|
|
#2191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Rośnie mała pomocnica ![]() Cytat:
Kuruj się |
||
|
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bijcie
co to są ruchy dżejkoba? bo mi gdzieś umknęło, a dr google też nie wie |
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinien być doktor wizaż |
|
|
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
A to tak jak i u nas
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ruchy, które wykonywał Kubuś Pstryniowy, a są one zapowiedzią raczkowania
|
||
|
|
|
#2195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pizgawica/piździ/pizga :P Cytat:
![]() Cytat:
Moja chrześnica kiedys dostała ode mnie taką fajną lalkę szmacianą miała wtedy mało lat nie pamietam 3,5?-4? i jej komentarz "a czemu ona nic nie robi"...... A na komunię jak dostała od chrzestnego tablet to pierwsze co komentarz to było "ooo super to drogie jest!" :/ i też matka jest taka prostaczka wsiowa że liczy się dla niej ile kto na co wydał Cytat:
A w jakim wyznaniu wychowujecie Igiego??
|
|
#2196 |
|
Zadomowienie
|
http://tvp.info/informacje/ludzie/maly-filip-walcz y-z-neuroblastoma/11691476
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- dziewczyny wplacmy po 1zł chociaz ile nas tu jest, jak kazda wplaci, juz raz nie udalo sie zebrac kasiorki Przeczytajcie historię Filipka i kto może niech pomoże, każda najmniejsza wpłata, nawet 1 zł nikogo nie zaboli, można wpłacać anonimowo, kwota wpłaty może być ukryta, jeśli sie krępujecie, ale zróbcie ten gest. Poprzednio gdy była szansa na eksperymentalną terapię rodzicom, nie udało się zebrać pieniędzy, a choroba ponownie zaatakowała mały organizm, może tym razem się uda? http://www.siepomaga.pl/f/fundacja-siepomaga/c/941 |
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi, bo dostaniesz
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
Meduzka My już po zabiegu. Opóźnienia było ponad godzinę, nie wiem czemu nikt nie zadzwonił i nie uprzedził, w końcu szliśmy prywatnie. Ale udało mi się uspać Ewunię przy cycku i obudziła się dopiero w gabinecie. Lekarz bardzo sympatyczny, zawinęli Ewcię w takie prześcieradło duże i tu się zaczęły podkówki już. Znieczulili oczko i reszty nie widziałam bo mi kazali usiąść dalej. Ale nawet dzielna była moja Malizna. Długo przetykali ten kanalik, lekarz powiedział, że mocno zarosło już tam wszystko i teraz mamy obserwować dwa tygodnie. Jak już szliśmy do auta to Mała się uśmiechała, a teraz podkimuje. A mój mąż wrócił po 3 w nocy z tej delegacji i coś się kiepsko czuł, rano wstał z gorączką 39 stopni ![]() Nancy ja pietruszkę daję już jakiś czas, wczoraj pierwszy raz dałam koperek i bardzo smakowało. Treselleo ja też mam takie dylematy z pracą. Tylko u mnie mój mąż ma swoją firmę i jeśli nie jest w delegacjach to pracuje w domu, także z opieką jakoś byśmy dali radę. Ale z drugiej strony, gdybym pracowała tak jak kiedyś, że wychodziłam o 9, a wracałam o 20:30 to dzięki bardzo. Nie umiałabym tego chyba ogarnąć, a firma tż chyba by upadła bo nic by nie zrobił cały dzień. Jeszcze gdyby płacili więcej, a nie najniższa krajowa. Black, pytałam wcześniej, ale chyba przeoczyłaś, jak się siostra czuje? Wszystkiego dobrego dla Michasia i Kubusia |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Szklanko, widzisz? Mówiłam, że nie ma się czym martwić
Oby już było wszystko w porządku z okiem Ewci ![]() Ciekawe, jak Little
|
|
|
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej, hej, ja jak zwykle nie mam czasu, jak ni to to cos innego
![]() Za Julka tylko biegam bo juz palce przyciete, suszarka do ubran wywrocona, wiadro z woda prawie wylane...maly szprync ![]() Ale Niunia mi prawie wcale nie chce jesc obiadkow...nic jej nie smakuje. Lubi zoltko, ziemniaczki..dynie. Nie,wiem jak ja przekonac ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Ja tez sie zastanawiam jak to wszystko zabezpieczyc, ale my mamy najgorsze to, ze caly przedpokoj to szafa z 5 przesuwnymi drzwiami...nie mam pojecia jak to zablokowac, bo Mala juz drzwi sobie suwa i zaraz po palcu bedzie...
|
|
#2202 |
|
Lurker ;)
|
napisalam w k. dodam tylko, ze juz mam dosc tego panstwa. Bedzie okazja to zrywam stad.
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
szklanka super, że już po
![]() mnie ta pogoda dobija...szaro, buro, gdzie złota, piękna jesień? |
|
|
|
#2205 |
|
Zadomowienie
|
.
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce czzzzzzzzzzike;p
|
|
#2207 |
|
Zadomowienie
|
szklanko
dobrze ze juz po, dzielna Ewunia |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
o nie, to też jest ba
najlepiej słoneczko i jakieś 26 stopni góra ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- elllmi odezwiesz się, czy też nadrabiasz jak ja (3 dni
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
niech już się te zęby wyklują bo oszaleje
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
OGŁOSZENIE!!
od przyszłego tygodnia od poniedziałku inhalator(nebulizator.czy jak to tam się mówi ) w lidlu..z końcówkami dla dzieci i dorosłych![]() Za jedyne 100zl ![]() Dziękuję! Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#2211 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobre to to? Któraś korzystała z takiego ustrojstwa? |
||||||
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są albo jakieś znajome osoby, których p. młodzi nie zaprosili i rodzina ich załatwiła, albo nawet goście obecni na weselu. Przychodzą, z jakąś wymyśloną historią, jakąś piosenkę śpiewają, tańczą, nawet jakąś konkurencję wymyślą dla gości ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Jacierpiędolę Wózek stał na balkonie przed drzwiami wejściowymi i tak piździ, że go zwiało na ziemię Na szczęście bez usterek się skończyło.Masakra, drzewa się w pół zginają, wiatrak też już prawie z ziemi wychodzi Rano było 15 stopni, a teraz jest 7 ![]() Tak żeśmy w piecu napalili, że aż na podłogowe poszło
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Jakaja...inhalator fajna sprawa-my akurat po zapaleniu płuc długo używaliśmy
, ale i jak dziecko potem będzie chorowac albo Wy-to fajnie się poinhalowac... Co do sprzedaży ziemi...no co Ty-ojcowiznę sprzedać? nawet nie podejmuje tego tematu, musiałoby byc top jedyne wyjście np. żeby uratować nasze małżeństwo...czyli ostateczność..a i to nie wiem co tescie na to..Pozatym jak sie wjezdza na,posesje-po lewej stronie jest dom brata, po prawej nasza, działka a na wprost dojeżdża się do teściów (no i obecnie do nas bo i my mieszkamy) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-17 o 18:50 |
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- wkurzają mnie te muszki. Co obiorę warzywa i wywalę obierki to zaraz sie pojawiają ;/Czy wasze maluszki też "śpiewają" ? bo moja Amelka, jak usłyszy jakąś piosenkę albo jak ja jej śpiewam to ona otwiera buźkę i taaaaaaak lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa aaaaaaaaaaaa <3
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-17 o 18:53 |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna moja
dałam jej w koncu czopek bo miała 37,8 śliny tony leją jej się z paszczaka, do tego normalnie całą rękę pcha do buzi, i do tuli, puściałam kołysanki na yt i zasnęła moja bidulka. Mam nadzieję że te zęby już serio wychodzą bo ona tak się męczy a cAŁY dzień była takim jęczydłem....że masakra. U nas jeszcze leje to nawet z nią wyjść nie mogłam...
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Przytulaski dla Hani
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
netiiiiiiiii!!!!!!!!
allegro.pl/show_item.php?item=355582 8062 ![]() kaja, kurcze, no przeciez mamy nie oddam nigdzie musimy ja wziac do siebie bo jest chora - nie bede sie rozpisywac, ale za pare lat moze sobie sama po prostu nie dac rady. i to jest jedyne wyjscie, jakie w tym momencie nam do glowy przychodzi---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- bokeh, buziak dla hanulki! ![]() u nas jeczydlowate jeczydlo, nawet nie pomoglo mt, eh, glowa mi juz pekala, polozylam sie na chwile jak malz przyszedl. dzisiaj mamy 5lat odkad sie poznalismy dostalismy lancuszek
|
#2219 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy i całuski dla Kubusia! Cytat:
Teraz się boję dawać, ale pewności nie mam czy to od tego czy czegoś co ja zjadłam. W takich sytuacjach ja się cieszę że nie mam kontaktu ze swoją. Pamiętacie sławny żur jako propozycja rozszerzania diety dla 6 miesięczniaka. Dodam, że ugotowany na wędzonych kościach, żebrach z solą, jarzynką i maggi obowiązkowo. Cytat:
Cytat:
Jak będzie miała to kupię sobie na zapas. W ciąży pomagał mi na mdłości Jak chcesz to kupię dla ciebie i wyślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) Ja sama nie chcę rezygnować z karmienia, to tak w złości było powiedzane. Rany ja zimno! Rano było 13 stopni a popołudniu już 8 się zrobiło. A jeszcze nie grzeją! Dobrze że mamy farelkę bo byśmy chyba zamarzli. Lecę czytać dalej. |
|||||
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie oddałabym mamy/taty chyba że nie potrafiłabym im zapewnić odpowiedniej opieki Jaki łańcuszek? od kogo?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

i do tego jestem dziś sama z Blaneczką a ona szaleje a ja nie nadążam za nią. Najchętniej bym poszła spac pod cieplutką kołderkę
bawić jej się chciało, to już druga noc z kolei z takimi wyczynami, nie wiem czemu ona tak ma co nudzi jej się śpiąc?

co to są ruchy dżejkoba? bo mi gdzieś umknęło, a dr google też nie wie 

ruchy, które wykonywał Kubuś Pstryniowy, a są one zapowiedzią raczkowania 

Oby już było wszystko w porządku z okiem Ewci 

nie powiem, boimy się, bo ostatnio jak z nią mieszkaliśmy to się to źle skończyło, pisałam w k. 
Wózek stał na balkonie przed drzwiami wejściowymi i tak piździ, że go zwiało na ziemię
dostałam kiedyś całe wiadro od znajomego araba z warszawy co prowadził swego czasu najlepszy kebab w stolicy ale od tamentej pory nie miałam przyjemności więcej probwać 
Ostatnio częściej mu się zdarza mnie dziabnąć, ostatnio aż mi łzy poleciały i krzyknęłam AŁA że aż się wystraszył biedulek i zaczął płakać. Tylko że mój mąż w tej sytuacji reaguje odwrotnie niż Twój, mówi żebym uczyła z butli jeść i odstawiała.