Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-14, 12:03   #1561
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

ten welon kliknęłam przed chwilą
http://www.ipla.tv/Pierwsza-milosc-o...09/vod-5699902

do kościoła założe tylko ten długi, a na krtótką część zamienie w samochodzie
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:13   #1562
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

say-hello
będe trzymac kciuki

kasia1201
ostatni krzyk mody

swiat_katarzyny
i prawidłowo ja jednak zastanawiam się nad takim do ramion łamanym...
Stary 2013-09-14, 12:33   #1563
Maglena89
Raczkowanie

Stoły będą u mnie w podkowę. Podział stronami, że z jednej moja rodzina z drugiej TŻta nie wchodzi w grę, jego rodziny jest znacznie mniej i wyglądałoby to głupio. Wiadomo, że ostateczne rozsadzenie będzie po potwierdzeniu gości, ale na prawdę zapraszamy najbliższych i sądzę, że odmówić może max. do 10 osób. Każdy o ślubie już wie i z rozmów wynika, że wyraża chęć uczestniczenia w naszym ślubie i weselu. Aczkolwiek wiem i zdaję sobie z tego sprawę, że wszystko może się zmienić. Gości na chwilę obecną ok.80. Chciałabym mieć już ogólny zarys jak to ogarnąć. Wstępnie my na szczycie, po bokach świadkowie ze swoimi osobami towarzyszącymi i dalej jechać z dwóch stron analogicznie z młodzieżą i wiekowo coraz dalej się oddalać ku końcowi. Nie wiem czy to dobry pomysł. Rodzice nie chcą koło nas siedzieć, mówią że mamy się pobawić w swoim gronie, a oni i tak "muszą" być gdzieś na wylocie w razie czego i wszystkiego pilnować.
Stary 2013-09-14, 12:39   #1564
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane jestescie:-* juz sie balam, że ze mna cos nie tak
Ja swojej kiecki do domu nie bralam, zostawilam do wyprania, wyprasowania i pojade ja odwiedzic dopiero na wiosne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A ja cały czas się zastanawiam czy zabierać kieckę z salonu i odwozić do poprawek w maju czy zostawić niech u nich wisi mam jeszcze 1.5 m-ca na decyzję

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kupić welon w salonie czy na all?
A duża przebitka cenowa? Ja bym wolała w salonie bo na all jakoś nie mogę się 'wpatrzeć' w wykonanie boję się, że przyjdzie tandeta ... A w ogóle jakiego welonu szukasz? Długi, krótki, z kamykami na zakończeniu?

Ja myślałam, żeby jakby co to długi kupić na all bo i tak tylko godzinę będę go na sobie miała i cenowo wychodzi dużo taniej. Za 70cm w salonie płacę ok.120-130zł., więc spoko. Ale długi to wydatek w salonie rzędu 3-4 stów, na all ponad połowę taniej :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:42   #1565
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maglena89 Pokaż wiadomość
Stoły będą u mnie w podkowę. Podział stronami, że z jednej moja rodzina z drugiej TŻta nie wchodzi w grę, jego rodziny jest znacznie mniej i wyglądałoby to głupio. Wiadomo, że ostateczne rozsadzenie będzie po potwierdzeniu gości, ale na prawdę zapraszamy najbliższych i sądzę, że odmówić może max. do 10 osób. Każdy o ślubie już wie i z rozmów wynika, że wyraża chęć uczestniczenia w naszym ślubie i weselu. Aczkolwiek wiem i zdaję sobie z tego sprawę, że wszystko może się zmienić. Gości na chwilę obecną ok.80. Chciałabym mieć już ogólny zarys jak to ogarnąć. Wstępnie my na szczycie, po bokach świadkowie ze swoimi osobami towarzyszącymi i dalej jechać z dwóch stron analogicznie z młodzieżą i wiekowo coraz dalej się oddalać ku końcowi. Nie wiem czy to dobry pomysł. Rodzice nie chcą koło nas siedzieć, mówią że mamy się pobawić w swoim gronie, a oni i tak "muszą" być gdzieś na wylocie w razie czego i wszystkiego pilnować.
Jeżeli rodzice chcą daleko to dobre ustawienie tylko będziecie musieli podejść parę razy do rodziny, żeby się nie czuli odstawieni na boczny tor.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:46   #1566
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
aniuska18032 Faktycznie, do bolerka naszyjnik może być za ciężki. Chyba, że ubierzesz go do samej sukienki na przyjęcie Pomysł z bransoletką i kolczykami jest świetny - topazy są niesamowite
Pomyłka! Ja mam szafir
No właśnie, naszyjnik ubrałabym dopiero po zdjęciu bolerka tylko nie wiem czy to nie za dużo, długie kolczyki, naszyjnik i jeszcze bransoletka ?! Może lepiej kolczyki i bransoletka?

Pierścionek zaręczynowy: http://z5.kowbojki.pl/8e86f0f470540262d6ad221e100e3471

I taką bransoletkę znalazłam http://img1.etsystatic.com/006/0/569...54871_mwye.jpg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.487976521_nux6.jpg (36,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.498243885_lpqi.jpg (36,7 KB, 10 załadowań)

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-09-14 o 12:54
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:57   #1567
Dotka90
Zakorzenienie

Aniuska, dla mnie zestaw kolczyki + naszyjnik + bransoletka, to za dużo

nawet jak na co dzień mam zestawy, to mam albo kolczyki + naszyjnik/zawieszka, ALBO kolczyki + bransoletka.
Jednak wszystkie 3 rzeczy to już za dużo i moim zdaniem wygląda to wtedy źle.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:00   #1568
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Aniuska, dla mnie zestaw kolczyki + naszyjnik + bransoletka, to za dużo

nawet jak na co dzień mam zestawy, to mam albo kolczyki + naszyjnik/zawieszka, ALBO kolczyki + bransoletka.
Jednak wszystkie 3 rzeczy to już za dużo i moim zdaniem wygląda to wtedy źle.
No właśnie i dlatego teraz myślę co lepsze tj. kolczyki+bransoletka czy kolczyki+naszyjnik

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-09-14, 13:03   #1569
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
No właśnie i dlatego teraz myślę co lepsze tj. kolczyki+bransoletka czy kolczyki+naszyjnik
też mam ten dylemat- stanęłam na tym że zamówię kolczyki, naszyjnik i bransoletkę i w dniu ślubu zdecyduję ze świadkową co lepiej
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:09   #1570
cashmere
Zakorzenienie

aniuska ja też uważam że kolczyki, najszyjnik i bransoletka to za dużo. Bardzo ładne kolczyki te ze zdjęcia. Ja bym do nich zdecydowała się na bransoletkę. A z ciekawości: bukiet będziesz miała pod kolor?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:10   #1571
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Kolczyki i bransoletka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:19   #1572
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A jak ktoś ma dziecko w wieku około roczku to też je wypisujecie na zaproszeniu? Wśród naszych znajomych właśnie kilkoro dziecki tyle będzie miało w dniu naszego ślubu i się zastanawiam jak to rozwiązać?
Z kolei jeśli będziemy zapraszać takich znajomych, których dziecko widzieliśmy powiedzmy 2-3 razy w życiu to zamierzam zapraszać ich bez dzieci.
Tak, bede wpisywac

Cytat:

Uwaga, uwaga - to już oficjalne - mam sukienkę

Dziś zakupiłam suknię Justin Alexander 8651 - była kiedyś wśród moich inspiracji, ale nie przypuszczałam, że to będzie ta "jedyna".
Teraz będę szukać pomysłu na stylizację, raczej nie będzie to retro, ale coś lekkiego, zwiewnego i kobiecego
Gratuluje przepiekna!

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tez kupilam kiecke jechalam rano po sincerity 3637 a wrocilam z kupiona sincerity 3621 typowa ksiezniczka, tylko bede brala bez tych rekawkow. Zdjecia wrzuce w poniedzialek bo dzis nie mam dostepu do kompa a jutro idziemy na wesele.

Ale wiecie co? Nie wiem czemu ale zaczal mnie bolec brzuch z nerwow, zaczynam myslec czy to byl dobry wybor i chce mi sie plakac:-( nie sadzilam, ze bede lapac dola po zakupie sukni. A czulam sie w niej jak prawdziwa ksiezniczka, nie wiem skad te nagle watpliwosci:-(

Omg moja suknia!! Juz jestesmy trzy na watku ktore ja maja

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Dostałam dziś próbki zaproszeń ciągle jeszcze nie wiem, na jakie się zdecydujemy, czekam jeszcze na trzy przesyłki, ale te mi się spodobały.

Na zdjęciu papier wygląda na prawie biały, ale w rzeczywistości jest kremowożółty, wkładka i wstążka mają kolor trudny do określenia. Też kremowożółty, ale z domieszką pomarańczu - podoba mi się, lubię takie ciepłe odcienie. Jakość wydruku jest w porządku - jest jakby lekko wypukły, połyskujący. Nie podobają mi się tylko ozdobniki w środku (np. te zawijaski wystające na górze na drugim zaproszeniu). Widać, że to plik JPG, bo dookoła nich jest kilka czarnych kropek powstałych w wyniku kompresji.

Kosztują 3,30 zł/szt., niestety, wliczona w cenę koperta nie podoba mi się ani trochę - zaproszenia są kwadratowe, a koperta jest prostokątna, biała - taka typowo na dokumenty, nie na zaproszenia.
Bardzo ladne

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja też mam wątpliwości, wydaje mi się, że wzięłam za mało strojną Ale my baby głupie jesteśmy Co jakiś czas oglądam sobie zdjęcia i kładę do durnego łba, że we wszystkim innym wyglądałam duuużo gorzej, a moja kieca jak dla mnie szyta
Nie swiruj ladna masz kiecke

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Cornflower_girl, Ilonus, gratuluję zakupu sukien!

Mały offtop: Dzwonilam dziś do byłej szefowej. Raz z mojego numeru i dwa razy od C. Nie odbiera Wypłata powinna być do 10tego, a nadal nie ma... Ona co prawda nigdy nie wypłacała kasy w terminie, ale teraz już przegina... Jeśli w poniedziałek kasy na koncie nie będę mieć, to we wtorek po pracy jadę do inspekcji pracy i to zgłoszę.

O masakra, ciesze sie ze juz tam nie pracujesz!

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za wszystkie opinie dotyczące pończoch

cornflower_girl
gratuluję zakupu sukni!!

Verunka
zdjęcia kuchni zaraz polecą na priv
Bardzo ladna kuchnia gratuluje

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ajj, ale mam nerwa. mam w pracy dziewczyne, która prosiła mnie żebym się z nią jutro zamieniła na jutrzejszy dzień, a ona mi odrobi kiedy indziej, nie zgodziłam się bo raz że miałam już swoje plany, dwa że wychodziło mi że będę pracować 5 dni pod rząd, a 3 że w niedzielę jest się samym w pracy i jest podwójny za☠☠☠☠☠☠☠. to wiecie co zrobiła?? wziela urlop na żądanie.
aaa zapomniałam dodać że chciała się zamienić bo jedzie dziś na 18 urodziny, i nie zdąży się wyspać do jutra do 14 ;]
No chamsko... ale z drugiej strony miala prawo to wziela.

Cytat:
Pomyłka! Ja mam szafir
No właśnie, naszyjnik ubrałabym dopiero po zdjęciu bolerka tylko nie wiem czy to nie za dużo, długie kolczyki, naszyjnik i jeszcze bransoletka ?! Może lepiej kolczyki i bransoletka?

I taką bransoletkę znalazłam http://img1.etsystatic.com/006/0/569...54871_mwye.jpg
Cudne kolczyki moglabym takie miec

Moje wczorajsze girl party z opijaniem firmy wyszlo super bawilysmy sie caly wieczor maszynka do scrapbookingu i robilysmy kartki fajnie bylo baaardzo a dzisiaj czeka mnie sprzatanie warsztatu chyba sie zalamie.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:24   #1573
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Moja to zdecydowanie 1. Ale mam zboczenie na punkcie kołnierzy...
Kołnierze są teraz bardzo niespotykane (nie widziałam żadnej sukienki z takim rozwiązaniem), więc sukienka będzie bardzo oryginalna Jestem ciekawa zdjęć z przymiarek

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
na razie to jest mój numer jeden, przymierzałam ją ostatnio w Madonnie a w drugim salonie będę chciała przymierzać podobne fasony.
Ten model jest wyjątkowo udany - oby na żywo podkreślał figurę Mierzyłam sukienkę z piórkami w Madonnie, ale to był jeden z tych podróbkowo tańszych modeli, niestety bardzo poszerzał. A bardzo byłam ciekawa Barimy, Barcares i innych hiszpańskich modeli

kasia1201 Faktycznie koszmarek. Ciekawe, czy ktoś je zakupi

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ten welon kliknęłam przed chwilą
http://www.ipla.tv/Pierwsza-milosc-o...09/vod-5699902

do kościoła założe tylko ten długi, a na krtótką część zamienie w samochodzie
Faktycznie, dobre rozwiązanie z wypinaniem najdłuższej warstwy. Widziałam na all podobny . To nie ten?

Maglena89 Faktycznie fajny pomysł z usadzeniem młodszych, tym bardziej jak Twoja rodzina aprobuje takie rozwiązanie. Mnie też coś podobnego chodzi po głowie

Cytat:
Pomyłka! Ja mam szafir

Dotka ma rację, ta biżuteria sama w sobie jest bardzo charakterystyczna i wyrazista. Byłoby za dużo. Kolczyki i bransoletka będą w sam raz, są przepiękne (uwielbiam te kamienie )

BTW, ja też mam pierścionek z szafirem, w podobnym stylu - taki

Verunka Super, że się opijanie udało

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:35   #1574
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

Omg moja suknia!! Juz jestesmy trzy na watku ktore ja maja
Zartujesz:-D a ktora jeszcze ma?
Hehehe,no to pieknie!

iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 13:36   #1575
swiat_katarzyny
Zadomowienie

cornflower_girl to ten cena super jak za 2 takie welony a na filmie mogłam sie bardzo dokładnie przyjrzeć jak wygląda

wracam do pisania licencjatu
Stary 2013-09-14, 13:41   #1576
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
aniuska ja też uważam że kolczyki, najszyjnik i bransoletka to za dużo. Bardzo ładne kolczyki te ze zdjęcia. Ja bym do nich zdecydowała się na bransoletkę. A z ciekawości: bukiet będziesz miała pod kolor?
Bukiet będzie w kolorze przewodnim - delikatny róż i biel

Cytat:

Dotka ma rację, ta biżuteria sama w sobie jest bardzo charakterystyczna i wyrazista. Byłoby za dużo. Kolczyki i bransoletka będą w sam raz, są przepiękne (uwielbiam te kamienie )

BTW, ja też mam pierścionek z szafirem, w podobnym stylu - taki
Oo no zobacz, podobne są

Dzięki dziewczyny za rady, zdecyduję się na kolczyki i bransoletkę

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-09-14, 13:56   #1577
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
cornflower_girl to ten cena super jak za 2 takie welony a na filmie mogłam sie bardzo dokładnie przyjrzeć jak wygląda
Wrzuć zdjęcia jak do Ciebie dotrze
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 16:27   #1578
21klaudyna
Zadomowienie

Cornflower_girl mierzyłam Twoją sukienkę -piękna ale nie pasuje do mnie . Jest bardzo elegancka i nie pasuje do mojej urody bo mam dość delikatną i dziewczęcą . Natomiast suknia 8596 niedość ,że w super kolorze to taka w stylu Vintage więc mi pardzo przyadła do gustu . Jest dośc bogata przez te koronki więc welon odpada. Pani nałozyła mi przepiękną woalkę . Nigdy nie myślałam że coś takiego mi się spodoba ale jest tak piękna i tak delikatna z takiego materiału jak nić pajęcza i jeszcze grzebyk we włosy :P i mama poczuła ścisk w gardle . Nie zdecydowałam się jeszcze na nią bo to moja 1 przymierzona suknia , muszę jeszcze cokolwiek poprzymierzać , tylko boję się że mi zniknie bo ma super cene (2650 ).

http://najna.pl/wp-content/uploads/2...der_8596_1.jpg
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2013-09-14 o 16:30
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 16:46   #1579
Lemon_Drop
Zadomowienie

Hejka! Nie nadrobię was na razie bo jestem na krótkim urlopie Wyjechaliśmy z TŻ do mojej siostry do uk wiec nie mam zbytnio czasu na podczytywanie was. Dzisiaj leniuchujemy więc wpadlam na chwilkę.
A propops naklejek na butelki - my mieliśmy ich nie mieć, ale któraś z was podsunęła mi fajny pomysł, i chyba zakupię kilka sztuk na butelki za zabawy oczepinowe, pantofelek itp
Verunka gratki za awans
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Na uchu pokażę po 22 października, bo mam je dopiero wtedy dostać
Sorry, że brzydkie foty, ale robiłam tel
Czekam na zdjęcie na uchu bo też jestem nimi zainteresowana
Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi, bo nie wiem czy tak wypada i czy bedzie to nietakt, poniewaz kuzyn mojego TZ ozenil sie z japonka, niestety nie wiemy jak ona ma na imie i jak sie to pisze w razie co, wiec na zaproszeniu chcemy napisac ze zapraszamy Lukasza P. wraz z małzonka?
Jak myslicie moze tak byc ?
Wg mnie nie wypada, nie możecie zapytać? Ewent. sprawdzić na zaproszeniu jesli jeszcze macie.
Następne 10 stron nadrobię w wolnej chwili.
Mam nadzieję że uda mi się tu upolować jakieś fajne butki na ślub, albo biżu.... Pozdrowienia z Londka!
Stary 2013-09-14, 17:01   #1580
ana909
Erudycja

WITAM witam ogłaszam ze mamy już nasze ukochane obrączki
Stary 2013-09-14, 17:09   #1581
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

cornflower_girl, bardzo ładna suknia

Linaewen, a w jakim salonie w Poznaniu jest ta suknia? Pytam z ciekawości

alloffkowa, laska mnie rozwaliła - nie wyśpi się do 14tej? No chamsko postąpiła...

ana909, super, pokaż nam obrączki

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:13   #1582
ig88
Raczkowanie

Dziewczyny co powiecie na tą suknie? xD
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 057.jpg (62,3 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 055.jpg (77,8 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 063.jpg (70,3 KB, 90 załadowań)
ig88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:18   #1583
ana909
Erudycja

Cytat:
Uwaga, uwaga - to już oficjalne - mam sukienkę

Dziś zakupiłam suknię Justin Alexander 8651 - była kiedyś wśród moich inspiracji, ale nie przypuszczałam, że to będzie ta "jedyna".
Teraz będę szukać pomysłu na stylizację, raczej nie będzie to retro, ale coś lekkiego, zwiewnego i kobiecego
śliczna, nie lubie zakrytego dekoltu ale tu wygląda to bardzo ładnie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ajj, ale mam nerwa. mam w pracy dziewczyne, która prosiła mnie żebym się z nią jutro zamieniła na jutrzejszy dzień, a ona mi odrobi kiedy indziej, nie zgodziłam się bo raz że miałam już swoje plany, dwa że wychodziło mi że będę pracować 5 dni pod rząd, a 3 że w niedzielę jest się samym w pracy i jest podwójny za☠☠☠☠☠☠☠. to wiecie co zrobiła?? wziela urlop na żądanie.
aaa zapomniałam dodać że chciała się zamienić bo jedzie dziś na 18 urodziny, i nie zdąży się wyspać do jutra do 14 ;]
nie lubie czegos takiego, moze i ktos ma prawo ale sorry... na 14? z palcem w d* bym sie wyspala i wyrobila do pracy. Ja rozumiem problem na 8, ale nie na 14.
Cytat:
Napisane przez ig88 Pokaż wiadomość
przepraszam za szczerosc ale wygląda troche jak habit zakonnicy
Cytat:
Hej

cornflower_girl, bardzo ładna suknia

Linaewen, a w jakim salonie w Poznaniu jest ta suknia? Pytam z ciekawości

alloffkowa, laska mnie rozwaliła - nie wyśpi się do 14tej? No chamsko postąpiła...

ana909, super, pokaż nam obrączki
się robi

Stary 2013-09-14, 17:21   #1584
Maglena89
Raczkowanie

Cytat:
Jak dla mnie za skromna i za bardzo zabudowana pod szyją. Nie w moim stylu. Trochę wygląda jak prześcieradło - oczywiście bez obrazy
Stary 2013-09-14, 17:25   #1585
poznanianka1990
Zakorzenienie

ig88, ładna, fajny ten pas jest, ale trochę za bardzo zabudowana pod szyją.

ana909, oryginalne, choć nie w moim stylu. A macie grawer? Jaki?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:33   #1586
ana909
Erudycja

Cytat:
ig88, ładna, fajny ten pas jest, ale trochę za bardzo zabudowana pod szyją.

ana909, oryginalne, choć nie w moim stylu. A macie grawer? Jaki?
ja chcialam polokrągłe i mniejsza szerokosc, te mają okolo 4,5 mm a ja chcialam miedzy 3,5 a 4. Ale Tż uparł sie na takie a nie inne
tak mamy grawer, date slubu i imiona, moje jest u Tżta a jego u mnie.
Stary 2013-09-14, 17:41   #1587
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Cornflower_girl mierzyłam Twoją sukienkę -piękna ale nie pasuje do mnie . Jest bardzo elegancka i nie pasuje do mojej urody bo mam dość delikatną i dziewczęcą . Natomiast suknia 8596 niedość ,że w super kolorze to taka w stylu Vintage więc mi pardzo przyadła do gustu . Jest dośc bogata przez te koronki więc welon odpada. Pani nałozyła mi przepiękną woalkę . Nigdy nie myślałam że coś takiego mi się spodoba ale jest tak piękna i tak delikatna z takiego materiału jak nić pajęcza i jeszcze grzebyk we włosy :P i mama poczuła ścisk w gardle . Nie zdecydowałam się jeszcze na nią bo to moja 1 przymierzona suknia , muszę jeszcze cokolwiek poprzymierzać , tylko boję się że mi zniknie bo ma super cene (2650 ).

http://najna.pl/wp-content/uploads/2...der_8596_1.jpg
Faktycznie, bardzo atrakcyjna cena za tę sukienkę. Widziałam ją, koronki przecudowne. Pomierz trochę - albo znajdziesz jeszcze ładniejszą, albo utwierdzisz się przy pierwszym wyborze. 8596 jest dość popularnym modelem, więc łatwo będzie albo o suknię o zbliżonym fasonie, albo używkę.
Z tego co mówiła mi pani z salonu, teraz w ruch jest trochę mniejszy, więc może nie będzie tak źle

Lemon Drop Udanego wyjazdu (no i zakupów )

Cytat:
Sukienka ładna, ale wg mnie bardziej do dziewczyn z ciemną oprawą oczu, nawet nieklasycznymi rysami twarzy. Jesteś bardzo szczupła i trochę ta piękna figura ginie w tym modelu sukni. Widziałabym Cię w czymś zwiewnym, lekkim (żeby jeszcze bardziej było widać Twój uśmiech). Delikatne koronki też byłyby świetne, ale nie wiem, czy lubisz

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:58   #1588
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
podoba mi sie z tyłu - wygląda obłednie z przodu za bardzo pod szyją - jak sie nie da przerobic dekoldu na bardziej wycięty to szukaj dalej

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

dziewczyny a nie sądzicie, ze grawer imienia na obrączce jest troche...hmm.... banalny? przeciez wiemy doksonale jak mają na imie nasze drugie połówki. Ja chciałabym cos oryginalnego i jednoczesnie niebanalnego. Może "16.08.2014. " na jednej połowie, a na drugiej " Dziś nadal wybrałabym Ciebie" co sądzicie?
Stary 2013-09-14, 18:09   #1589
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie ta sukienka trochę Cię przytłacza i jest za bardzo zabudowana z przodu. Jesteś szczupła i masz delikatną urodę, poszukałabym czegoś innego, bardziej pasującego do Twojego typu urody

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 18:14   #1590
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
A mnie się bardzo podoba!!! bardzo w moim stylu

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości