Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-15, 00:38   #1621
Grace O Malley
Raczkowanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

OMG, dziewczyny, ale macie motorki w palcach! Piszecie jak szalone

Przywitać się chciałam również zmieniam stan cywilny w 2014 Od razu podkreślam, że nie czytałam wątku od początku, a tym bardziej wszystkich poprzednich ale mam nadzieję, że jakoś się odnajdę
Stary 2013-09-15, 07:07   #1622
aniuska18032
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez ig88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co powiecie na tą suknie? xD
Jest ładna jeśli chodzi o krój ale moim zdaniem trochę zbyt zabudowana u góry no i materiał moim zdaniem nie za ciekawy, wygniecie się zaraz

Velika super wieści będziecie już mieli swoje mieszkanko
Grace O Malley witaj

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 07:27   #1623
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość

Przywitać się chciałam również zmieniam stan cywilny w 2014 Od razu podkreślam, że nie czytałam wątku od początku, a tym bardziej wszystkich poprzednich ale mam nadzieję, że jakoś się odnajdę
Witaj

Poznanianka wszystkiego najlepszego !!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 07:40   #1624
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hej

Linaewen, no to fajnie. Mi w tamtym salonie sie nic nie podobało. Ale moja kuzynka kupiła tam swoją suknię Kwestia gustu.

Grace o Malley, witaj Opowiedz coś więcej o Was.

Alloffkowa, dziękuję

"Cudowny" prezent dostałam.... @ przyszła w nocy! Umieram z bólu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 07:51   #1625
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

nasza wersja robocza zaproszenia
ale chyba jednak zdecydujemy się na format DL, bo to jest za małe i nie zmieścimy całego tekstu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130915_073253.jpg (95,5 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130915_073305.jpg (91,7 KB, 68 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 09:29   #1626
tinyheart
Rozeznanie

Hej dziewczyny, moze mnie jeszcze ktos pamieta po nieobecnosci... Na nieokreslony czas zegnam sie z watkiem

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 09:34   #1627
cude
Zadomowienie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

"Cudowny" prezent dostałam.... @ przyszła w nocy! Umieram z bólu
i ja...

ig88, sukienka jest skromna i elegancka. Poszukałabym może łódkowego dekoltu, tak dla porównania.
Sama też zastanawiam się nad właśnie taką sukienką

Grace o Malley, hej

tinyheart, mogę spytać co się stało?
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 09:35   #1628
tinyheart
Rozeznanie

cude oczywiscie Po prostu chwilowo mam bardzo duzo w pracy, zaczelam wlasnie jezdzic samochodem i non stop moj organizm odmawia wspolpracy. Bardzo lubie dziewczyny tutaj ale nie nadazam juz po prostu. Widze, ze pojawilo sie bardzo duzo nowych osob a ja nie jestem w stanie tego nadrobic. Kto wie moze i wroce... na razie pozostane w klubie plotkujacych

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-09-15 o 09:37
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 09:38   #1629
cude
Zadomowienie

oki, życzę dobrego samopoczucia
Stary 2013-09-15, 09:40   #1630
Dotka90
Zakorzenienie

Laski, kupilam wczoraj kolczyki ślubne!
Byliśmy na zakupach w Bonarce i tak sobie idziemy, patrzę i są, dokładnie takie, jakich szukałam!
Kryształki Swarovskiego, różowe, duże kamienie, dobre zapięcie
Także już niczego nie szukam i nie zamawiam na etsy

Co ciekawe, nie mogłam nigdzie znaleźć swarovskiego w tym kolorze, bo jak już były różowe, to blady róż, a jak nie, to intensywny róż, ale wpadający w fiolet. A ja chciałam mocno różowe, żeby do butów pasowały.
Nie będę miała raczej nic na szyi ani na ręce.

Wrzucę fotę wieczorem, bo teraz jedziemy do dziadków
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 09:43   #1631
velika
Winter is coming

Poznanianko sto lat spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze
Przez to mieszkanie dzisiaj w nocy mi się śniło, że kupiliśmy takie zapuszczone od jakiegoś starego dziada

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 09:49   #1632
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Poznanianko sto lat spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze
Przez to mieszkanie dzisiaj w nocy mi się śniło, że kupiliśmy takie zapuszczone od jakiegoś starego dziada
A nie miał tam trupa pod podłogą?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Byliśmy na zakupach w Bonarce i tak sobie idziemy, patrzę i są, dokładnie takie, jakich szukałam!

Co ciekawe, nie mogłam nigdzie znaleźć swarovskiego w tym kolorze, bo jak już były różowe, to blady róż, a jak nie, to intensywny róż, ale wpadający w fiolet. A ja chciałam mocno różowe, żeby do butów pasowały.

O rety! Nie muszę mówić, że Twoim obowiązkiem wobec nas jest wrzucic foto teraz, juz, zaraz ?

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
cude oczywiscie Po prostu chwilowo mam bardzo duzo w pracy, zaczelam wlasnie jezdzic samochodem i non stop moj organizm odmawia wspolpracy. Bardzo lubie dziewczyny tutaj ale nie nadazam juz po prostu. Widze, ze pojawilo sie bardzo duzo nowych osob a ja nie jestem w stanie tego nadrobic. Kto wie moze i wroce... na razie pozostane w klubie plotkujacych
trzymaj sie! Do usłyszenia!

Poznanianko wszystkiego cudnego, wspaniałych przygotowań do ślubu!!

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 10:25   #1633
fascinata
Raczkowanie

Witajcie.

W przyszłym roku (sierpień / wrzesień) również wychodzę za mąż Jestem ze swoim TŻ już 12 lat i w końcu po długich latach przekonywania do zamążpójscia dałam się namówić W przyszłym tygodniu zdecydujemy się na jedną z dwóch sal i zespół, no i to na razie tyle..... Kurcze, wydaje mi się że jeszcze tyle czasu zostało, a jak sobie przeczytałam kilka ostatnich stron i widzę że wy już i suknie i obrączki i zaproszenia macie opanowane to trochę mnie to przeraziło
Stary 2013-09-15, 11:00   #1634
gornek
Zakorzenienie

Ciezko Was nadrobic jak sie pracuje 12h dziennie, nie mam sily czytac wszystich stron do tylu ale troche nadrobilam, ja postanowilam bizuterie slubna kupic po świetach za namową TZ, sam mówi, ze będa wyprzedaże i duzy wybór, wiec kusząca prozpozycja. Zaproszenia wybrane ostatecznie, teraz tylko trzeba zamówic, zastanawiam się czy tylko czy etykiety na wódke kupić na ameli, gdzie nic mi szczegolnie nie wpadło w oko, czy na allegro.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:23   #1635
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

fascinata Witaj Opowiedz coś o Was, ile macie lat, jak wyglądały zaręczyny.

poznanianka Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:27   #1636
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Velika, Verunka, dziękuję za życzenia

Fascinata, witaj

Tinyheart, szkoda, że nas opuszczasz... Ale rozumiemy Twoją sytuację.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-09-15, 11:29   #1637
fascinata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
fascinata Witaj Opowiedz coś o Was, ile macie lat, jak wyglądały zaręczyny
Ja mam 27 lat, a TŻ 29 i jak wspomniałam jesteśmy razem już ładne 12 lat

W tym roku chcielibyśmy załatwić nauki dla narzeczonych, zamówić kamerzystę i fotografa, a całą resztą zajmiemy się chyba na początku przyszłego roku (tj zaproszenia, obrączki, suknia itp) - mam nadzieję że zdążymy Najlepiej podejmuje mi się decyzje będąc pod presją czasu więc mam nadzieję że i tym razem tak będzie
Stary 2013-09-15, 11:35   #1638
ig88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Bardzo delikatna i dziewczęca. Mi tam się podoba. Co to za model?
Model to HIERRO

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
ig88

bardzo prosta, ale dziwnie układa sie na górze...

ana909
bardzo ładne obrączki
My też mamy grawer data+imiona
swoje obrączki odbieramy w piątek 26 dopiero...

cornflower_girl
zanim upatrzyłam Fleure z Nabli to podobała mi się ta pierwsza suknia co wstawiłaś. Jestem tylko ciekawa jak ta kokarda na zywo wyglada bo na modelce świetnie
Dziękuje Myśle, że efekt końcowy będzie lepszy.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
HAAH boskie buty

Ja mam ten sam problem. Identycznie jak Ty mam gołą na górzę sukienkę ale do kościoła koronkowe bolerko.

Hym jakoś nie bardzo ta góra z przodu do mnie przemawia.
Niby ładnie ale jakby trochę Cie przytlaczała.

Wow super z tym mieszkaniem

My jutro mamy spotkanie z Panią fotograf, mam nadzieję że mi się spodoba i podpiszemy umowę.
Dziękuje za opinie

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Jest ładna jeśli chodzi o krój ale moim zdaniem trochę zbyt zabudowana u góry no i materiał moim zdaniem nie za ciekawy, wygniecie się zaraz

Velika super wieści będziecie już mieli swoje mieszkanko
Grace O Malley witaj
Mi ta góra właśnie odpowiada a z gnieceniem no cóż, jakoś przeżyje

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
i ja...

ig88, sukienka jest skromna i elegancka. Poszukałabym może łódkowego dekoltu, tak dla porównania.
Sama też zastanawiam się nad właśnie taką sukienką

Grace o Malley, hej

tinyheart, mogę spytać co się stało?
Dekolt w łódke odpada, chce zakryć to co powinno być zakryte
ig88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:46   #1639
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Hmm właśnie znajoma się do mnie odezwała i proponuje mi makijaż ślubny. Póbny 60zł, ślubny 80zł. W tym kępki rzęs... Używa kosmetyków: YSL , artdeco , Chanel , Clarins. Myśllicie że warto? Ja się na tym zupełnie nie znam ;/

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:48   #1640
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Pomyłka! Ja mam szafir
No właśnie, naszyjnik ubrałabym dopiero po zdjęciu bolerka tylko nie wiem czy to nie za dużo, długie kolczyki, naszyjnik i jeszcze bransoletka ?! Może lepiej kolczyki i bransoletka?

Pierścionek zaręczynowy: http://z5.kowbojki.pl/8e86f0f470540262d6ad221e100e3471

I taką bransoletkę znalazłam http://img1.etsystatic.com/006/0/569...54871_mwye.jpg
Piękna biżu, ale moim zdaniem najlepiej wybrać kolczyki + bransoletka, trzyczęściowy zestaw to za dużo.

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ten welon kliknęłam przed chwilą
http://www.ipla.tv/Pierwsza-milosc-o...09/vod-5699902

do kościoła założe tylko ten długi, a na krtótką część zamienie w samochodzie
Wow, fajny, gratuluję! Ja się zastanawiam, czy pytanie moich znajomych, które brały w tym roku ślub, o pożyczenie/odsprzedanie welonu to duży nietakt... Jakie jest Wasze zdanie?

ana909, ciekawe obrączki, gratuluję! Ja nie przepadam za piaskowaniem, ale te mi się podobają

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny a nie sądzicie, ze grawer imienia na obrączce jest troche...hmm.... banalny? przeciez wiemy doksonale jak mają na imie nasze drugie połówki. Ja chciałabym cos oryginalnego i jednoczesnie niebanalnego. Może "16.08.2014. " na jednej połowie, a na drugiej " Dziś nadal wybrałabym Ciebie" co sądzicie?
Mnie się grawer imię i data podoba, taka klasyka, moi dziadkowie mieli taki grawer i uważam to za swego rodzaju tradycję nawet. Takie połówki cytatów chyba nie do końca do mnie przemawiają, ale oczywiście każdemu podoba się co innego

Cytat:

Aaaj, czekam na fotki!

Ja wczoraj byłam na weselu, ale dość szybko wyszliśmy, trochę się dłużyło... Ale nic nie podpatrzyłam, bo to typowe wiejskie wesele... zespół nieźle grał, ale prowadzenie wesela i konferansjerka były tragiczne, jedzenie ok, ale obsługa już do dupy (mój TŻ i szwagierka nie dostali mięsa do obiadu, bo brakło, a obsługa jak zapytała, czy komuś jeszcze dać i my poprosiliśmy, to nie usłyszała!), jedzenie np. ciasto czy jakiś ciepły posiłek były rozdawane podczas tańca i kogo nie było przy stole, ten nie dostawał, a później już nie dopytywali, czy nie donieść... :/ Zabawy nie były tragicznme, ale jednak niezręczne - np. kółko kobiet w środku, kółko mężczyzn na zewnątrz, jak orkiestra przestawała grać to się obracało i wykonywało polecenie z losowym partnerem, np. pocieranie tyłkami czy noskami... Na szczęście na "noski" trafiłam na mojego TŻ, inaczej nie wiem cyz bym to zrobiła...
Na oczepiny uciekliśmy, bo nie mieliśmy ochoty. Była przysięga i szybki taniec wspólny.

Poza tym miło, bo sporo kuzynów TŻ zagadywało o nasz ślub i pamiętali, że za rok się hajtamy i zapowiadali już, że przyjdą

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Hmm właśnie znajoma się do mnie odezwała i proponuje mi makijaż ślubny. Póbny 60zł, ślubny 80zł. W tym kępki rzęs... Używa kosmetyków: YSL , artdeco , Chanel , Clarins. Myśllicie że warto? Ja się na tym zupełnie nie znam ;/
Ceny niziutkie, a kosmetyki brzmią dobrze Pytanie jakie ma zdolności, bo same kosmetyki nie wystarczą...

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-09-15 o 11:49
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:55   #1641
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, moze mnie jeszcze ktos pamieta po nieobecnosci... Na nieokreslony czas zegnam sie z watkiem
ja pamiętam

Cytat:
Napisane przez ig88 Pokaż wiadomość

Mi ta góra właśnie odpowiada a z gnieceniem no cóż, jakoś przeżyje
To Twój wybór ja mogę tylko doradzić

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Piękna biżu, ale moim zdaniem najlepiej wybrać kolczyki + bransoletka, trzyczęściowy zestaw to za dużo.
Tak właśnie zrobię, kolczyki+brasoletka

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:58   #1642
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ach, zapomniałam jeszcze o wódce Wczoraj był Bols i o dziwo bardzo ładnie mi wchodził, wypiłam dość dużo (co prawda dużo też tańczyłam i jadłam), a dziś nie mam za dużego kaca Jakoś Bols mi się źle kojarzył dotychczas, a to całkiem smaczna wódka, chyba go rozważę na własne wesele.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 12:02   #1643
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Oczekujemy fotek
Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Witajcie.

W przyszłym roku (sierpień / wrzesień) również wychodzę za mąż Kurcze, wydaje mi się że jeszcze tyle czasu zostało, a jak sobie przeczytałam kilka ostatnich stron i widzę że wy już i suknie i obrączki i zaproszenia macie opanowane to trochę mnie to przeraziło
Nie bój nic (ja kościół, salę, zespół i fotografa załatwiłam w tydzień) Tak naprawdę jak już się zepniesz to wychodzi trochę dzwonienia ale w sumie szybko idzie Służymy pomocą

Moje drogie czy wieszacie nad wejściami do swoich domów coś w stylu takiego plakatu jak w załączniku??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9ca1eaddea0efdd8be4b373c3bdc0e6b.jpg (48,0 KB, 28 załadowań)
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 12:04   #1644
poznanianka1990
Zakorzenienie

Magdalenka, dziękuję za życzenia

Krooliczek, cena super. Ja płace 100 za próbny i 100 za slubny.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-09-15, 12:06   #1645
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Moje drogie czy wieszacie nad wejściami do swoich domów coś w stylu takiego plakatu jak w załączniku??
Pomijając fakt, że będziemy wychodzić najprawdopobniej z domu TŻ to takie plakaty są dla mnie szczytem kiczu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 12:16   #1646
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość

witaj
Cytat:
takie życie,ja też zaraz pewnie ni będę miała czasu.. będziemy na ciebie czekać, trzymaj się
Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Witajcie.

W przyszłym roku (sierpień / wrzesień) również wychodzę za mąż Jestem ze swoim TŻ już 12 lat i w końcu po długich latach przekonywania do zamążpójscia dałam się namówić W przyszłym tygodniu zdecydujemy się na jedną z dwóch sal i zespół, no i to na razie tyle..... Kurcze, wydaje mi się że jeszcze tyle czasu zostało, a jak sobie przeczytałam kilka ostatnich stron i widzę że wy już i suknie i obrączki i zaproszenia macie opanowane to trochę mnie to przeraziło
witaj noo niestety, jak chcecie mieć fotografa, kamerzyste to radzę się pospieszyć.. i to mocno
Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Oczekujemy fotek

Nie bój nic (ja kościół, salę, zespół i fotografa załatwiłam w tydzień) Tak naprawdę jak już się zepniesz to wychodzi trochę dzwonienia ale w sumie szybko idzie Służymy pomocą

mi to się kojarzy ze ślubem mojej cioci w 97roku.. dla mnie nie.

dziewczyny, zważyliśmy nasze złoto na obrączki.. 21g

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 12:21   #1647
Isusia91
Raczkowanie

Poznanianka wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka Spełnienia marzeń!
Stary 2013-09-15, 12:21   #1648
say-hello
Zakorzenienie

Witam sie po weselu pm wygladala cudownie

ILONUS ja bylam na weselu w okolicach Torunia

POZNANIANKA sto lat!

Lece do nauki, jutro mam wazny egzamin poprawkowy... trzymajcie kciuki

say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 12:22   #1649
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Poprosiłabym o jakieś fotki na początek i zrobiła próbny Znajoma jest makijażystką? Jeśli tak, to fajnie.

U nas nie ma makijażystek w okolicy, trzeba jechać do miasta prawie 30 km... O fryzjerkach szkoda wspominać, zawsze wyjdziesz z hełmem
Stary 2013-09-15, 12:24   #1650
Maglena89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Pomijając fakt, że będziemy wychodzić najprawdopobniej z domu TŻ to takie plakaty są dla mnie szczytem kiczu...
Też jestem stanowczo na NIE dla takich plakatów. U mnie na drzwiach tylko coś zawiśnie, może serce z gipsówki, sama jeszcze nie wiem co ale na pewno nie plakat.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości