|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
OMG, dziewczyny, ale macie motorki w palcach! Piszecie jak szalone
![]() Przywitać się chciałam również zmieniam stan cywilny w 2014 ale mam nadzieję, że jakoś się odnajdę
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Jest ładna jeśli chodzi o krój ale moim zdaniem trochę zbyt zabudowana u góry no i materiał moim zdaniem nie za ciekawy, wygniecie się zaraz
Velika super wieści Grace O Malley witaj
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poznanianka wszystkiego najlepszego !! |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Hej
![]() Linaewen, no to fajnie. Mi w tamtym salonie sie nic nie podobało. Ale moja kuzynka kupiła tam swoją suknię Kwestia gustu.Grace o Malley, witaj Opowiedz coś więcej o Was.Alloffkowa, dziękuję "Cudowny" prezent dostałam.... @ przyszła w nocy! Umieram z bólu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
nasza wersja robocza zaproszenia
![]() ale chyba jednak zdecydujemy się na format DL, bo to jest za małe i nie zmieścimy całego tekstu. |
|
|
|
#1626 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, moze mnie jeszcze ktos pamieta po nieobecnosci... Na nieokreslony czas zegnam sie z watkiem
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
ig88, sukienka jest skromna i elegancka. Poszukałabym może łódkowego dekoltu, tak dla porównania. Sama też zastanawiam się nad właśnie taką sukienką ![]() Grace o Malley, hej ![]() tinyheart, mogę spytać co się stało? |
|
|
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
cude oczywiscie
Po prostu chwilowo mam bardzo duzo w pracy, zaczelam wlasnie jezdzic samochodem i non stop moj organizm odmawia wspolpracy. Bardzo lubie dziewczyny tutaj ale nie nadazam juz po prostu. Widze, ze pojawilo sie bardzo duzo nowych osob a ja nie jestem w stanie tego nadrobic. Kto wie moze i wroce... na razie pozostane w klubie plotkujacych
Pick Me, Choose Me, Love Me You're all I ever wanted I didn't see how it could change That something was missing until today Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-09-15 o 09:37 |
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
oki, życzę dobrego samopoczucia
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, kupilam wczoraj kolczyki ślubne!
Byliśmy na zakupach w Bonarce i tak sobie idziemy, patrzę i są, dokładnie takie, jakich szukałam! Kryształki Swarovskiego, różowe, duże kamienie, dobre zapięcie ![]() Także już niczego nie szukam i nie zamawiam na etsy ![]() Co ciekawe, nie mogłam nigdzie znaleźć swarovskiego w tym kolorze, bo jak już były różowe, to blady róż, a jak nie, to intensywny róż, ale wpadający w fiolet. A ja chciałam mocno różowe, żeby do butów pasowały. Nie będę miała raczej nic na szyi ani na ręce. Wrzucę fotę wieczorem, bo teraz jedziemy do dziadków
|
|
|
|
#1631 |
|
Winter is coming
|
Poznanianko sto lat
spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze Przez to mieszkanie dzisiaj w nocy mi się śniło, że kupiliśmy takie zapuszczone od jakiegoś starego dziada
|
#1632 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?![]() Cytat:
Do usłyszenia!![]() Poznanianko wszystkiego cudnego, wspaniałych przygotowań do ślubu!!
|
|||
|
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.
W przyszłym roku (sierpień / wrzesień) również wychodzę za mąż
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Ciezko Was nadrobic jak sie pracuje 12h dziennie, nie mam sily czytac wszystich stron do tylu ale troche nadrobilam, ja postanowilam bizuterie slubna kupic po świetach za namową TZ, sam mówi, ze będa wyprzedaże i duzy wybór, wiec kusząca prozpozycja. Zaproszenia wybrane ostatecznie, teraz tylko trzeba zamówic, zastanawiam się czy tylko czy etykiety na wódke kupić na ameli, gdzie nic mi szczegolnie nie wpadło w oko, czy na allegro.
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
fascinata Witaj
poznanianka Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń |
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Velika, Verunka, dziękuję za życzenia
![]() Fascinata, witaj ![]() Tinyheart, szkoda, że nas opuszczasz... Ale rozumiemy Twoją sytuację. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym roku chcielibyśmy załatwić nauki dla narzeczonych, zamówić kamerzystę i fotografa, a całą resztą zajmiemy się chyba na początku przyszłego roku (tj zaproszenia, obrączki, suknia itp) - mam nadzieję że zdążymy Najlepiej podejmuje mi się decyzje będąc pod presją czasu więc mam nadzieję że i tym razem tak będzie
|
|
#1638 | ||||
|
Raczkowanie
|
Model to HIERRO
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Myśle, że efekt końcowy będzie lepszy.---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
a z gnieceniem no cóż, jakoś przeżyje ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm właśnie znajoma się do mnie odezwała i proponuje mi makijaż ślubny. Póbny 60zł, ślubny 80zł. W tym kępki rzęs... Używa kosmetyków: YSL , artdeco , Chanel , Clarins. Myśllicie że warto? Ja się na tym zupełnie nie znam ;/
|
|
|
|
#1640 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się zastanawiam, czy pytanie moich znajomych, które brały w tym roku ślub, o pożyczenie/odsprzedanie welonu to duży nietakt... Jakie jest Wasze zdanie? ![]() ana909, ciekawe obrączki, gratuluję! Ja nie przepadam za piaskowaniem, ale te mi się podobają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja wczoraj byłam na weselu, ale dość szybko wyszliśmy, trochę się dłużyło... Ale nic nie podpatrzyłam, bo to typowe wiejskie wesele... zespół nieźle grał, ale prowadzenie wesela i konferansjerka były tragiczne, jedzenie ok, ale obsługa już do dupy (mój TŻ i szwagierka nie dostali mięsa do obiadu, bo brakło, a obsługa jak zapytała, czy komuś jeszcze dać i my poprosiliśmy, to nie usłyszała!), jedzenie np. ciasto czy jakiś ciepły posiłek były rozdawane podczas tańca i kogo nie było przy stole, ten nie dostawał, a później już nie dopytywali, czy nie donieść... :/ Zabawy nie były tragicznme, ale jednak niezręczne - np. kółko kobiet w środku, kółko mężczyzn na zewnątrz, jak orkiestra przestawała grać to się obracało i wykonywało polecenie z losowym partnerem, np. pocieranie tyłkami czy noskami... Na szczęście na "noski" trafiłam na mojego TŻ, inaczej nie wiem cyz bym to zrobiła...Na oczepiny uciekliśmy, bo nie mieliśmy ochoty. Była przysięga i szybki taniec wspólny. Poza tym miło, bo sporo kuzynów TŻ zagadywało o nasz ślub i pamiętali, że za rok się hajtamy i zapowiadali już, że przyjdą ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Pytanie jakie ma zdolności, bo same kosmetyki nie wystarczą...
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-09-15 o 11:49 |
|||||
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Twój wybór ![]() Cytat:
|
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach, zapomniałam jeszcze o wódce
Wczoraj był Bols i o dziwo bardzo ładnie mi wchodził, wypiłam dość dużo (co prawda dużo też tańczyłam i jadłam), a dziś nie mam za dużego kaca Jakoś Bols mi się źle kojarzył dotychczas, a to całkiem smaczna wódka, chyba go rozważę na własne wesele.
|
|
|
|
#1643 | |
|
Rozeznanie
|
Oczekujemy fotek
![]() Cytat:
Tak naprawdę jak już się zepniesz to wychodzi trochę dzwonienia ale w sumie szybko idzie Służymy pomocą ![]() Moje drogie czy wieszacie nad wejściami do swoich domów coś w stylu takiego plakatu jak w załączniku?? |
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Magdalenka, dziękuję za życzenia
![]() Krooliczek, cena super. Ja płace 100 za próbny i 100 za slubny. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1646 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
noo niestety, jak chcecie mieć fotografa, kamerzyste to radzę się pospieszyć.. i to mocno ![]() Cytat:
dziewczyny, zważyliśmy nasze złoto na obrączki.. 21g
|
||||
|
|
|
#1647 |
|
Raczkowanie
|
Poznanianka wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka
Spełnienia marzeń!
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie po weselu
pm wygladala cudownie ILONUS ja bylam na weselu w okolicach Torunia ![]() POZNANIANKA sto lat! Lece do nauki, jutro mam wazny egzamin poprawkowy... trzymajcie kciuki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajoma jest makijażystką? Jeśli tak, to fajnie. U nas nie ma makijażystek w okolicy, trzeba jechać do miasta prawie 30 km... O fryzjerkach szkoda wspominać, zawsze wyjdziesz z hełmem
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem stanowczo na NIE dla takich plakatów. U mnie na drzwiach tylko coś zawiśnie, może serce z gipsówki, sama jeszcze nie wiem co ale na pewno nie plakat.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

również zmieniam stan cywilny w 2014

Nasz ślub 16.08.2014 

spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze 

?
Do usłyszenia!
Najlepiej podejmuje mi się decyzje będąc pod presją czasu więc mam nadzieję że i tym razem tak będzie 
Na szczęście na "noski" trafiłam na mojego TŻ, inaczej nie wiem cyz bym to zrobiła...