Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 11:41   #2791
nudnylogin
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Znam temat aż za dobrze, całe studia miałam tak debilnie plan ułożony że szok i nie bardzo dało się z nim coś zrobić
Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Hej

Za każdym razem zastanawiałam się co za inteligent układał takie plany.
na dodatek w czwartki od 8:30 mam jeden wykład, a potem na 19:15 musze jechać znowu na coś Oo Ehhh... z rana mi humor popsuli
nudnylogin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:42   #2792
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nudnylogin Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Jestem taka w:ściekła, bo właśnie obczaiłam swój plan na uczelni...i w piątki kończę o uwaga uwaga 18:15 :/ a środa, gdzie mam tylko jeden wykład i mogłabym mieć go rano, a wtedy cały dzień wolny,to mam od 14:00 - 15:30 :/ No co za debil to wymyślił!!! !@#$%^^$@! :/
współczuję
ja miałam o tyle dobrze, że przez 5lat studiów, praktycznie zawsze miałam sensowy plan
tyle, że przez pierwsze 3lata sama go sobie układałam, bo na tym wydziale trochę inaczej to wyglądało i każdy sam sobie układał i kwestia szczęścia czy wbijesz się w miejsce, bo rejestracja internetowa i kto pierwszy ten lepszy
na mgr już mi narzucali plan, ale i tak był całkiem sensowny
a że do tego ja chodziłam tylko na to na co faktycznie musiałam także generalnie miałam luz

Cytat:
Napisane przez Elcia162 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, Dawno mnie nie było masa rzeczy na głowie panieński niespodziankę przyjaciółce organizowałam, a teraz mam jej pomagac w przygotowaniach a w sobotę jej weselisko wiec pewnie wrócę na dobre w przyszłym tygodniu nawet nie chce myśleć jak ja to wszytko nadrobię;p
o ja też idę na wesele w sobotę. Wesele brata TŻta
mam tylko nadzieję, że pogoda się poprawi do weekendu może być zimno nawet itd, ale żeby tylko nie padało, bo deszcz i ogólnie wilgotne powietrze to maskara dla moich włosów a chciałabym jakoś wyglądać na tym weselu
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:43   #2793
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
na dodatek w czwartki od 8:30 mam jeden wykład, a potem na 19:15 musze jechać znowu na coś Oo Ehhh... z rana mi humor popsuli
Ja jeszcze czekam na rozkład ale pewnie też mi popsują humor.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:43   #2794
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie szli po bandzie bo zazwyczaj tak układali ćwiczenia a wiadomo tam trzeba być. Nie było szans na pracę no chyba że kelnerka po 2 godziny dziennie co dla każdej ze stron(pracodawca-pracownik) było bez sensu ...
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:50   #2795
Beezee
Zakorzenienie

Ja pewnie plan będę miała 2 października dopiero
Stary 2013-09-17, 11:52   #2796
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
współczuję
ja miałam o tyle dobrze, że przez 5lat studiów, praktycznie zawsze miałam sensowy plan
tyle, że przez pierwsze 3lata sama go sobie układałam, bo na tym wydziale trochę inaczej to wyglądało i każdy sam sobie układał i kwestia szczęścia czy wbijesz się w miejsce, bo rejestracja internetowa i kto pierwszy ten lepszy

a że do tego ja chodziłam tylko na to na co faktycznie musiałam także generalnie miałam luz

o ja też idę na wesele w sobotę. Wesele brata TŻta
mam tylko nadzieję, że pogoda się poprawi do weekendu może być zimno nawet itd, ale żeby tylko nie padało, bo deszcz i ogólnie wilgotne powietrze to maskara dla moich włosów a chciałabym jakoś wyglądać na tym weselu
my też mieliśmy rejestracje internetową, ale to na co musieliśmy się rejestrować i tak i tak jest beznadziejnie ułożone
Stary 2013-09-17, 11:53   #2797
mariamarysienka
Zakorzenienie

Współczuję Wam takich planów Ja na szczęście na analityce miałam super plan, jedno okienko na cały tydzień i w piątki kończyłam o 11

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:54   #2798
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
my też mieliśmy rejestracje internetową, ale to na co musieliśmy się rejestrować i tak i tak jest beznadziejnie ułożone
no to niezbyt fajnie

ale jak masz wykłady o lipnych godz to przecież zawsze można na nie nie chodzić
ja jeśli chodzi o wykłady to zazwyczaj chodziłam tylko na 1.zajęcia i na ostatnie a chodziłam tylko na ćwiczenia i tego typu rzeczy na które faktycznie trzeba było chodzić, resztę olewałam
Stary 2013-09-17, 12:01   #2799
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
no to niezbyt fajnie

ale jak masz wykłady o lipnych godz to przecież zawsze można na nie nie chodzić
ja jeśli chodzi o wykłady to zazwyczaj chodziłam tylko na 1.zajęcia i na ostatnie a chodziłam tylko na ćwiczenia i tego typu rzeczy na które faktycznie trzeba było chodzić, resztę olewałam
ja też tak samo robiłam
w tym semestrze mam ambicje jak zawsze chodzić na wszystkie zajęcia ale i tak pewnie wybiorę te na których muszę być a te na których nie to oleję
Stary 2013-09-17, 12:06   #2800
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
ja też tak samo robiłam
w tym semestrze mam ambicje jak zawsze chodzić na wszystkie zajęcia ale i tak pewnie wybiorę te na których muszę być a te na których nie to oleję
co semestr miałam takie ambicje a kończyło się jak zwykle

no ale tak naprawdę na większość przedmiotów nie ma sensu chodzić, bo to po prostu taka nuda, że ja nawet jak chodziłam to robiłam wszystko oprócz słuchania i notowania, więc po co marnować czas
chodziłam na to co musiałam, resztę olewałam. Notatki jakoś się zawsze zdobyło no i teraz magister już jest
studia były fajnym okresem
Stary 2013-09-17, 12:07   #2801
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
Ja pewnie plan będę miała 2 października dopiero
Ja pewnie też
Stary 2013-09-17, 12:08   #2802
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Za każdym razem zastanawiałam się co za inteligent układał takie plany.
no ale weźcie pod uwagę to, że plany są układane pod wykładowców i często, gęsto są to ludzie pracujący gdzieś indziej np. od 7 do 15 więc nie mogą mieć zajęć rano
ja już plany miałam różneeeeee. Czasem super że po 2, 3 zajęcia w ciągu dnia i potem wolne, na ostatnim semestrze lic miałam 3 przedmioty w tygodniu ale też miałam przed wakacjami mój słynny czwartek 8-20 bez okienka a na nast dzień na 8. Wszystko się da przeżyć
Cytat:
współczuję
u mnie też były zapisy na przedmioty, nie zapomnę jak zrobiliśmy sobie koczowanie pod uczelnią całą noc bo zapisy nie były przez internet jeszcze wtedy, to były czasy teraz nam narzucają plan. W sumie na ten semestr mam nawet spoko plan. Wtorek, środa wolne ale mają jeszcze dołożyć jeden przedmiot dodatkowy i znając życie dadzą go na wolny dzień a ja zawsze na wszystkie zajęcia chodzę. Jak czasami nie poszłam na jakiś wykład gryzły mnie wyrzuty sumienia Jestem zbyt odpowiedzialna
Stary 2013-09-17, 12:12   #2803
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no ale weźcie pod uwagę to, że plany są układane pod wykładowców i często, gęsto są to ludzie pracujący gdzieś indziej np. od 7 do 15 więc nie mogą mieć zajęć rano
ja już plany miałam różneeeeee. Czasem super że po 2, 3 zajęcia w ciągu dnia i potem wolne, na ostatnim semestrze lic miałam 3 przedmioty w tygodniu ale też miałam przed wakacjami mój słynny czwartek 8-20 bez okienka a na nast dzień na 8. Wszystko się da przeżyć
Mój Tż studiuje zaocznie i w zeszłym semestrze było tak że miał zajęcia w piątek o 14... I gdzie tu dopasowanie do ludzi pracujących. Raczej jak się studiuje zaocznie to się pracuje. A ja na dziennych miewałam tak że o 8 ćwiczenia a później 2 czy 3 godziny okienka.
Stary 2013-09-17, 12:15   #2804
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój Tż studiuje zaocznie i w zeszłym semestrze było tak że miał zajęcia w piątek o 14... I gdzie tu dopasowanie do ludzi pracujących. Raczej jak się studiuje zaocznie to się pracuje. A ja na dziennych miewałam tak że o 8 ćwiczenia a później 2 czy 3 godziny okienka.
Moja przyjaciółka będąc na zaocznych miała zajęcia w środku tygodnia o 13 A zaoczne to nie wieczorowe że są co dziennie tylko w weekendy powinny być zjazdy Coś czuję podobieństwo jej zajęć z Twoim TŻ
Stary 2013-09-17, 12:18   #2805
existence
Zakorzenienie

Cytat:
u nas niektórzy zaoczni mają np. czwartki od 15 do 20 co 2 tygodnie ale zaoczni się zawsze mogą dogadać, inaczej się trochę na nich patrzy wykładowcy rozumieją, że mają zazwyczaj pracę. Tak samo na dziennych jak ktoś ma drugi kierunek też można się dogadać. A takie okienka to u mnie było normalne do domu jeździłam albo siedzieliśmy na uczelni i jedliśmy obiad czy szliśmy do galerii brakowało mi tych okienek w ostatnim semestrze trochę
Jak widzę plan nie przekreślam wszystkiego od razu bo wiem, że można próbować zamienić grupę, może gdzieś sporo zajęć przepadnie szybko leci ten czas
Stary 2013-09-17, 12:19   #2806
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja przyjaciółka będąc na zaocznych miała zajęcia w środku tygodnia o 13 A zaoczne to nie wieczorowe że są co dziennie tylko w weekendy powinny być zjazdy Coś czuję podobieństwo jej zajęć z Twoim TŻ
U mnie na zaocznych są egzaminy w środku tygodnia i bywały takie o 13 i 14. I jak są 3 czy 4 w sesji to trzeba brać tyle dni wolnego.
Stary 2013-09-17, 12:20   #2807
lolusl
Japońska rzepa

To ja mam zwykle pan idealny,bo nigdy nie miałam zajęć dłużej niż do 13:00 a zwykle mam na 8:00-11:00 2 razy w tygodniu obowiązkowe plus jakieś tam nieobowiązkowe wykłady w inny dzień.W sumie miałam zawsze tylko 3 dni w tygodniu zajęte, 4 łącznie z weekendem wolne.
Teraz mam inny system,ale w zasadzie nie zaszczycam zajęć,bo sa same wykłady,które są cholernie nudne. Mam tydzień wykładów jednego przedmiotu (3 dni x 3-4 h) ,tydzień drugich wykładów (3 dni x 2 h) i potem tydzień przerwy. Ogólnie zauwazyłam,ze ludzie za granicą sie nie przemęczają na studiach,przynajmniej tutaj i w Anglii
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 12:20   #2808
mariamarysienka
Zakorzenienie

Eee to ja chodziłam praktycznie na wszystkie wykłady, poza historią medycyny i farmacji, co potem się na mnie zemściło A tak to u nas była masa potrzebnych rzeczy na wykładach i trzeba było chodzić niestety.

Kurczę, wykrakałam, leje u mnie

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-17, 12:23   #2809
nudnylogin
Rozeznanie

a u nas wykładów nie ma, są konwersatoria, zebysmy przypadkiem nie wpadli na pomysl, ze na wyklad isc nie trzeba :/
Stary 2013-09-17, 12:26   #2810
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Eee to ja chodziłam praktycznie na wszystkie wykłady, poza historią medycyny i farmacji, co potem się na mnie zemściło A tak to u nas była masa potrzebnych rzeczy na wykładach i trzeba było chodzić niestety.

Kurczę, wykrakałam, leje u mnie
ja gdybym na wykłady ni chodziła to bym spędzała potem 2x więcej czasu na nauce na sesję a wolę ten czas przeznaczyć np. na seriale poza tym ja ufam tylko swoim notatkom jak coś pominę to wtedy wiem, że moja wina trudno ale gdybym wzięła od kogoś to potem bym miała pretensje do siebie, że nie notowałam, nie słuchałam a mogłam to zapisać i mieć lepszą ocenę więc ja u nas w grupie notuję praktycznie zawsze bo my mamy system wymienny chyba, że jest taki serio nudny przedmiot to się nastawiam, że wezmę notatki od kogoś ale i tak zazwyczaj się przełamuję i notuję dla świętego spokoju ja nie ufam ludziom

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
a u nas wykładów nie ma, są konwersatoria, zebysmy przypadkiem nie wpadli na pomysl, ze na wyklad isc nie trzeba :/
u nas są wykłądy i konwersatoria no i ćwiczenia ale zazwyczaj wszystko jest obowiązkowe chyba, że wykładowca sam powie inaczej.
Stary 2013-09-17, 12:28   #2811
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
ja gdybym na wykłady ni chodziła to bym spędzała potem 2x więcej czasu na nauce na sesję a wolę ten czas przeznaczyć np. na seriale poza tym ja ufam tylko swoim notatkom jak coś pominę to wtedy wiem, że moja wina trudno ale gdybym wzięła od kogoś to potem bym miała pretensje do siebie, że nie notowałam, nie słuchałam a mogłam to zapisać i mieć lepszą ocenę więc ja u nas w grupie notuję praktycznie zawsze bo my mamy system wymienny chyba, że jest taki serio nudny przedmiot to się nastawiam, że wezmę notatki od kogoś ale i tak zazwyczaj się przełamuję i notuję dla świętego spokoju ja nie ufam ludziom

Ja nie chodziłam na wszystkie wykłady bo na niektórych ludzie chamsko z książki czytali nic nie dodając więc szkoda było mego czasu. W zasadzie chodziłam tylko na ciekawsze wykłady a tak to ćwiczenia potem szybko na autobus i myk do TŻ do Gliwic...ależ ja mocno wspierałam PKP w tamtym czasie No i kiedddyyyy to było
Stary 2013-09-17, 12:29   #2812
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
no u nas też robili konwersatoria

Cytat:

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

u nas są wykłądy i konwersatoria no i ćwiczenia ale zazwyczaj wszystko jest obowiązkowe chyba, że wykładowca sam powie inaczej.
ja tam miałam sprawdzone źródła do brania notatek i ufałam tym notatkom w 100%

ale to, że coś jest obowiązkowe to często pic na wodę ja też niby miałam np "obowiązkowe" wykłady gdzie spr listę obecności itd, a potem i tak był egzamin i tylko to wpływało na ocenę a listy wcale nie brali pod uwagę także ja często olewałam wykłady zwłaszcza pod koniec studiów jak już pracowałam i ciężko było mi czasem na coś pójść, nawet jak niby obowiązkowe było ale nigdy jakiś problemów nie miałam przez to że nie chodziłam na coś
Stary 2013-09-17, 12:36   #2813
Bacardi_
Wtajemniczenie

Heeejka! Witam w piękny słoneczny choć zimny dzień

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
CZEK DYS AŁT BEJBE wlazł, nakleił mi na lapa i poszedł. Wrócił i pyta, jak mi się podoba. Mówię "tylko jeden? wolałabym chociaż skromny bukiet z trzech".... wyszedł, wrócił i obkleił mi lapa kolejnymi hahaha
jest bukiet dobry..

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
chyba nie ja pracuje na bloku operacyjnym
ty chyba bardzo kochasz swoją pracę? Fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Dobra Lejdis, idę spać
tylko tak po tych naukach dzisiaj to głupio mi bzykać się z TŻtem.. chyba się nawrócę
Żeby ci tak do ślubu nie zostało..

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Hejka
Przepraszam, że chwilę mnie nie było, ale byłam na weselu przyjaciółki ze studiów (zdjęcia na fb ). Wybawiłam się, to było jedno z lepszych na jakich byłam. Spodziewałam się czegoś gorszego, bo to bardzo duże wesele było (ponad 300 osób), spanie mieliśmy załatwione 10 km dalej itd. itd... Ale wszystko super się udało, jedzenie było pyszne, muzyka dobra, mało kto siedział za stołem. Tylko biedna PM nie miała czasu nawet siąść i zjeść, bo to albo sesja zdjęciowa, a to z kimś porozmawiać, a to "ze mną się nie napijesz?", a to ktoś ją do tańca porywał... Ale wyglądała ślicznie
Mam wrażenie, że u nas na weselach jest to samo, non stop, albo wołają na kielicha, albo od razu po kielichu do tańca, a jak nie to no to ktoś wychodzi między czasie i trzeba pożegnać.. masakra

Cytat:
to jest niesprawiedliwość po prostu, bo ktoś musi mieć gorzej żeby ktoś mógł mieć lepiej

Cytat:
co semestr miałam takie ambicje a kończyło się jak zwykle
skąd ja to znam, chyba każdy sobie to obiecuje

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 12:40   #2814
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
To ja mam zwykle pan idealny,bo nigdy nie miałam zajęć dłużej niż do 13:00 a zwykle mam na 8:00-11:00 2 razy w tygodniu obowiązkowe plus jakieś tam nieobowiązkowe wykłady w inny dzień.W sumie miałam zawsze tylko 3 dni w tygodniu zajęte, 4 łącznie z weekendem wolne.
Teraz mam inny system,ale w zasadzie nie zaszczycam zajęć,bo sa same wykłady,które są cholernie nudne. Mam tydzień wykładów jednego przedmiotu (3 dni x 3-4 h) ,tydzień drugich wykładów (3 dni x 2 h) i potem tydzień przerwy. Ogólnie zauwazyłam,ze ludzie za granicą sie nie przemęczają na studiach,przynajmniej tutaj i w Anglii
Oj taaak, bardzo sie zgodzę u nas zajecia zaczynały sie najwczesniej o 9 i kończyły najpóźniej o 6 . Na semestrze było po 3 przedmioty i każdy to ok 3-4h/ tygodniowo. Łącznie na tydzien jakies 10-12h . Założenie było takie, ze student sie nie przemecza na uczelni, a swój czas poświęca na self learning . No ogolnie było fajnie .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-17, 13:05   #2815
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
ale to, że coś jest obowiązkowe to często pic na wodę ja też niby miałam np "obowiązkowe" wykłady gdzie spr listę obecności itd, a potem i tak był egzamin i tylko to wpływało na ocenę a listy wcale nie brali pod uwagę także ja często olewałam wykłady zwłaszcza pod koniec studiów jak już pracowałam i ciężko było mi czasem na coś pójść, nawet jak niby obowiązkowe było ale nigdy jakiś problemów nie miałam przez to że nie chodziłam na coś
Hah, ja dzięki temu zdałam egzamin z chemii organicznej Zabrakło mi pół punkta do zdania i wtedy babka wyciągnęła listę obecności i jak zobaczyła że zawsze byłam, to mi nawet 3+ postawiła

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-17, 13:10   #2816
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Hah, ja dzięki temu zdałam egzamin z chemii organicznej Zabrakło mi pół punkta do zdania i wtedy babka wyciągnęła listę obecności i jak zobaczyła że zawsze byłam, to mi nawet 3+ postawiła
no to w takim przypadku opłaca się chodzić
no ale u mnie niestety tak nie było, lista nie miała wpływu na nic

choć kiedyś miałam jeden przedmiot, generalnie ciężki bardzo, więc nawet chodziłam na niego pomimo że to był wykład i list raczej nie było a babka na ostatnim wykładzie okazała serce i zrobiła listę i ten kto był na liście jak chciał to był zwolniony z egzaminu, nie musiał pisać i od razu 3 dostawał no prze szczęśliwa wtedy byłam i dlatego chodziłam zawsze na ostatni wykład bo to się czasem opłacało
Stary 2013-09-17, 13:27   #2817
magda_mjt
Zakorzenienie

Mojemu TŻ'towi wczoraj zaczął się semestr (właściwie tydzień temu, ale od tego tygodnia miały być zajęcia ). Zajechał pod uczelnię, po czym wrócił, bo nic nie było. Dzisiaj miał mieć ćwiczenia, ale nawet nie pojechał na uczelnię, powiedział tylko "skoro wczoraj wykładu nie było, to ja nie jadę, na pewno ćwiczeń nie ma".... no i tak się zaczęło jego solidne chodzenie na ćwiczenia i wykłady w ostatnim semestrze . I graaaaaaaa cały czas :/...

W ogóle, to ostatnio coś mnie wzięło na policzenie tygodni do wesela . Aktualnie zostało 94 tygodnie i 4 dni. Strasznie mało to się zdaje, co to jest 94 tygodnie ... hahaha

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-09-17 o 13:34
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 13:39   #2818
mariamarysienka
Zakorzenienie

Zleci jak z bicza strzelił Ja pamiętam jak w zeszłym roku w maju siostra cioteczna się zaręczyła i ogłosili datę - 26.07.2014. Wszyscy "Olaboga, jak to jeszcze daleko". Zanim się obejrzeliśmy do ich ślubu zostało już tylko 10 miesięcy i niedługo siostra idzie szukać sukni ślubnej Masakra, jak szybko czas leci.

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-17, 13:43   #2819
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Też miałam kiedyś taką "przyjaciółkę" na dobrą sprawę po tym jak ona się wypięła to zrozumiałam że ona była takim pasożytem na mnie czego wcześniej zupełnie nie widziałam. To była moja pierwsza i ostatnia na wiele lat przyjaciółka, ja mam przyjaciół facetów i z tym mi dobrze.Potem na studiach znalazłam przyjaciółkę , prawie siostrę no i tak trwamy do dziś

Zapamiętuj, prawda ci to
A o Bukowinie to byłaś tylko w parku bo ja myślałam bardziej o hotelu i moje porównanie to były pokoje hotelowe i obsługa

To trzymamy kciuki
Ja bylam w parku w termach bukovina, ale nocowałam zaraz oboj w pensjonacie Orlik, baaaardzo fajny
Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
dzień dobry niech ktoś wyłączy ten deszcz.. w ogóle to ja się dzisiaj raczej ulatniam z forum (pewnie będę podczytywać w wolnych chwilach tylko) - idę niedługo do koleżanki coś poogarniać, później wracam, obiad i znowu nauka.. czuje się bardzo zestresowana tym egzaminem.. chyba pierwszy raz w tym roku akademickim w ogóle mnie coś stresuje ;/
A tam, zdasz na pewno. A deszcze przydałoby się wyłączyć, marznę od rana

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Hejka
Przepraszam, że chwilę mnie nie było, ale byłam na weselu przyjaciółki ze studiów (zdjęcia na fb ). Wybawiłam się, to było jedno z lepszych na jakich byłam. Spodziewałam się czegoś gorszego, bo to bardzo duże wesele było (ponad 300 osób), spanie mieliśmy załatwione 10 km dalej itd. itd... Ale wszystko super się udało, jedzenie było pyszne, muzyka dobra, mało kto siedział za stołem. Tylko biedna PM nie miała czasu nawet siąść i zjeść, bo to albo sesja zdjęciowa, a to z kimś porozmawiać, a to "ze mną się nie napijesz?", a to ktoś ją do tańca porywał... Ale wyglądała ślicznie
aaaaaa czemu ja nie widzę zdjęć, jestem w grupie a cię nie mam w znajomych czy jak?

Cytat:
Ja na zaocznych też musiałam jeździć w piatki, oczywiście na więksozści mnie nie było, bo niby ile tego wolnego miałam mieć?
Cytat:
U mnie na zaocznych są egzaminy w środku tygodnia i bywały takie o 13 i 14. I jak są 3 czy 4 w sesji to trzeba brać tyle dni wolnego.
Egzaminy w srodku tygodnia ot też była zmora, jak dobrze, że już mam po!
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość

W ogóle, to ostatnio coś mnie wzięło na policzenie tygodni do wesela . Aktualnie zostało 94 tygodnie i 4 dni. Strasznie mało to się zdaje, co to jest 94 tygodnie ... hahaha
noooo..... ja cały czas jeszcze myślę, a to jeszcze 2 lata, a to już dawno jest mniej

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 13:45   #2820
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ja bylam w parku w termach bukovina, ale nocowałam zaraz oboj w pensjonacie Orlik, baaaardzo fajny
To ja nocowałam w hotelu też a park tez fajny chociaż ja tam zasiadałam w saunach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości