|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
Połowa września a oni tak was cisną? Melduje 10 km biegu
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Zjadłam pomidory faszerowanego. A teraz 2 kromki chrupkie z twarozkiem i pomidory
Przyznam że dziś czuje się jakoś lepiej ![]() Teraz pije zielona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Elsey współczuję szkolnych obowiązków dobrze że ja już dawno po LO ![]() Ps. Właśnie uświadomiłem sobie że na wątku waze najwięcej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki czas?
|
|
|
#934 | ||
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chudnę bardzo wolno i ważę dużo, taka jest prawda. I staram się itd. a idzie baaardzo powoli w dół albo w ogóle.
|
|
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny,ale jestem dziś zmęczona...nadrobiłam Was,ale nie będę każdej odpisywać...
za wszystkie ćwiczeniaAga-miłego wyjazdu do stolycy ![]() Heroine-dzięki
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Matura . . .
![]() ![]() Ja bym chciała jak najszybciej tą szkołę skończyć, ale z drugiej strony dalej nie zdecydowałam co chciałabym robić później więc może lepiej, że mam jeszcze rok nauki. ![]() Nie porównuj się do innych, wiadomo, że każdy ma inną wagę i jak już się wszystkie odchudzimy to dalej jedne będą wążyły więcej niż inne. Ważne, że walczymy o ten sam cel -> piękną sylwetkę. Cyferki na wadze nie są tu najistotniejsze. Dobra skoro zrobiłam sobie krótką przerwę w nauce to zabieram się za krótkie ćwiczenia co by się nie lenić. (w końcu i tak się już pół września lenię )EDIT: Melduję: Ćwiczenia na ból kręgosłupa (15min)Ćwiczenia fitness na mięśnie pleców i bicepsy - Fitappy (15min)
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-09-17 o 19:28 |
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Alice za bieg
![]() Elsay za ćwiczenia ![]() ja 90 min na hali zaliczyłam, oskakałam się i ogólnie git ale jak wróciłam do domu to nie wystrzegłam się chipsów nie dużo, ale jednak.. teraz garść orzeszków, śledź z kromką razowca i się napchałam. Jaki z tego wniosek? muszę jeść większe śniadania
|
|
|
|
#939 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() U mnie kolejny bardzo udany dzień, jestem bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
ale za trening pamiętaj o Sylwestrze
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja gdybym odpuściła te chipsy ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- i o weselichu kuźwa, to już niedługo.. Jutro będzie idealnie. I promise!
|
|
|
|
|
#941 | ||
|
Czekoladoholik
|
Zrobie taki podpis
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam maraton w szkole
8 h ciężko wytrzymać i na każdej lekcji ajest albo kartkówa, albo odpytywanie ogólnie to będzie zayebiście jutro.
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się postarac jutro, żeby Wam napisac, że było idealnie
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
ja już dziś to miałam pisac, a tu wpadka
![]() wyniki badań odebrałam, wszystko w normie, obawiałam się, że przez moje ostatnie problemy cos z moczem może wyjśc nie tak, ale już wszystko w porządku Zaraz idę się chyba położyć Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-09-17 o 20:08 |
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś dietetycznie i fitnessowo
|
|
|
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziś pół paczki krowek wciagnelam, sama sie teraz czuje jak krowa
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
krówki to ja maksymalnie trzy i basta, nie przepadam i za słodkie
|
|
|
|
#949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na studiach czasem jakieś projekty, wejściówki, ale nie trzeba się uczyć wszystkiego, bo mogą Cie wychwycić do odpowiedzi albo zrobić niezapowiedzianą kartkówkę za to lubię studia, ale 2 razy w roku jest istny zapier*d.ol ![]() Cytat:
![]() i brawo ![]() ja też dziś słodkie pochłonęłam. jak siedzę na tyłku w domu, z książkami i notatkami to od razu źle się czuję, do tego głowa mnie bolała, fatalna pogoda i mega zły humor. i współlokatorka kupiła nam ciastka ale co tam, w czwartek ostatni egzamin i W KOŃCU SIĘ OGARNĘ. Wracam na 1,5 tygodnia do domu, będę na pewno ładnie dietkować i sportowo teżW ogóle w Warszawie już dłuższy czas jest mega oferta w calypso. Bez opłaty wpisowej i bez umowy długoterminowej jest za 59zł(do godziny 17) lub 85zł oferta studencka. W tym można korzystać również z basenu, sauny, konsultacji trenera itd. Chyba skorzystam DZIEWCZYNY, DO NOWEGO ROKU ZOSTAŁO 105 DNI I 1,5GODZINY!!!
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-17 o 22:21 |
||||
|
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
![]() muszę odpowiadać? ![]() Jezu, jak wchodzę tutaj i czytam że już ostatni dzwonek żeby się ogarnąć do sylwestra to mam takiego kopa motywacyjnego że szok, gorzej, że w ciągu dnia jakoś wylatuje mi to z glowy muszę chyba zrobić sobie jakieś plakaty motywujące i ustawić jakąś super dupencję na tapetę co by mi przypominała co jest do zdobycia ![]() w końcu Was nadrobiłam. Jak pisałam wczoraj że do jutra będę czytać co naskrobałyście to myślałam, że żartuję, ale jak widać nie żartowałam ![]() Dieta moja do żelazna kobieca logika
|
#951 | ||
|
Zadomowienie
|
No a najlepsze jest to, że ja nawet krówek nie lubie jakoś mega. No ale u mnie się to zawsze tak kończy, jak nie jem obiadu- dzisiaj zalatana byłam i przyjechałam do domu, chcę obiad robić, ale oczywiście zapomniałam rano ryby do rozmrożenia wyjąć
więc zamiast zjeść coś konkretnego to tak podżerałam.---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() Kurde, wiedziałam, że już tylko 3,5 miesiąca, ale tymi 105 dniami mnie walnełaś w pysk to już wcale nie tak dużo czasu ![]() A apropos siłki, to powiem Ci, że zaczynam się zastanawiać, czy też nie kupię karnetu- u mnie jak się kupuje 3 miesięczny to wychodzi 78 zł, tylko, że musisz zapłacić za 3 miechy z góry, a ja nie lubię się naraz pozbywać kwot większych niż stówa, taki sknerus ze mnie no i może basen raz w tygodniu, pójdę na bank w październiku raz sprawdzić czy fajny, bo w ramach karnetu też jest ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- brawo ![]() Biegasz nawet w deszczu, czy dziś u Ciebie ładnie? ;>
|
|
|
#952 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Białego pieczywa ogólnie nie jem wcale, ciemne też mocno ograniczam, wszystko smażę na odrobinie oliwy, a za panierkę robi mi błonnik albo samo jajko :P Błagam, serio myślicie, że jestem taka durna i od stycznia odchudzam się na schaboszczakach i białym chlebie?? Załamujecie mnie czasem ^^ Ale i tak Was lubię ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Tu macie moje poprzednie posty , żeby nie było afer: Cytat:
Cytat:
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2013-09-18 o 02:12 |
|||||
|
|
|
#953 | |
|
Czekoladoholik
|
![]() Jak do 17 to wyrobisz się z zajęciami na studiach? ---------- Dopisano o 04:09 ---------- Poprzedni post napisano o 04:06 ---------- Cytat:
Biegam w deszczu, kiedy pada śnieg, przy -10 też "nie ma złej pogody są słabe charaktery"---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:09 ---------- Dziewczyny pamiętacie jaki to był wątek na początku? Jak się mobilizowałyśmy, każda ćwiczyła, każda jadła zdrowo. Najbardziej aktywny na całym wizażu i nie chodzi mi o spam a o ruch i ćwiczenia Madzia, Kasia i Sikorka, traxx mają piękną wage a my "bujamy" się dalej albo znowu od początku. Spinamy Koniec narzekania.---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- a pamiętasz o czym pisałyśmy w niedziele?
|
|
|
#954 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
Idę za moment na śniadanie. Cytat:
Tylko kolacje starałam się zdrowe zjadać.Do tego zapitalałam na rowerku jak głupia Już niedługo wracam i znowu się zacznie Bo odkąd jestem tutaj nie mam spadków, na szczęście wzrostu wagi też nie ma
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Noo ale ileż można się bujać! Cale szczęście że od października idziemy z H. na siłownię razem i jak to nie będzie dla mnie wystarczającą motywacją to pójdę do lekarza żeby zbadał czy w moim mózgu wszystko ok Ale myślę, że to pomoże mi w końcu utrzymać stan zmotywowania, bo nie wyobrażam sobie, że ćwiczymy razem, on ma efekty (a będzie miał, bo zawzięta cholera z niego), a ja będę chlipać po kątach i objadać się fast foodami ![]() Oczywiście żeby nie było - nie planuję zaczynać od października. Ogólnie to ja w ogóle nie planuję nic zaczynać, bo zaczęłam już dawno, to że nie zawsze idzie mi tak jak chcę to nie znaczy że rzucam wszystko w cholerę i chcę zostać słoniem do końca życia. Skończę jak osiągnę cel A tak poza tym to jadę dziś do siostry, ona karmi piersią więc je same super zdrowe rzeczy więc dzisiaj będzie super zdrowo do tego wszystkie jej koleżanki zaciążone/na antybiotykach więc i winko żadne nie wpadnie, bo sama przecież pić nie będę ![]() Myślę, że odezwę się od niej, jak dorwę laptopa oczywiście
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zjadłam śniadanko a teraz popijam zieloną Dzisiaj już na pewno będzie dzień idealny jakbym wieczorem napisała, że mi nie wyszło to skopcie mi tyłek tylko mocno
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ćwiczyłam dłuuugo i ciężko mi się było zmobilizować i wrócić na dobre tory a jak to przeczytałam to od razu lepiej i tak za mną 45 minut skakania i 30 minut jazdy na rowerku ![]() Zjadłam dziś małe ciasteczko i mam takie wyrzuty jakbym w kfc zjadła
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Hej sloneczka
![]() Wczoraj byl dzien niemal idealny(niemal bo 3 kostki Milki z Oreo zjadlam I jadlam regularnie i pilam wode i zielona herbate i cwiczylam i dzis pierwszy raz od dawna wstalam z usmiechem i teraz juz wiem ze jak chce to potrafie! A waga sie rano odwdzieczyla ![]() Dzis rano byla owsianka z bananem, teraz 2 chrupkie z serkiem i pomidorami. Na obiad tez juz mam plany ![]() Zdarzylam juz chorobowe zaniesc do pracy a o 7:30 przez przypadek jechalam z Mlodym na basen bo poszlam go zaprowaszic i sie okazalo ze opieki brakuje ![]() Po Kilerze mam zakwasy na lydkach ale mysle ze zaraz znowu czesc cwiczen zrobie ![]() ...
|
|
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Hej Dziewczyny
ja chyba ze zdrowym zywieniem odpuszcze do czwartku bo po prostu nie umiem siedząc w domu i ucząc sie na ważny egzamin mega stres i potrzebuje energetykow (a kawy nie przelkne) do tego chodzę zła póki nie zjem czegoś słodkiego.. Dieta nie sprzyja mojej nauce także przyznaje sie bez bicia ze dzis będzie mega średnio, jutro może trochę lepiej a od piątku juz wracam do rozpisywania posiłków i eksperymentowania z nowymi potrawami planuje w koncu nauczyć sie robienia zup, pierogow razowych i paru innych pysznosci ![]() Alice, do 17 wyrabialabym sie wtedy 4-5 dni w tygodniu. Ale chyba dopłace 15zl wiecej miesięcznie i bede miec bez limitu zajęcia a co za tym idzie większy wybór zajęć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
Zaliczyłam 10 min biegu na rozgrzewkę przed ćwiczeniami i moja kondycja leży, chciałam dłużej ale nie dałam rady. Muszę to stopniowo zwiększać albo zrobię później drugie podejście
Zrobiłam też 80 przysiadów, podnoszenia nóg i inne drobne ćwiczenia w tym rozciąganie plus masaż ud gąbką i rolką.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

(& jestem leniem
)
, więc w tym tygodniu będę się starać go wykonywać i ewentualnie udoskonalać, ale od przyszłego tygodnia już ma być wykonany w 100% 

jaki czas?

nie dużo, ale jednak.. teraz garść orzeszków, śledź z kromką razowca i się napchałam. Jaki z tego wniosek? muszę jeść większe śniadania

8 h ciężko wytrzymać i na każdej lekcji ajest albo kartkówa, albo odpytywanie

trzymasz się diety? 
no i tych ćwiczeń (aczkolwiek tu nie jestem do końca przekonana