|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Nawijko, a ja mówię ładnie "trzy"
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Do jutra |
|
|
|
#1653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Blaneczki---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Leczo zrobione i zajadam sobie a mialam isc wczesnie spac dzis
|
||
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
Przyszlam sie tylko pozegnac i zyczyc wam kolorowych snów ... Ale smieszny horror swit zywych trupow hahaha
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Dzień dobry!
Blanka codziennie budzi się o tej samej godzinie-23.30 i strasznie płacze. Macie jakiś pomysł co może być przyczyną? ![]() Marsi pewnie szykujesz jakąś mega restaurację? Kurcze,ale byłoby super! Nawet jeśli to nie to,to trzymam kciuki za realizację planów.Sylwietta dziękuje Faktycznie Blanka nadrabia błyskawicznie.Bokeh Przytulam mocno ![]() Pstryczku brawa ogromne dla Kubusia! ![]() Lenova to ciasto z dużą ilością jabłek i kremem z budyniu toffie. Pyszne jest i ZAWSZE wychodzi. I wielkie gratulacje dla Blanki za raczkowanie! ![]() Cała jak miło że wróciłaś ![]() Silver kochanie to tylko dzisiaj,od jutra będzie mąż. Wytrzymaj Skarbie ![]() Lady Twój mąż jest mega romantyczny! A właśnie gdzie Black? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
Bry lasencje ..
Ale dzis pogoda z dupy, zimno, wieje,mgla taka ... ciekawe czy padac nie bedzie ... ale dzisiaj zmarzlam w nocy, moja przyjaciola zapomniala zamknac drzwi od korytarza i strasznie ciagnelo .. mloda pobodka o 6
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Jak np se wypił i sie o coś głupiego obraził, Heh. ale dzis spal tu, pewnie chce jutro present urodzinowy dostac ![]() No właśnie gdzie jest black i ania? I jakoś insolito mało, ciekawe jak Piotruś. Dziś Hania spala do 7 30 z trzema jedzeniami ale nie przerywajacymi snu ufff obyło sie bez nocnych zabaw....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się dziewczęta
![]() Bokeh..jakoś to dla mnie dziecinne...groźba żonie "że będę spał na kanapie..."...plus taki że masz łóżko dla siebie a on nie ma się do kogo przytulic![]() Nie wiem co jest dziewczyny..ale Antonio od tygodnia od zaśnięcia budzi się w nocy kilka razy (6-8) i zawsze z placzem....tego nie było a teraz....SZOK.. zęby to to chyba nie sa.w dzień dziecko normalne..bez jakichkolwiek oznak.... będę mieć udełko z sówką z biedry !!!!!
|
#1660 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
|
#1661 | ||
|
Konto usunięte
|
bo nasz wątek uświatawia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas pobudka o 7, ale wieczorem kaszke mała jadła i w nocy tylko raz, o 2:20 jadła. |
||
|
|
|
#1662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
U nas w nocy standardowo 3 pobudki a o 6ej juz na dobre Jeszcze sie wczoraj zasiedzialam bo film z mezulem ogladalam i mam za swoje ![]() Tez zauwazylam, ze Black sie ostatnio praktycznie przestala udzielac ale pamietam, ze sklep internetowy maja otwierac wiec moze nad tym pracuja Black wracaj do nas Poza tym Onaella tez sie juz wieki nie odzywala ![]() e_vel wszystkiego najlepszego kochana! Szczescia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy No i duzo ![]() Jesienna chandra mnie chyba dopada Najchetniej zaszylabym sie pod kocem i spod niego nie wychodzila
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Mam fajne spodenki ogrodniczki z sowa..akurat na wczesna jesień..bo są na cienkiej podszewce..z sowkami..ani razy nie założone..rozm.74...;( naprawdę fajne ale muszę wystawić na all
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-15 o 09:09 |
|
|
|
|
#1665 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Neti, mnie się cholernie to podoba:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50216093/ A Agu chyba zrobię czapę-sowę
|
|
|
|
#1666 |
|
Lurker ;)
|
Dziewczyny napisalam cos w k. Lyknijcie sobie cos przed czytaniem bo mnie telepie na sama mysl...
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Neti a ja myslalam, ze Ty jestes freakiem i masz wszystko z sowami
![]() Szajka ale fajna ta sowka ... Wogole musze jechac do ikea po ramki na zdjecia to juz czuje jaki szal bedzie w dziale maskotkowym, nigdy nie zwracalam na nie uwagi .. napewno kupie te warzywa . A co do zywych trupow, wiesz w sumie nie pomyslalam, ze czesc nas po nieprzespanej nocce mogloby sie z nimi utożsamiac wygladowo Kurde dopiero do mnie dotarlo, ze ja bede miala przesrane bez tego lidla pod nosem, jak cos zawsze moglam wyskoczyc szybko po podstawowe produkty
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Black pisała że ma dużo załatwiania, szukają auta i ten sklep internetowy ![]() Onaella pisała w k. , że jej nie bedzie teraz. Podłączam się pod życzenia dla Evel pociechy z dzieci, z męża. radości, uśmiechu i czego sobie Kochana sama zapragniesz, oby się spełniło ![]()
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Konto usunięte
|
Evel, wszystkiego co najlepsze
|
|
|
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Heloł lasencjosos :p
Ola ładnie przespala noc, chrypa nadal jak płacze to kurde tak słabiutko, no ale taka pogodna jest od rana więc może ja gardło nie boli Teraz ma drzemkę o swojej stałej porze. Idę coś zjeść
|
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Little czytalam k i normalnie jakbys opowiadala fabule jakiegos filmu ... szok .. a co do prawa i policji ... szkoda gadac
|
|
|
#1673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Lurker ;)
|
Marze zeby wygrac w glupiego totolotka i sie wyprowadzic stad. Do innego miasta. Bo tutaj predzej wyladuje w psychiatryku przez nich.
|
#1675 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
dzis moj kochany synulek zaserwowal mi na niedzielny poranek pobudke o 5.30 ![]() ale po godzinie zasnal jeszcze i spalismy do 8.15 ![]() Cytat:
Cytat:
a propo asekuracji... jak wy to robicie? jak nauczyc dziecko upadania... pozwolic zeby samo upadalo???? podkladac poduszke? po ja trzymam go za placki, paszki, raczki ale wydaje mi sie ze zle to robie, ze sie nie uaczy przez to prawidlowo upadac ![]() help ![]() Cytat:
łał!!! Cytat:
Cytat:
śliczny!!!!
|
|||||
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
little ale mieliscie nieprzyjemne przejscia. Oby to juz koniec byl!! Czesc! Urlop tz dobiega konca i do domu wrocilismy. Powrot byl okropny - tajfun - tym razem niefajny. Yae zrobila postepy: stoi pewnie, juz puszcza sie jedna reka i siega druga po zabawki, sama potrafi wrocic do lezenia na podlodze. Raczkuje tez juz jak maly persching. No i zaczelo sie sprezynowanie - ile to trwa? szaja u nas od podnoszenia pupki i ruchow Dzejkoba do wlasciwego raczkowania rowne 5 tygodni - w miedzy czasie przemieszczala sie jak zabka. |
|
|
|
|
#1677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42807833] Pytanie mam ile czasu od początkó ruchów Dżejkoba do raczkowania minęło u was? Dodam, że u nas ruchy z lekkim tylko podniesieniem dupki, a nie takie pełne stanie na czworaka. Młoda raczej na leżąco, za to - intensywnie :d na plecach, na bokach, na brzuchu, nawet jak na rękach ją mam w wózku też. I się chichra przy tym.[/QUOTE] nie pamietam kiedy wstawialam slawetne video ale moj czworakuje od... wczoraj ![]() takze raczej kawalek czasu minelo... |
||
|
|
|
#1678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42810728]bo nasz wątek uświatawia ![]() że niby co, tu u nas takie trupy żywe z niewyspania? ![]() P. na podłodze śpi, tzn na karimacie i kołdrze, bo mu za ciasno na sofie U nas pobudka o 7, ale wieczorem kaszke mała jadła i w nocy tylko raz, o 2:20 jadła.[/QUOTE] jak tak woli ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42811025]Neti, mnie się cholernie to podoba: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50216093/ A Agu chyba zrobię czapę-sowę [/QUOTE]ja zawsze się nią bawię w ikei ![]() i kupię Hani na pewno haha a pewnie się okaże że Hania będzie je miała w nosie ![]() Cytat:
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Pisalam poprzedniego posta a w tym czasie Yae pierwszy raz usiadla - uwaga nie z kolanek ani lezenia a ze stania. Pozniej przez 5 minut kombinowala jak wstac ponownie. A teraz wspina sie na sofe... |
|
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się niedzielnie
Dziewczyny zapraszam na TUGEZE, rządzimy sami dwa tygodnie, wszyscy wybyli ![]() :brzyda l:Evel, wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i tradycyjnie żeby zdrówko dopisywało, Szajka, dla Ciebie również najlepszego!!! Oby Cie wiedza nie opuściła Szajopedio Nasza!! ![]() nooo, to mam nadzieje, że będę już jakoś na bieżąco. A w związku z tym, że dzisiaj niedziela i zazwyczaj tutaj trochę cicho, to jak bede miała chwilę, to poczytam chociaż co tam skrobałyście, niby czytałam, ale tak 5 przez 10 ![]() Dziewczyny gotujące obiadki, jakie warzywa dajecie codziennie, a jakie "co jakiś czas". ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

A Grześ od wczoraj trochę gorączkuje chociaż niby nic mu nie jest. Mąż smarka, Ania najzdrowsza z towarzystwa 

dla Blaneczki

Jeszcze sie wczoraj zasiedzialam bo film z mezulem ogladalam i mam za swoje
Black wracaj do nas
No i duzo
śliczny!!!!