Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku?
Mamy majowo-czerwcowe 2013, cz. 4 2 4,35%
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. 3 6,52%
Kilkoro dzieci ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. 0 0%
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. 0 0%
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. 1 2,17%
Nasze słodkie niemowlaczki bączki puszczają i marchewką się zajadają. 0 0%
Nasze dzieci radośnie gaworzą i uśmiechy mnożą. 0 0%
Pierwsze ząbki i obiadki, jak nam dobrze w roli matki. 12 26,09%
Mamo, tato kończcie spanie bo przeżywam ząbkowanie! 17 36,96%
Mamo, tato kończcie spanie, kupa czeka na przebranie! 7 15,22%
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda - idzie jesień złotoruda! 1 2,17%
Baczki wcinaja pierwsze obiadki, a mamy prowadza wizazowe /łizażowe gadki. 3 6,52%
Bączki wcinają zdrowe obiadki, a mamom ciastka i czekoladki idą w pośladki. 0 0%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 18:56   #1261
antoinettee
Zadomowienie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Motylku nadrabiałam szybko żeby zobaczyć czy coś napisałaś ale widzę, że nic. Co się dzieje? Mam nadzieję, że nie jest aż tak źle

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

operacja jutro miedzy 10-11. do 22 moge jesc. prysznic wieczorem i rano tez mozna kolo 20 zastrzyk przeciwzakrzepowy. boziu jak ta bidula tutaj zwraca...chyba cala kroplowke juz oddala
Podziwiam Cię diabli. Jutro masz taką poważną operację a bije od ciebie taki optymizm Trzymaj się ciepło i jak dojdziesz do siebie to koniecznie nam napisz, że wszystko OK. Albo niech Twój TŻ nam napisze Zdjęć nie musi dodawać
Stary 2013-09-16, 18:57   #1262
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Ale chyba nie jednocześnie? Bo to raczej niemożliwe
Justi zarzucasz cyce na plecy?

Motylkowa!!! co z tymi wynikami nie tak? bakterie w moczu czy co? pewnie malo sterylnie udalo ci sie zebrac mocz...ja tez dzisiaj robilam to z 2 siku (do czego sie nie przyznalam) w szpitalnej oblesnej lazience. a lekarze czekali na wyniki czy moga mnie przyjac...troche sie balam jak to wyjdzie, no i ta nieszczesna hemoglobina. niespodzianka, bo ona jest ok, za to ft3 i 4 w gornej granicy. dziwne, bo zawsze bylo ok. teraz niech tylko nie pojawi sie okres i bedzie ok.
CO Z TA MACIA? Gadaj szybko, bo pewnie znow niepotrzebnie sie nakrecasz.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:59   #1263
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Odp: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Diabli! Hehe, jestes szalona.. Ten optymizm! Ja gorzej narzekam z glupim przeziębieniem..
3m sie! 3mamy z ZU kciuki!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:08   #1264
diabli
Zakorzenienie

Nuna, jakie 4 dni? dzisiejszy juz uznaje za zakonczony, zostaje jutro, ktore przespie, sroda zeby zebrac sie w kupe i w czwartek do domu przeciez nie bede czekac na ten obiad dzisiaj mialo byc ciezko, ale jakos to przelecialo. Nelusia juz prawie wykapana, zaraz dostanie butle i tatus ma ja polozyc spac. podobno beda spac razem dostanie moja koszulke hehe.
serce mnie boli jak odciagam po 150-200ml i wylewam

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Vil - za znalezienie super rehabilitantki. Przemo z taka fajna ciocia bedzie fikal az strach i ani sie obejrzycie nadrobi zaleglosci. porownujac Twoj opis dzisiejszych zajec i tych ostatnich albo okropnych cwiczen o ktorych pisaly dziewczyny, to brak mi slow. swietna babeczka. widac, ze ma powolanie do tego co robi.
Stary 2013-09-16, 19:10   #1265
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:

operacja jutro miedzy 10-11. do 22 moge jesc. prysznic wieczorem i rano tez mozna kolo 20 zastrzyk przeciwzakrzepowy. boziu jak ta bidula tutaj zwraca...chyba cala kroplowke juz oddala
To będę mocno trzymała kciuki

Mój TŻ twierdzi, że nasze dziecko ma skok, tyle, że ten z 12 tygodnia ( jest w 14, ale urodzony na granicy 37 a 38). W sumie nie wiem czy ma rację, z jednej strony jak mi przeczytał co i jak wtedy z dzieckiem, a z drugim ja się już przyzwyczaiłam do tego, że dziecko ma w ciągu dnia lepsze i gorsze momenty i w ogóle tego nie zauważam

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:20   #1266
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
jestes tak samo nienormalna jak ja. gdyby nie to, ze ciagle kursuja tu pielegniary to wylabym jak bobr ale mam transmisje na zywo - smsowa, nela spi, teraz spacer, bawimy sie, kupa itd. i na gg - uspalismy ja teraz czas na obiad daja rade...tylko mnie tak ciezko hehe.

też Cię podziwiam, że dajesz radę i to tak swietnie1

Cytat:
16:30, a lekarz mowi DOBREJ NOCY w moim przypadku moglby to powiedziec na porannym obchodzie...juz po kolacji. foty nie bedzie, bo za szybko zjadlam...LECZO. sama woda, ale licza sie intencje

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

na patologii ciazy zamowilysmy bo tak sie nakrecalysmy nawzajem, ze w koncu musialysmy ja zjesc a rodzinie skladalysmy zamowienia na maca, lody carte dore itd. tutaj troche mi glupio. w ciazy mozna bylo zwalic na dziecko hehe
leczooo/ cóż za ekskluzywny szpital;d

Dziewczyny dziękuję za troskę
Jak TŻ przywiózł wyniki to starałam się nie panikować i myślałam, że jutro powtórzę bla bla, choć diabli zebrałam sterylnie jak się da mocz1 Bo umyłam ją rano, i zebrałam tylko środkowy strumień prosto do pojemnika.
Generalnie wyszło jej wszystko co się da. Bakterie, leukocyty, erytrocyty, nabłonki Wszystko ponad normę. TŻ zadecydował by jechać z wynikami do lekarki i od razu po skierowanie na posiew etc. lekarka zobaczyła wyniki i powiedziała, że nie jest źle, jak na 4 miesięczne dziecko i kazała dużo poić i za jakiś czas powtórzyć (pytała czy nie jest apatyczna, czy nie płacze przy sikaniu etc.) co do pleśniawek kazała zrobić posiew kupy na grzyby.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:22   #1267
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:

...
Bedziemy myslami z Toba! Trzymaj sie musi byc dobrze
Stary 2013-09-16, 19:27   #1268
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Motylek będzie dobrze!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:31   #1269
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
też Cię podziwiam, że dajesz radę i to tak swietnie1

Jak TŻ przywiózł wyniki to starałam się nie panikować i myślałam, że jutro powtórzę bla bla, choć diabli zebrałam sterylnie jak się da mocz1 Bo umyłam ją rano, i zebrałam tylko środkowy strumień prosto do pojemnika.
Generalnie wyszło jej wszystko co się da. Bakterie, leukocyty, erytrocyty, nabłonki Wszystko ponad normę. TŻ zadecydował by jechać z wynikami do lekarki i od razu po skierowanie na posiew etc. lekarka zobaczyła wyniki i powiedziała, że nie jest źle, jak na 4 miesięczne dziecko i kazała dużo poić i za jakiś czas powtórzyć (pytała czy nie jest apatyczna, czy nie płacze przy sikaniu etc.) co do pleśniawek kazała zrobić posiew kupy na grzyby.
Motylek, prosze nie gniewaj się, ale przegapiłam- a czemu wy na te badania poszliście? Co się działo?
Trzymajcie się

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2013-09-16, 19:38   #1270
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Motylek będzie dobrze!
Lekarka nas uspokoiła, także jest dobrze Odwołuję alarm

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cloche jak Florek?!

Magiusa generalnie zrobiliśmy badania kontrolnie bez zaleceń dla własnego widzi mi się. (ja bo mi jej mocz śmierdział i z nadzieją, że nakieruje nas to na to dlaczego ona je jak świnka)

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:42   #1271
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cloche jak Florek?!

Magiusa generalnie zrobiliśmy badania kontrolnie bez zaleceń dla własnego widzi mi się. (ja bo mi jej mocz śmierdział i z nadzieją, że nakieruje nas to na to dlaczego ona je jak świnka)
A co znaczy " je jak świnka"?
Motylek generalnie to dla Ciebie jako mamy za czujność! No normalnie szok dla mnie i pełnia podziwu Ja nie wiem czy bym to zauważyła.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2013-09-16, 20:11   #1272
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
38stopni,kasLe,katar..gar dlo.
Dobijcie..
ojj bidok ... ja bym już dzwoniła do mamy żeby mi pomogła z Przemkiem bo bym umierała
no w sumie dziś jak tak fatalnie się w nocy czułam to się zastanawiałam co będzie jak mama znajdzie pracę a ja zachoruje. dla mnie 38 stopni to już jak na łożu śmierci prawie a nie miałby mi kto pomóc z dzieckiem ...

Cytat:
ejjjj wiecie czego mozecie mi zazdroscic? godzina 18:30, a ja juz jestem wykapana, wybalsamowana, jem kolacje, mam ksiazke, neta...pierwszy raz jestem po kapieli przed Nelka jeszcze wczoraj nie pomyslalabym zeby wsunac naraz pol opakowania serkow topionych
noo tego faktycznie trochę zazdroszczę. wracam myślami do tych chwil jak w ciąży leżałam w szpitalu i się zastanawiam co mi w tym leżeniu tqak przeszkadzało że płakałam że chcę do domu - teraz bym chętnie przeleżała chociaż pół dnia.
a też sobie zaraz poczytam - nie czytałam od czwartku i cierpię, Młody padł akurat, nie spał od 15

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:17   #1273
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, poza tym ja wychodzę z założenia, że dla dziecka można poświęcić te parę złotych aby miało coś lepszego
mysle, ze roznica 5zl, wiec warto kombinowac tym bardziej, ze holle ma naprawde swietny wybor, nie tyle smakow co gatunkow.

Cytat:
Bardzo mi się nie podoba, że odpisali Ci tak na TY
mnie tez ja mam w domu fajnego maila od nestle - jak powinna wygladac dieta karmiacej. przypomnijcie to wrzuce.

maz optymista z ta spacerowka!!! moj ostatnio pytal czy Nela bedzie juz w wigilie chodzic, bo przeciez jest juz duza

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
diabli trzymam kciuki za jutrzejszą operację

a z zostawianiem małego to u mnie jak u Veronic, raz tż został z malym na 2 godz i raz teściowa na 30 min jak jechalam do szpitala z krwotokiem a tak nie zostawiam go nikomu, nie wiem chyba jestem od niego uzależniona

kiepsko nam odcieli te pepowiny Nelcia spi...ja dostalam przecizakrzepowy w moje rozstepy i tabletke uspokajajaca (najpierw przestudiowalam net co to hehe)
Stary 2013-09-16, 20:23   #1274
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
38stopni,kasLe,katar..gar dlo.
Dobijcie..

Oby zunia sie nie zarazila
Czuje sie strasznie(nigdy, przenigdy noe choruje a tu niespodzianka w takim momencie :mur)

zdrowiej dla Zu

Cytat:
dzieki. kciukasy Elviska i innych dzieciakow juz teraz poprawiaja mi humor (Nela zaciska rowniez w stopach hehe).
ejjjj wiecie czego mozecie mi zazdroscic? godzina 18:30, a ja juz jestem wykapana, wybalsamowana, jem kolacje, mam ksiazke, neta...pierwszy raz jestem po kapieli przed Nelka jeszcze wczoraj nie pomyslalabym zeby wsunac naraz pol opakowania serkow topionych
uwielbiam twoje podejście
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:24   #1275
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Podziwiam Cię diabli. Jutro masz taką poważną operację a bije od ciebie taki optymizm Trzymaj się ciepło i jak dojdziesz do siebie to koniecznie nam napisz, że wszystko OK. Albo niech Twój TŻ nam napisze Zdjęć nie musi dodawać
hehe, a co Wam mam napisac, ze sram w gacie? to bylaby nieprawda...balam sie intubacji, ale wspollokatorka mowi, ze nic nie pamieta, wiec relax. po ciazy rzyganie nie robi na mnie wrazenia... dren z gardla, hmm widok krwi mnie nie przeraza. wysepie jakis ketonal, przespie caly dzien i bedzie ok. troche bolu to tak zeby bylo sprawiedliwie, wy rodzilyscie SN, a dla mnie CC to byl pikus.
fotka wstawilabym Wam jakas fajna, ale moze lepiej nie...na pewno zrobie sobie mini sesje na pamiatke uwielbiam ostry dyzur!
Stary 2013-09-16, 20:25   #1276
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Diabli krejzolu

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:27   #1277
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Diabli! Hehe, jestes szalona.. Ten optymizm! Ja gorzej narzekam z glupim przeziębieniem..
3m sie! 3mamy z ZU kciuki!
przeziebienie lamie w kosciach, a mnie nic nie dolega...ta dziewczyna z sali tez jest rocznikiem 85. w sali obok jeszcze jedna kobitka z ta sama odmiana pasozyta. poza tym dwie babki po guzach piersi. i wole tarczyce ciekawe czy to czarnobyl...
Stary 2013-09-16, 20:29   #1278
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
A co znaczy " je jak świnka"?
Motylek generalnie to dla Ciebie jako mamy za czujność! No normalnie szok dla mnie i pełnia podziwu Ja nie wiem czy bym to zauważyła.
ja pewnie nie
Stary 2013-09-16, 20:35   #1279
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
To będę mocno trzymała kciuki

Mój TŻ twierdzi, że nasze dziecko ma skok, tyle, że ten z 12 tygodnia ( jest w 14, ale urodzony na granicy 37 a 38). W sumie nie wiem czy ma rację, z jednej strony jak mi przeczytał co i jak wtedy z dzieckiem, a z drugim ja się już przyzwyczaiłam do tego, że dziecko ma w ciągu dnia lepsze i gorsze momenty i w ogóle tego nie zauważam

skoki to dziwna sprawa - ja widze, ze po dluzszym marudzeniu mala umie wiecej, wiec cos w tym jest...

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
prawie jak ten z na dobre i na zle a jakie mile pielerniarki! chcialy mi dac jedynke, bo intymniej (laktator), ale wole towarzystwo, a dziewczynie tez to nie przeszkadza. ogladaly fotki Nelki...naprawde jestem milo zaskoczona. jak jakas prywatna klinika.

Cytat:
dla tz ze tak szybko Cie porwal do pediatry! przynajmniej nie panikujesz. Macia jest zdrowa, bryka, wiec nie masz sie czym martwic. gdyby miala zapalenie pecherza to nie dalaby Wam zyc
Stary 2013-09-16, 20:37   #1280
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:

skoki to dziwna sprawa - ja widze, ze po dluzszym marudzeniu mala umie wiecej, wiec cos w tym jest...
u nas dziś mały zaczął łapać zabawki leżąc na brzuchu, robi ti tak komicznie bo przez chwile nie może złapać równowagi

diabolo a będziesz miała to jodowanie?

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:38   #1281
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, a co Wam mam napisac, ze sram w gacie? to bylaby nieprawda...balam sie intubacji, ale wspollokatorka mowi, ze nic nie pamieta, wiec relax. po ciazy rzyganie nie robi na mnie wrazenia... dren z gardla, hmm widok krwi mnie nie przeraza. wysepie jakis ketonal, przespie caly dzien i bedzie ok. troche bolu to tak zeby bylo sprawiedliwie, wy rodzilyscie SN, a dla mnie CC to byl pikus.
fotka wstawilabym Wam jakas fajna, ale moze lepiej nie...na pewno zrobie sobie mini sesje na pamiatke uwielbiam ostry dyzur!
wariatka
Stary 2013-09-16, 20:39   #1282
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Odp: Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ojj bidok ... ja bym już dzwoniła do mamy żeby mi pomogła z Przemkiem bo bym umierała
no w sumie dziś jak tak fatalnie się w nocy czułam to się zastanawiałam co będzie jak mama znajdzie pracę a ja zachoruje. dla mnie 38 stopni to już jak na łożu śmierci prawie a nie miałby mi kto pomóc z dzieckiem ...

noo tego faktycznie trochę zazdroszczę. wracam myślami do tych chwil jak w ciąży leżałam w szpitalu i się zastanawiam co mi w tym leżeniu tqak przeszkadzało że płakałam że chcę do domu - teraz bym chętnie przeleżała chociaż pół dnia.
a też sobie zaraz poczytam - nie czytałam od czwartku i cierpię, Młody padł akurat, nie spał od 15
A mi glupio prosić o pomoc.. I tak juz im tu mieszkam

Zdychaaam :p

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:41   #1283
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Przemus wyczulby, ze mama nie ma humoru i spalby razem z Toba jeszcze troche i bedziemy miec bezproblemowe dzieci - beda siedziec oblozone poduchami, dasz zabawke i znikna na dobra godzine znajoma ma corke z lutego i teraz wlasnie ma ten super czas. jest w stanie zrobic wszystko, bo nie musi nosic, dziecko jeszcze nie ucieka, nie zadaje pytan jeszcze troche

Cytat:
bylo Ci zle, bo nie znalas terminu wyjscia Twojego i Przemka hehe
Stary 2013-09-16, 20:45   #1284
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zapisuję na wszystko co podacie później zobaczymy jak wyjdzie, mam nadzieję iść
Zapisz się też.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:45   #1285
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:

poproś, oni się pewnie ucieszą z tego że mogą pomóc
Stary 2013-09-16, 20:49   #1286
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
zdrowiej dla Zu

uwielbiam twoje podejście
nastawienie to pierwsza droga do zdrowia babka z pokoju obok baaaaardzo panikuje i w sumie niefajnie sie zachowuje, bo przychodzi i oglada moja wspollokatorke jak jakis okaz w muzeum. meczy ja pytaniami, a boli pania to, a tamto, a moze pani polykac, kaszlec. juz sie umowilysmy, ze ja nic nie wiem, a ona udaje ze spi beznadziejna jest. wchodzi do naszej sali bez pukania i od drzwi mowi tak bezosobowo: a ona tak caly czas spi? a kroplowke tez miala, duzo wymiotuje? rozumiem, ze sie boi i chce wiedziec co ja czeka, ale mozna dyskretniej a jak sie oburzyla, kiedy jej powiedzialam, ze we czwartek pojde do domu...."a po co? niech tu pani lezy. w domu nikt nie bedzie wokol pani skakal. dziecka dzwigac nie mozna. wroci tu pani w poniedzialek" nie lubie takich ludzi.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

tez nie wyczulabym dziwnego zapachu sikow...mnie sie zawsze wydaje, ze to pielucha tak zmienia zapach i czasem faktycznie pachnie intensywnie i srednio

widzialyscie nowy temat na odchowalni? ten o sikaniu gdzie popadnie?
wszystko przed nami!
Stary 2013-09-16, 20:50   #1287
becik_4
Zadomowienie

Diabli trzymam kciuki za jutrzejsza operację powodzenia
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:53   #1288
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
u nas dziś mały zaczął łapać zabawki leżąc na brzuchu, robi ti tak komicznie bo przez chwile nie może złapać równowagi

diabolo a będziesz miała to jodowanie?
Nela probuje wyciagac rece do przodu, ale tez sie chwieje i chyba sie troche boi hehe.

a jodowanie, nie wiem - wyjdzie po badaniu. obie babki tarczycowe maja stwierdzonego raka, u mnie to dwukrotne podejrzenie, wiec jeszcze moge sie troche poludzic jutro dopytam rano na obchodzie jak to wyglada.
Stary 2013-09-16, 20:56   #1289
cloche
Zakorzenienie

tak na szybko informuje, ze jeszcze nic nie robia, obserwacja tylko, tlen czasem, badania (znow rentgen naprawde niefajnie to wyglada, jak dziecko jest wcisniete w rurke, zwiazane pasami i powieszone tak na haku...), no i dozylnie heparyna (przez co ciezko sie ruszac z mlodym gdziekolwiek... moze w srode pojdzie cos dalej...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:56   #1290
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:

glupolu! Twoj tata dla swojej coruni i wnusi na pewno zrobilby wszystko.
na pewno odetchneli z ulga, ze nie jestes w tym zwiazku bez przyszlosci.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości