|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Kształt to może nie tragedia ( chociaż fakierej to tragedia) ale długość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra dopijam kawę i lecę troche popracować. Zmywam dziś holosia i machnę e nie wiem co
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-09-16 o 09:39 |
|||
|
|
|
#3662 | |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Dziękuję
|
|
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Konto usunięte
|
Holiday 58 doczekał się u mnie rozdziewiczenia
![]() Z premedytacją zostawiłam go sobie na jesień i bardzo fajnie się w nim teraz czuję. Pewnie wiecie, że ma złote i różowo-miedziane drobiny... Nie wiecie? Musicie mi uwierzyć, bo na zdjęciu też nie za zbytnio zobaczycie... Ciemno, szaro... Jak już musi się lato kończyć to ja chcę złotą jesień - a nie to to co za oknem jest... ![]()
|
|
|
|
#3665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
rozumiem
dawaj mani z pandziochami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
piaskowe kwiatuszki ![]() Cytat:
hihi, ale się ucieszyłam, bo strasznie mi się spodobały i trafiłam na blogowe rozdanie i tak z głupa spróbowałam i uo ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
tankowaliśmy go parę godzin wcześniej |
|||||
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Pardon, że tak bez nadrabiania, ale... yebłam!
Naprawił mi się aparat, sam. Nagle robi zdjęcia tak, jak wcześniej, tryb makro działa, foty są jasne. No kuźwa, czary
|
#3667 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż ja już jesienne barwy przybieram ![]() No... najchętniej bym to zrobiła ![]() Wiecie jak trudno kupić lakier pod Winter Holly?
|
|
|
|
|
#3668 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
noooooo biedniusie, malusie... ojej ![]() ![]() miło mi bardzo ![]() Cytat:
Kurde Supeł mi do niego pasowało jakoś! aleeeeeeee równiutkie kropy!!! Hanan26 historii na dworcu współczuję.. Cytat:
Ale mnie wkurza, ze kształt taki do bani! Wiem, jestem straszna! Cytat:
Cytat:
![]() :roll eyes:---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Coś mi chyba ucięło cytowanie Anula pytała z której płytki BM jest jej wzorek rózyczkowy, ale musiałabym w poszukać w czeluściach pudełka. Wieczorkiem zerknę.
|
|
#3669 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282707 4]Holiday 58 doczekał się u mnie rozdziewiczenia
![]() Z premedytacją zostawiłam go sobie na jesień i bardzo fajnie się w nim teraz czuję. Pewnie wiecie, że ma złote i różowo-miedziane drobiny... Nie wiecie? Musicie mi uwierzyć, bo na zdjęciu też nie za zbytnio zobaczycie... Ciemno, szaro... Jak już musi się lato kończyć to ja chcę złotą jesień - a nie to to co za oknem jest... ![]() [/QUOTE] Cudooowny! Cytat:
![]() Pewnie. Trzeba próbować. Ja biorę udział tylko gdy nagroda mnie interesuje- czyli sporadycznie. To chyba dobrze, nie? |
|
|
|
|
#3670 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo niektórym ludziom czasem dłonie wyglądają przy niektórych kolorach na zaczerwienione...
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282719 7]Lakier genialny
chociaż ja już jesienne barwy przybieram ![]() [/QUOTE] No ja też... Cytat:
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282707 4]Holiday 58 doczekał się u mnie rozdziewiczenia ![]() [/QUOTE]super kształt! ajjjj becze nad moimi no! a lakier mam, lubię ![]() my z tż oglądamy do obiadu i jakoś tak się wczuliśmy! ![]() Cytat:
|
|
#3674 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282728 9]
[/QUOTE]Domyślam się
|
|
|
|
#3675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko widzę, że w tym kolorze czuję się dobrze, a w tym nie ![]() Cytat:
Cytat:
no jasne a mnie tak tu kusiłyście lemaxami, ale po przejściach Demci sobie odpuściłam i... będą u mnie i tak to przeznaczenie ja prawie od samego początku oglądam
|
|||
|
|
|
#3676 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Super
|
|
|
|
|
#3677 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
pięknie u Ciebie wygląda dokładnie.. i jeszcze wstałam o 6:20 dopiero co zjadłam śniadanie..Cytat:
no baardzo dobrze ![]() to przez Ciebie go chcę ![]() chyba tak ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282707 4]Holiday 58 doczekał się u mnie rozdziewiczenia ![]() Z premedytacją zostawiłam go sobie na jesień i bardzo fajnie się w nim teraz czuję. Pewnie wiecie, że ma złote i różowo-miedziane drobiny... Nie wiecie? Musicie mi uwierzyć, bo na zdjęciu też nie za zbytnio zobaczycie... Ciemno, szaro... Jak już musi się lato kończyć to ja chcę złotą jesień - a nie to to co za oknem jest... [/QUOTE]jest przepiękny ![]() pandy będą niedługo, jutro albo w środę maluję Tart-y ![]() wiecie.. nienawidzę pobierania krwi.. co prawda nie mam czegoś takiego, że mdleję na widok igły czy coś w ten deseń, ale nie cierpię tego uczucia.. a dzisiaj mnie dobiło to, że nie dało się u mnie pobrać krwi ze zgięcia łokcia.. były dwie próby wkłucia.. jedna z zewnętrzną stronę nadgarstka (tuż przy kości), która się skończyła tym, że będę mieć siniaka i druga, udana, na zewnętrznej stronie dłoni.żyję. tylko szkoda, że nie dostałam naklejki 'Dzielny pacjent'
|
|
#3678 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Jak to nie dało się?? Uczennica jakaś Cię kłuła? |
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Nef, gdzieś mi Twoje pazurki umknęły
kolor nie mój, ale skrócone migdałki - mniam! Miał, biedna Ty |
|
|
|
#3680 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282719 7]Wiecie jak trudno kupić lakier pod Winter Holly?
[/QUOTE]hm.. ja pod WH używam o tego lakieru, jedną warstwę i jest gites ![]() Cytat:
mi jest wybitnie źle w piasku od Lovely.. no nie leży mi zupełnie
|
|
#3681 |
|
Oby do wiosny
|
Tym niebieskim, co mi Nef dała?
|
|
|
|
#3682 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282579 4]Cudowny ![]() Super, tak w ogóle to sto lat! ![]() Fajne kolorki, zwłaszcza Orange Daisy jestem ciekawa [/QUOTE]Nie! Dzięki Już już, miałam nią malować, ale nie - nabiera mocy urzędowej, jak to prawi Prezes Tymczasem sięgnęłam po cosia, któremu już moc urzędowa skapywała z pędzelka Cytat:
Zupełnie nowego wymiaru nabrały te kwiatuszki, super!![]() Żadne niedopatrzenie - ja chyba nigdy o tym nie mówiłam po prostu ![]() Dziękuję Cytat:
Piękne pazurki! Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282707 4]Holiday 58 doczekał się u mnie rozdziewiczenia ![]() Z premedytacją zostawiłam go sobie na jesień i bardzo fajnie się w nim teraz czuję. Pewnie wiecie, że ma złote i różowo-miedziane drobiny... Nie wiecie? Musicie mi uwierzyć, bo na zdjęciu też nie za zbytnio zobaczycie... Ciemno, szaro... Jak już musi się lato kończyć to ja chcę złotą jesień - a nie to to co za oknem jest... ![]() [/QUOTE] Uwielbiam ten lakier A pazurki! Takie smukłe i seksowne![]() Pewnie, że dobrze. Tylko co temu cholernikowi nie pasowało? ![]() Całkiem prawdopodobne ![]() I pazurki Brązowa(wa) wiśnia od Vipery z kawkowego boxa Piękny jesienny lakier. Na zdjęciach z Nufusia wylazły te jego zielono-złote tony, ale w rzeczywistości wychodzą rzadko i lakier jest rdzawo czerowny
|
|
#3683 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Dziękuję ![]() no to czuję sie usprawiedliwiona ciut. Może baterie? Mani bardzo jesienne. Piękne |
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
czekam na wiadomość po 25, już na pewno będę w Lublinie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Śnieguś, krew pobierala mi babeczka jakos w wieku mojej mamy, ale to nie jej wina, tylko moich zyl, ktorych prawie w ogole nie widac..
Tak, o tego piaska mi chodzi ![]() I zapomnialam o zacytowac Twoje mani, swietnie wyszlo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3686 | |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek
Cytat:
![]() Dziękuję |
|
|
|
|
#3687 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też nie cierpię, zawsze mnie podziurawią jak ser szwajcarski i pobrać nie mogą. ![]() Cytat:
Rozumiem że moje teale nie wszystkim leżą ale taki brązik "podgrzybkowy"? Żartuję oczywiście ![]() A nie Amelka? Nef się pozbyła srebra i bieli ![]() ![]() Cytat:
![]() Cuuudownie ![]() Spoko loko. Jeszcze się jednak nie kwadracę.
|
|||
|
|
|
#3688 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282808 0]
A nie Amelka? Nef się pozbyła srebra i bieli ![]() ![]() :[/QUOTE] Ups... No tak. Zasypiam w taką pogodę.... A sreberko na stopach mam |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282808 0]
Rozumiem że moje teale nie wszystkim leżą ale taki brązik "podgrzybkowy"? Żartuję oczywiście ![]() [/QUOTE] hahaha, wolę teale Savinka, 3 świeżutkie warstwy ![]() muszę ją na jakiejś bazie wypróbować
|
|
|
|
#3690 |
|
Konto usunięte
|
Mani urocze chociaż jak na mój gust ta Savinka jest ciut za mało wyrazista...
![]() Aczkolwiek przypomniała mi, że miałam kupić brokat i podrasować Mousseline SH, bo tak to ja nią nie maluję a z brokatem może ciut ciut zyska na kryciu?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Ciemno, szaro... Jak już musi się lato kończyć to ja chcę złotą jesień - a nie to to co za oknem jest...

piaskowe kwiatuszki

Albo niektórym ludziom czasem dłonie wyglądają przy niektórych kolorach na zaczerwienione...

Piękny jesienny lakier. Na zdjęciach z Nufusia wylazły te jego zielono-złote tony, ale w rzeczywistości wychodzą rzadko i lakier jest rdzawo czerowny