Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 13:45   #3631
201701191353
Konto usunięte

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

"Dziewczyny, troszkę leniwa jestem, nie chce mi się do Biedro lecieć, powiedzcie czy pierogi są warte kupowania ich? Czy smak jest OK? Nie ma nic na obiad, a ta promocja jakby z nieba spadła

I po ile są PO promocyjnej cenie?
201701191353 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 13:59   #3632
Petit_Papillon
luckygirl

Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Beatris09 Pokaż wiadomość
Ze szpinakiem to chyba nie ma, ale może jak dobrze pójdzie to na ruskie się załapiesz, bo u mnie ich akurat nikt nie chciał.
Moze jakies sie ostaly szpinakowe z poprzednich akcji tem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:05   #3633
Ervisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

U mnie nie było szpinakowych

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:06   #3634
mandragona
Marudziara

Ja właśnie zjadłam biedronkowe mrożone z truskawkami - są nawet ok , jak na ceną 3zł z groszami dobre. Uwielbiam pierogi z mięsem ze swojskiej chaty 2,63 pyszne !

U mnie niestety nie było pierogów ze szpinakiem

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:06   #3635
Beatris09
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fdhgfhjhkghgfdh Pokaż wiadomość
"Dziewczyny, troszkę leniwa jestem, nie chce mi się do Biedro lecieć, powiedzcie czy pierogi są warte kupowania ich? Czy smak jest OK? Nie ma nic na obiad, a ta promocja jakby z nieba spadła

Pytanie tylko, czy jeszcze coś u ciebie w Biedrze zostało ja lubię te świeże z lodówki (po 2,63 za 400g wychodzi). Odsmażam je na masełku lub oliwie i wcinam za to nie cierpię mrożonych (są chyba kilogramowe truskawkowe i ruskie), mają jak dla mnie twarde ciasto i wogóle są jakieś niesmaczne.
Beatris09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:12   #3636
201701191353
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beatris09 Pokaż wiadomość
Pytanie tylko, czy jeszcze coś u ciebie w Biedrze zostało ja lubię te świeże z lodówki (po 2,63 za 400g wychodzi). Odsmażam je na masełku lub oliwie i wcinam za to nie cierpię mrożonych (są chyba kilogramowe truskawkowe i ruskie), mają jak dla mnie twarde ciasto i wogóle są jakieś niesmaczne.
Może coś zostało:P
Dzięki za info
201701191353 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:13   #3637
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simsa22 Pokaż wiadomość
Pierogów już brak pizzy też.
u mnie pizzy

Cytat:
Napisane przez szanta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy któraś z Was oglądała te botki, które były w gazetce? Na papierze wyglądały ładnie, ale zastanawiam się jak z ich jakością, nigdy butów z Biedrony nie miałam
ja się do nich przymierzaałam, ale wygląd fatalny

Cytat:
Napisane przez simsa22 Pokaż wiadomość
Te botki to tragedia widoczny klej wokół obcasów ,rozłażą się w rękach jak w nich wyjść na deszcz ?
chyba się nie da! koszmar po prostu, obcasy poklejone, pół podeszwy tez

Cytat:

my je bardzo lubimy, ja ruskie, TŻ z kapustą i grzybami w poszukiwaniu ruskich dziś pół lodówki przekopalam i znalazłam jedną paczkę
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:20   #3638
Petit_Papillon
luckygirl

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
U mnie pewnie tez nie bedzie, ale mam nadzieje jednak

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:30   #3639
martyneczkaa3
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

własnie spróbowałam aero z miętą, według mnie bardzo dobre, takie inne
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:32   #3640
arrachne
Zadomowienie

Znalazłam dziś Aero miętowe - podejrzewam, że u większość z Was też jest Ono nie jest w oddzielnym pudełku, tylko 2 opakowania są wciśnięte w karton z karmelowym i białą czekoladą (na samiutkim końcu). Ale nie smakuje mi - bardzo słodkie, bardzo ulepkowate i ma taki sztuczno-mdły posmak. Tylko że mi to o smaku białej czekolady z tych samych względów nie smakowało, a wiem, że wielu osobom przypadło do gustu. Sam smak miętowy kocham (w lodach ).

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Czy wszystkie płatki kosmetyczne z Biedronki mają szyte krawędzie i są takie twarde ? Kupiłam te zielone Aloe Vera.
Nie wszystkie są obszyte, to na pewno Nieobszyte są trochę mniej zbite, jeśli to masz na myśli pisząc o twardości

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:34   #3641
forssiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
były też dzisiaj takie małe wafelki oblane mleczną, białą lub gorzką czekoladą, wyprodukowane przez jutrzenkę. coś w stylu kit kat pop choc. wyglądało bardzo smakowicie
zwie się to chocarella i faktycznie jest przepyszne, wygląda jak draże, ale wnętrze ma wafelkowe. cena 4.99

Cytat:
czy pierogi są warte kupowania ich? Czy smak jest OK? Nie ma nic na obiad, a ta promocja jakby z nieba spadła
dla mnie pierogi świeże z mięsem były nie do zjedzenia, tzn. cześć zjedlismy, reszta poleciała do kosza, ohydztwo, bleh

kupiłam dziś synkowi parasol dziecięcy za 9 zł, ale rozmiarowo to to jak zwykły parasol dla dorosłych. nie wiem, czy wytrzyma porywisty wiatr, ale syn ma radochę z posiadania własnego gadzetu

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 14:50   #3642
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
moze im tego woolite sporo zostało i chcą się go pozbyć nawet robiąc taką promo?
ciekawe po ile regina 16szt będzie
patrzyłam...u mnie dziś było dokładnie 15 kartonów Woolite'a i cały czas po 14,99 zł.

Regina też była po 11,99 zł.

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
u mnie tez niestety ich nie było
po 10 zostały jedynie małe ruskie i te duże 1 kg z zamrażalek, plus pizze z kamiennego pieca czy jakoś tak

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 15:22   #3643
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

do mojego koszyka wpadły dzisiaj cukierki (nie jestem nimi zachwycona), jabłka (jeszcze nie jadłam, ale wyglądają ładnie). trójpak płatków, podpaski z belli (4,99) i pierogi z lodówki ruskie i z kapustą i grzybami.
Byłam ok. 11 i pizzy żadnej już nie było.. chciałam jeszcze pierogi z zamrażarki, ale były tylko z truskawkami i mięsem.
Papieru za to multum zarówno reginy (16rolek) jak i velvet (20 rolek 12,99)

ZacpanaRapem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 15:48   #3644
KaasiaJot
Raczkowanie

Przeczytałam Wasze opinie o tych botkach i w panice pobiegłam do przedpokoju obejrzeć jej jeszcze raz (kupiłam te jasne). Rano w sklepie trochę mi się spieszyło, a na gwałt potrzebowałam czegoś w tym fasonie... w każdym razie jak dla mnie są całkiem ok: kleju nigdzie nie widać (może trafiłam na jakiś lepszy egzemplarz), do wykonania też się nie mogę przyczepić, a jeśli chodzi o materiał to jest dokładnie taki, jakiego spodziewałam się za 49 zł Reasumując - na chwilę obecną spełniają moje oczekiwania. Mam nadzieję, że w trakcie użytkowania nie będę zmuszona zmienić zdania
KaasiaJot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 16:25   #3645
Beatris09
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaasiaJot Pokaż wiadomość
Przeczytałam Wasze opinie o tych botkach i w panice pobiegłam do przedpokoju obejrzeć jej jeszcze raz (kupiłam te jasne). Rano w sklepie trochę mi się spieszyło, a na gwałt potrzebowałam czegoś w tym fasonie... w każdym razie jak dla mnie są całkiem ok: kleju nigdzie nie widać (może trafiłam na jakiś lepszy egzemplarz), do wykonania też się nie mogę przyczepić, a jeśli chodzi o materiał to jest dokładnie taki, jakiego spodziewałam się za 49 zł Reasumując - na chwilę obecną spełniają moje oczekiwania. Mam nadzieję, że w trakcie użytkowania nie będę zmuszona zmienić zdania
Wydaje mi się, że opinie w większości dotyczyły raczej tych czarnych na obcasie, bo też je oglądałam i też widziałam klej, a na tych jasnych płaskich nie, ale bałam się, że za bardzo brudzić mi się będą i dlatego nie wzięłam.
Beatris09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 16:53   #3646
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Hahahaha moim zdaniem to ludzie sa troszke nienormalni. Biora "tonami" tp jedzenie jakby sie wojna zblizala albo jakby za darmo dawali hahaha

Z tego co piszecie te pierogi i pizza to mrożone. Ludzie mają naprawdę wielkie lodówki plus zamrażarki. Co w tym dziwnego, że kupują produkt, który zjedzą z pewnością do pół roku? Ja już mam zapas wołowiny, ale i tak dokupię, choć mam małą zamrażarkę w lodówce. Wołowina jest droga, w B. mam odpowiadającą mi jakość za dobrą cenę.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
No dokładnie. Ta sama akcja - biorę wszystko, bo jest 20% taniej, czy jak teraz 40% taniej - to już lekka przesada. Nie wiem czy ludzie biorą urlopy czy jak, bo jak piszecie, że takimi "stadami" walą to już sama nie wiem. Ja sobie pójdę spokojnie po pracy, jak nie będzie to nie wezmę, proste, chociaż ruskie albo ze szpinakiem bym przytuliła

Pozwolę sobie na uwagę, że to nie bardzo na temat. Mnie kazano pisać takie teksty na szaro.
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:07   #3647
No air
Zakorzenienie

Tak się napaliłam na te botki, ale zapomniałam, że to od dzisiaj i będąc w Biedro wogóle nie spojrzałam na nie... Przytuliłam pierożki, pizzy, którą chciałam nie było... A zjadłabym teraz... ;(

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:13   #3648
jaksy
Zasiedzenie

Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Byłam dzisiaj w Biedrze i zakupiłam czarne botki (wyglądają spoko), męska koszulkę z długim rękawem, nerkę i lampki led (podłużne z 5 żarówkami, świecą intensywnie). Chciałam jeszcze obczaić płaszczyk przeciwdeszczowy, ale oczywiście nie zauważyłam że jest od czwartku. Chodzi za mną jeszcze ta patelnia...

Stary 2013-09-16, 17:15   #3649
asiai
Raczkowanie

Wysłałam męża niech się męczy z tłumami ludzi hihihi on strasznie nie lubi jak jest dużo ludzi w sklepie i musi się przeciskać Do domu przyniósł pierogi mrożone truskawkowe bo tylko takie zostały i jabłuszka. Jutro na obiadek pierożki mam nadzieję że będą dobre
asiai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:19   #3650
No air
Zakorzenienie

powtórka

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:26   #3651
anannke
Zakorzenienie

Ja dziś kupiłam jabłka - wyglądają ładnie ale jeszcze nie kosztowałam, o podpaskach zapomniałam cukier ma spoko cenę bo 2.95zł/kg

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość
Z tego co piszecie te pierogi i pizza to mrożone. Ludzie mają naprawdę wielkie lodówki plus zamrażarki. Co w tym dziwnego, że kupują produkt, który zjedzą z pewnością do pół roku? Ja już mam zapas wołowiny, ale i tak dokupię, choć mam małą zamrażarkę w lodówce. Wołowina jest droga, w B. mam odpowiadającą mi jakość za dobrą cenę.
Nie no jasne tylko że mnie to już rozwala. Byłam po południu w sklepie i nie było żadnych mrożonych pizz czy pierogów. Po kawie zostało puste pudełko. Dziwne że w np w carrefourze jak są takie fajne promocje to każdy może wziąć jedno promocyjne opakowanie i ludzie jakoś nie narzekają, towar promocyjny w 99% przypadków jest jak jestem w tym sklepie. A tu? Leci rano o 7 jedna baba i kupuje cały kosz dla połowy osiedla - kilku sąsiadek, córki, wnuczki, synowej itp itd... albo inne takie przypadki że kupują a potem sprzedają u siebie za taką cenę jak normalnie w biedrrze albo i po wyższej. I tak na takiej kawie zarobią 10zł/słoik A ty człowieku jak chcesz to sobie kup u niej ten produkt z biedronki. To jest już chore. Po to są hurtownie towaru i producenci że u nich się zaopatrują sklepy a nie w innych supermarketach Podobnie jak restauracje się zaopatrują w biedronie. Nie raz trafiłam że akurat chciałam zrobić szybko zakup a tu jakiś ludź z dwoma wielkimi koszami po brzegi i kupuje kilkanaście worków ziemniaków, cebuli, kilkanaście główek kapusty, paczek chipsów, przekąsek.. i na fakturkę wszystko a ty sobie stój i czekaj pół godziny w kolejce...

Podobnie jest w Lidlu gdzie jak jest fajne coś do ubrania to jest wojna wszechczasów - każda baba bierze po kilka sztuk płaszczy spodni bluzek i to nie tylko dla siebie i rodziny a też do sprzedawania na targu potem albo w jakiś małych punktach... Z koszyka ci i z rąk wytargają i sobie wezmą. Normalnie gorzej niż zwierzęta... I tak zakupy promocyjne to już sport zawodowy dla ludzi co mają dużo czasu i brak obowiązków. I chociaż sama jestem oszczędna i nie lubię przepłacać to czasem wolę na spokojnie iść i kupić trochę drożej niż być świadkiem takich akcji albo co gorsze brać w tym udział.

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:38   #3652
anulek88
Zakorzenienie

u mnie o 14-stej nie bylo juz mrozonych pierogów i pizz.. ale kupilam sobie niemrozone pierogii 2 opak. i 2 opak. pizz

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

anulek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:17   #3653
sollina
Rozeznanie

U mnie znowu zostały pizze mrożone (takie pakowane po 2 z szynką i sporo tych dużych), natomiast tych z lodówki nie ma w ogóle. A jeżeli chodzi o pierogi, to zostało tylko kilka opakowań z serem z lodówki.

Czy te artykuły są codziennie dokładane?
sollina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:27   #3654
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez sollina Pokaż wiadomość
U mnie znowu zostały pizze mrożone (takie pakowane po 2 z szynką i sporo tych dużych), natomiast tych z lodówki nie ma w ogóle. A jeżeli chodzi o pierogi, to zostało tylko kilka opakowań z serem z lodówki.

Czy te artykuły są codziennie dokładane?
U mnie pizze zostały tylko te duże kilogramowe, wszystkie inne wymiotło do godziny 16.
Pierogi z serem i ruskie były w sporych ilościach, wzięłam dwa opakowania ruskich.

Kupiłam dziś sandałki przecenione na 6 zł Będą na przyszły rok. Było pełno peelingów Joanny, zastanawiałam się nad gruszkowym, ale ostatecznie nie wzięłam. Wzięłam za to te Bonitki owsiane z orzechami, ale dobre
Stary 2013-09-16, 18:32   #3655
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Było pełno peelingów Joanny, zastanawiałam się nad gruszkowym, ale ostatecznie nie wzięłam. Wzięłam za to te Bonitki owsiane z orzechami, ale dobre
Fajne są te peelingi, a gruszkowy najbardziej podszedł mi zapachowo

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:40   #3656
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Ja dziś kupiłam jabłka - wyglądają ładnie ale jeszcze nie kosztowałam, o podpaskach zapomniałam cukier ma spoko cenę bo 2.95zł/kg

.
Jabłka bardzo smaczne.. Ja brałam te słodko-kwasne

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:41   #3657
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mi też
Stary 2013-09-16, 18:42   #3658
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Właśnie mnie też się najbardziej ten podoba, ale zabrakłoby mi gotówki, gdybym chciała kupić i peeling i sandałki, a z ciastek bym nie zrezygnowała
Stary 2013-09-16, 18:49   #3659
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

Nie no jasne tylko że mnie to już rozwala. Byłam po południu w sklepie i nie było żadnych mrożonych pizz czy pierogów. Po kawie zostało puste pudełko. Dziwne że w np w carrefourze jak są takie fajne promocje to każdy może wziąć jedno promocyjne opakowanie i ludzie jakoś nie narzekają, towar promocyjny w 99% przypadków jest jak jestem w tym sklepie. A tu? Leci rano o 7 jedna baba i kupuje cały kosz dla połowy osiedla - kilku sąsiadek, córki, wnuczki, synowej itp itd... albo inne takie przypadki że kupują a potem sprzedają u siebie za taką cenę jak normalnie w biedrrze albo i po wyższej. I tak na takiej kawie zarobią 10zł/słoik A ty człowieku jak chcesz to sobie kup u niej ten produkt z biedronki. To jest już chore. Po to są hurtownie towaru i producenci że u nich się zaopatrują sklepy a nie w innych supermarketach Podobnie jak restauracje się zaopatrują w biedronie. Nie raz trafiłam że akurat chciałam zrobić szybko zakup a tu jakiś ludź z dwoma wielkimi koszami po brzegi i kupuje kilkanaście worków ziemniaków, cebuli, kilkanaście główek kapusty, paczek chipsów, przekąsek.. i na fakturkę wszystko a ty sobie stój i czekaj pół godziny w kolejce...

Podobnie jest w Lidlu gdzie jak jest fajne coś do ubrania to jest wojna wszechczasów - każda baba bierze po kilka sztuk płaszczy spodni bluzek i to nie tylko dla siebie i rodziny a też do sprzedawania na targu potem albo w jakiś małych punktach... Z koszyka ci i z rąk wytargają i sobie wezmą. Normalnie gorzej niż zwierzęta... I tak zakupy promocyjne to już sport zawodowy dla ludzi co mają dużo czasu i brak obowiązków. I chociaż sama jestem oszczędna i nie lubię przepłacać to czasem wolę na spokojnie iść i kupić trochę drożej niż być świadkiem takich akcji albo co gorsze brać w tym udział.
Nigdy nie byłam świadkiem takich akcji.
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:54   #3660
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

tez wzielam jabluszka, bo zwierzaczki lubia

a pierogow spoko, nikt nie bral, to ja sobie wzielam, a co, po paczce mrozonych, bo jednak w swiezych jest konserwant, to ja podziekuje

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

botki te braz spoko wygladaja, czarne kaloszkowato, ale za zadne bym nie dala takiej kwoty

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości