|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
"Dziewczyny, troszkę leniwa jestem, nie chce mi się do Biedro lecieć, powiedzcie czy pierogi są warte kupowania ich? Czy smak jest OK? Nie ma nic na obiad, a ta promocja jakby z nieba spadła
![]() I po ile są PO promocyjnej cenie? |
|
|
|
#3632 | |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
U mnie nie było szpinakowych
|
#3634 |
|
Marudziara
|
Ja właśnie zjadłam biedronkowe mrożone z truskawkami - są nawet ok , jak na ceną 3zł z groszami dobre. Uwielbiam pierogi z mięsem ze swojskiej chaty 2,63 pyszne !
U mnie niestety nie było pierogów ze szpinakiem
|
#3635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki za info
|
|
|
|
|
#3637 | |||
|
Rozeznanie
|
u mnie pizzy
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
my je bardzo lubimy, ja ruskie, TŻ z kapustą i grzybami w poszukiwaniu ruskich dziś pół lodówki przekopalam i znalazłam jedną paczkę
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
U mnie pewnie tez nie bedzie, ale mam nadzieje jednak
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3639 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
własnie spróbowałam aero z miętą, według mnie bardzo dobre, takie inne
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam dziś Aero miętowe - podejrzewam, że u większość z Was też jest
Ono nie jest w oddzielnym pudełku, tylko 2 opakowania są wciśnięte w karton z karmelowym i białą czekoladą (na samiutkim końcu). Ale nie smakuje mi - bardzo słodkie, bardzo ulepkowate i ma taki sztuczno-mdły posmak. Tylko że mi to o smaku białej czekolady z tych samych względów nie smakowało, a wiem, że wielu osobom przypadło do gustu. Sam smak miętowy kocham (w lodach Cytat:
Nieobszyte są trochę mniej zbite, jeśli to masz na myśli pisząc o twardości
|
|
#3641 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
kupiłam dziś synkowi parasol dziecięcy za 9 zł, ale rozmiarowo to to jak zwykły parasol dla dorosłych. nie wiem, czy wytrzyma porywisty wiatr, ale syn ma radochę z posiadania własnego gadzetu
|
||
|
|
|
#3642 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Regina też była po 11,99 zł. u mnie tez niestety ich nie było po 10 zostały jedynie małe ruskie i te duże 1 kg z zamrażalek, plus pizze z kamiennego pieca czy jakoś tak
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
do mojego koszyka wpadły dzisiaj cukierki (nie jestem nimi zachwycona), jabłka (jeszcze nie jadłam, ale wyglądają ładnie). trójpak płatków, podpaski z belli (4,99) i pierogi z lodówki ruskie i z kapustą i grzybami.
Byłam ok. 11 i pizzy żadnej już nie było.. chciałam jeszcze pierogi z zamrażarki, ale były tylko z truskawkami i mięsem. Papieru za to multum zarówno reginy (16rolek) jak i velvet (20 rolek 12,99) |
|
|
|
#3644 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam Wasze opinie o tych botkach i w panice pobiegłam do przedpokoju obejrzeć jej jeszcze raz (kupiłam te jasne). Rano w sklepie trochę mi się spieszyło, a na gwałt potrzebowałam czegoś w tym fasonie... w każdym razie jak dla mnie są całkiem ok: kleju nigdzie nie widać (może trafiłam na jakiś lepszy egzemplarz
), do wykonania też się nie mogę przyczepić, a jeśli chodzi o materiał to jest dokładnie taki, jakiego spodziewałam się za 49 zł Reasumując - na chwilę obecną spełniają moje oczekiwania. Mam nadzieję, że w trakcie użytkowania nie będę zmuszona zmienić zdania
|
|
|
|
#3645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3646 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Pozwolę sobie na uwagę, że to nie bardzo na temat. Mnie kazano pisać takie teksty na szaro. |
||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się napaliłam na te botki, ale zapomniałam, że to od dzisiaj i będąc w Biedro wogóle nie spojrzałam na nie...
Przytuliłam pierożki, pizzy, którą chciałam nie było... A zjadłabym teraz... ;(
|
|
|
|
#3648 |
|
Zasiedzenie
|
Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Byłam dzisiaj w Biedrze i zakupiłam czarne botki (wyglądają spoko), męska koszulkę z długim rękawem, nerkę i lampki led (podłużne z 5 żarówkami, świecą intensywnie). Chciałam jeszcze obczaić płaszczyk przeciwdeszczowy, ale oczywiście nie zauważyłam że jest od czwartku. Chodzi za mną jeszcze ta patelnia...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3649 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam męża niech się męczy z tłumami ludzi hihihi on strasznie nie lubi jak jest dużo ludzi w sklepie i musi się przeciskać
Do domu przyniósł pierogi mrożone truskawkowe bo tylko takie zostały i jabłuszka. Jutro na obiadek pierożki mam nadzieję że będą dobre
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
powtórka
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś kupiłam jabłka - wyglądają ładnie ale jeszcze nie kosztowałam, o podpaskach zapomniałam
cukier ma spoko cenę bo 2.95zł/kgCytat:
A ty człowieku jak chcesz to sobie kup u niej ten produkt z biedronki. To jest już chore. Po to są hurtownie towaru i producenci że u nich się zaopatrują sklepy a nie w innych supermarketachPodobnie jest w Lidlu gdzie jak jest fajne coś do ubrania to jest wojna wszechczasów - każda baba bierze po kilka sztuk płaszczy spodni bluzek i to nie tylko dla siebie i rodziny a też do sprzedawania na targu potem albo w jakiś małych punktach... Z koszyka ci i z rąk wytargają i sobie wezmą. Normalnie gorzej niż zwierzęta... I tak zakupy promocyjne to już sport zawodowy dla ludzi co mają dużo czasu i brak obowiązków. I chociaż sama jestem oszczędna i nie lubię przepłacać to czasem wolę na spokojnie iść i kupić trochę drożej niż być świadkiem takich akcji albo co gorsze brać w tym udział. |
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie o 14-stej nie bylo juz mrozonych pierogów i pizz.. ale kupilam sobie niemrozone pierogii 2 opak. i 2 opak. pizz
|
#3653 |
|
Rozeznanie
|
U mnie znowu zostały pizze mrożone (takie pakowane po 2 z szynką i sporo tych dużych), natomiast tych z lodówki nie ma w ogóle. A jeżeli chodzi o pierogi, to zostało tylko kilka opakowań z serem z lodówki.
Czy te artykuły są codziennie dokładane? |
|
|
|
#3654 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Pierogi z serem i ruskie były w sporych ilościach, wzięłam dwa opakowania ruskich. Kupiłam dziś sandałki przecenione na 6 zł Będą na przyszły rok. Było pełno peelingów Joanny, zastanawiałam się nad gruszkowym, ale ostatecznie nie wzięłam. Wzięłam za to te Bonitki owsiane z orzechami, ale dobre
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3657 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Mi też
|
#3658 |
|
Pani Mizantrop
|
Właśnie mnie też się najbardziej ten podoba, ale zabrakłoby mi gotówki, gdybym chciała kupić i peeling i sandałki, a z ciastek bym nie zrezygnowała
|
#3659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
tez wzielam jabluszka, bo zwierzaczki lubia
![]() a pierogow spoko, nikt nie bral, to ja sobie wzielam, a co, po paczce mrozonych, bo jednak w swiezych jest konserwant, to ja podziekuje ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- botki te braz spoko wygladaja, czarne kaloszkowato, ale za zadne bym nie dala takiej kwoty
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

pizzy też.

Ono nie jest w oddzielnym pudełku, tylko 2 opakowania są wciśnięte w karton z karmelowym i białą czekoladą (na samiutkim końcu). Ale nie smakuje mi - bardzo słodkie, bardzo ulepkowate i ma taki sztuczno-mdły posmak. Tylko że mi to o smaku białej czekolady z tych samych względów nie smakowało, a wiem, że wielu osobom przypadło do gustu. Sam smak miętowy kocham (w lodach 

cukier ma spoko cenę bo 2.95zł/kg