|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
dzięki
Cytat:
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Taaaaaaa-daaaaaaaammmm!
![]() 20130916_154421.jpg 20130916_154833.jpg 20130916_160333.jpg 20130916_161535.jpg
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ostatnio Jaśko dokucza niesamowicie i jakbym mogła to bym w ogóle z łóżka nie wstawała P.S chyba będę miała do Ciebie prośbę szybciej niż mi się wydawało bo TŻ wziął się za odpisywanie temu gościowi od motoru po polsku i będzie problem żeby to na angielski przetłumaczyć |
|
|
|
|
#3904 |
|
Zadomowienie
|
Kabriela, ja bym napisała te domowe zainteresowania profesjonalnie: organizowanie przyjęć dla niewielkiej liczby osób [wszak niedzielny obiad], organizowanie zabaw i aktywności na świeżym powietrzu.
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
super ![]() Cytat:
i tyle, można na wierzch jeszcze posypać parmezanem, albo zwykłym serem żółtym, ja akurat dziś nie miałam.
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez się nie mogę zalogować a mam misje poglądania na wspólnej, bo od kiedy opuściłam PL nie widziałam ani jednego odcinka.. jak samopoczucie?
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Cytat:
To nie na Twoje urodziny ja mialam miec prezent ? Wszystkiego Najlepszego Ile to juz ? Okragle 40 :mysle: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie rośnie 1cm tygodniowo...teraz pewnie ze 110-111cm będzie Cytat:
bryka pierwsza klasa!Anka też właśnie Na wspólnej chciałam obejrzeć i coś się nie chce załadować jutro w dzień spróbuję...A dzięki, dobrze aż strach pomśleć ile przytyję
|
||
|
|
|
#3910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wybralam wkoncu Mutsy Transportera , stelaż mam prawie identycny
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
anka_85 nadal nie da się wysłać prywatnej wiadomości do Ciebie
|
|
|
|
#3912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lece dziewczyny sie ogarniac przed jutrzejsza wizyta,bo rano moge nie zdazyc...juz czuje jakie mnie akrobacje czekaja,moze jeszcze jakos dosiegne "tam" zeby sie doprowadzic do ladu,chociaz nie ukrywam,ze nie chce mi sie strasznie. nie wiem jak sie ogole do porodu u mnie jakos nie wchodzi w gre pomoc tz w tym...nie wiem,jakies to dla mnie takie-nie ma szans.musze radzic sobie sama.
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Mąż mój wrócił, był na piwie z kumplami, i przypomniało mu się, że do jutra ma na uczelni swojej jakiś mega ważny papierek złożyć, ofkors nie wie, gdzie go ma i cała akcja
te 4 piwa, które wypił nie pozwalają mu się zbytnio skupić..
|
|
|
|
#3914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
spróbuj jeszcze raz a w między czasie popatrze znow.
|
|
#3915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Coś takiego się wyświetla - anka_85 zdecydował(a), że nie chce otrzymywać PW lub też może nie mieć takiego uprawnienia. Z tego powodu nie możesz wysłać jej wiadomości.
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ide jeszcze raz w ustawienia, bo kilka lat temu coś tam mieszałam i mam teraz placek.
|
#3918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anka_85 a może po zmianie spróbuj się wylogować i zalogować z powrotem? Edytowane przez jezzka Czas edycji: 2013-09-16 o 21:44 |
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Uff...ja przynajmniej w nocy nie wcinam
![]() Tak na serio to nie jem dużo więcej niż w domu, tylko nic nie robię ![]() Jakoś mnie zamula...idę pod prysznic i lulu
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
mama dzwoniła, wyprała mi wszystkie pokrowce z wózków :x nie będę miała tej zabawy dla siebie :x nakupowała jakichś ciuszków dla małej
co mnie akurat cieszy. Ale tez się pochwaliła też, czym mi trochę humor zepsuła, że "kupiła mi koszyki na pieluchy" mimo, że o nic takiego ją nie prosiłam i nawet nie wiem czy takie coś mi będzie potrzebne, ale jej się spodobało to kupiła :/ co z tego, że od dawna wiadomo, ze gust mamy nieco inny... a prosiłam, żeby nie kupowała nam nic do mieszkania. Jak jej to przypomniałam to powiedziała, że przecież to nie dla mnie tylko dla małej
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że mama chciała pomóc i wyprała Ci pokrowce do wózków
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff w koncu znalazłam ustawienia tych wiadomości! teraz serio juz moża pisać, ale szukania
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Domii, dzisiaj skompletuje słówka z działu profesjonalny mechanik, jak tż wroci bo o bakach i tłumikach to a migi jedynie moge się porozumieć a rano do kawki posklejam to w całość po ang i wyślę. dzięki dziewczyny za pomoc w odblokowaniu konta
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim
jezzka, to jest kolor srebrny
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do prania trochę mi zabiera zabawę, bo chciałam chociaż w tym uczestniczyć, cały przyszły tydzień będę w Krakowie i znowu nie będę miała co robić, bo mama zrobi wszystko za mnie |
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
aaby świetny wózek
Za dwa dni stuknie 33 tydzień
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mamcia na szczęście po poważnej rozmowie ze mną zamiast kupować NAM zaczęła kupować rzeczy dla Jaśka które młody będzie miał u nich w domu, ostatnio kupiła butelkę i stwierdziła że dokupi jeszcze jedną żeby miał u nich jak go do nich nie raz podrzucę
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie dokładnie tak samo. Jak glodny to nie zawoła, że chce jeść tylko mama daj mi mlesia. Co więcej cały czas chce z butli mlesio. Szczególnie na śniadanie i przed snem. W ciągu dnia zjada łyżeczką. |
|
|
|
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciężko będzie mi nadgonić 2,5 roku bez na wspólnej... u mnie 28 kg na plusie, PÓKI CO ale nie martw się, małe pewnie zabierze wszystko, a ile się narobimy przy dzieciach to swoją drogą ![]() Cytat:
ja pewnie o 1-2 pójde spać, jak tż wraca z pracy o 10 to zawsze zanim się zje, wykąpie to ani się człek obejży a już robi się późno.... Lineczka? gdzie jesteś? pusto tu jakoś
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2013-09-16 o 22:17 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

zakupu fotelika, też mam cabriofix 

Mi ostatnio Jaśko dokucza niesamowicie i jakbym mogła to bym w ogóle z łóżka nie wstawała 

KCIUKI DLA ANI
jutro w dzień spróbuję...
aż strach pomśleć ile przytyję