do włosów/ - 20Jedwab/ serum na końcówki itp./ - 21.Odżywka bez spłukiwania/w sprayu/ - 22.Peeling do ciała/Korund 23.Kosmetyki do ciała specjalne(np. serum antycellulitowe)/ - 24.Akcesoria do ciała(np. szczotka)/Gąbka Syrena 25.Peeling do twarzy/Korund 26.Maseczka do twarzy/ - 27.Dezodorant/Dove Invisible Dry 28.Inne do twarzy/Kwas migdałowy, Acne derm 29.Inne do ciała/Balsam brązujący Lirene do ciemnej karnacji 30.Inne do włosów/ - Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2013-09-14 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
SaraOO - Może Ewciak ma rację i powinnaś skonsultować się z innym lekarzem. Nie chcę ci sprawić przykrości ale rzeczywiście to nie wygląda ciekawie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nie obrazasz mnie przecierz mam w domu lustro i wiem jak wygladam. Kosmetyki do pielegnacji zawsze dobiera mi siostra bardzo starannie. Probowalam juz duzo aptecznych i bylo jeszcze gorzej kilkadziesiat postow wczesniej zamieszczalam swoje kosmetyki. Mysle ze priblem wynika z lojotoku bo przetluszczaja mi sie rowniez mocno wlosy na dobra sprawe bez suchego szamponu bym codziennie myc musiala a nie lubie tego za bardzo. Twarz jak wracam ze szkoly wysmarowana smalcem. Bardzo mnie to denerwuje i mam dosc. Przede wszystkin ze mecze sie z tym juz prawie 4 lata a dermatologow przerobilam juz 6 lub 7 ze skutkiem jakim widac. Z tym ze dwie proponowaly izo. Tetralysal tez nie bardzo chcialam brac bo wiem bo wiem ze pozniej szybko wszystko wraca tzn. po odstawieniu. Ahhhh nie wiem juz co mam robic. |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Randzia i jej nowy gadżet - suszarka z salonu Harry Josh
#717 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mowcie co myslicie odnosnie mojego tradziku. Prosze o prawde
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Nowy Jork, Sobota 14 września 2013
![]()
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Rozeznanie
|
A ja uważam tak
-na przestrzeni lat 2008-2009 Miranda byla olsniewająco swieza dziewczeca. Na tle innych modelek wygrywala taka zadziorna uroda i jednoczenie niewinna buzia. Do tego dochodzila aura buddyzmu - kontrast dla kokainowych i anorektycznych modelek. No i aura dziewczyny Orlando też nie byla bez znaczenia. Wszystko to razem tworzyło sukces. Swiat mody zachlystnal się Miranda. Potem lata 2010 i 2011. Początki kolejnego rozdziału o rodzinie Bloom. Miranda nadal ladnie wygląda ale to już czas tłumaczeń. Orlando już nie traktuje Mirandy tak jak wtedy kiedy dla niej rezygnował zr scenariuszy. Nie chodzi o plotki o zdradach bo to absurd ale widać ze już więcej czasu on spędza osobno. W 2013 roku Miranda wciąż jest ładną ale mało w niej dziewczyny z 2008. I to nie kwestia zmarszczek ale czego innego. Są nowe ulubienice świata mody. Miranda to wie. Kiedy miala 25 lat latwiej było mówić o plans for after modeling life niż teraz. Mam do niej dużo szacunku. W 2013 Miranda wciąż jest ładną,modelem ale patrząc na zdjęcia z korektorem2008 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.