|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
W butach chyba jednak zwykle jakość idzie w parze z ceną. A ceny tych dobrych bywają przerażające. Ja jeszcze nie trafiłam na dobre i tanie buty zimowe.
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
poznanianka1990
Wszystkiego co najlepsze ![]() Grace O Malley, fascinata Witajcie ![]() alloffkowa klasyczne bardzo ładne ![]() tinyheart witaj ponownie, pamietamy pamietamy ;* Dotka90 Czekam na foto ![]() Dziewczyny znów jestem chora ;( o 17stej przychodzi TŻ z tesciową na zapoznanie moja mama na luzie a ojciec chodzi i robi w gacie
|
|
#1683 | ||||||
|
BAN stały
|
Czekam na foty!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Za to poszaleję na Poltra (papierowe lampiony, pochodnie, papierowe kule, papierowe pompony) ![]() Cytat:
![]() Ja już zaraz teraz Tzn. jak tylko przyjdą próbki, które mnie zadowolą ![]() Wczoraj TŻ był u księdza (wcześniej klepnęliśmy termin i godzinę telefonicznie) i widział, że już dawno jesteśmy długopisem wpisani. Cytat:
![]() To już moje drugie buty tej firmy, pierwsze - sandałki, kupiłam w 2009 i też jak nowe
|
||||||
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Namisek, enzunio, dziękuję za życzenia
![]() Fascinata, my mamy fotografa i kamerzyste z jednej firmy - oboje będą do ok. 1 w nocy. Różnica jest tylko taka, że na plenerze nie będzie kamerzysty. Grace, my salę rezerwowalismy w maju 2012, potem zespół w sierpniu 2012 (umowę musimy jeszcze podpisać, bo to znajomi, więc termin nam trzymają), kościół zarezerwowalismy w maju br, a fotografa i kamerzyste w lipcu br. Trochę nie po kolei, bo powinno być tak: sala, zespół, fotograf i kamerzysta, a kościół na końcu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1685 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo starsze osoby ![]() A co do usadzania, ja początkowo chciałam rodziców blisko naszego stolika, obok chrzesnych, dziadków, ciocie, wujki, a dalej znajomych. Głupio chyba jak rodzina będzie jakoś blisko drzwi, a przy nas znajomi. Ale nie gadałam jeszcze z mamą o tym ![]() Cytat:
Cytat:
poznanianko - stoo laat, stoo laat i cudownego ślubu i wesela Cytat:
Cytat:
![]() dużo, ja myślałam, że 7 to dużo ale fajnie w sumie ![]() Cytat:
wiem, że czasem źle można wyjść robiąc interesy ze znajomymi...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
My zaproszenia będziemy zamawiać w najbliższym czasie. Godzinę w kościele już mamy, więc wszystko wiadomo. Personalizacji i tak nie chcemy, będziemy sami wpisywać imiona i nazwiska gości.
|
|
|
|
#1687 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W ogóle ze względu na to, że TŻ przejmuje moje nazwisko chcemy dać taki tekst: A po ceremonii już jako Państwo ......... podejmiemy Was- Gości w........... Widziałam to teraz u kuzynki i fajnie będzie pasowało do naszej sytuacji
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę się spóźniłam, ale... witam w nowej części!!!
Strasznie się za Wami stęskniłam ![]() Witam wszystkie nowe PM'ki! Dzisiaj mija rok od zaręczyn ![]() Z takich ślubnych rzeczy to okazało się, że dobrze myślałam - barima z madonny to nie jest barima ale jej holenderską odpowiedniczką. Jednak w żaden sposób nie pomogło mi to podjąć decyzji. Jestem zrozpaczona bo mam 3 kiecki, które mi się podobają i dwie w których wyglądam najlepiej są dla mnie za drogie. W jednej wyglądam jak anioł, w drugiej jak księżniczka, a w trzeciej jak Kasia. Mama zapytała mnie to jak chciałabym wyglądać - jak anielska księżniczka Kasia a trzech sobie nie kupię. Chodziłam po salonach w Wawie i nie znalazłam niczego poniżej 2 tyś co by miało jako taką jakość. Może macie jakieś propozycje? Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-09-15 o 16:38 |
|
|
|
#1689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tż na coś takiego namówię (zapisek,a nie zmianę nazwiska na moje )Cytat:
|
||
|
|
|
#1690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero w marcu, bo dopiero 13 marca uzgodnimy godzinę ślubu... |
|
|
|
|
#1691 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny bylam dzisiaj na weddin fair taki mini targi slubne super bylo ,najadlam sie swietnych tortow byly mniam i wypilam chyba z 3 lampki roznych szampanow z truskawka i az mi sie w glowie kreci
no i pani dala mi bardzo fajny pomys kaligraficznego rysunku pani i pana mlodego na ktorym goscie sie podpisuja mysle ze fajnedotego ja chcialam miec dlugi bukiet slubny ale pani wystawka bukietow powiedziaa ze to optycznie skraca panne mloda i zrezygnuje.i zapisalam sie na losowsnie welony wartego 160e bardzo ladny byl ![]() jutro jade do salonu mierzyc sukienki zdam jutro relacje
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, melduje sie w nowym watku
![]() Nie mam glowy za bardzo do wizazowania. Za duzo stresu (czyt. szukanie pracy, rozmowy, a za kilka dni wyniki magisterki). Zastanwiam sie, czy nie jechac do domu, by zamowic suknie, nawet jesli nie dostane teraz pracy. Kolejna rozmowa dopiero na poczatku pazdziernika. Dawno zreszta nie bylam i troche mnie to dobija
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeeej!
Niestety nie mam czasu żeby nadrobić ostatnie 3 dni. Wczoraj wieczorem widziałam tylko że Say Hello pytalaś o Celebrity bridal. Ja jeszcze nie byłam w żadnym salonie więc nie pomogę. Parę dni temu zrobiłam próbkę zawieszki na alkohol który będziemy dawać gościom. Nie jest to może mistrzostwo swiata ale nam się podoba Zdjęcie poniżej. Mamy tez zrobione jedno zaproszenie, nie bedę wrzucać zdjęcia bo już widziałyście, to tylko nasze zdjęcie z plaży i przyklejony biały karton. Całość w pomarańczowej kopercie.W październiku zamówię wszystkie kartony i zrobię już na gotowo zawieszki i winietki dla gości których jesteśmy pewni że będą.
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamie najbardziej podoba się ta z Gracji za 2900, Acade jest najtańsza bo kosztuje 2200 (+obcięcie trenu 200), a "barima: 3000. Do tego muszę doliczyć cenę welonu i butów czyli kolejne 5 stów
|
|
|
|
|
#1695 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki, jakoś spokojnie tutaj dziś.
Cytat:
Velika teraz będziesz miała koszmary ślubne i mieszkaniowe haha Cytat:
Cytat:
A dziękuję W sumie poszło gładko i podpisaliśmy umowę.Cytat:
Już pozałatwialiśmy kilka rzeczy wcześniej typu sala, foto, kamera, suknia, buty a TŻ dopiero 3 dni temu mi się oświadczyl I ślub też w maju tylko 10 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poznanianka wszystkiego co najlepsze i dużo uśmiechu.
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Wtajemniczenie
|
Poznanianka wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń, romantycznych chwil z TŻ i cudownych przygotowań do slubu!
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety...
Tempo zabójcze
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wyczailam, ze beda targi ślubne w Wawie w nastepny weekend
zreszta w grudniu tez beda i to takie duze, chyba faktycznie rozjerze sie za tymi targami i pozwiedzam, moze natchna mnie jakims nowym pomyslem
|
#1700 |
|
Rozeznanie
|
Gornek polecam u nas byly takie male ale naprawde super
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Panna Izabela, Atomoowka, justynkie, dziękuję za życzenia
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
w każdym razie Ilonus powiedziała, że nie można tam robić zdjęć.... ale mnie to wkurza
|
|
#1703 |
|
Erudycja
|
powiedzcie mi czy cena 16.60zł za 0,5l białej żubrówki to wystarczajaca znizka zeby sie pokusić na zakup? oferta jest do jutra i musze sie szybko zdecydowac! I jak to jest z koncesją? Jesli mam karte do makro z koncesją to czy bedzie jeszcze taniej niz w gazetce?
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-09-15 o 19:05 |
|
|
|
#1704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No dobra cena. A z koncesją to nie wiem jak to jest.
|
|
|
#1705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sobote i niedziele.A ja mam problem, max do listopada chce miec nauki za soba, ale nigdzie sie nie moge zapisac do pallotynow chyba jeszcze nie ma zapisow, znajoma co miala u nicj nauki mowi, ze najlepiej wejsc juz po 6 rano i sie zapisac, bez przesady ;/ wiecie gdzie moze sie dostac na fajne nauki w Wawie na week ?
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
justynkie bardzo ładne zawieszki
![]() we wtorek zamawiam suknię
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie pomogę choć może trochę ja polecam tzn nie byłam jeszcze ale sama idę ( kila osób polecało i naprawdę fajny ksiądz) na Freta u Dominikanów. Problem jedynie w terminie bo tam są 9 i 10 listopad, więc chyba Ci termin nie będzie odpowiadał.
|
|
|
#1710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
prowadzone w parafii na Broniewskiego, niedaleko stacji metra Wawrzyszew. Co prawda nie weekendowy, tylko dwie soboty.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

W butach chyba jednak zwykle jakość idzie w parze z ceną. A ceny tych dobrych bywają przerażające. Ja jeszcze nie trafiłam na dobre i tanie buty zimowe.

Czekam na foty!
Wczoraj był Bols i o dziwo bardzo ładnie mi wchodził, wypiłam dość dużo (co prawda dużo też tańczyłam i jadłam), a dziś nie mam za dużego kaca 

spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze
więc odpada