|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |||
|
Tajka
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ![]() ![]() wpadłam na chwilkę bo akurat odpoczywam po dniu pełnym wrażeń ![]() Niestety narazie nie mam możliwości częściej do was zaglądać ale jak się wszystko troche uspokoi to będzie mnie tu więcej ![]() A więc ja nadal wkuwam niemiecki, zaczęłam 5 moduł dzisiaj, za miesiąc zacznę szósty, potem 60 godzin nauki o polityce i 14 grudnia mam egzaminy no trochę już znam ten niemiecki więc może zaliczę to wszystko.... oby!Mój synuś jutro zaczyna szkołe! Rozpoczęcie ma tylko a od poniedziałku normalnie zaczyna już lekcje. Ciekawe jak to będzie ![]() Kolin chodzi od 5 września do nowego przedszkola i ma wychowawczynię Polkę na początku nie chciał zostawać w przedszkolu ale teraz leci do niego w podskokach Mój tata mieszka z nami, ma prace i po wypłacie będzie szukał czegoś swojego - możliwe że moja mama za jakiś czas tu przyjedzie i będzie z nim mieszkała ale to dalekie plany jeszcze. Z moją dietką lipa. Jem normalnie - to na co mam ochotę, kompletnie nie zwracam uwagi na kalorie i pore dnia. No ale mimo to nie tyję, waga stoi bo wszystkie spodnie cały czas są na mnie dobre Koleżanki z kursu nawet stwierdziły że schudłam a przecież ja tak objadałam się w PL na urlopie że szkoda gadać Za dużo mam na głowie i pewnie dlatego narazie nie tyję później jak się wszystko uspokoi to pewnie moment waga podskoczy Na siłownie nie chodzę narazie bo coś mi się z kolanem dzieje, od 2 miesięcy mnie boli a teraz już to napier... normalnie! jest coraz gorzej. Po schodach wchodzić i schodzić nie mogę bo tak boli, kucać czy zginać kolana też nie mogę.... 26 września mam wizytę u ortopedy - dziś się rejestrowałam. Przyjęliby mnie wcześniej ale od poniedziałku lekarz idzie na tygodniowy urlop więc muszę poczekać Ciekawe co mi się tam zrobiło Muszę już zmykać do sklepu zrobić ostatnie zakupy jutro dla Oskara na pierwszy dzień szkoły Odwiedzę Was niedługo ![]() Buziaki kochane ![]() ![]() ![]()
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem!!!!! Zalatana ale jestem już mam tyle na głowie że kompa w ogóle nie odpalam. Zostaniesz mamą niedługo to sama zobaczysz jak to jest A tak w ogóle to strasznie się cieszę z twojej ciąży z Pauli ciąży też Będziemy mieć tu dwa wizażowe bobaski !!! Co do przytycia to wyluzuj ja dwa razy utyłam po 30 kilo ważyłam w każdej ciąży 95 kg!!! hehe (z dzieckiem w brzuszku oczywiście, po porodzie 85 ciężko było ale dałam radę i nawet dwa razy to wszystko zgubiłam Będzie dobrze kochana Trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzidzie Za Paule też! Piszcie więcej o swoich brzuszkach bo ja uwielbiam o tym czytać chyba muszę sobie trzeciego bobasa trzasnąć hehe ![]() Heroine!!!! Dadałaś zdjęcia!!!! W końcu Cie ujrzałam!! no ale lepiej późno niż wcale Piękną masz buźkę! I jaka chuda TY!! Zawsze pisałaś o sobie jak o wielorybie że ja normalnie sobie wkręciłam Ciebie jako wieloryba a tu taka chuda szkapa na zdjęciach Jak będę miała więcej czasu to cie opierdziele a teraz uciekam już buziaki ![]() Zosia szkieletorze TY!!!!! Świetne zdjęcia! Widzę że wycieczka się w 100% udała Super i pięknie wyglądasz! Buziaki
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-09-13 o 19:07 |
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy waga wreszcie zacznie spadać?
Cytat:
![]() Twoim problemem nie jest masa ciała, ale skład ciała. Wystarczy, że zaczniesz trenować ( siłownia + trochę cardio ).
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i ja kochane Jak Monię zobaczyłam to już musiałam się odezwać Powiem Wam szczerze, że bardzo Wam kibicuję, czytam wszystko, ale nie za bardzo mam z czym się udzielać na wątku, bo już odchudzanie mnie nie dotyczy, ani dietkowanie, schudnięta jestem i jem na co mam ochotę. Druga sprawa, to, że nadal nie zachodzę w ciążę Tym bardziej zazdraszczam i graaaatuluję Paula i Basia ![]() Cindy tego chłopca trzymaj na dystans, nie dawaj sobie wejść na głowę ani przymilaniem ani niczym, jak on bywa zdolny do podłych zachowań. Z moim mężem za bardzo na początku byłam ugodowa, no i się zmagam raz na jakiś czas z jego ' odpałami', w których ja się nie liczę Monia a z tym Twoim niemieckim to ja nie wątpię, że zdobędziesz wszystkie certyfikaty, przecież Ty taka mądra i ambitna, jak nie Ty byś miała pozaliczać, to powiedz, kto? No kto inny? Widziałam wpisy Japanication i normalnie nie mogę. To samo mam na FB, jak ja tego nie cierpię, kiedy ktoś się wcina i podrzuca linki do artykułów! No, ale może faceci mają inaczej, są nastawieni zadaniowo i nie odnajdują się w klimacie pogaduszek ![]() Zooska, Heroine pięknoty Paula a zawsze Ci zapominam powiedzieć, że uwielbiam Twojego bloga i zawsze fajny mam klimat, jak go czytam, jakby zupełnie od nieznajomej osoby, a potem sobie tu spoglądam, co tam u Ciebie na co dzień Poza tym pracuję już pełną parą, i zdążyłam zaliczyć tygodniową paragrypkę ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Basia ale się uśmiałam z Twoich 2 kg Cieszy się za to biustem Jestem pewna, że za dużo nie przytyjesz, ja Ci to wróżę w piątek trzynastego Na serio, nie przejmuj się
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dylemat obciąć włosy(tak za ramiona) czy nie
Zbieram opinie, bo jestem boi du.pa i nie wiem czy warto ryzykować Jednego dnia będzie super extra a potem będzie płacz
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cienkie, łamiace sie gluty! A Ty masz normalnie grube piekne włosiska. Moim zdaniem moze pocieniuj? Odrobinke, zebys miala jakas zmiane Ale nie obcinaj, bo moze byc tak ze bedziesz załowac, ja tak kiedys mialam. Lament byl straszny
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Dooobry
![]() u mnie dzisiaj powtórka z rozrywki szaro, buro i ponuro ![]() Dziś pijemy Pauli i jej męża zdrowie! ![]() Cytat:
Moje marzenie!
|
|
|
#4510 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczyny,nie byłam na pogotowiu
[LEFT]Chyba ta maść pomogła.[LEFT]Co do wczoraj,to nie jestem przesądna i nigdy nie zwracałam uwagi na to,ze piątek i 13-ty,ale ten dzień był wyjątkowo pechowy [LEFT]Rano to wiecie co zrobiłam,później jak wracałam z sklepu to wchodze do auta,przekręcam kluczyk,a tam świecą sie wszystkie kontrolki i gasną,a auto nie chce zapalić.I tak kilka razy.Otwarłam maskę i stałam tam chyba z 10 min.w końcu już z bezsilności poklepałam kluczem po akumulatorze (coś mi sie wydawało,że coś z prądem nie tak) i poszłam do auta.Przekręciłam klucz i zapaliło! całą drogę jechałam z bananem na ryju ![]() Potem jak wracałam z TŻ-tem od teściów to jakiś idiota by do Nas wrąbał!Dosłownie wyjechał Nam z bocznej ulicy,jakby TŻ nie zjechał na drugi pas to wypadek gotowy!Ale się w*rwiłam,bo w listopadzie mieliśmy wypadek i auto poszło na złom.Potem piłam Despera i jadłam te Lays'y (w rapusze są za 3.49) ser z żurawiną smakuje serowo z kwaskowym posmakiem,a pomidorki Cherry jak te Lays'y co kiedyś były w Biedrze (koktajlowe chyba) smakują pomidorowo ![]() Pogoda rzeczywiscie do dooopy u mnie wczoraj było oberwanie chmury,tak lało ze nic nie było widać. Heroine Jakaś Ty śliczna,pięknie Ci w grzywce Coctail Nie ścinaj,masz piękne włosy! ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- O właśnie,może pocieniuj.Na pewno będzie Ci ładnie.
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, życzę Ci dużo szczęścia, miłości i wiary na Nowej Drodze Życia
a takie na pewno będzie, bo papierek nic nie zmienia, jeśli decydujemy się być z kimś na dobre i złe kogo kochamy nad życie życzę Wam też zdrowiutkiego bobaska, który wniesie do Waszego życia jeszcze więcej radości i uśmiechu Jeśli pogoda jest u Ciebie taka jak u mnie to ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Dzień dobry dziewuszki ![]() Wczoraj padłam spać przed 22 no ale co się dziwić jak pobudkę miałam baaardzo wczesnym rankiem a najlepsze jest to, że dzisiaj spałam do 9 matkoboskokochanooo kiedy ja tyle spałam to nie pamiętam mówię Wam, aż się przeraziłam tym bardziej, że mam zaplanowany dzisiejszy dzień i nie na rękę mi to spanie właśnie umyłam łeb, siedzę z odżywką, kończę kawę i ogarniam się szybko bo lecę na targ ![]() u mnie jest taki duży targ w soboty ![]() i można coś fajnego upolować w niskiej cenie wiecie "na Czarnych"- jak to się u nas mówi: albo "Zara"- zara za garażami ). Poczytałam Was, ale odpiszę później, pa Kupię też sobie winko na dzisiejszy wieczór coby oblać zdrowie Państwa Młodych
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh baby to mają problemy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę przyznać ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ma tak lać do niedzieli non stop ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Dziękować, dziękować E tam, chudzinka to ja niestety nie jestem, ale postanowilam utrzymać wagę A przygoda, lepsza niż zayebista ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno tyle nie przytyjesz! oszalałaś chyba ![]() dziękować, ale jeszcze się chce "wylaszczyć" ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Dziękuję ![]() A przeprawy to miałyśmy ogromne, nasz najdluższy dystans z plecakiem na plecach to 12 km :d
|
|
#4514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby szybko się skończyło A tak w ogóle ![]() WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Zdrowego dzidziusia, małego brzuszka, samych radości, mnóstwo miłości i wszystkiego czego tylko zapragniesz ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Like Biednaś z tym brzuchem ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Braaaaaaaawo ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Monia Sieeeeeeeeeeeema
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeloł
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Ale Ty masz tak piękne zdrowe włoski, że aż szkoda Ale zależy, jak się lepiej czujesz, w jakiej dlugości ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Wgl, to wczoraj byłam w tej ulewie na ognisku na działce
|
|
#4516 | ||
|
Tajka
|
Czy pipson gdzieś wyjechała ?
Dzisiaj mam day off od ćwiczeń. Każda sobota taka będzie. Wczoraj zrobiłam tylko 30DS level 1 oraz po 15x 5kg na rękę. A w tym day off'ie zrobie chyba tylko jakieś ćwiczenia na ramiona i HH. ![]() Melduję się znad miseczki malinek
|
|
#4517 |
|
Zadomowienie
|
Wracam do Was od dziś
Czekam właśnie na wyniki egzaminu, ale jestem dobrej myśli. Dieta leżała i kwiczała, dzisiaj póki co nie jest źle, ale skusiłam się na trochę cornetto truskawkowego Jutro się zważę i mam nadzieję, że po dzisiejszych wynikach nie będę sobie musiałą humoru poprawiać ![]() Teraz lecę sprzątać mieszkanie, pojade zobaczyć czy wywiesili oceny i będę albo płakać, albo się cieszyć ![]() No i idę dziś biegac, choćby miała być burza z piorunami. a jutro przychodzi facet zrywać tapetę, będzie w końcu pokój taki jak chcę Monia, fajnie, że jesteś ![]() Paula, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Obyście zawsze szli razem przez życie Pokaż nam potem sukienkę koniecznie ![]()
|
|
#4518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Paula Ja Tobie również życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Dużo miłości i wspólnie spędzonych chwil żebyście się zawsze kochali i wzajemnie wspierali, a dzidziuś będzie symbolem Waszej miłości ![]() Heroinka przynajmniej sie wyspałaś a no i za dbanie o włoski ja dzisiaj też umyłam i siedziałam z maską są super mięciutkie ja dzisiaj też planuje zakupy, pochwale się jak coś dorwę ![]() ![]() Cytat:
Kurcze mi by było szkoda no, ale skoro sama wiesz, że źle się już czujesz z takimi to kiedyś tam odrosną ![]() Cytat:
ja też dzisiaj wcinałam maliny, resztę pomroziłam ![]() Cytat:
będzie dobrze a teraz będziesz ładnie trzymać dietkę, prawda ? u mnie kiepsko przez weekend no, ale pocieszam się tym, że niedługo studia to nie będzie okzaji żeby tylko jeść
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-14 o 13:56 |
|||
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem już
![]() Ale się nachodziłam a wyglądam jak murzyn no i powiem Wam, że na darmo tam poszłam specjalnie nie szłam z samego rana żeby się trochę przeludniło, a tu guzik nie mogłam się zdecydować, które wziąć, bo gościu miał tyle do wyboru, że oczopląsu można było dostać no i tyle moich zakupów ![]() Monia, no wreszcie się odezwałaś ale mam nadzieję, że będzie tak jak obiecujesz że jak się uspokoi trochę to będzie Cię więcej ![]() Z niemieckim widzę gnasz ostro do przodu egzaminy to będzie pryszcz dla Ciebie, więc nawet nic się nie martw! Pewnie już szprechasz płynnie ![]() O jejku, a co się stało z kolanem?! Mam nadzieję, że Ci przejdzie Haha, no widzisz, w końcu dodałam zdjęcia dziękuję za tą chudą szkapę nie ma to jak komplement na poprawę humoru już mnie nie opierdzielaj lepiej ![]() Pamiętaj, że czekamy tu cały czas na Ciebie i tęsknimy bardzo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
patiuszka, Ciebie to powinnam opier.dolić
widziałam kilka razy jak podczytywałaś i nic się nie odezwałaś nieładnie pisz więcej, przecież to, że się już nie odchudzasz to nie znaczy, że nie możesz się tu udzielać! Nasz wątek to ploteczkowy przecież jest więc śmiało ![]() Trzymam za bobaska ![]() Coctail, masz tak cudne, gęste i mocne włosy, że ja bym nie obcinała a szybko Ci rosną włoski? Może tak radykalnie nie obcinaj, a jedynie kilka cm? Żeby szoku nie było Daj znać co postanowiłaś ![]() Like, dziękuję ![]() Mówisz, że maść pomogła i obyło się bez wizyty u lekarza? To dobrze ![]() Weź mi już nic nie mów o palantach na drogach, bo mi się ciśnienie podnosi! ![]() No to polecasz te chipsy czy nie? ![]() Zoooska, u mnie dziś ładna pogoda pipson, jesteś! żeby było do przodu
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska Heroine no to tak
postanowiłam jechać do fryzjera, ale miałam peszka i moja fryzjerka wyszła 5 minut przed moim przyjściem. Umówiłam się na czwartek wiec mam czas na przemyślenie czy obcinamy 5 cm czy 20 cm Paula wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dużo szczęścia i miłości
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-14 o 14:47 |
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Paula!!!! Moje ogromne gratulacje i najlepsze życzenia
![]() A oto moje przykazania dla Was: 1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom. 2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły 3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach. 4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co? 5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora. 6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa rozpalajcie. 7. Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta. 8. U sąsiadki drzwi nie stójcie, tajemnice swe szanujcie. 9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek 10. A gdy siwe będą głowy - podam Wam poradnik nowy. |
|
|
|
#4523 |
|
Zadomowienie
|
Heroinka, No mam nadzieje, że będzie do przodu, chociaż wrzucili już wyniki 1 grupy i pogrom
![]() Ewelcia, no dziś wszamałam loda zamiast sniadania ale od jutra juz grzecznie Muszę znów zaczac jeść zdrowo, juz abstrahując od odchudzania, ale przez te dwa tygodnie to jadłam taki crap totalny, że szkoda gadać... Nie raz nie dwa wpadł McDonalds nawet i czuję się mega ociężała, aż mi się chce jakiejś rybki i czegoś w tym stylu zjeść
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz czas na decyzję :PCytat:
![]() ![]() Ewelcia, i jak zakupy? ![]() A ja byłam u teściów, bo mnie zaprosili trochę pogrzeszyłam, przyznaję no ale dobra, źle nie jest, przepełniona się nie czuję
|
||
|
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
Heroinko, Miałam doła jak stąd do mostu, bo się dowiedziałam, że z mojej grupy testowej zdało 18 osób na 119... I JESTEM JEDNĄ Z NICH
nawet nie wiesz, jak się cieszę, miałąm juz takiego doła, myślałam sobie, czy te studia mają sens, skoro tyle czasu poświęcam na nauke i miałabym nie zdać, że może się nie nadaję i znalazłam się z tych lamentów w Macu ale wtedy wlasnie się z koleżanką dowiedziałyśmy, że zdane Skoro Ty też dziś pojadłaś, to od jutra kochana robimy sobie lekkostrawną dietkę, coby oczyścić organizm ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Już mam, zdałam Na 3,5 wprawdzie, ale zdało b. mało osób i była z mojej grupy tylko jedna 4, więc jestem zadowolona bardzo
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeść
Ja już po śniadanku coś mnie chyba choroba bierze, bo boli mnie gardło i mam katar Mama upiekła wczoraj drożdżowca to ukroiłam sobie kawałeczek do śniadania i postaram się go więcej nie ruszać ![]() ![]() Cytat:
nic nie kupiłam tylko spodnie dresowe tak do latania z psem czy po domu dalej poszukuje parki, ale chyba już nic nie dostanę, bo w sieciówkach same zimówki na stronie H&M spodobała mi się jedna parka i po nią właśnie jechałam, a tu jak na złość jej nie było ![]() Wiedziałam, że zdasz ![]() to masz teraz 2 tygodnie wakacji ![]()
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-15 o 08:31 |
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam że zdasz zdolna jesteś ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a u mnie dziś bardzo ciepło, w piżamie jadłam śniadanie na tarasie, a mam z krotkim rękawkiem ta pogoda to jakaś masakra![]() a co do wakacji to niby tak, ale teraz bede miec remont pokoju wiec dzis musze wszystko zaczac segregować i wynosic
|
|
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zimno mi choć na dworze całkiem znośnie może nie będę chora ![]() Ciekawe jak tam Paula ![]() Cytat:
zdolniacha moja ![]() teraz zasłużony odpoczynek ![]() Z dietą no to ten... yyyy, ja od jutra okej? ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

no i doczytałam co będziesz robić zamiast studiować od października, trzymam kciuki 

no trochę już znam ten niemiecki więc może zaliczę to wszystko.... oby!
później jak się wszystko uspokoi to pewnie moment waga podskoczy
26 września mam wizytę u ortopedy - dziś się rejestrowałam. Przyjęliby mnie wcześniej ale od poniedziałku lekarz idzie na tygodniowy urlop
więc muszę poczekać
Będzie dobrze kochana

Zbieram opinie, bo jestem boi du.pa i nie wiem czy warto ryzykować

Moje marzenie!
[LEFT]Chyba ta maść pomogła.[LEFT]Co do wczoraj,to nie jestem przesądna i nigdy nie zwracałam uwagi na to,ze piątek i 13-ty,ale ten dzień był wyjątkowo pechowy [LEFT]Rano to wiecie co zrobiłam,później jak wracałam z sklepu to wchodze do auta,przekręcam kluczyk,a tam świecą sie wszystkie kontrolki i gasną,a auto nie chce zapalić.I tak kilka razy.Otwarłam maskę i stałam tam chyba z 10 min.w końcu już z bezsilności poklepałam kluczem po akumulatorze (coś mi sie wydawało,że coś z prądem nie tak) i poszłam do auta.Przekręciłam klucz i zapaliło!
całą drogę jechałam z bananem na ryju

Kurcze mi by było szkoda no, ale skoro sama wiesz, że źle się już czujesz z takimi to 

na stronie H&M spodobała mi się jedna parka i po nią właśnie jechałam, a tu jak na złość jej nie było