|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Ale mnie nakręciłyście tymi zimowymi fotkami
U mnie teraz 13 stopni a ja się trzęsę jakby było tyle na minusie Superaśne te lakiery, na święta też się muszę w jakieś zaopatrzyć ![]() W piątek jadę na 2-tygodniowy urlop i się tak zastanawiam ile czasu zajmie mi nadrabianie wątku ![]() Miłego po południa kobitki |
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Jasne że tak
![]()
|
|
|
|
#2763 |
|
Rozeznanie
|
Matko boska, matko, matko, matko! Pamiętacie mnie jeszcze? Jak zawsze dołączam do wątku, dopiero teraz, mimo że obserwuję Was od kilkunastu dni, ale jakoś żyłam jeszcze wakacjami i nie czułam nadchodzącej zimy i świąt, aczkolwiek teraz czuję!
![]() Ciągle gadam o świętach, o zimie, mimo że tej zimy tak bardzo aż nie chce... znaczy powiem Wam tak... cieszę się jak cholera na zimę, ale jak pomyślę sobie o śnieżycach, to wiem, że już mi się odechciewa. Bo jak śnieg sobie leży i świeci słoneczko (albo nawet bez słoneczka) to jest przepięknie i przecudownie, ale jak muszę iść gdziekolwiek w śnieżycy to naprawdę zaklinam zimę na wszystkie możliwe sposoby! A co do Świąt... cieszę się na całą otoczkę, na wszystko co ruszy praktycznie od października, na całą magię, na choinkę, bombki, łańcuchy, prezenty, kupowanie, szał-ciał cały Aczkolwiek nie tak bardzo na samą Wigilię. Jakoś nie wiem, pewnie mi się zmieni, ale na razie to się średnio cieszę Przez to, że znowu nie mam możliwości spędzenia Świąt z moją ciocią (tą ze Szkocji). Ale wiem, że dostanę mój wymarzony aparat w Wigilię, więc cała reszta świąt zyska na JESZCZE większej magii...Ale kurde, jak ja się cieszę na Święta, mamoooo! Cudownie. Uwielbiam tą magię ![]() W końcu się pojawił jakiś pozytywny akcent w moim życiu. We wtorek mnie napadli i od tamtej pory się nie mogę pozbierać... chodzę wbita w ziemię, w ogóle nic dla mnie nie ma sensu... + wiecie co? Zawsze święta mi się kojarzyły też z chodzeniem na różaniec już w październiku. Bo jesień pełną gębą, botki, płaszcze itp. (a chodzę z moją mała podopieczną , więc smak dzieciństwa - rzucanie liściami itp.) no i jakoś atmosfera zimowa A TO JUŻ NIEDŁUGO!No i w sumie to już mi się z tym kojarzy, bo mamy 22.09 festyn przy kościele dla rodzin z dziećmi i pomagam i dzisiaj mamy np spotkanie o godz. 19, to nic innego jak płaszcz i botki przy moich 9 stopniach za oknem, nie wleci KOCHAM WAS <3
|
|
#2764 | ||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
November Rain nie jest szczególnie intensywny, ale już Red Apple Wreath z tego co pamiętam dawał czadu Honey&Spice po odpaleniu też jest dość wyraźnie wyczuwalny Ja poleciłabym Ci jeszcze spróbować Camomile Tea (pachnie jak herbatka rumiankowa i dużo miodu Cytat:
![]() Jak wrażenia z wosków? Słodki ten psiak A u mnie dziś pochmurno, co jakiś czas pokropi deszczyk... A ja znów bez chłopa ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() Ojej, napad... Mam nadzieję, że nic Ci się nie stało? Ja też ostatnio miałam dość nerwową przygodę, ale na szczęście zdążyłam dojść do mieszkania rodziców... |
||||
|
|
|
#2765 |
|
Rozeznanie
|
Poszlam dzisiaj specjalnie do biedronki po ten kominek i z przykroscią stwierdzam ,że w mojej Biedronce ich nie ma
a tak się na niego napaliłam...poszukam jeszcze jutro ,może w innej Biedrze będzie.Dziewczyny znacie jakies fajne swiateczne blogi? w zeszłym roku czytałam jeden ,bardzo ciekawy,ale nie pamiętam nazwy |
|
|
|
#2766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem poszukam na kompie, może mam coś z ostatniej zimy ![]() Jaki fajny brat hahaha Pewnie, że zaskoczy, jak co roku ![]() Cytat:
Świetny pies Cytat:
Witamy!
|
|||
|
|
|
#2767 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny! Ech, na szczęście nic poważniejszego, mam tylko posiniaczone, poobijane plecy na całej długości i siniaki w kilku innych miejscach. Ale mogło to się skończyć o wiele gorzej, chociaż teraz boję się wychodzić z domu i mnie wszystko boli
"Ubrałam się" w nowe jesienne ubranko, teraz od razu lepiej! O jakich kominkach w Biedronce mowa? ;> Do YC?
|
|
#2768 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
3maj się dzielnie! A jeżeli chodzi o kominki - w Biedronce są ponoć zestawy: kominek zapachowy, olejek i tealight po kilka złotych
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej dziewczyny wspolczuje, ja bym juz chyba nie wyszła sama ze strachu:| Moze na wszelki wypadek kupcie sobie gaz pieprzowy? Jakiś czas temu mieszkałam w dość niebezpiecznej okolicy, koło parku w Poznaniu i w okresie zimowym kiedy wracałam z zajęć do domu (po 20) okropnie się bałam. Od kiedy go kupiłam, zawsze nosiłam trzymajac reke w kieszeni, ot tak na wszelki wypadek
Co do kominków, byłam w Biedronce w sobotę i niestety też nie bylo Mogłabym Was prosić o link do tych zapachowych swiec?
|
|
|
|
#2771 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Myślałam też nad paralizatorem, ale jego trzeba używać już przy bezpośrednim kontakcie, a tego wolałabym uniknąć Chodzi Ci o Yankee Candle? Możesz je kupić np. na allegro, zapachdomu.pl, swiatzapachow.pl, czy candleroom.pl ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Poka, poka!
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może to głupie ale bezpieczniej się czuje. Chociaz dzisiaj jak szlam z kolezanką rano,w biały dzień jakiś facet ( stary i obleśny |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze troche to bedziemy musialy miec tak jak w arabii ze tak szczelnie ubrane i nigdzie nie wychodzic chyba ze w obecnosci meza czy brata
|
|
|
#2775 | ||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Dot.: Odp: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
![]() A proszę ![]() Wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
Mogą być zwykłe albo świąteczne
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2013-09-16 o 19:00 |
||
|
|
|
#2776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co sądzicie o podgrzewaczach zapachowych z Biedronki? Ostatnio wąchałam pomarańczowo waniliowe i nie wiem czy czuc je przy paleniu ,bo zapach ogólnie miały śliczny
Edytowane przez wiki2501 Czas edycji: 2013-09-16 o 19:08 |
|
|
|
|
#2777 | |
|
|
Cytat:
![]() To gratulacje ![]() A jak piesio ?
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Milena gratuluję |
|
|
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Witaj znowu Malinovva
Za to ja przyciągam jak magnes ekshibicjonistów ale w szczegóły wolała bym się nie wdawać
|
#2780 |
|
|
Brat opowiada dzisiejszy epizod ze śniegiem:
Brat - No padał śnieg! Ja, mama - Tak, jasne ! B- No, nawet kolegów pytałem na FB ! M- Co pytałeś? B- Czy śnieg u nich sypie. M- No i co odpisali? B- Że nie. J. zapytał czy u mnie pada. M- No i? B- Odpisałem, że tak. M- I co on na to? B- Rozłączył się... Pytali , czy jest trzeźwy
|
#2781 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja to się bardzo boję ciemności... a w ogóle odkad mieszkam u Tża to wracając z pracy po 19 jak już jest tak szaro, musze przejść przez tory, a one sa zarośnięte z obu stron, masakra, nie lubię tego bardzo, zazwyczaj Tż po mnie wychodzi, ale czasami pracuje do 22 i wtedy muszę sama iść. Na szczęście to w miarę bezpieczna dzielnica. Mi sie dzisiaj śniło, że ubieram choinkę :P |
|||||
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Produkujecie dużo więc większości nie zacytuję, idę tylko od ostatniego wpisu ![]() Malinova witaj ponownie, dobrze, że nic groźnego Ci się nie stało ![]() Co do kominków w biedronie to u mnie są wrzucone w koszu, obok jakis koców i tak w sumie na środku tego kosza, że trzeba się nachylić by sięgnąc i w zasadzie to nawet ich nie widac na pierwszy rzut oka.
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Tez chce zobaczyc te kolczyki
![]() Dziewczyny wspolczuje wam mieszkania w takiej okolicy, mi naszczescie nic takiego nie grozilo jeszcze.. Hejka Malinova
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Nimfa, a Twój brat wolny?
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Takiego swetra właśnie szukam: http://allegro.pl/norweski-sweter-je...548695411.html
Szkoda, że nie jest nowy i rozmiar większy
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia jak wkleić link....bo piszę teraz z telefonu
![]() Ale jak przyjdą to obfocę i wkleję |
|
|
|
#2788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2790 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() do mnie też tak średnio. Wole sztuczną. Cytat:
Cytat:
a blogów niestety nie znam, ale chetnie poznam jesli ktos takowe zna ![]() ijeee przypomniałaś mi coś!!! 3lata temu kupiłam w Tesco kolczyki choinki:posrebrzane z zielonymi i czerwonymi kropeczkami-brylancikami, jakoś krótko przed świętami i....włożyłam do szafki i przypomniałam sobie o nich dopiero w zeszłym roku Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

Honey&Spice po odpaleniu też jest dość wyraźnie wyczuwalny
a tak się na niego napaliłam...poszukam jeszcze jutro ,może w innej Biedrze będzie.
Witamy!

Myślałam też nad paralizatorem, ale jego trzeba używać już przy bezpośrednim kontakcie, a tego wolałabym uniknąć 

a blogów niestety nie znam, ale chetnie poznam jesli ktos takowe zna