|
|
#3781 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Olej mogę dopiero po 17 jak wrócę z zastrzyków i rehabilitacji
to już te ciasteczka lepsze Poszukałabym pracy, ale ja jestem tak marudna, że mam 1 CV tygodniowo do wysłania
|
|
|
|
#3782 |
|
Rozeznanie
|
1 CV na tydzień to dużo
w mojej "profesji" nie ma możliwości wysłać nawet 1 na miesiąc :/
|
|
|
|
#3783 |
|
Copyraptor
|
A w czym "siedzisz"?
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
Geoinformatyka, fotogrametria, od bidy geodezja
|
|
|
|
#3786 |
|
Copyraptor
|
A, faktycznie niszowo.
|
|
|
|
#3787 |
|
Nie depcze krokusów
|
A co to
![]() To czekam
|
|
#3788 |
|
Konto usunięte
|
ale fajnie że geodeta na wątku
branża fajna
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-09-17 o 15:00 |
|
|
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale przydatny wątek, przeczyta się kilka postów i ktoś zupełnie zielony może z łatwością określić jakie ma włosy. Ja celowałam w wysoką, a wyszła średnia. Chociaż kto wie jaka jest faktyczna. Czy arganoway dobry na wszystki nie wiem, ale jeszcze nie próbowałam więc mam na niego chrapkę. Też musze zabrać się za swoje CV, przede wszystkim za zmodyfikowanie go. Myślicie, że lepiej rozsyłać mailowo czy osobiście roznosić? Wydaje mi się że firmy takich maili moga nawet nie czytać. |
|
|
|
|
#3790 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie Dżastina Timberlejka? Wyrobił się mrrrrrrrr: http://www.etoday.ru/2013/09/dzhasti...-v-the-new.php
|
|
#3792 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Ja go pamiętam jako wymoczka coś a la Nick Carter z Backstreet Boysów, dlatego widzę dużą różnicę na plus af kors.
Odnośnie seriali. Maniaczki może znajdą sobie jakieś nowe pozycje z tej isty: http://segritta.pl/najlepsze-seriale/
|
|
#3794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Copyraptor
|
Wygląda trochę jak kampania dla ofiar przemocy domowej.
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42851725]Z listy nie widziałam tylko dwóch
Jesteś lepsza ode mnie, a myślałam, że ja oglądam seriale na potęgę
|
|
#3797 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
jakbyś się z nią dogadała odnośnie podcinania włosów to daj znać. ja potrzebuję głównie kogoś kto mnie będzie słuchał (jak 3cm, to tyle a nie 10, jak dłuższa grzywka to nie taka do polowy czoła) i będzie miał ostre nożyczki ![]() wydaje się podobny do CHI. swoją funkcję spełnia ![]() Cytat:
mówił, że miał problem żeby go gdziekolwiek wzięli od razu na etat. a strzela pomysłami jednym za drugim, no ogólnie robi wrażenie więc prawdopodobnie go zostawią. Cytat:
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-09-17 o 16:31 |
|||
|
|
|
#3798 |
|
Konto usunięte
|
kasiencja - to widzę że masakra z pracą.
jejku - niby się jest wolnym strzelcem, ale początki są trudne i trzeba zaczynać albo od darmowej pracy albo za grosze - ale potem świetlana przyszłość ![]() i tego Tobie kasiencja i cholero życzę jeszcze będziecie potentatami w branży copy i jakich tam sobie chcecie.
|
|
|
|
#3799 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, a gdzie byłaś?
|
|
|
|
#3800 |
|
Konto usunięte
|
Malla przelewałaś mi może za lakiery?
|
|
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
tyry ryry tak se gadaj
Cytat:
Cytat:
może gdyby mi dłużej została to dzisiaj śmigałabym po angielsku bo miałam plan zostać jego żoną więc siłą rzeczy trzeba było się uczyć[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42851725]Z listy nie widziałam tylko dwóch to jest Hipermaniaczką
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3802 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za info w spr. ogzrewania. Nie wiem jakie będzie u mnie ale pewnie od zużycia. Cytat:
To więcej tu pracująchych albo marzących o pracy w agnecji reklamowej. To też było moje marzenie od dziecka. Niestety marzeniem pozostanie. Branża jest tak hermentyczna, że ciężko się przebić. Po kilku latach prób, bezpłatnych stażach, zrezygnowałam ze swoich marzeń Btw. pracowałam kiedyś w jednej agnecji jako office manager. Obiecywali wielką perspektywe, rozwój i na tym się skończyło. Zwykłemu szarakowi nie pozwolą się rozwinąć a jak dzwonili znajomi, rodzina prezesa to dziwnym trafem jakiś dzieciak dostał pracę przez telefon "od kopa" -szara rzeczywistość. A zwykły szarak po pokrewnym kierunku się dokształcał, starał i miał podobno fajne pomysły. Coż z tego, było to nieważne -szara rzeczystwistość. Po 1,5 roku pracy za najniższą krajową. wkurzyłam się na maksa i rozstałam z pracodawcami w niemiłych okolicznościach.Zgłosiłam dziś zmiany w instalacjach u dewelopera. Mam radość, że pewne rzeczy mam już względnie załatwione ![]() Fajny link serialowy.Dużo z tego widziałam Część opinii podzielam, a co do innych mam odmienne odczucia
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2013-09-17 o 18:12 |
||
|
|
|
#3803 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A dajcie spokój z pracą, nienawidzę swojej uczelni za to jak podcina skrzydła planami zajęć przez które nie da się nigdzie pracować
Jak pomysle ze czeka mnie 5msc uczelnia+dom to trafia mnie szlag
|
#3804 |
|
Rozeznanie
|
NicRu -jaka uczelnia?
Ja na UEK bym nie wróciła. Kształcą bezrobotnych Porównując 5 lat studiów oraz 1 rok podyplomówi na prywatnej uczelni mam rozeznanie. Gada się, że tylko Państwowa szkoła się liczy wg. mnie to kit. Na prywatnej uczelni mieliśmy prawdziwe przykłady i kompetentych fachowców, którzy pracują w branży. A na UEK-u, stare dziadki, które ledwo umiały włączyć rzutnik (nie mówiąc już o bardziej zaawansowanej prezentacji z kompa
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2013-09-17 o 18:21 |
|
|
|
#3805 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42853457]Malla przelewałaś mi może za lakiery?[/QUOTE]
Jeszcze nie. Kiedy jakieś spotkanie?
|
|
#3806 |
|
maszyna, nie człowiek
|
AGH. Niby plan zajęć "ukladam sama" ale jaki mam wybór gdy np. jedna grupa jest we wtorek o 13 a druga we wtorek o 13.30? Ogromny... cokolwiek nie wybiorę to cały dzień jest zagracony :/
Chcialam w nagrodę za zdany egzamin kupic sobie w końcu nowy telefon, teraz powinnam kupić na pocieszenie, a efekt końcowy jest taki, ze szkoda mi kasy skoro zaraz zostane znow bez dochodów Próbuję sobie wmówic, ze mam dzieki temu semestr na napisanie pracy mgr, pozaliczanie egzaminów i naukę języka, ale wcale mnie to jakoś nie podnosi na duchu
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-09-17 o 18:26 |
|
|
|
#3807 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Nicru,
, staraj się jak najwięcej myśleć o tych właśnie pozytywach. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3809 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ale właśnie dostałam super ofertę pracowania jako ilustrator na pełny etat, robiąc rysunki do gry, więc może uda mi się w tym kierunku oby tylko mogli mi zaproponować tyle kasy, żebym mogła to robić na stałe
|
|
|
|
|
#3810 | ||
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Odp: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

to już te ciasteczka lepsze

w mojej "profesji" nie ma możliwości wysłać nawet 1 na miesiąc :/

mówił, że miał problem żeby go gdziekolwiek wzięli od razu na etat. a strzela pomysłami jednym za drugim, no ogólnie robi wrażenie więc prawdopodobnie go zostawią.
Btw. pracowałam kiedyś w jednej agnecji jako office manager. Obiecywali wielką perspektywe, rozwój i na tym się skończyło. Zwykłemu szarakowi nie pozwolą się rozwinąć a jak dzwonili znajomi, rodzina prezesa to dziwnym trafem jakiś dzieciak dostał pracę przez telefon "od kopa" -szara rzeczywistość. A zwykły szarak po pokrewnym kierunku się dokształcał, starał i miał podobno fajne pomysły. Coż z tego, było to nieważne -szara rzeczystwistość. Po 1,5 roku pracy za najniższą krajową. wkurzyłam się na maksa i rozstałam z pracodawcami w niemiłych okolicznościach.
Część opinii podzielam, a co do innych mam odmienne odczucia
, staraj się jak najwięcej myśleć o tych właśnie pozytywach.