Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 15:59   #2761
Agathie
Raczkowanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Ale mnie nakręciłyście tymi zimowymi fotkami
U mnie teraz 13 stopni a ja się trzęsę jakby było tyle na minusie

Superaśne te lakiery, na święta też się muszę w jakieś zaopatrzyć

W piątek jadę na 2-tygodniowy urlop i się tak zastanawiam ile czasu zajmie mi nadrabianie wątku

Miłego po południa kobitki
Agathie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 16:05   #2762
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Pokażesz zdjęcia jak ubierzecie?
Jasne że tak Tylko niestety jest sztuczna. Bierzemy tą choinkę od moich rodziców. Jak jeszcze tam mieszkałam przed ślubem to pamiętam, że jak ją ubieraliśmy to zajmowała 1/4 dużego pokoju. Rodzice kupili sobie małą rok temu i w końcu mi się udało ją wycyganić
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 16:26   #2763
Malinovva
Rozeznanie

Matko boska, matko, matko, matko! Pamiętacie mnie jeszcze? Jak zawsze dołączam do wątku, dopiero teraz, mimo że obserwuję Was od kilkunastu dni, ale jakoś żyłam jeszcze wakacjami i nie czułam nadchodzącej zimy i świąt, aczkolwiek teraz czuję!

Ciągle gadam o świętach, o zimie, mimo że tej zimy tak bardzo aż nie chce... znaczy powiem Wam tak... cieszę się jak cholera na zimę, ale jak pomyślę sobie o śnieżycach, to wiem, że już mi się odechciewa. Bo jak śnieg sobie leży i świeci słoneczko (albo nawet bez słoneczka) to jest przepięknie i przecudownie, ale jak muszę iść gdziekolwiek w śnieżycy to naprawdę zaklinam zimę na wszystkie możliwe sposoby!

A co do Świąt... cieszę się na całą otoczkę, na wszystko co ruszy praktycznie od października, na całą magię, na choinkę, bombki, łańcuchy, prezenty, kupowanie, szał-ciał cały Aczkolwiek nie tak bardzo na samą Wigilię. Jakoś nie wiem, pewnie mi się zmieni, ale na razie to się średnio cieszę Przez to, że znowu nie mam możliwości spędzenia Świąt z moją ciocią (tą ze Szkocji). Ale wiem, że dostanę mój wymarzony aparat w Wigilię, więc cała reszta świąt zyska na JESZCZE większej magii...

Ale kurde, jak ja się cieszę na Święta, mamoooo! Cudownie. Uwielbiam tą magię

W końcu się pojawił jakiś pozytywny akcent w moim życiu. We wtorek mnie napadli i od tamtej pory się nie mogę pozbierać... chodzę wbita w ziemię, w ogóle nic dla mnie nie ma sensu...

+ wiecie co? Zawsze święta mi się kojarzyły też z chodzeniem na różaniec już w październiku. Bo jesień pełną gębą, botki, płaszcze itp. (a chodzę z moją mała podopieczną , więc smak dzieciństwa - rzucanie liściami itp.) no i jakoś atmosfera zimowa A TO JUŻ NIEDŁUGO!

No i w sumie to już mi się z tym kojarzy, bo mamy 22.09 festyn przy kościele dla rodzin z dziećmi i pomagam i dzisiaj mamy np spotkanie o godz. 19, to nic innego jak płaszcz i botki przy moich 9 stopniach za oknem, nie wleci

KOCHAM WAS <3
Stary 2013-09-16, 16:29   #2764
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
W końcu dostałam moje woski!
Teraz tli się november rain- jest w porządku ostry, odświeżający, jak powietrze po deszczu
kitchen spice- bardzo mi się podoba chyba czuję tu pomarańczę i imbir czy coś podobnego
Red apple wreath- mój faworyt, pachnie jak święta słodkie jabłka z nutą przypraw...cynamonu? goździków świetny na święta, odpalę go dopiero ok listopada chyba
Honey and spice- delikatny zapach (przynajmniej w opakowaniu) przyjemny. nic więcej o nim napisać jeszcze nie mogę gdyż jest mało wyczuwalny teraz.
Cytat:
A ja nie mogę się doczekać, aż kolejne zamówię mam nadzieję, że już niedługo nowe zapachy Q4 będą wtedy zamówię, mam już wstępną listę zapachów
planuję kupić wszystkie 4 nowe (chyba że któryś z nich będzie miał złe opinie),soft blanket, buttercream strawberry, pink lady slipper, mandarin cranberry, lake sunset, blisfull autum
Czyli woski przypadły Ci do gustu November Rain nie jest szczególnie intensywny, ale już Red Apple Wreath z tego co pamiętam dawał czadu Honey&Spice po odpaleniu też jest dość wyraźnie wyczuwalny Wszystkie woski, które planujesz zamówić (oprócz najnowszych, które dopiero do mnie dotrą) znam i lubię, choć na Pink Lady Slipper muszę mieć dzień - jest intensywny, kwiatowo-pudrowy. Strawberry Buttercream - ja go lubię, ale jeżeli nie lubisz bardzo słodkich zapachów to uważaj - mniej tam truskawek, a więcej kremu i cukru Ja poleciłabym Ci jeszcze spróbować Camomile Tea (pachnie jak herbatka rumiankowa i dużo miodu ), Sweet Strawberry (jak bardz0 intensywna truskawka ), Paradise Spice (jak banany z cynamonem ) oraz Fresh Cut Roses (jak najprawdziwsze, świeżo ścięte róże w wazoniku )

Cytat:

Piękne kolory! Niestety nie na moją kieszeń, ale ja już ze 2 miesiące temu zakupiłam sobie inne 2 świąteczne lakiery do paznokci - bordowy i złoty. Myślę, że wyczaruję ombre w tych kolorach.

Dziewczyny - dziś mam szczęśliwy dzień! Okazało się, że zdałam egzamin właściwie niezdawalny dodatkowo przyszły dziś do mnie woski i pozyskałam trochę finansów! Mam nadzieję, że Wasz dzień też jest tak cudowny!
W załączniku śnieg i mój stary pies spędzający zimę pod kocem
Gratulacje!
Jak wrażenia z wosków? Słodki ten psiak
A u mnie dziś pochmurno, co jakiś czas pokropi deszczyk... A ja znów bez chłopa

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Matko boska, matko, matko, matko! Pamiętacie mnie jeszcze? Jak zawsze dołączam do wątku, dopiero teraz, mimo że obserwuję Was od kilkunastu dni, ale jakoś żyłam jeszcze wakacjami i nie czułam nadchodzącej zimy i świąt, aczkolwiek teraz czuję!

Ciągle gadam o świętach, o zimie, mimo że tej zimy tak bardzo aż nie chce... znaczy powiem Wam tak... cieszę się jak cholera na zimę, ale jak pomyślę sobie o śnieżycach, to wiem, że już mi się odechciewa. Bo jak śnieg sobie leży i świeci słoneczko (albo nawet bez słoneczka) to jest przepięknie i przecudownie, ale jak muszę iść gdziekolwiek w śnieżycy to naprawdę zaklinam zimę na wszystkie możliwe sposoby!

A co do Świąt... cieszę się na całą otoczkę, na wszystko co ruszy praktycznie od października, na całą magię, na choinkę, bombki, łańcuchy, prezenty, kupowanie, szał-ciał cały Aczkolwiek nie tak bardzo na samą Wigilię. Jakoś nie wiem, pewnie mi się zmieni, ale na razie to się średnio cieszę Przez to, że znowu nie mam możliwości spędzenia Świąt z moją ciocią (tą ze Szkocji). Ale wiem, że dostanę mój wymarzony aparat w Wigilię, więc cała reszta świąt zyska na JESZCZE większej magii...

Ale kurde, jak ja się cieszę na Święta, mamoooo! Cudownie. Uwielbiam tą magię

W końcu się pojawił jakiś pozytywny akcent w moim życiu. We wtorek mnie napadli i od tamtej pory się nie mogę pozbierać... chodzę wbita w ziemię, w ogóle nic dla mnie nie ma sensu...

+ wiecie co? Zawsze święta mi się kojarzyły też z chodzeniem na różaniec już w październiku. Bo jesień pełną gębą, botki, płaszcze itp. (a chodzę z moją mała podopieczną , więc smak dzieciństwa - rzucanie liściami itp.) no i jakoś atmosfera zimowa A TO JUŻ NIEDŁUGO!

No i w sumie to już mi się z tym kojarzy, bo mamy 22.09 festyn przy kościele dla rodzin z dziećmi i pomagam i dzisiaj mamy np spotkanie o godz. 19, to nic innego jak płaszcz i botki przy moich 9 stopniach za oknem, nie wleci

KOCHAM WAS <3
Witamy
Ojej, napad... Mam nadzieję, że nic Ci się nie stało? Ja też ostatnio miałam dość nerwową przygodę, ale na szczęście zdążyłam dojść do mieszkania rodziców...
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:02   #2765
wiki2501
Rozeznanie

Poszlam dzisiaj specjalnie do biedronki po ten kominek i z przykroscią stwierdzam ,że w mojej Biedronce ich nie ma a tak się na niego napaliłam...poszukam jeszcze jutro ,może w innej Biedrze będzie.
Dziewczyny znacie jakies fajne swiateczne blogi? w zeszłym roku czytałam jeden ,bardzo ciekawy,ale nie pamiętam nazwy
wiki2501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:18   #2766
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Nie może, tylko to jeden z warunków z przynależności do tego wątku

---------- Dopisano o 05:25 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ----------

No... chyba nie

O 4 wstaję do pracy.

1 w nocy, brat mnie budzi:
- Ty, Elwira, śnieg pada!- szturcha mnie .
- Co ty pier..... -
- No mówię ci, to nie deszcz, bo deszcz pada szybko, a to tak wolno !

Nie wierzyłam, ale bym sobie nie darowała . Wstałam i patrzę na podwórko.

- Widzisz, tam na lampę patrz, tak wolno sypie, nie?

A myślałam, że to ja jestem szurnięta, a on nawet nie wie o istnieniu tego wątku ! Chociaż...

---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ----------

Jedno jest pewne :

*** ZIMA ZNOWU WSZYSTKICH ZASKOCZY ***

Dołączę jeszcze foty, może śnieg przyciągnę
No dobra, namówiłaś mnie Potem poszukam na kompie, może mam coś z ostatniej zimy

Jaki fajny brat To chyba u Was rodzinne hahaha

Pewnie, że zaskoczy, jak co roku

Cytat:
Dziewczyny - dziś mam szczęśliwy dzień! Okazało się, że zdałam egzamin właściwie niezdawalny dodatkowo przyszły dziś do mnie woski i pozyskałam trochę finansów! Mam nadzieję, że Wasz dzień też jest tak cudowny!
Gratuluję zdania egzaminu

Świetny pies

Cytat:
Ale nic Ci się nie stało, wszystko okej? Witamy!
Cytruskowa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 17:21   #2767
Malinovva
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny! Ech, na szczęście nic poważniejszego, mam tylko posiniaczone, poobijane plecy na całej długości i siniaki w kilku innych miejscach. Ale mogło to się skończyć o wiele gorzej, chociaż teraz boję się wychodzić z domu i mnie wszystko boli

"Ubrałam się" w nowe jesienne ubranko, teraz od razu lepiej!

O jakich kominkach w Biedronce mowa? ;> Do YC?
Stary 2013-09-16, 17:58   #2768
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Dzięki dziewczyny! Ech, na szczęście nic poważniejszego, mam tylko posiniaczone, poobijane plecy na całej długości i siniaki w kilku innych miejscach. Ale mogło to się skończyć o wiele gorzej, chociaż teraz boję się wychodzić z domu i mnie wszystko boli

"Ubrałam się" w nowe jesienne ubranko, teraz od razu lepiej!

O jakich kominkach w Biedronce mowa? ;> Do YC?
O matko, strasznie mi przykro Wcale nie dziwię Ci się, że boisz się po tym wychodzić z domu Ja z racji tego, że w ciągu tygodnia mąż pracuje w innym mieście, muszę sama chodzić z psem na spacery. Ostatnio, kiedy wieczorem wychodziłam już z parku, zauważyłam dziwnie zachowującego się faceta - z początku chciał iść prosto, kiedy mnie zobaczył zaczął niby grzebać coś przy sznurówkach, a kiedy przeszłam na drugą stronę (tą samą po której on stał) i go minęłam, ruszył za mną. W pewnym momencie mój pies dość gwałtownie obrócił się w jego stronę i wtedy niby zawrócił, jednak po chwili znów był kilka metrów za mną... Wokół ani jednej żywej duszy, chwyciłam psa krótko przy sobie i jednocześnie po cichu zawiadomiłam męża przez telefon, że coś jest nie tak. Chciał już dzwonić do mojej mamy (byłam wtedy jakieś 2 minuty drogi od jej mieszkania), ale chwilę później przejeżdżało jakieś auto, ktoś wyszedł z klatki nieopodal i facet chyba się spłoszył, bo ponownie zawrócił i skręcił w inną ulicę. Po tym zdarzeniu (choć właściwie tak naprawdę (i na szczęście) nic się nie stało) bałam się iść do swojego mieszkania, do którego od mamy mam raptem niecałe 2 minutki... Dziś też na myśl o wieczornym spacerze robi mi się nieprzyjemnie...
3maj się dzielnie!
A jeżeli chodzi o kominki - w Biedronce są ponoć zestawy: kominek zapachowy, olejek i tealight po kilka złotych
Stary 2013-09-16, 18:09   #2769
kleo111
Zakorzenienie

Ojej dziewczyny wspolczuje, ja bym juz chyba nie wyszła sama ze strachu:| Moze na wszelki wypadek kupcie sobie gaz pieprzowy? Jakiś czas temu mieszkałam w dość niebezpiecznej okolicy, koło parku w Poznaniu i w okresie zimowym kiedy wracałam z zajęć do domu (po 20) okropnie się bałam. Od kiedy go kupiłam, zawsze nosiłam trzymajac reke w kieszeni, ot tak na wszelki wypadek Co do kominków, byłam w Biedronce w sobotę i niestety też nie bylo Mogłabym Was prosić o link do tych zapachowych swiec?

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:33   #2770
Parvati
Zakorzenienie

Kupiłam na All świąteczne kolczyki

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:35   #2771
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Ojej dziewczyny wspolczuje, ja bym juz chyba nie wyszła sama ze strachu:| Moze na wszelki wypadek kupcie sobie gaz pieprzowy? Jakiś czas temu mieszkałam w dość niebezpiecznej okolicy, koło parku w Poznaniu i w okresie zimowym kiedy wracałam z zajęć do domu (po 20) okropnie się bałam. Od kiedy go kupiłam, zawsze nosiłam trzymajac reke w kieszeni, ot tak na wszelki wypadek Co do kominków, byłam w Biedronce w sobotę i niestety też nie bylo Mogłabym Was prosić o link do tych zapachowych swiec?
Ja mimo wszystko czuję się bezpieczniej gdy idę z psem, niż sama - Nelson jest dość duży i może odstraszać już samym wyglądem. Natomiast nad gazem też się zastanawiałam - obawiam się jednak, że pod wpływem nerwów mogłabym źle wycelować i jeszcze użyć go przeciw sobie - tym bardziej, że w drugiej ręce trzymałabym smycz Myślałam też nad paralizatorem, ale jego trzeba używać już przy bezpośrednim kontakcie, a tego wolałabym uniknąć
Chodzi Ci o Yankee Candle? Możesz je kupić np. na allegro, zapachdomu.pl, swiatzapachow.pl, czy candleroom.pl

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Poka, poka!
Stary 2013-09-16, 18:45   #2772
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiki2501 Pokaż wiadomość
Poszlam dzisiaj specjalnie do biedronki po ten kominek i z przykroscią stwierdzam ,że w mojej Biedronce ich nie ma a tak się na niego napaliłam...poszukam jeszcze jutro ,może w innej Biedrze będzie.
Dziewczyny znacie jakies fajne swiateczne blogi? w zeszłym roku czytałam jeden ,bardzo ciekawy,ale nie pamiętam nazwy
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w biedronce te kominki były ukryte. Nie znajdowały się na środku w tych jakby koszach, tylko na samym końcu sklepu. Sąsiadowały ze stoiskiem z wodami i napojami. Znajdowały się na takiej niby szafeczce małej przenośnej. Ja już z nich zrezygnowałam, ale mój mąż poszedł dalej i je znalazł. I nawet dużo ich było.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:47   #2773
wiki2501
Rozeznanie

Cytat:
Mi chłopak kupił gaz,przez jakiś czas go nosiłam i gdzies zgubiłam jak to ja dlatego teraz jak wracam nocą to nosze w kieszeni nóż może to głupie ale bezpieczniej się czuje.
Chociaz dzisiaj jak szlam z kolezanką rano,w biały dzień jakiś facet ( stary i obleśny) zaczal od tak nas wyzywac i kiedy skrecilysmy miedzy blokami to zaczal biec za nami i drzec się ze mu się podobamy i że chętnie by nas...no ! Dobrze że akurat koledzy stali blisko to ten idiota ich zobaczyl i zwiał. Ale niezłego stracha miałyśmy obie,bo gość wygladal na psychopate.
Stary 2013-09-16, 18:55   #2774
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

Cytat:
Mi chłopak kupił gaz,przez jakiś czas go nosiłam i gdzies zgubiłam jak to ja dlatego teraz jak wracam nocą to nosze w kieszeni nóż może to głupie ale bezpieczniej się czuje.
Chociaz dzisiaj jak szlam z kolezanką rano,w biały dzień jakiś facet ( stary i obleśny) zaczal od tak nas wyzywac i kiedy skrecilysmy miedzy blokami to zaczal biec za nami i drzec się ze mu się podobamy i że chętnie by nas...no ! Dobrze że akurat koledzy stali blisko to ten idiota ich zobaczyl i zwiał. Ale niezłego stracha miałyśmy obie,bo gość wygladal na psychopate.
aż strach wychodzic z domu jeszcze troche to bedziemy musialy miec tak jak w arabii ze tak szczelnie ubrane i nigdzie nie wychodzic chyba ze w obecnosci meza czy brata
Stary 2013-09-16, 19:05   #2775
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
WOW, ale miałam do nadrobienia Starałam się podczytywać Was na bieżąco, ale mężu był w domku na weekend więc wiecie - miałam inne zajęcia...

Dzięki za linka - przejrzałam ich choinki i mi też jedna rzuciła się w oczy
A te woski to podróbka...
Rozumiemy, rozumiemy...

A proszę

Wiadomo

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Inal Pokaż wiadomość

Nie wyobrażam sobie mieć żywej choinki ze względu na koty,które lubią zieleń.Zapewne po paru dniach byłaby ona ładnie ponadgryzana czy pogryziona..
Pokaż koty Mogą być zwykłe albo świąteczne

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2013-09-16 o 19:00
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:06   #2776
wiki2501
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w biedronce te kominki były ukryte. Nie znajdowały się na środku w tych jakby koszach, tylko na samym końcu sklepu. Sąsiadowały ze stoiskiem z wodami i napojami. Znajdowały się na takiej niby szafeczce małej przenośnej. Ja już z nich zrezygnowałam, ale mój mąż poszedł dalej i je znalazł. I nawet dużo ich było.
A ja głupia nie sprawdziłam nigdzie dalej,a swieczki itp. rzeczy w mojej Biedronce stoją po drugiej stronie sklepu wiec jutro tam ide szukac z nadzieją ze znajde.
A co sądzicie o podgrzewaczach zapachowych z Biedronki? Ostatnio wąchałam pomarańczowo waniliowe i nie wiem czy czuc je przy paleniu ,bo zapach ogólnie miały śliczny

Edytowane przez wiki2501
Czas edycji: 2013-09-16 o 19:08
Stary 2013-09-16, 19:07   #2777
Nimfa20

Cytat:

Pewnie, że pokaże, to jej obowiązek wobec Nas

To gratulacje

A jak piesio ?
Stary 2013-09-16, 19:09   #2778
justysiaa89
Zakorzenienie

Cytat:
trzymaj się

Milena gratuluję
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:31   #2779
mika93
Zadomowienie

Witaj znowu Malinovva

Za to ja przyciągam jak magnes ekshibicjonistów ale w szczegóły wolała bym się nie wdawać
Stary 2013-09-16, 19:38   #2780
Nimfa20

Brat opowiada dzisiejszy epizod ze śniegiem:

Brat - No padał śnieg!
Ja, mama - Tak, jasne !
B- No, nawet kolegów pytałem na FB !
M- Co pytałeś?
B- Czy śnieg u nich sypie.
M- No i co odpisali?
B- Że nie. J. zapytał czy u mnie pada.
M- No i?
B- Odpisałem, że tak.
M- I co on na to?
B- Rozłączył się...

Pytali , czy jest trzeźwy
Stary 2013-09-16, 19:53   #2781
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:
O matko, strasznie mi przykro Wcale nie dziwię Ci się, że boisz się po tym wychodzić z domu Ja z racji tego, że w ciągu tygodnia mąż pracuje w innym mieście, muszę sama chodzić z psem na spacery. Ostatnio, kiedy wieczorem wychodziłam już z parku, zauważyłam dziwnie zachowującego się faceta - z początku chciał iść prosto, kiedy mnie zobaczył zaczął niby grzebać coś przy sznurówkach, a kiedy przeszłam na drugą stronę (tą samą po której on stał) i go minęłam, ruszył za mną. W pewnym momencie mój pies dość gwałtownie obrócił się w jego stronę i wtedy niby zawrócił, jednak po chwili znów był kilka metrów za mną... Wokół ani jednej żywej duszy, chwyciłam psa krótko przy sobie i jednocześnie po cichu zawiadomiłam męża przez telefon, że coś jest nie tak. Chciał już dzwonić do mojej mamy (byłam wtedy jakieś 2 minuty drogi od jej mieszkania), ale chwilę później przejeżdżało jakieś auto, ktoś wyszedł z klatki nieopodal i facet chyba się spłoszył, bo ponownie zawrócił i skręcił w inną ulicę. Po tym zdarzeniu (choć właściwie tak naprawdę (i na szczęście) nic się nie stało) bałam się iść do swojego mieszkania, do którego od mamy mam raptem niecałe 2 minutki... Dziś też na myśl o wieczornym spacerze robi mi się nieprzyjemnie...
3maj się dzielnie!
A jeżeli chodzi o kominki - w Biedronce są ponoć zestawy: kominek zapachowy, olejek i tealight po kilka złotych
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
aż strach wychodzic z domu jeszcze troche to bedziemy musialy miec tak jak w arabii ze tak szczelnie ubrane i nigdzie nie wychodzic chyba ze w obecnosci meza czy brata
Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Witaj znowu Malinovva

Za to ja przyciągam jak magnes ekshibicjonistów ale w szczegóły wolała bym się nie wdawać

Ja to się bardzo boję ciemności... a w ogóle odkad mieszkam u Tża to wracając z pracy po 19 jak już jest tak szaro, musze przejść przez tory, a one sa zarośnięte z obu stron, masakra, nie lubię tego bardzo, zazwyczaj Tż po mnie wychodzi, ale czasami pracuje do 22 i wtedy muszę sama iść. Na szczęście to w miarę bezpieczna dzielnica.

Mi sie dzisiaj śniło, że ubieram choinkę :P
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:58   #2782
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:

Brat - No padał śnieg!
Ja, mama - Tak, jasne !
M- Co pytałeś?
M- No i co odpisali?
M- No i?
B- Odpisałem, że tak.
M- I co on na to?
B- Rozłączył się...

Stary 2013-09-16, 19:58   #2783
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:

Brat - No padał śnieg!
Ja, mama - Tak, jasne !
M- Co pytałeś?
M- No i co odpisali?
M- No i?
B- Odpisałem, że tak.
M- I co on na to?
B- Rozłączył się...

No ja im się nie dziwię

Produkujecie dużo więc większości nie zacytuję, idę tylko od ostatniego wpisu

Malinova witaj ponownie, dobrze, że nic groźnego Ci się nie stało

Co do kominków w biedronie to u mnie są wrzucone w koszu, obok jakis koców i tak w sumie na środku tego kosza, że trzeba się nachylić by sięgnąc i w zasadzie to nawet ich nie widac na pierwszy rzut oka.

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:18   #2784
wioleta20
Zakorzenienie

Tez chce zobaczyc te kolczyki

Dziewczyny wspolczuje wam mieszkania w takiej okolicy, mi naszczescie nic takiego nie grozilo jeszcze..

Hejka Malinova
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:22   #2785
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Nimfa, a Twój brat wolny?
Stary 2013-09-16, 20:40   #2786
Nicole`_
Zakorzenienie

Takiego swetra właśnie szukam: http://allegro.pl/norweski-sweter-je...548695411.html

Szkoda, że nie jest nowy i rozmiar większy
Stary 2013-09-16, 20:49   #2787
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:

Poka, poka!
Nie mam pojęcia jak wkleić link....bo piszę teraz z telefonu
Ale jak przyjdą to obfocę i wkleję

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:10   #2788
mika93
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Takiego swetra właśnie szukam: http://allegro.pl/norweski-sweter-je...548695411.html

Boski sweterek
Stary 2013-09-16, 21:11   #2789
Milena_12
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie, że pokaże, to jej obowiązek wobec Nas

To gratulacje

A jak piesio ?
Już w porządku Biega, lata, aż muszę go stopować

Dzięki wszystkim za gratulacje Jestem teraz ekspertem od prawa administracyjnego STRZEŻCIE SIĘ
Nicole - sweter piękny, ale ta cena...
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:36   #2790
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
To ja Ci polecam Love Actually, sama chyba obejrze niedlugo bo dawno nie ogladalam
a te zdjecia byly robione ZIMA- 1.04 swieta wielkanocne
oprocz tej choinki, choinka styczniowa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oglądałam już, ale chyba się skusze drugi raz

Cytat:
Śniły mi się dziś przygotowania świąteczne
Jeny jak ja już bym chciała żeby w sklepach było świątecznie
I ja, i ja!!!

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
do mnie jakoś żywe choinki właśnie nie przemawiają...
do mnie też tak średnio. Wole sztuczną.

Cytat:
Napisane przez Agathie Pokaż wiadomość
Ale mnie nakręciłyście tymi zimowymi fotkami
U mnie teraz 13 stopni a ja się trzęsę jakby było tyle na minusie

Miłego po południa kobitki
Ja tak samo, zimno mi od samego patrzenia przez szybe

Cytat:
U mnie tez bedry ubogie a blogów niestety nie znam, ale chetnie poznam jesli ktos takowe zna

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
ijeee przypomniałaś mi coś!!! 3lata temu kupiłam w Tesco kolczyki choinki:posrebrzane z zielonymi i czerwonymi kropeczkami-brylancikami, jakoś krótko przed świętami i....włożyłam do szafki i przypomniałam sobie o nich dopiero w zeszłym roku

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
w zeszlym tygodniu u mnie na dzielnicy rozeszla sie plotka, ze 3 kobiety zostaly zamordowane i znaleziono ciala. wszyscy wystraszeni, panika rozsiana a tu sie okazalo, ze to tylko jedno cialo znaleziono i ponoć to mężuś kobite załatwił....

Cytat:
A ja głupia nie sprawdziłam nigdzie dalej,a swieczki itp. rzeczy w mojej Biedronce stoją po drugiej stronie sklepu wiec jutro tam ide szukac z nadzieją ze znajde.
A co sądzicie o podgrzewaczach zapachowych z Biedronki? Ostatnio wąchałam pomarańczowo waniliowe i nie wiem czy czuc je przy paleniu ,bo zapach ogólnie miały śliczny
podgrzewacze bierdonkowe niestety pięknie pachną, ale tylko jak wąchasz świeczkę, jak palisz to strasznie słabiutko czuć(ps.moze czuc bardziej jak ktos nie pali fajek, bo my palimy w pokoju i przy zapaleniu swieczki jest bardzo saby zapach)
Cytat:

cudny sweterek!!! tylko troszke dluzszy-taki tunikowaty, do tego leginsy i juz jest stroj na wigilie
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości