Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-15, 15:24   #1681
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
zapytam tak w ramach off-topu, jakie buty na zimę polecacie (w sensie marek), żeby nie kosztowały majątku, a żeby wytrzymał dłużej, niż sezon?
Zależy jak definiujesz majątek W butach chyba jednak zwykle jakość idzie w parze z ceną. A ceny tych dobrych bywają przerażające. Ja jeszcze nie trafiłam na dobre i tanie buty zimowe.

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 15:39   #1682
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

poznanianka1990
Wszystkiego co najlepsze

Grace O Malley, fascinata
Witajcie

alloffkowa
klasyczne bardzo ładne

tinyheart
witaj ponownie, pamietamy pamietamy ;*

Dotka90
Czekam na foto

Dziewczyny znów jestem chora ;(
o 17stej przychodzi TŻ z tesciową na zapoznanie
moja mama na luzie a ojciec chodzi i robi w gacie
Stary 2013-09-15, 15:54   #1683
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Laski, kupilam wczoraj kolczyki ślubne!
Czekam na foty!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Przez to mieszkanie dzisiaj w nocy mi się śniło, że kupiliśmy takie zapuszczone od jakiegoś starego dziada
To znaczy, że będzie odwrotnie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Hmm właśnie znajoma się do mnie odezwała i proponuje mi makijaż ślubny. Póbny 60zł, ślubny 80zł. W tym kępki rzęs... Używa kosmetyków: YSL , artdeco , Chanel , Clarins. Myśllicie że warto? Ja się na tym zupełnie nie znam ;/
Jeśli zrobi Ci ładny i wytrzymały próbny to warto

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ach, zapomniałam jeszcze o wódce Wczoraj był Bols i o dziwo bardzo ładnie mi wchodził, wypiłam dość dużo (co prawda dużo też tańczyłam i jadłam), a dziś nie mam za dużego kaca Jakoś Bols mi się źle kojarzył dotychczas, a to całkiem smaczna wódka, chyba go rozważę na własne wesele.
Już drugi czy trzeci raz słyszę, że nowy bols jest dobry

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość

Moje drogie czy wieszacie nad wejściami do swoich domów coś w stylu takiego plakatu jak w załączniku??
Ja nie, ja będę miała przystrojone schody organzą tylko. Ewentualnie coś na drzwiach, może serce z kwiatów...

Za to poszaleję na Poltra (papierowe lampiony, pochodnie, papierowe kule, papierowe pompony)

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

Kiedy macie zamiar zamawiać zaproszenia? Dziewczyny z poznańskiego forum ślubnego (PM2014) już powoli zamawiają. Mi sie,wydaje, że jest za wcześnie, ale może mi sie tylko wydaje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jeszcze raz, sto lat kochana

Ja już zaraz teraz Tzn. jak tylko przyjdą próbki, które mnie zadowolą

Wczoraj TŻ był u księdza (wcześniej klepnęliśmy termin i godzinę telefonicznie) i widział, że już dawno jesteśmy długopisem wpisani.

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Zależy jak definiujesz majątek W butach chyba jednak zwykle jakość idzie w parze z ceną. A ceny tych dobrych bywają przerażające. Ja jeszcze nie trafiłam na dobre i tanie buty zimowe.
Ja kupiłam dwa lata temu proste brązowe kozaki bez żadnych ozdób itp z bodajże But S, skórzane, za 349 zł i wyglądają jak nowe
To już moje drugie buty tej firmy, pierwsze - sandałki, kupiłam w 2009 i też jak nowe
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 16:08   #1684
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Namisek, enzunio, dziękuję za życzenia

Fascinata, my mamy fotografa i kamerzyste z jednej firmy - oboje będą do ok. 1 w nocy. Różnica jest tylko taka, że na plenerze nie będzie kamerzysty.

Grace, my salę rezerwowalismy w maju 2012, potem zespół w sierpniu 2012 (umowę musimy jeszcze podpisać, bo to znajomi, więc termin nam trzymają), kościół zarezerwowalismy w maju br, a fotografa i kamerzyste w lipcu br. Trochę nie po kolei, bo powinno być tak: sala, zespół, fotograf i kamerzysta, a kościół na końcu

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 16:17   #1685
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Szczerze - kiedyś też będzie z tym niezły orzech do zgryzienia. Jeszcze nie myślałam nad tym tak na powaznie, bo bez sensu sie tym zajmować, dopóki goście nie potwierdzą obecności. Przyjaciół i znajomych będziemy usadzać według środowisk, z których się znają (da się to ogarnąć ).

I co do dzieci na weselu - moooniaaaa wspomniała, że rodzice urwali się z wesela przed 22, bo 7 latek był zmęczony. Jak podejść w tym wypadku do rodziców, którzy by się obrazili za zaproszenie bez Krzysia czy Aneczki?
Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa
U mnie sporo osób nocuje, więc po prostu dzieci wyśle się do hotelu na spanie, a rodzice będą mogli zejść bawić się dalej - najmłodsze dziecko póki co będzie miało 5 lat, więc luzik tak samo starsze osoby
A co do usadzania, ja początkowo chciałam rodziców blisko naszego stolika, obok chrzesnych, dziadków, ciocie, wujki, a dalej znajomych. Głupio chyba jak rodzina będzie jakoś blisko drzwi, a przy nas znajomi. Ale nie gadałam jeszcze z mamą o tym

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
[/COLOR]dziewczyny a nie sądzicie, ze grawer imienia na obrączce jest troche...hmm.... banalny?
Dla mnie nie ma, że "banalny" czy nie. Grawer ma znaczenie i każdy robi jaki chce. U nas TŻ chce łacińską sentencję.

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Macie jakieś stronki z zaproszeniami? Na allegro mi się nie podobają... coś fajnego jakoś znaleźć nie mogę... :/
Jest na pewno strona amelia, a ja biorę co prawda ze stacjonarnego, ale mają stronę - decorisus.pl

poznanianko - stoo laat, stoo laat i cudownego ślubu i wesela
Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, moze mnie jeszcze ktos pamieta po nieobecnosci... Na nieokreslony czas zegnam sie z watkiem
Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Witajcie.

W przyszłym roku (sierpień / wrzesień) również wychodzę za mąż Jestem ze swoim TŻ już 12 lat i w końcu po długich latach przekonywania do zamążpójscia dałam się namówić W przyszłym tygodniu zdecydujemy się na jedną z dwóch sal i zespół, no i to na razie tyle..... Kurcze, wydaje mi się że jeszcze tyle czasu zostało, a jak sobie przeczytałam kilka ostatnich stron i widzę że wy już i suknie i obrączki i zaproszenia macie opanowane to trochę mnie to przeraziło
12 lat ??? Mega
dużo, ja myślałam, że 7 to dużo ale fajnie w sumie

Cytat:
Hmm właśnie znajoma się do mnie odezwała i proponuje mi makijaż ślubny. Póbny 60zł, ślubny 80zł. W tym kępki rzęs... Używa kosmetyków: YSL , artdeco , Chanel , Clarins. Myśllicie że warto? Ja się na tym zupełnie nie znam ;/
sprawdź ją dobrze... wiem, że czasem źle można wyjść robiąc interesy ze znajomymi...

Cytat:

Kiedy macie zamiar zamawiać zaproszenia? Dziewczyny z poznańskiego forum ślubnego (PM2014) już powoli zamawiają. Mi sie,wydaje, że jest za wcześnie, ale może mi sie tylko wydaje?
ja zamawiam po Nowym Roku, zapraszać będziemy pewnie od maja

Cytat:

A co do prezentu dla małej - szlafroczek to bardzo dobry pomysł
zgadzam się

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
zapytam tak w ramach off-topu, jakie buty na zimę polecacie (w sensie marek), żeby nie kosztowały majątku, a żeby wytrzymał dłużej, niż sezon?
SKÓRZANE, firma nie gra roli

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 16:18   #1686
moooniaaaa
Zakorzenienie

My zaproszenia będziemy zamawiać w najbliższym czasie. Godzinę w kościele już mamy, więc wszystko wiadomo. Personalizacji i tak nie chcemy, będziemy sami wpisywać imiona i nazwiska gości.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 16:21   #1687
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
My zaproszenia będziemy zamawiać w najbliższym czasie. Godzinę w kościele już mamy, więc wszystko wiadomo. Personalizacji i tak nie chcemy, będziemy sami wpisywać imiona i nazwiska gości.
My też

W ogóle ze względu na to, że TŻ przejmuje moje nazwisko chcemy dać taki tekst:

A po ceremonii już jako Państwo ......... podejmiemy Was- Gości w...........

Widziałam to teraz u kuzynki i fajnie będzie pasowało do naszej sytuacji
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 16:36   #1688
Kate Noir
Zakorzenienie

Troszkę się spóźniłam, ale... witam w nowej części!!! Strasznie się za Wami stęskniłam

Witam wszystkie nowe PM'ki!

Dzisiaj mija rok od zaręczyn czyli jestem z Wami już prawie rok

Z takich ślubnych rzeczy to okazało się, że dobrze myślałam - barima z madonny to nie jest barima ale jej holenderską odpowiedniczką. Jednak w żaden sposób nie pomogło mi to podjąć decyzji. Jestem zrozpaczona bo mam 3 kiecki, które mi się podobają i dwie w których wyglądam najlepiej są dla mnie za drogie. W jednej wyglądam jak anioł, w drugiej jak księżniczka, a w trzeciej jak Kasia. Mama zapytała mnie to jak chciałabym wyglądać - jak anielska księżniczka Kasia a trzech sobie nie kupię.

Chodziłam po salonach w Wawie i nie znalazłam niczego poniżej 2 tyś co by miało jako taką jakość. Może macie jakieś propozycje?

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-09-15 o 16:38
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 16:42   #1689
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
My też

W ogóle ze względu na to, że TŻ przejmuje moje nazwisko chcemy dać taki tekst:

A po ceremonii już jako Państwo ......... podejmiemy Was- Gości w...........

Widziałam to teraz u kuzynki i fajnie będzie pasowało do naszej sytuacji
O fajne Może tż na coś takiego namówię (zapisek,a nie zmianę nazwiska na moje)

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Z takich ślubnych rzeczy to okazało się, że dobrze myślałam - barima z madonny to nie jest barima ale jej holenderską odpowiedniczką. Jednak w żaden sposób nie pomogło mi to podjąć decyzji. Jestem zrozpaczona bo mam 3 kiecki, które mi się podobają i dwie w których wyglądam najlepiej są dla mnie za drogie. W jednej wyglądam jak anioł, w drugiej jak księżniczka, a w trzeciej jak Kasia. Mama zapytała mnie to jak chciałabym wyglądać - jak anielska księżniczka Kasia a trzech sobie nie kupię.

Chodziłam po salonach w Wawie i nie znalazłam niczego poniżej 2 tyś co by miało jako taką jakość. Może macie jakieś propozycje?
A mocno przekraczają Twoj budżet? Mamie, która się najbardziej podoba? Zdjęcia jakieś masz?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:09   #1690
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje drogie czy wieszacie nad wejściami do swoich domów coś w stylu takiego plakatu jak w załączniku??
Z całą pewnością nie, dla mnie wieje kiczem

Cytat:
Ja dopiero w marcu, bo dopiero 13 marca uzgodnimy godzinę ślubu...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:15   #1691
martucha0205
Rozeznanie

hej dziewczyny bylam dzisiaj na weddin fair taki mini targi slubne super bylo ,najadlam sie swietnych tortow byly mniam i wypilam chyba z 3 lampki roznych szampanow z truskawka i az mi sie w glowie kreci no i pani dala mi bardzo fajny pomys kaligraficznego rysunku pani i pana mlodego na ktorym goscie sie podpisuja mysle ze fajne

dotego ja chcialam miec dlugi bukiet slubny ale pani wystawka bukietow powiedziaa ze to optycznie skraca panne mloda i zrezygnuje.i zapisalam sie na losowsnie welony wartego 160e bardzo ladny byl

jutro jade do salonu mierzyc sukienki zdam jutro relacje

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:22   #1692
wenedka
Zakorzenienie

Dziewczyny, melduje sie w nowym watku

Nie mam glowy za bardzo do wizazowania. Za duzo stresu (czyt. szukanie pracy, rozmowy, a za kilka dni wyniki magisterki).

Zastanwiam sie, czy nie jechac do domu, by zamowic suknie, nawet jesli nie dostane teraz pracy. Kolejna rozmowa dopiero na poczatku pazdziernika.
Dawno zreszta nie bylam i troche mnie to dobija
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:27   #1693
justynkie
Wtajemniczenie

Heeeej!
Niestety nie mam czasu żeby nadrobić ostatnie 3 dni. Wczoraj wieczorem widziałam tylko że Say Hello pytalaś o Celebrity bridal. Ja jeszcze nie byłam w żadnym salonie więc nie pomogę.

Parę dni temu zrobiłam próbkę zawieszki na alkohol który będziemy dawać gościom. Nie jest to może mistrzostwo swiata ale nam się podoba Zdjęcie poniżej. Mamy tez zrobione jedno zaproszenie, nie bedę wrzucać zdjęcia bo już widziałyście, to tylko nasze zdjęcie z plaży i przyklejony biały karton. Całość w pomarańczowej kopercie.

W październiku zamówię wszystkie kartony i zrobię już na gotowo zawieszki i winietki dla gości których jesteśmy pewni że będą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_3464.jpg (71,8 KB, 51 załadowań)

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:27   #1694
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
O fajne Może tż na coś takiego namówię (zapisek,a nie zmianę nazwiska na moje)

A mocno przekraczają Twoj budżet? Mamie, która się najbardziej podoba? Zdjęcia jakieś masz?
Widziałaś wszystkie trzy Mamie najbardziej podoba się ta z Gracji za 2900, Acade jest najtańsza bo kosztuje 2200 (+obcięcie trenu 200), a "barima: 3000. Do tego muszę doliczyć cenę welonu i butów czyli kolejne 5 stów
Stary 2013-09-15, 17:28   #1695
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej kobietki, jakoś spokojnie tutaj dziś.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Poznanianko sto lat spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze
Przez to mieszkanie dzisiaj w nocy mi się śniło, że kupiliśmy takie zapuszczone od jakiegoś starego dziada

Velika teraz będziesz miała koszmary ślubne i mieszkaniowe haha

Cytat:
Zobacz jej portfolio bo cena jest kusząca, jeżeli się na tym zna to ja bym brała.

Cytat:

O nieeee moim zdaniem tragedia.

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Atomoowka Jak spotkanie z panią fotograf ?

A dziękuję W sumie poszło gładko i podpisaliśmy umowę.

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość

Jesteśmy ze sobą już prawie 7 lat, a mieszkamy razem od ok 4. Zaręczyn jako takich nie było ja na początku nie chciałam ślubu, ale umówiliśmy się, że ślub jednak będzie, bo TŻ bardzo chciał. I w sumie teraz żałuję, że nie miałam tego fajnego przeżycia jakim są oświadczyny...
Teraz mi się w móżdżku poprzewracało i strasznie wpadłam w to przedślubne szaleństwo Jutro mamy rozmowę z DJ, fotograf też już prawie załatwiony, sala również już klepnięta.
Wiem też, że będę miała ogromny problem z kupnem sukienki, bo mi się ślubne nie podobają, a jeśli już jakaś wpadająca w moje gusta się znajdzie to kosztuje 10-30 tys dolców więc odpada Na razie oglądam tylko obrazki w necie, na szturm na salony sukien ślubnych wybiorę się może w tym bądź następnym tygodniu więc może na żywo mi się jakaś spodoba

Ah, a ślubować będziemy w maju
Ja też nie miałam oświadczyn takich typowych oświadczyn.
Już pozałatwialiśmy kilka rzeczy wcześniej typu sala, foto, kamera, suknia, buty a TŻ dopiero 3 dni temu mi się oświadczyl
I ślub też w maju tylko 10

Cytat:
mała_czarna, Exist, cornflower_girl, tinyheart, dziękuję bardzo

Ja zaproszenia będę po nowym roku zamawiać. Przełom stycznia-lutego. Rozdamy luty/marzec

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak u was wygląda sprawa fotografa i kamerzysty? Będziecie miały obie opcje?

Ja zastanawiam się czy nie zamówić fotografa tylko na sesję zdjęciową + przygotowania + ślub w kościele oraz kamerzystę na całość.

Ale przyznam że to takie pierwsze plany - nie wiem nawet jak kształtują się ceny we Wrocławiu
Ja mam i to i to. Foto sami nie wiedzieliśmy czy chcemy, na fotkach nie bardzo Nam zależy więc załatwiliśmy sobie fotografa tak jakby za darmo.

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Co do obrączek ,mamy w planie kupić zywkłe gładkie, z zóltego złota, jedynie z grawerem w srodku z datą slubu o coś takiego http://www.sklepjubilerski.com/d/S40...-proba-585-040
maja fajnie, nie drogie pierscionki, odrazu daja certyfikat TZ kupił mi własie tam zaręczynowy
Ładne, ja lubię takie proste, klasyczne.

Poznanianka
wszystkiego co najlepsze i dużo uśmiechu.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:30   #1696
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, melduje sie w nowym watku
(
widzę, że nie tyko ja jestem aż tak spóźniona
Stary 2013-09-15, 17:31   #1697
justynkie
Wtajemniczenie

Poznanianka wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń, romantycznych chwil z TŻ i cudownych przygotowań do slubu!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:32   #1698
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
widzę, że nie tyko ja jestem aż tak spóźniona
No niestety...

Tempo zabójcze
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:59   #1699
gornek
Zakorzenienie

Ja wlasnie wyczailam, ze beda targi ślubne w Wawie w nastepny weekend zreszta w grudniu tez beda i to takie duze, chyba faktycznie rozjerze sie za tymi targami i pozwiedzam, moze natchna mnie jakims nowym pomyslem
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 18:02   #1700
martucha0205
Rozeznanie

Gornek polecam u nas byly takie male ale naprawde super

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 18:13   #1701
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Panna Izabela, Atomoowka, justynkie, dziękuję za życzenia

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 18:52   #1702
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Heeeej!
Niestety nie mam czasu żeby nadrobić ostatnie 3 dni. Wczoraj wieczorem widziałam tylko że Say Hello pytalaś o Celebrity bridal. Ja jeszcze nie byłam w żadnym salonie więc nie pomogę.
nie wiem czemu, ale myślałam, że to ty mi polecałaś ten salon w każdym razie Ilonus powiedziała, że nie można tam robić zdjęć.... ale mnie to wkurza
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 19:04   #1703
ana909
Erudycja

powiedzcie mi czy cena 16.60zł za 0,5l białej żubrówki to wystarczajaca znizka zeby sie pokusić na zakup? oferta jest do jutra i musze sie szybko zdecydowac! I jak to jest z koncesją? Jesli mam karte do makro z koncesją to czy bedzie jeszcze taniej niz w gazetce?

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-09-15 o 19:05
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 19:09   #1704
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wlasnie wyczailam, ze beda targi ślubne w Wawie w nastepny weekend zreszta w grudniu tez beda i to takie duze, chyba faktycznie rozjerze sie za tymi targami i pozwiedzam, moze natchna mnie jakims nowym pomyslem
Ej a gdzie te targi w następny week? Bo że w grudniu to wiedziałam,ze sa ale teraz to pierwsze słyszę. Z chęcią się wybiorę

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi czy cena 16.60zł za 0,5l białej żubrówki to wystarczajaca znizka zeby sie pokusić na zakup? oferta jest do jutra i musze sie szybko zdecydowac! I jak to jest z koncesją? Jesli mam karte do makro z koncesją to czy bedzie jeszcze taniej niz w gazetce?
No dobra cena. A z koncesją to nie wiem jak to jest.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Stary 2013-09-15, 19:19   #1705
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
W koncesji się nie orientuję, ale cena jest dobra. Poza tym słyszałam że od stycznia wzrasta cena wódki
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 19:34   #1706
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Miałam te buty ale okazały się za wysokie i musiałam sprzedać, nie dalam rady w nich chodzic śliczne są
a czy przypadkiem nie nosisz rozmiaru 40?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 19:35   #1707
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ej a gdzie te targi w następny week? Bo że w grudniu to wiedziałam,ze sa ale teraz to pierwsze słyszę. Z chęcią się wybiorę
w MCT na Marsa są targi, dla zwiedzających od 10 do 18 w sobote i niedziele.

A ja mam problem, max do listopada chce miec nauki za soba, ale nigdzie sie nie moge zapisac do pallotynow chyba jeszcze nie ma zapisow, znajoma co miala u nicj nauki mowi, ze najlepiej wejsc juz po 6 rano i sie zapisac, bez przesady ;/ wiecie gdzie moze sie dostac na fajne nauki w Wawie na week ?
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 20:14   #1708
KasiaK_080290
Zadomowienie

justynkie bardzo ładne zawieszki

we wtorek zamawiam suknię tak się składa, że będzie to 17.09 więc 6 lat i 3 miesiące odkąd jesteśmy razem

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 20:20   #1709
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
w MCT na Marsa są targi, dla zwiedzających od 10 do 18 w sobote i niedziele.

A ja mam problem, max do listopada chce miec nauki za soba, ale nigdzie sie nie moge zapisac do pallotynow chyba jeszcze nie ma zapisow, znajoma co miala u nicj nauki mowi, ze najlepiej wejsc juz po 6 rano i sie zapisac, bez przesady ;/ wiecie gdzie moze sie dostac na fajne nauki w Wawie na week ?

Niestety nie pomogę choć może trochę ja polecam tzn nie byłam jeszcze ale sama idę ( kila osób polecało i naprawdę fajny ksiądz) na Freta u Dominikanów. Problem jedynie w terminie bo tam są 9 i 10 listopad, więc chyba Ci termin nie będzie odpowiadał.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Stary 2013-09-15, 20:23   #1710
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Przepis na Miłość prowadzone w parafii na Broniewskiego, niedaleko stacji metra Wawrzyszew. Co prawda nie weekendowy, tylko dwie soboty.

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości