|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Matko laski!!!! 9 stron miałam do nadrobienia!!
Witam was po całym dniu! dzisiaj u mnie w pracy był taki sajgon że już nie wyrabiałam, mam za swoje byczenie się popołudniami w tamtym tygodniu :P Tak wracając do tematu :P Co do kłótni z przyszłymi mężami :P ja jak pisałam, też cały tydzień mieliśmy okropny.. a w sumie to zaczęło się 3 tygodnie temu z kolanem i tak się ciągnęło.. i chodziło głównie o.. no to bara bara hah :P bo ja z gipsem to tragedia, później nerwówka bo egzaminy, później pokłoceni lekko po weselu więc TŻ się obraził.. ale wczoraj już się udobruchaliśmy!!! i jest ok ![]() Edebedowa zaraz dodaje Cię do kalendarza ![]() Witam nową PM Talka ja ciągle słysze od TŻ kto to mu się nie podoba :P jaką fajną laskę on widział, jaki miała fajny tyłek, cycki :P wiem że to nie to samo co jego przyjaciel ale dzisiaj mnie już akcja rozbroiła na łopatki i aż nie mogę ze śmiechu już wytrzymać :P Od kilku miesięcy jest tak że TŻ rano mija regularnie codziennie tą samą babkę :P ostatnio miał tygodniowy zastój i jak udało mu się ją znowu zobaczyć to już się chwalił że "Widział swoją Panią" :P i tak widział.. codziennie rano :P ja dzisiaj wyszłam o tej samej porze z pracy co on, umówiliśmy się na zakupy :P chodzimy po sklepie a on "o nie, moja Pani w brązowej kurtce" i cały spalił cegłe swoją drogą fajna ta pani! Ej i wiecie co!! ja też nie mogłam spaćw nocy!! TŻ ciągle się wiercił.. do tego jakoś tak dziwnie, nie wiem ![]() ex fajnie że wyjazd się udał też takie wycieczki kojarzą mi się z dziadkami a tu jednak!! i p.s. nie cierpię ciemnego piwa!!! i no narzekasz na 15 stron za kilka dni a ja mam 9 stron od wczoraj haha :PCo do zaręczyn :P magda ja w sumie nie mam nic do zaręczyn w rodzinie, byle bym nie podejrzewała ich :P ale sorka :P ja bym się zdenerwowała jakbym pamiętała jajcenie mamy a nie słowa TŻta :P swoją drogą ostatnio w nerwach TŻ mi powiedział że mógłby nawet i pół roku temu mi się oświadczyć gdybym tylko dała się lubić, cokolwiek to znaczy...... no ale no. Marysienka uzależnienia się leczy a nie kupuje kolejne perfumy haha okaro też mi na jesień intensywniej włosy wypadają ![]() Edebedowa miłego kursu!
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
w środę.. no mam właśnie przerwę
jeszcze dziś teorię poczytam bo robiłam zadania cały dzień i dość. Ale serio się z tego czuje głupia
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
ojej joasia ja ciemne piwo uwielbiam
ono jest jakieś takie...babskie ![]() Cytat:
to jeszcze tylko trochę i będzie po wszytkim
|
|
|
|
|
#2674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez urazy oczywiście
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj Zincas Forte i zobaczymy, czy po tych 50 tabletkach będzie poprawa. Bo na razie jest koszmar, na który nie jestem w ogóle przygotowana ![]() Spokojnie, przez prawie pół roku byłam na perfumowym odwyku i właśnie z niego wracam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
obym to już zaliczyła teraz..
ten przedmiot jest okropny.. ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- mam nadzieję.. okres się zbliża w złym czasie bo mnie to jeszcze bardziej przygnębia wszystko ;(
|
|
#2677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A własnie mi się jeszcze przypomniałam że w PL owszem, bywają płatne Targi Ślubne
w Krakowie :P chyba 10 czy 15 zł wstęp w tamtym roku był z tego co pamiętam :PCytat:
rozk$%#^$wisz w kosmos ten egzamin ![]() Aczkolwiek Cię rozumiem.. sama płakałam prawie 1,5 tyg temu przed egz.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Mi właśnie wczoraj włosy zaczęły wypadać, ale jak ja od kilku miesięcy na głowie nie miałam odżywki to mi się takie głupie zrobiły, że się rozczesywać nie dają i jak drę szczotą to wyrywam
iixi będę trzymać za Ciebie kciukasy! ja jakaś zmęczona dziś jestem, po weekendzie dzisiaj dopiero doszłam do siebie hehe co do alkoholi to ja najczęściej piję czystą i piwo
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh oby!
|
|
|
#2680 | |||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Ja bym chyba tak nie chciała,ale brzmi bardzo sympatycznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do perfum,to ja uwielbiam baardzo drogie i markowe perfumy Moja jedyna słabość do ekskluzywnych rzeczy ) . Teraz kończe moje ukochane Chanel Eau Tendre i chyba na gwiazdkę zmuszę rodzinę,żeby mi się złożyła na kolejne
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beezee własnie czemu się usmiałaś czytając mnie i magde wczoraj? :P I co się dziwisz że wypadają skoro na siłe wydzierasz!! polecam odżywkę z gliskura do rozczesywania włosów naprawdę włosy się rozczesują bez problemu dzięki niej ![]() No to na wróżkę się nie nadajesz heh! :P |
|
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
iixi nie dziamgol-zdasz na pewno
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia już dokładnie nie pamiętam czemu się śmiałam ale tak fajnie o mnie pisałyście hehe
kupiłam sobie odżywkę do rozczesywania włosów właśnie, zaraz zobaczę jaka to...schauma jedwabiste rozczesywanie kurde nie lubię odżywek na kudły nakładać wkurza mnie to po wielu badaniach doszłam do wniosku, że jak piję piwo i wódkę na jednej imprezie to rano nie mam kaca
|
|
#2684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem się okaże że 4 albo 5 Cytat:
Choć odkąd odkryłam podforum "Wspólne zakupy perfumeryjne" to jestem w siódmym niebie ![]() Ooo a te Chanel też miałam Ale to jeszcze było w czasach, gdzie kwiatowe perfumy były moimi ukochanymi i namiętnie je kupowałam. Z wiekiem mi przeszło i teraz już nawet rzadko kiedy kupuję coś co ma jakąś znaną zwykłym śmiertelnikom nazwę A w ogóle to zdecydowałam się na razie na Gold Możliwe że jeszcze się skuszę na tego Różanego Angela, ale to w przyszłości
|
||
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Co do włosów to ja właśnie zaczęłam pić pokrzywę. Raz że przyszła jesień to lepiej herbatki mi podchodzą, a dwa że włosy lecą to może to coś da.
Udało mi się też kupić odżywkę Jantar, o tę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html, podobno działa cuda. Mi włosów masa wychodzi przy myciu, ale gdzieś przeczytałam, że jak myjemy rzadziej włosy to ma prawo wypaść więcej i się zgadza, jak przetrzymam to jest masa. A tak normalnie też dużo i mnie to martwi. |
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() Powiesz coś więcej?
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pisałam kumplom i kumpelom zaproszenia na weekedowego grilla napisałam że najpierw piwo a potem wodeczka
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
ja często piję piwo
a teraz popijamy z tż resztę Burčáka ![]() Cytat:
mnie w sumie nie widać, że włosy mi lecą tak przy myciu bo i tak mam ich zawsze ogrom
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
A pewnie
![]() Na tym podforum ludzie kupują duże pojemności perfum, np. 100, 125, 200 ml, które są bardzo korzystne cenowo, ale rzadko kiedy ktoś zużywa taką ilość. Więc odsprzedaje resztę mililitrów po cenie zakupu (nikt na tym nie zarabia) w postaci odlewek po 5-10-20 ml, dzięki czemu zamiast płacić za 30ml flakon 200 zł, ma 30 ml perfum w 100 ml flakonie za np. 60 zł To też naprawdę świetna okazja do poznania różnych zapachów, bo za te 20-30 zł można mieć sporą odlewkę fajnych perfum, na których cały flakon nie można by sobie pozwolić.
|
|
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nigdy aż tak mi włosy nie wypadały, serio się przestraszyłam. Ale problem już względnie zażegnany . Poszłam od razu do dermatolog, przepisała mi jakieś tabletki, szampon i płyn do wmasowania w skórę głowy. Po jakimś czasie zaczęło działać i głupia ja zaczęłam rzadziej stosować . I w sumie wypadały, ale nie tak tragiczne jak w marcu/ kwietniu. Teraz chyba jest ok, stosuje różne odżywki regularnie, plus ampułki wzmacniające włosy i jest dobrze . Wypadają mi, ale normalne ilości, a nie masakryczne ![]() Cytat:
![]() Joasia i Lolus ja to z uśmiechem wspominam , w żadnym wypadku mi nie przeszkadzało . Mnie po prostu zamurowało, więc czy z Mamą czy bez i tak nie bardzo wiedziałabym, co TŻ dokładnie powiedział . Sens wiadomy, konkretne słowa...hmmm
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale słyszałam, że mają wycofać...
|
|
|
|
|
#2694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Cytat:
Cytat:
u mnie to pozniej wyglada tak.... zwłoki
|
|
#2695 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z nauk, nie było tak źle
na szczęście księdzu nas nie zjadł mamy 10 spotkań (teraz 9) co tydzień w poniedziałek, nauki bezpłatne ![]() Moje włosy wypadają cały rok bo suszarka+prostownica dały w kość, ale już 1,5 miesiąca bez prostownicy, chyba muszę to uczcić I dzisiaj 2 miesiące od zaręczyn
|
#2696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie obawiam naszych nauk bo u nas proboszcz to nie bardzo...Mam ten sam problem z wlosami ale niestety odwyku od prostownicy nie mam. A tobie gratuluje ze tak dlugo ci sie udalo. A u mnie 1 mesiac i 4 dni o oswiadczynach
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() mogę dołączyć? ślub mamy zaplanowany na 12 września 2015, ale po aktualnej pogodzie zaczynam żałować, że jednak nie sierpień, a sala już zarezerwowana |
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
hehehe dziewczyny jak to leci, zobaczycie
a na nauki wcale nie trzeba iść do własnej parafii jak ksiądz jest nieteges my planujemy iść nawet do innej diecezji bo są tam bardzo polecane ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
opowiedz coś o Was ![]() a pogodą się nie przejmuj bo jej i tak nie przewidzisz w sierpniu może lać a we wrześniu być ponad 20 st. i piękne słoneczko
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak nigdy załapałam wielkiego doła bo się trochę posprzeczałam z koleżanką..
Ja wiem że mam swój silny emocjonalnie charakter czyli jak przyjaźń to na maska i jak przykrość to też na maksa. Kilka tygodni temu moja przyjaciółka zerwała z chłopakiem, chłopak super, zakochany w niej a ona przez cały rok z nim chodziła a w głowie miała byłego i niby tego obecnego kochała a i tak olewała go cały czas i w ogóle. I właśnie kilka tygodni temu pokłócili się tak mocno i on w złości powiedział, że koniec z nimi a ona: OK i go olała i na drugi dzień już imprezowała z byłym. Ten jej chłopak już na drugi dzień ja przepraszał, że go emocje przerosły i że nie chciał zerwania ale ona już go miała głęboko. No i ja rozumiem chłopaka bo ja kiedyś też w złości powiedziałam mojemu że z nim zrywam. A ona robiła z siebie ofiarę losu i najeżdżała na niego i wszystko a ja w sumie nie stanęłam po jej stronie jak chyba wg niej powinna zrobić przyjaciółka tylko tłumaczyłam jej wszystko jak ja to widzę i w ogóle. Wg mnie przyjaźń nie polega na tym, żeby mówić to co ktoś chce usłyszeć tylko mówić to co się myśli. I tak od czerwca ona zaczęła ostro imprezować ze swoimi znajomymi i byłym (mieszkamy od siebie ok 30 km) a ja poszłam w odstawkę. I kilka razy no dokładnie dwa zapraszałam ją na grilla do siebie (a do tej pory byłyśmy najlepszymi "bff")a ona pisała że nie może przyjechać bo jedzie na imprezę. I teraz na weekendzie znów robię imprezę i zaprosiłam ją oczywiście a ona zaczęła mnie wypytywać czy to w sobotę i że obiecała że już nie nawali a ja jej napisałam, że jak nie chce czy nie ma jak przyjechać to zrozumiem bo w sumie napisała że przyjedzie bo obiecała a nie że chce. To zaczęła troszkę do mnie sapać, że coś odstawiam. Ja jej mówię, że ona ostatnio imprezuje ze swoimi i że w sumie może być jej szkoda opuścić przedostatni weekend w domu ze znajomymi zanim pojedziemy na studia. I że w sumie przez to wszystko mnie odstawiła na bok a mi jest przykro bo ja miałam tak z najlepszych kumpeli to ją a ona mnie w sumie olewa. To dopiero teraz się dowiedziałam do niej że miała do mnie żal za kilka sytuacji głownie za to, że nie stanęłam po jej stronie jak zerwała ze swoim. Ja się k....a pytam to jest przyjeźć? Teraz mi to mówi? Ja p....e przyjaciółki mówią sobie takie rzeczy od razu...
|
|
#2700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napisz coś o was. Kiedy zaczeliscie, czy juz po oswiadczynach? A miesiacem sie nie przejmuj. To ze w tym roku i w tym dniu jest taka karysna pogoda to nie znaczy w 2015 tez tak bedzie. W tamtym roku przeciez wrzesien był bardzo ładny, także nie przewidzisz jak to bedzie. Głowa do góry
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

to jeszcze tylko trochę i będzie po wszytkim 
Kupiłam sobie dzisiaj Zincas Forte i zobaczymy, czy po tych 50 tabletkach będzie poprawa. Bo na razie jest koszmar, na który nie jestem w ogóle przygotowana 

Powiesz coś więcej?