nasz najgorszy ból fizyczny jaki pamiętamy.. - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-04, 19:41   #211
julka:)
Zakorzenienie

Dot.: nasz najgorszy ból fizyczny jaki pamietamy..

Cytat:
Napisane przez sr.johanna Pokaż wiadomość
...ktora mialam dwa tygodnie temu..... i bole po operacji
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 19:50   #212
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Napisane przez julka:) Pokaż wiadomość
Dzieki Juz duzo mniej boli...ale jeszcze boli
sr.johanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 20:30   #213
Agoosia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Agoosia

Cytat:
Napisane przez serducho Pokaż wiadomość
Bol zeba przezylam,porod dziecka bez znieczulenia tez.........ale jednego bolu nie zapomne do konca zycia!3 lata temu musialam byc operowana na piersi-to przezylam!Ale 2 lata temu znowu cos tam sie zrobilo,i lekarze doszli do wniosku,ze trzeba to "cos" wyciac.I to w lokalnym znieczuleniu!A ja glupia,im uwierzylam!Czegos takiego nie dam sobie zrobic nigdy w zyciu!!!!!!Niby bylo lokalne znieczulenie,ale niewiele ono dalo-czulam sie,jakby mnie po kawalku wycinali!W porownaniu z tym porod mojego syna to byla pestka!
to też mój najgorszy ból, jaki pamiętam. Wycinanko ze "znieczuleniem miejscowym" a ja myślałam, że przejdzie mi tym skalpelem przez żebra i płuca właściwie, to nie wiem, czy ono dało cokolwiek, bo czułam po prostu wszystko i lepiej nie będę opisywać dokładnie tych wspomnień.
Agoosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 20:44   #214
00aga00
Wtajemniczenie

- w podstawówce skakałam przez kozła (do tamtej pory bardzo lubiłam to robić, a teraz mam paniczny strach jak tylko widzę to urządzenie ). Materac był za daleko posunięty i jak przeskoczyłam potknęłam się o niego i spadłam na rękę. Efekt - pęknięta kość i WSZYSTKIE palce wybite

- operacja tarczycy. Samo miejsce wycinania to pikuś, najgorszy był dren który był w mojej szyi. Na jego końcu był pojemniczek gdzie spływała krew . Ból podczas wyciągania drena

- Ból tym razem mojej kuzynki jak spadła w pozycji 'na rozgwiazde' z trzepaka. Ułamany ząb...

- przejechałam sobie po palcach u nóg drzwiami (palce w tej przestrzeni pomiędzy drzwiami a podłogą)....zemdlałam oczywiście
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 20:52   #215
sylwia622
Rozeznanie

Ja nienawidze bolu i unikam go jak ognia ale niestety zdarzyl mi sie jeden i niezapomniany bol - bol po cesarce. Pierwsza noc poprostu straszna, dalej jakos poszlo
Stary 2007-05-04, 20:54   #216
kinga(kinia)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Firjal Pokaż wiadomość
Jak za pierwszym razem skręciłam noge w kolanie(z przemieszczeniem rzepki
to tak jak ja, znam ten bol. Opisalam go w tym watku.
kinga(kinia) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 21:03   #217
bloondyna
Zakorzenienie

nie straszcie mnie

11 czerwca mam operacje na rzepkę w kolanie .
.
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 21:33   #218
kinga(kinia)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bloondyna Pokaż wiadomość
nie straszcie mnie

11 czerwca mam operacje na rzepkę w kolanie . .
ojej zycze powodzenia, mnie to jak narazie ominelo. A pierwszy raz Ci rzepka wyszla czy ktorys? Bo mi lekarze powiedzieli ze przy drugim razie beda operowac.
kinga(kinia) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 22:05   #219
aurelia-aurita
Raczkowanie

Mój największy ból to chyba atak kamicy nerkowej . Pierwszy raz w życiu błagalam rodziców, żeby wezwali pogotowie. Było mi wszystko jedno co ze mną zrobią, byle tylko przestało boleć. Męczyłam się od piątku z rana do poniedziałku, choć najbardziej bolało w pt, kiedy kamyk schodził z nerki do moczowodu. Teraz jak tylko zakuje mnie nerka, odrazu robię się blada ze strachu, że będę miała powtórkę z rozrywki.
Mój TŻ twierdzi, że już pierwszy poród mam za sobą, to jak zdecydujemy się na dziecko to powinno pójść łatwiej. Jakoś nie jestem do jego teorii przekonana .

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 22:10   #220
mila17
Zakorzenienie

jako 14-latka miałam operację torbieli, a dzien wczesniej kiedy dostałam tego bólu był tak silny, że nie byłam w stanie dojść do domu, który był w cale nie tak daleko. Po prostu-kiedy chciałam się ruszyć to był był ból nie do wytrzymania ( dopadł mnie w mieście, gdy szłam procesją). zdecydowanie najgorszy ze wszystkich
mila17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 22:31   #221
angelika03
Rozeznanie

To było w ferie zimowe kiedy pojechałam na snowboard oczywiście tej zimy warunki były nie najlepsze przetarcia na stoku kamienie i te sprawy , najgorzej było na wyciagu , górki straszne i cały czas znosiło mnie w strone metalowych prętow które oddzielały wyciag od stoku . W pewnym momencie zachaczzyłam orczykiem o ten pręt i ku mojemu zdziwieniu dostałam tym prętem w skroń , szzczerze nawet tego nie poczułam , jednak kolejne minuty to chyba największy ból jaki przezyłam , prawa strona twrzy była ogromna , a na dodatek musiałam zjechać z góry na snowboardzie . Na drugi dzień okazało sie jeszcze ze mam wielką śliwe pod okiem i takim sposobem miałam ferie przedłuzone o kolejne dwa tygodnie . Do lekarza poszłam dopiero po tygodniu kiedy moje oko zaszło krwią , wiem że nie jestem zbyt mądra ze nie udałam sie na przeswietlenie czaszki odrazu , ale naszczęscie nic mi nie jest pozatym ze odstaje mi troche kawałek kości koło oka ale prawie tego nie widać , taka mała pamiątka
Stary 2007-05-04, 22:37   #222
megi_z
Raczkowanie

oooo jak czytam niektóre wasze wypowiedzi to zdaje mi się że u mnie to było nic w porównaniu z wami..
Mój ból który z perspektywy czasu wspominam najgorzej to było noszenie separatorów przed aparatem stałym.. To było uczucie jakby miały być rozsadzone wszystkie zeby, nawet spać nie mogłam, a banany wtedy wydawały się być naprawde twardymi owocami..
megi_z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 22:44   #223
tekla
Raczkowanie

GG do tekla

zdecydowanie bole krzyzowe przy porodzie, nigdy wiecej......
Stary 2007-05-04, 22:54   #224
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Pamiętam tylko jeden.
Wracałam z wakacji, pociągiem, z rodziną. Miałam ok. 12 lat. Weszliśmy do pociągu, przedział pusty i patrzę - biedronka. No to trzeba było ją wypuścić. Otworzyłam okno, a potem przytrzasnęłam sobie palca. Tego chyba nigdy nie zapomnę, tak mnie on bolał, że łzy same mi leciały do oczu, ledwo wytrzymywałam. Dostałam aspiryne, czy coś takiego, ale to nic nie pomogło. Jedną czwartą podróży przewyłam z bólu, potem udało mi się zasnąć. Oczywiście pod paznokciem krwiak się zrobił.
Innego bólu chyba nie pamiętam.
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 23:01   #225
so_na_ta
Rozeznanie

zapalenie okostnej zęba , przez 2 dni nie do zniesienia ani w dzien ,ani w nocy mimo zazywania antybiotyków i tabl.przeciwbólowych .
Stary 2007-05-04, 23:12   #226
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Wycinanie wrastającego paznokcia. Za pierwszym razem bez znieczulenia. Pielęgniarka trzymała mi nogę, a ja nie byłam w stanie nawet krzyczec, tylko ciurkiem mi po twarzy ciekły łzy. To był jedyny raz kiedy płakałam z bólu.
Nastepnym razem miałam to juz robione w znieczuleniu.

Bolało tez jak złamałam palec i trzy godziny czekalam w poczekalni, az mi go zagipsuja.

A, i raz zemdlałam u dentysty, tez z bólu.
Ale jednak nic nie moze się równac z tym paznokciem, brrr...

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-04, 23:21   #227
neta-b
Raczkowanie

Jeszcze rok temu myślałam że najgorszym bólem był poród pierwszego syna. Po 13 godzinach (dranie powinni zrobić mi cesarkę a potem było już za późno) bólu mąż wyniósł mnie z wanny bi nie byłam w stanie iść o własnych nogach. Zresztą dopiero z jego opowiadania dowiedziałam się jak wyglądała końcówka bo zrobili mi vacum kiedy byłam już półprzytomna z bólu. O dziwo przy drugim porodzie byłam tak bardzo nastawiona na ból że urodziłem kiedy myślałam że wszystko dopiero się zaczyna...
Ale najgorsze przeżyłam w lutym ubiegłego roku. Dziewczyny zapinajcie pasy w samochodzie! Ja jechałam sobie dwupasmową drogą, na lewym pasie korek, mój prawy pusty. Nagle tuż przed maskę z pomiędzy stojących aut wyjechał mi facet, bo nie pomyślał, że na prawym pasie może jechać auto i myślał że wszyscy stoją. Nie miałam szans na hamowanie i wbiłam się w niego z dosyć sporą prędkością. Skończyło się na twarzy zmiażdżonej o kierownicę. Na szczęście ktoś tak mądrze stworzył człowieka że traci przytomność w momencie gdy przekracza próg wytrzymałości. Gdy ją odzyskałam zobaczyłam w lusterku swój nos wciśnięty w twarz. Paskudnie to wyglądało.Na szczęście trafiłam na cudownych lekarzy i dziś nie ma ani śladu. Mój mąż twierdzi że mam nawet ładniejszy nosek chociaż mi się wydaje że teraz jest ciut za szeroki.
neta-b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 00:51   #228
carolinascotties
Zakorzenienie

biopsja... przeprowadzana " na żywca" ... po której przez miesiąc chodziłam o kulach.
Lekarze nie wiedzieli, jak zabrać sie do zbadania czegoś, co rosło mi w nodze -w mięśniu krawieckim...tuż przy okostnej... dopiero potem okazało się, ze obcy rósł dokładnie na nerwie.

Jeden lekarz robił USG, podczas kiedy drugi trzykrotnie wbijał mi się w obcego ...za pierwszym razem strzykawka była zbyt krótka, za drugim zbyt cienka...i za trzecim pobrano trochę płynu... Kiedy wyszłam na korytarz - upadłam i już tego dnia nie wstałam. Następujący po tym dniu okres chodzenia o kulach wspominam, jako najbardziej dla mnie przykry, przytłaczający i bolesny ...

najważniejsze jest to, że ta historia zakończyła się HAPPY ENDEM

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 00:53   #229
Maniwa
Wtajemniczenie

Dwu-dniowy poród, kiedy lekarze wciąż odsyłali mnie do domu, twierdząc, że jeszcze nie czas na rodzenie i że są to tzw bóle przepowiadające. Problem w tym, że ja przez te bóle nie spałam dwie noce i nie mogłam jeść bo wszystko zwracałam. Kiedy łaskawie przyjęli mnie do szpitala, łaskawie podłączyli do oksytocyny by przyspieszyć poród. A ja już nie miałam siły przeć, a na cesarkę za późno. Widać było że się bali co ze mną robić, a jak przynieśli vacum, to byłam przeszczęśliwa
Im nie miałam za co dziękować, tylko Bogu że córa jest cała i zdrowa
Gorszych bólów nie pamiętam.
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 01:37   #230
bess
Zakorzenienie

Nie pamietam jakichs straszliwych bolesci
Mialam ze 2 razy wyrwane zeby bez znieczulenia dawno temu ,operacje ,jakies upadki(przejechanie buziunia pare metrow po krawezniku np) po ktorych mam jakies tam blizny do dzis.Ale to mnie chyba az tak nie bolało .
Po dluzszym zastanowieniu moge napisac ze przebijanie nosa pistoletem i depilacja czy to plastrem czy depliatorem,bolało mnie tez bardzo borowanie jak jeszcze nie bralam znieczulenia.
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 08:52   #231
coccinelle
BAN stały

ogolnie jestem osoba malo wrazliwa na bol. trzymam sie niezle, nie trzese portami, gdy nie trzeba (tzn trzese, ale w sprawach blahych. w powaznych mi sie nie zdarza).

ale...

mialam 11 lat, zlamanie kosci ramieniowej: otwarte, z przemieszczeniem i ze skroceniem. tzn ja jakos nie zauwazylam, zebym tego przeszczepa miala jakiegos krotszego, ale tak bylo napisane w karcie.

po pierwsze skladali mnie pod pelna narkoza. i ja im sie obudzilam na stole. powaznie!!! i to nie, ze cos zle zrobili, ale nie podejrzewali, ze maja na stole dzieciaka, ktory jak chce, to sie obudzi. musieli mi podac dawke jak dla grubego dziada. a ja bylam dziewczynka zs niedowaga. moje cialo dawalo im wczesniej sygnaly, ze nie bedzie latwo-po zazyciu tzw glupiego jasia okazalo sie, ze potrzebny drugi. jeden nie zadzialal.

no dobra wracamy do sprawy bolowej.
po 3 tygodniach na wyciagu przyszedl czas, ze nalezalo mnie zdjac, zagipsowac i wypisac do chaty.

i przysiegam: w zyciu jeszcze moim malym, watlym cialkiem nie trzesly takie fale bolu jak wtedy, gdy powoli opuszczano moja prawa reke w dol. kurde...mogli juz zrobic to szybko. pewnie zesralabym sie z bolu, ale byloby szybo po wszystkim.

a tak...tracilam swiadomosc z bolu, mialam drgawki, wymioty...przysiegam: jak nawiedzone dziecko z egzorcysty.

a pozniej kazali mi usiasc na lozku (po trzech tygodniach lezenia) i moj blednik oszalal. myslalam, ze narzygam im wszystkim w twarz-nalezalo im sie kurna za moje cierpienie.

no. to sie zwierzylam
coccinelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 09:59   #232
boszenka69
Zakorzenienie

Ehhh , aż ciarki przechodzą jak czytam te Wasze opisy Największy ból w życiu przeżyłam, gdy doktor na miejscowym znieczuleniu dentystycznym (które nie podziałało) rozcinał mi skóre palca nożyczkami, potem to przemywał, oczyszczał, a ja wyłam z bólu Na pamiątke została mi brzydka blizna
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 12:47   #233
emememsik
po prostu Em :)

Najwiekszy ból jaki przeżyłam - u dentysty. Długo chodziłam z otwartym zębem, kiedy w końcu zdecydowałam się coś z nim zrobić, dentystka chciała zobaczyć, czy on po prostu nie jest już martwy i takim szpikulcem najechała mi na otwartego nerwa! Nigdy w życiu czegos takiego nie poczułam, zrobiło mi się zupełnie ciemno porzed oczami, ugryzłam ją w rękę i nie mogłam do siebie dojść przez dłuższy czas.. no i potem leczenie kanałowe.
A zęby mam takie, że do dentysty muszę chodzić co tydzień. Chyba zapowiada się kolejne kanałowe..
Stary 2007-05-05, 16:50   #234
bergamia
Rozeznanie

GG do bergamia

Miałam ich kilka, ale najgorszy ból jaki sobie mogę przypomnieć to:

1. Kilkanaście lat temu, podczas jazdy konnej, chcąc wyjechać z ujeżdżalni, (która ogrodzona była takimi pospawanymi stalowymi rurami) musiałam z grzbietu konia otworzyć bramkę, jeździłam sama na ogierze, który kiedy usłyszał klacze tak szarpnął do przodu, że kolanem od strony ogrodzenia nabiłam się na rozspawaną rurę...ból był tak koszmarny, że nawet nie wiem jak ja ta bramkę otworzyłam, a najgorsze było to że nie mogłam wypuścić konia z rąk, musiałam go rozsiodłać i zamknąć w boksie, ale kochany chyba wyczuł że cos jest nie tak, bo "pomagał" jak mógł...grzeczny był jak cielak Kolano było rozszarpane, mam do teraz bliznę długą na jakieś 5 cm.

2. W szkole średniej wyrywanie zęba, które trwało chyba z godzinę, a ja z pozycji wyjściowej czyli siedzącej, zeszłam do leżącej z głową na siedzeniu, już nie wspomnę, że z bólu to po prostu płacz przeszedł w łkanie...do dziś boję sie wyrywania zębów

3. Trzeci najgorszy ból jaki mnie spotkał nie tak dawno to zakładanie spirali
i kilka godzin po, naprawdę poród to pikuś w porównaniu z tym co ja przeżyłam....

Aha, no i jak stosowałam antykoncepcję hormonalną, miałam koszmarne bóle głowy, żaden lek nie pomagał, a ja chodziłam jak nieprzytomna, prawie mówić nie mogłam.
Amen

bergamia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 17:07   #235
atka83
BAN stały

O matko,jakie mrożące krew w żyłach historie.Brrr

1. Ja z tych okropnych bóli pamietam,jak bawiąc się z kuzynem,on po jednej stronie łóżka,ja po drugiej i bawiliśmy się w tzw akuku.Noi przyrąbałam z impetem o bok,wybijąc sobie dwa przednie zęby,noi był wielki ryk, krwi :szczerbol: Dobrze,że to były mleczaki,urosły mi potem nowe.

2.Drugi ból,to będac też gówniarką,sąsiedzi mieli małego pieska(kundelek),a że ja lubie/lubiłam zwierzątka,wziełam go na kolana,a ten dziabnął mnie w policzek.Wpadłam w ryk,histerie i nie wiem co jeszcze.Potem musiałam chodzić z plastrem na policzku,ale o dziwo nie mam żadnej blizny.
Ten pies w ogóle był głupi,bo jak się biegało to on za kimś latał i łapał za noge.

3.Czasy licealne,poszlam do szkoły na lekcje,ale na nich w ogóle nie byłam,bo dostałam okres,a przy tymi takich bóli brzucha,że myslałam że się posr...z bólu.Ledwo co szłam/wracałam do domu,byłam blada jak trup i myślałam,że zemdleje.Potem to poległam na łóżku,wzielam tabletki,ale zanim zaczela działac,to się trzęsłam i ryczałam aby wreszcie przestało boleć,nawet chciałam żeby ktoś po pogotowie zadzwonił.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 17:16   #236
SiSleyS
Zakorzenienie

Zapalenie przydatków- myślałam, że umrę. Mówili, że pewnie teraz będą częste nawroty i że nie mam używać tamponów- używam ciągle ale już rozsądniej i nie pozwalam sobie na oziębianie się w tych miejscach.

Jako dziewczynka uwielbiałam chodzić po drzewach- no i jeden jedyny raz zdarzyło mi się spaść- z samego czubka drzewa spałam na brzuch, nie mogłam oddychać, w głowie mi się kręciło prawie się zabiłam.

nie za fajnie
Stary 2007-05-05, 17:39   #237
Mass_Destruction
Raczkowanie

Ja jakiś rok temu miałam w domu takie zepsute krzesło, że to "siedzisko" nie było całkiem przymocowane do reszty. I jak siadałam, to kawałek palca, właściwie opuszek został bardzo zgrabnie przytrzaśnięty i cała skóra była naderwana - normlanie jak to zobaczyłam to myslałam że zemdleje, pełno krwi ta skóra tak odstaje brrrr....-__-

Albo czasami mam taką nagła, niepsodziewana czkawkę, co przy kazdym czknięciu czuje sie jkaby ktoś mi serce wyrywał tak to boli. Poprostu ból nie do wytrzymania. Nie wiem czym to jest spowodowane
Stary 2007-05-05, 22:28   #238
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bergamia Pokaż wiadomość
Miałam ich kilka, ale najgorszy ból jaki sobie mogę przypomnieć to:

1. Kilkanaście lat temu, podczas jazdy konnej, chcąc wyjechać z ujeżdżalni, (która ogrodzona była takimi pospawanymi stalowymi rurami) musiałam z grzbietu konia otworzyć bramkę, jeździłam sama na ogierze, który kiedy usłyszał klacze tak szarpnął do przodu, że kolanem od strony ogrodzenia nabiłam się na rozspawaną rurę...ból był tak koszmarny, że nawet nie wiem jak ja ta bramkę otworzyłam, a najgorsze było to że nie mogłam wypuścić konia z rąk, musiałam go rozsiodłać i zamknąć w boksie, ale kochany chyba wyczuł że cos jest nie tak, bo "pomagał" jak mógł...grzeczny był jak cielak Kolano było rozszarpane, mam do teraz bliznę długą na jakieś 5 cm.
A propos koni, przypomniało mi się:
Zadowolona po przyjemnej przejażdżce, odporowadzałam konia przez całą długość ujeżdżalni. Koleżanka wyszła naprzeciw by otworzyć mi bramę. Było pełno błota, bo przez całą noc lało, więc ujeżdżalnia była jak grzęzawisko, i tak niefartownie sobie stanęłam, a klaczka stanęła prosto na mojej prawej stopie. Zamarłam z bólu, nie mogłam wydostać nogi spod niej, łzy napłynęły mi do oczu. Czułam całe jej kopyto na mojej stopie! Straszny ból. Koleżnka przyszła z odsieczą, biorąc klaczkę ode mnie.
Uratowało mnie to właśnie błoto, które narobiło się przez noc. Moja noga została po prostu wciśnięta w ziemię. Gdyby była twarda nawierzchnia, nie wiem czy miałabym dziś stopę Nie byłam u lekarza, bo nic poważniejszego mi się potem nie działo, poza kuleniem, ale do dziś czasem pobolewa mnie ta stopa.
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 22:38   #239
Sweet_21
Zakorzenienie

Uczyłam się jeździć na rowerze i ześlizgnęła mi się noga i uderzyłam się kroczem o ramę
Oj bolało, bolało.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-05, 22:49   #240
anix
Raczkowanie

GG do anix

W ubiegłym roku na wakacjach miałam zapalenie nerek. Nie było pozycji, w której mogłabym się ułożyć żeby nie bolało, nawet po lekach. Do tego bardzo wysoka gorączka - istny koszmar! A ból pojawił się dzień przed moimi urodzinami i z pewnością nie był to miły prezent
Teraz też każde ukłucie w okolicy nerek przyprawia mnie o dreszcze, że to znowu może być to. Brrr, oby więcej się nie powtórzyło.
Pozdrawiam
Ja chcę Cię mieć
Przy sobie
I nie wiem
Czemu ... "
anix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości