Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-14, 00:13   #1891
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Haha tak mi przypomniałaś jak ostatnio byłam w empiku i stała taka nieduża, czarna czacha i od razu na myśl przyszła mi Karolina i jej złoty egzemplarz
Ja nie wiem, co ona ma z tymi czachami, mi osobiście się w ogóle nie podobają. Ani stojące, ani na ciuchach, na czapkach, ani tatuaże... nic. Tak samo symbole religijne. Ani to ciekawe/kontrowersyjne/interesujące, ani ładne.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 00:14   #1892
imbaa
Rozeznanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Dzięki, nie wiedziałam Uwielbiam ludzi za takie inicjatywy. Co jak co, ale nie widzę sensu nie wrzucania na yt starszych filmów, które od dawna krążą po sieci. A fan, tak czy siak, jak będzie chciał to kupi film bądź pójdzie na inny seans aktora/reżysera itd.

uwielbiam ogladac filmy na yt bo czesto odpale cos przypadkiem bo sie nudze i sie okazuje ze super, a normalnie bym uwagi nie zwróciła bo zwykle oglądam to co w top100 filmwebu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 00:16   #1893
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

Rewers - miodzioo
Ależ przystojny podgląd, co nie? Wiedzieli, co robią

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
uwielbiam ogladac filmy na yt bo czesto odpale cos przypadkiem bo sie nudze i sie okazuje ze super, a normalnie bym uwagi nie zwróciła bo zwykle oglądam to co w top100 filmwebu

Ja też właśnie kiedyś miałam taki kanał, ale to była era dawno-temu, nie wiedziałam wtedy, że można subskrybować itd. Obejrzałam w ten sposób sporo polskich filmów. Teraz już jednak szukam czegoś, co mnie interesuje, mam swoich ulubionych aktorów, z ich filmami się cofam i nadrabiam.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 02:01   #1894
xoxo_gg
Raczkowanie

znalazłam buty dla szuszka

: hahaha:

http://www.ebay.co.uk/itm/adidas-tra...-/171126172976

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 05:30   #1895
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
znalazłam buty dla szuszka

: hahaha:

http://www.ebay.co.uk/itm/adidas-tra...-/171126172976
Bardziej dla Karolajny. Ona lubi takie podniebne vel. kosmiczne buty Ale Szusz pewnie miałaby na nie jakiś pomysł. Torebka z łowickimi wzorami, paski, kropki, krata, trochę neonu i pasteli, przełamane futrem i kolczykami z piórami.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 08:06   #1896
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=NpbCGkJwpTQ

RGP i jej świeczki.... i same pozytywne komentarze w ogóle jestem ciekawa ile jej ta firma zapłaciła, bo chyba za zapas świeczek, aż tak by się nie sprzedała ;>

Oglądam od kilku dni (z powodu choroby) zmianoholiczkę i zabijcie mnie, ale mnie wciągnęła. Bardzo ładnie się wypowiada, nie stęka, nie robi przerw, nie ma przyklejonego ciągle uśmiechu, jedyne co to wiele razy powtarza: wiem, że wyglądam w tym ślicznie, moja fryzura jest przepiękna, na mnie będzie to świetnie leżeć, byłam w tylu krajach, że żeby je wymienić, musi powstać osobny vlog, itp., ale jako filmiki fajnie się ogląda.

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2013-09-14 o 08:15
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 08:16   #1897
patisia123
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42797624]http://www.youtube.com/watch?v=NpbCGkJwpTQ

RGP i jej świeczki.... i same pozytywne komentarze w ogóle jestem ciekawa ile jej ta firma zapłaciła, bo chyba za zapas świeczek, aż tak by się nie sprzedała ;>

Oglądam od kilku dni (z powodu choroby) zmianoholiczkę i zabijcie mnie, ale mnie wciągnęła. Bardzo ładnie się wypowiada, nie stęka, nie robi przerw, nie ma przyklejonego ciągle uśmiechu, jedyne co to wiele razy powtarza: wiem, że wyglądam w tym ślicznie, moja fryzura jest przepiękna, na mnie będzie to świetnie leżeć, byłam w tylu krajach, że żeby je wymienić, musi powstać osobny vlog, itp., ale jako filmiki fajnie się ogląda.[/QUOTE]

Sprzedałaby się

patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 08:17   #1898
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Szavki nigdy nie lubilam Wieje od niej na odległość chłodem i fałszem.
Przeczytałam faszyzmem... źle ze mną rano, czas się obudzić

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
A nawet skusiłabym się na tego biodermica, ale przesyłka to porażka - płacić za kuriera drugie tyle co za podkład? Wiem, że 30zł to nie majątek, ale jak pomyślę, że połowa z tego za przesyłkę...
Ja zrezygnowałam po obejrzeniu kolorów. Jeden jasny żółty i tyle Nie ma to jak szeroka gama
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42797624]http://www.youtube.com/watch?v=NpbCGkJwpTQ

RGP i jej świeczki.... i same pozytywne komentarze w ogóle jestem ciekawa ile jej ta firma zapłaciła, bo chyba za zapas świeczek, aż tak by się nie sprzedała ;>[/QUOTE]

A ja lubię YC Mam parę wosków, bez żadnego wielkiego szału, po prostu lubię umilać sobie zimne wieczory
Weszłan na wątek YC na wizażu i padłam, ile można kasy przepuścić na świeczki
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 08:24   #1899
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42797624][URL]
Oglądam od kilku dni (z powodu choroby) zmianoholiczkę i zabijcie mnie, ale mnie wciągnęła. Bardzo ładnie się wypowiada, nie stęka, nie robi przerw, nie ma przyklejonego ciągle uśmiechu, jedyne co to wiele razy powtarza: wiem, że wyglądam w tym ślicznie, moja fryzura jest przepiękna, na mnie będzie to świetnie leżeć, byłam w tylu krajach, że żeby je wymienić, musi powstać osobny vlog, itp., ale jako filmiki fajnie się ogląda.[/QUOTE]

Oj tak, ja ją też bardzo lubię Trochę to śmieszne, że 18nastolatka z jakimś tam sprzętem potrafi zrobić lepsze jakościowo, merytorycznie i po prostu sympatyczniejsze i bardziej profesjonalne video od naszych "bjuti guru"...
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 08:55   #1900
Moskit0
Rozeznanie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Ja chyba Oleskę i Joannę lubię z nich najbardziej. RLM momentami jest dla mnie trochę za sztuczna, chociaż też lubię obejrzeć. Mam wrażenie, że mimo wszystko, Szusz jest jakoś tak z boku ich wszystkich.
RLM chyba już stracona też dała się ponieść bubble tea, burgerom, niwejce którą niby kupiła. Dla mnie robi się też infantylna, co jest wkurzajace. PannaJoanna trochę od nich odstaje, więc jest dla niej nadzieja :p

Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:21   #1901
patisia123
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Ja z całej bandy jeszcze lubię trochę Oleskę. Ale teraz elita bawi się w Dublinie i jak widzę #zahajszjutuba to w sumie nie wiem co myśleć .

patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:24   #1902
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
nie mogę szavki oglądać, no nie mogę.
jakoś ten wzrok ma taki lisi, fałszywy.
(
Cytat:
Fałszywy wzrok = fałszywa osoba. Jak wyrzucam to czynię to kompleksowo
Mantasie ja mam niby wnerwiony wzrok, zły wzrok, naburmuszony wzrok, a ja po prostu mam bardzo opadającą i od ciągłego mrużenia oczu ponaciąganą skórę wokół oczu i sprawia on wrażenie wrednego
Ale wiem o co chodzi z Szavką, pamiętam taki live jak byłą sama, i gdzieś w połowie dołaczyłą Inez, wszystcy sie bardzo cieszyli i zaczęli gadać z Inez, a szavka siedziała taka na nerwie Widać było po minie, że nie zadowolona, chociaż oczywiście mówiła co innego, ale ciało cię zdradzi, oj zdradzi ;D

Cytat:
Szavki nigdy nie lubilam Wieje od niej na odległość chłodem i fałszem.
Wieje od niej jakimś dziwnym darciem twarzy, niezdrową nadpobudliwością i jakoś odpycha.

Cytat:
Aggiegirl to już na bank jest stracona, zachwyona Karolcią jest nieziemsko.
Ciekawe co będzie dalej z RLM i z PannąJoanną...
W kupie raźniej

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
OJENY OJENY OJENY tak bardzo dziękuję za podzielenie się! *pasjonatka filmów*
Ja też

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

Rewers - miodzioo
A mi się jakoś Rewers słabo podobał, już nawet nie pamiętam o czym był
Stary 2013-09-14, 10:16   #1903
Aishowa
Zadomowienie

Też ją ostatnio oglądałam i faktycznie bardzo przyjemnie się ogląda pomimo, iż jej filmy nic ciekawego nie wnoszą
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:19   #1904
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Mantasie ja mam niby wnerwiony wzrok, zły wzrok, naburmuszony wzrok, a ja po prostu mam bardzo opadającą i od ciągłego mrużenia oczu ponaciąganą skórę wokół oczu i sprawia on wrażenie wrednego
Ale wiem o co chodzi z Szavką, pamiętam taki live jak byłą sama, i gdzieś w połowie dołaczyłą Inez, wszystcy sie bardzo cieszyli i zaczęli gadać z Inez, a szavka siedziała taka na nerwie Widać było po minie, że nie zadowolona, chociaż oczywiście mówiła co innego, ale ciało cię zdradzi, oj zdradzi ;D

Wieje od niej jakimś dziwnym darciem twarzy, niezdrową nadpobudliwością i jakoś odpycha.

W kupie raźniej

Ja też

A mi się jakoś Rewers słabo podobał, już nawet nie pamiętam o czym był
Ja lubiłam Szavkę, ale zablokowała mnie niczym Princesska
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:20   #1905
201703241651
Konto usunięte

Wychodzi na to, że Karolina demoralizuje dziewczyny
Kilka stron wcześniej ktoś pisał, że możliwe, że dziewczyny mają zachwiane relacje z realnymi koleżankami, ja myślę, że coś w tym musi być... Te ich fotki z wyjazdów, posty, wydają się troszkę na siłę - "zobaczcie jak mamy super!", ale ja nigdy nie zrozumiałam nowej idei "wyspowiadaj się na Facebooku"
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:28   #1906
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Powrocilam do zywych. Ale mam nadrabiania
Helolll

Stary 2013-09-14, 10:37   #1907
agnieszkalove
Raczkowanie

GG do agnieszkalove
Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Widziałyscie to???????? hahaha Karolcia pije wódeczke z DG normalnie masakra jest sie czym chwalic ale leciii na niego

6:54 min http://www.youtube.com/watch?v=3NLbcgCY6QI

Niewiem czemu ale nie wyobrażam sobie zadnej szanującej sie i zdrowo myslacej youtuberki w takiej sytuacji, no ale to Karolcia jest wszedzie ;p zachowanie 15 latki ;p
agnieszkalove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:47   #1908
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkalove Pokaż wiadomość
Widziałyscie to???????? hahaha Karolcia pije wódeczke z DG normalnie masakra jest sie czym chwalic ale leciii na niego

Niewiem czemu ale nie wyobrażam sobie zadnej szanującej sie i zdrowo myslacej youtuberki w takiej sytuacji, no ale to Karolcia jest wszedzie ;p zachowanie 15 latki ;p

nie no, akurat wodke pija tez starsi ludzie wiesz?
ale porobiona ;d
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:49   #1909
agnieszkalove
Raczkowanie

GG do agnieszkalove

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
nie no, akurat wodke pija tez starsi ludzie wiesz?
ale porobiona ;d
Tak wiem ale wyobraz sobie np Maxineczke w takiej sytuacji lub jakas inna youtuburke niewiem Katosu dla mnie to żenada, ale co ja tam wiem.
Stary 2013-09-14, 10:49   #1910
akasha84
Zadomowienie

Cytat:

OMG!! Znalazły sobie towarzystwo dokładnie na ich poziomie... Żenada
Stary 2013-09-14, 10:49   #1911
Munkaa
Zakorzenienie

zaraz jade do zwardonia na impreze weselna, wroce jutro poznym poludniem i sie martwie ile nadrabiania bede miala, haha nie ma jak uzaleznienie od forum
Stary 2013-09-14, 10:49   #1912
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Zobaczcie, jaką perełkę odkryłam: http://www.youtube.com/user/StudioFi...ature=g-subs-u
Cytat:
Napisane przez szaga9001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście wielkie
Też mam ogromne braki jeśli chodzi o oglądanie polskich filmów. Teraz z chęcią nadrobię.

Cytat:
Ja nie wiem, co ona ma z tymi czachami, mi osobiście się w ogóle nie podobają. Ani stojące, ani na ciuchach, na czapkach, ani tatuaże... nic. Tak samo symbole religijne. Ani to ciekawe/kontrowersyjne/interesujące, ani ładne.
Tez nie lubię czaszek ani symbolów religijnych. U kogoś w umiarze mi nie przeszkadzają, ale Karolina ma chyba wszędzie te czaszki, a ta wielka czacha (złota?) przebiła totalnie wszystko.Nie mogłabym spać w jednym pokoju z taką czachą. Ani nawet w jednym domu.
A tak w ogóle, to z tyloma Twoimi wypowiedziami się zgadzam, że musiałabym chyba wszystko cytować.
Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Przeczytałam faszyzmem... źle ze mną rano, czas się obudzić
Łooo Ale jakby tak się zastanowić chwilę...

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
RLM chyba już stracona też dała się ponieść bubble tea, burgerom, niwejce którą niby kupiła. Dla mnie robi się też infantylna, co jest wkurzajace. PannaJoanna trochę od nich odstaje, więc jest dla niej nadzieja :p
Asia też swego czasu nakręciła milion filmików z nimi i wkręcała się w to dziwne towarzystwo, ale chyba trochę jednak jest z boku, co mnie bardzo cieszy bo dobrze na tym wychodzi. Poza tym wydaje mi się oczytana i nie wydurnia się. Widac dużą różnicę, a nawet przepaść między nimi.
A RLM na początku wydawała mi się naprawdę twardą kobietką, taką charakterną, a teraz zachowuje się coraz bardziej niedojrzale. Ciągle mam wrażenie, że to Karolina tak źle wpływa na dziewczyny, a poza tym przytłacza swoją osobowością. Tak sądzę.

Cytat:

Pamiętam Włączyłam powtórkę, bo chciałam zobaczyć co tam ciekawego o nas mówiła.

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Helolll

Helloooo Za rzadko tu bywasz.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:51   #1913
Arissable
Raczkowanie

Cytat:

Widać po niej,że jest nieźle wstawiona...
Arissable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:52   #1914
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiem ale wyobraz sobie np Maxineczke w takiej sytuacji lub jakas inna youtuburke niewiem Katosu dla mnie to żenada, ale co ja tam wiem.

nie no, ja wiem o co ci chodzi
tylo no, akurat picie wodki zdarza sie wielu ludziom i nie jest to jakies nienormalne ;d

ale fakt, wyglada to niesmacznie jakos w tym materiale jedna porobiona baba i kilku kolesi ;d
Stary 2013-09-14, 10:53   #1915
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
OMG!! Znalazły sobie towarzystwo dokładnie na ich poziomie... Żenada
To samo pomyślałam Mam wrażenie, że ci goście mają z nich niezłą polewę.
Cytat:
zaraz jade do zwardonia na impreze weselna, wroce jutro poznym poludniem i sie martwie ile nadrabiania bede miala, haha nie ma jak uzaleznienie od forum
A ja się martwię o Twoje zdrowie po powrocie.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:55   #1916
Noely
Raczkowanie

Cytat:

Ja p.... nie mogę.... Jaka spita Karolina Oleska w sumie wszędzie zachowuję się podobnie, jakoś tak mi się wydaję, że mniej udaję bo zawsze taka dosyć rozrywkowa jest, ale Karolina? WTF? Jej inglisz akcent mnie rozwalił i było niezłe zbliżenie jak Oleska siedziała na ziemi a Karolina koło niej stała (jak dla mnie już lekko zgonowała) i było widać jej nogi no to jak dla mnie to ona wcale nie schudła i to jej bieganie to jakiś kit. W ogóle jak mogły pozwolić sobie na wstawienie na YT takiego filmiku? Przecież to jest żałosne? Szczególnie że YT daję im kasę i jakby tak na ten filmik wpadł ich pracodawca albo ktoś z firmy kosmetycznej, którą wielce reklamują? No kurde trzeba myśleć co się robi. Wiadomo alkohol dla ludzi, ale z umiarem i po co się nagrywać i rozpowszechniać to w necie? Później jej psychofanka-nastolatka na to trafi i zapragnie być jak jej guru Karolina i shit gotowy.

Edytowane przez Noely
Czas edycji: 2013-09-14 o 11:01
Noely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:59   #1917
Munkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/user/PolishFilmInstitute od siebie polecam ten kanal - nie ma pelnych filmow, ale sa nowinki, zapowiedzi, wywiady, rozmowy i inspiracje - 'co obejrzec'.

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
To samo pomyślałam Mam wrażenie, że ci goście mają z nich niezłą polewę.

A ja się martwię o Twoje zdrowie po powrocie.

haha nie kracz!

nie moge zbyt intensywnie imprezowac przez problemy z 'brzuchem', takze bedzie dooobrze mam nadzieje, ze beda dobre soki
Stary 2013-09-14, 11:00   #1918
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja lubiłam Szavkę, ale zablokowała mnie niczym Princesska

Cytat:

Niby nic, ale nie chciałąbym zobaczyć siebie w takim stanie na YT, tymbardziej, że jestem "inspiracją" dla wielu nastolatek

Ja nie wiem, swoje w życiu i wypiłam i przeżyłam, ale takie coś, co odwala Karolcia to naprawdę mnie przerasta, niestety prowadzenie kanału urodowolifstajlowego czy jak mu tam, zobowiązuje, tym bardziej, że naprawdę nie tylko pełnoletnie osoby ją oglądają. Przecież tam jest mnóstwo dzieciaków. Że se lubi wypić, a na zdrowie, ale na YT bym czegoś takiego nie wrzuciłą, ani na FB.

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Helolll

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
nie no, ja wiem o co ci chodzi
tylo no, akurat picie wodki zdarza sie wielu ludziom i nie jest to jakies nienormalne ;d

ale fakt, wyglada to niesmacznie jakos w tym materiale jedna porobiona baba i kilku kolesi ;d
Jak dla mnie może sobie ciągnąć nawet do śniadania, ale nie chwaliłabym się tym ani na FB ani na YT.
Stary 2013-09-14, 11:03   #1919
agnieszkalove
Raczkowanie

GG do agnieszkalove

Teraz firmy produkujące wódeczkę mają pole do popisu ;P jakieś gratiski dla Karolci polecą
Stary 2013-09-14, 11:07   #1920
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Niby nic, ale nie chciałąbym zobaczyć siebie w takim stanie na YT, tymbardziej, że jestem "inspiracją" dla wielu nastolatek

Ja nie wiem, swoje w życiu i wypiłam i przeżyłam, ale takie coś, co odwala Karolcia to naprawdę mnie przerasta, niestety prowadzenie kanału urodowolifstajlowego czy jak mu tam, zobowiązuje, tym bardziej, że naprawdę nie tylko pełnoletnie osoby ją oglądają. Przecież tam jest mnóstwo dzieciaków. Że se lubi wypić, a na zdrowie, ale na YT bym czegoś takiego nie wrzuciłą, ani na FB.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Jak dla mnie może sobie ciągnąć nawet do śniadania, ale nie chwaliłabym się tym ani na FB ani na YT.

nie no - jasne, przeciez tez tak uwazam.
po prostu mnie to bawi nie bede sie tym spinac raczej ;d
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości