Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 22:09   #1921
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

jestem za tym, abyśmy skonfrontowały nasze informacje 'do kupy' i podały. Oficjalnie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:12   #1922
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ja mogę tylko napisać tyle, że dostałam wczoraj pod wieczór info od jednej z dziewczyn, które z nami pisały, jeżeli pw by się wersja moja z dziewczyn co do danych tej laski pokryły, ja nie widzę problemu, żeby wprost jej nicku użyć, bo to jest przegięcie po całości
jestem pewna na 100%, że chodzi o tą samą informację
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:21   #1923
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
W tym miejscu pragnę wyrazić ubolewanie nad tym, że niestety do naszego grona nie będzie mogło dołączyć wiele fajnych dziewczyn

Proszę, zrozumcie nas. Może załóżcie sobie własne kluby z zaufanymi osobami? Tylko na prawdę uważajcie, bo łatwo można się przejechać.
Ja pomimo że nie jestem w klubie byłam przeciwna robienia drugiego klubu.. Uważam że ten klub co stworzyłyście trochę minął się z powołaniem - bardzo się zżyłyście i wasze relacje stały się "przyjacielskie" bardzo i przez to klub został zamknięty dla reszty bo zaostrzenia były ogromne. A mnie się wydaje że klub mógł pełnić wymianę informacji trochę bardziej poufnych niż publiczne forum a niekoniecznie aż tak prywatnych że sporo osób było do niego nie dopuszczanych... Takie relacje to na prywatne wiadomości prywatne rozmowy... Ja trochę nie rozumiem bo skoro dziewczyna nie była w klubie i tak na was żerowała to co zmieni zamknięcie klubu? przestaniecie się udzielać też tu? Ja nie jestem za drugim klubem bo chciałam z WAMI być a nie gdzieś indziej niż wy.. Bo to was lubię i wam życzę szczęścia i powodzenia i z wami chciałam się dzielić radością.. ja czuję że tak jakbym za późno się zgłosiła do wątku - mimo że na wizażu jestem parę lat, data ślubu była ustalona już w 2012 roku to nie zgłaszałam się na wątek PM2014 bo uznałam że to zbyt wcześnie więc dlatego nie byłam od początku z wami.. nie wiem jak to będzie ale widzę że sporo dziewczyn już opuściło wątek PM2014 i to już nie będzie to samo co było nawet jak pojawią się nowe wizażanki.

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-09-17 o 22:24
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:26   #1924
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Ja bym zdecydowała się na opcję 1!

LUBELSKIE PM-KI

Wybieram się chyba do domu bardzo niedługo w poszukiwaniach sukni. Do jakich salonów powinnam się wybrać?
Na pewno pójdę do Demi, Regina Diamante, Paris. Jakie jeszcze powinnam wziąć po uwagę?
I w ogóle wszędzie trzeba się umawiać na wizytę? Ile czasu powinnam sobie wygospodarować?
I czy mogę liczyć na promocje?

Dziękuję z góry
ja już kiedyś opisywałam na wątku większość salonów, jak znajdę to wkleję. Nie mam świeżych informacji, co prawda z tamtego roku...ale polecam http://www.salon-estelle.pl/ i wiem że tutaj panie polecały zapisać się na mierzenie.

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:30   #1925
Paulina170
Raczkowanie

Po 1, jeśli coś tej kobiecie się nie podobało to mogła napisać od razu " to nie w moim stylu" czy coś tak jak czasem tu dziewczyny pisały i nikt się o to nie obrażał ( przynajmniej tak mi się wydaje) a nie smarować na Was za plecami.
Po 2 już po raz 3 czy 4 czytam, że jesteście za ujawnieniem całej sytuacji i o kogo chodzi ale jakoś nikt się nie kwapi do tego, więc te co nie wiedzą ( tak jak i ja) nadal są zdezorientowane.
Po 3 NIE CHCĘ by była tu taka atmosfera jak teraz bo jakoś tak smutno się zrobiło...
Paulina170 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:37   #1926
martucha0205
Rozeznanie

oj jak nie milo sie zrobilo

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:53   #1927
Paulina170
Raczkowanie

no bez kitu ja wyczuwam kwasek jakis po całej linii...
Paulina170 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:55   #1928
cashmere
Zakorzenienie

Weszłam tu, czytam to wszystko co piszecie i jestem w szoku... Strasznie to przykre..
Nie wiem o co konkretnie chodzi, bo i w klubie nie byłam, i na wątku jestem od niedawna, ale rownież jestem za otwartym podaniem o kogo chodzi. Dlaczego kryć kogoś takiego? Po co dalej ma siać ferment? Będzie że uszło jej to na sucho. Tak przynajmniej wszystkie byśmy wiedzały na kogo uważać.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:55   #1929
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Tak - ona nie była w naszym klubie bo nawet nie wysłała zapytania i dobrze! bo gdyby wysłała to ja bym była za nią I tutaj sama złapałam się na mojej naiwności. Na prawdę nie rozumiem - po co kopiować zdjęcia zaproszeń i sukien ślubnych poszczególnych PM'ek, a następnie je obsmarowywać. Chyba musi mieć niezłe kompleksy, albo nudne życie. Była w jakimś klubie niezwiązanym z pannami młodymi. Niestety nazwy nie odkryłyśmy (ma ukryte staty).

W tym miejscu pragnę wyrazić ubolewanie nad tym, że niestety do naszego grona nie będzie mogło dołączyć wiele fajnych dziewczyn

No to ja już oficjalnie mogę, ponieważ dostałam takie potwierdzenie - proszę, uważajcie na użytkowniczkę, która faktycznie udzielała się u nas od jakiegoś czasu, mianowicie SimplyDivine

Także dziękuję za wkład w problem w tym wątku, niezastąpionym w tego typu akcjach Zazdrośnicom i ich wątkowi

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2013-09-17, 22:56   #1930
Tycikata
Wtajemniczenie

niestety, to tylko internet, albo AŻ internet Dziewczyny....

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:58   #1931
say-hello
Zakorzenienie

faktycznie musiała nam nieźle zazdrościć skoro posunęła się do takiego obrabiania d.. za plecami.... ciekawe, czy jej ulżyło jak sobie tak po nas pojechała.

pozdrawiamy simply!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:59   #1932
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
niestety, to tylko internet, albo AŻ internet Dziewczyny....
I tylko wizaż, albo aż

Stary 2013-09-17, 23:03   #1933
cashmere
Zakorzenienie

Ludzie którzy robią takie rzeczy, chyba nie mają swojego życia... W każdym razie pozdrawiamy...

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 23:20   #1934
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Prawda jest taka, że nie ważne czy to klub czy to zwykły wątek.... szpiegom i konfidentom mówimy stanowcze NIE !!!

dziękuję za uwagę

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 23:34   #1935
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Chwilą, to ze ktoś nie mial dostępu do naszego klubu nie znaczy ze nie został obgadany .

Powtarzam: TA DZIEWCZYNA NIE NALEŻAŁA DO KLUBU I NIE POZYSKIWALA STAMTĄD ZDJĘĆ!

Miała tylko to co zostało wrzucone tu na ten wątek! I w innym klubie do którego należała wrzuciła te zdjęcia i wspólnie z innymi dziewuchami je obgadywala. Nasz klub nie ma nic do rzeczy.

A został zamknięty dlatego żeby informacje które się tam znajdują a są zdecydowanie bardziej prywatne niż te tu nie dostały się w ręce takich osób jak wspomniana forumowiczka. Wiemy ze wiele z was zasługuje na zaufanie ale postarajcie się nas zrozumieć. Tamta panną też wzbudzała zaufanie a jednak okazała się....

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 23:42   #1936
Kate Noir
Zakorzenienie

Taki z tego morał by nie wrzucać tutaj fot z przymiarek, a w żadnym wypadku z naszymi twarzami.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 23:43   #1937
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Chwilą, to ze ktoś nie mial dostępu do naszego klubu nie znaczy ze nie został obgadany .

Miała tylko to co zostało wrzucone tu na ten wątek! I w innym klubie do którego należała wrzuciła te zdjęcia i wspólnie z innymi dziewuchami je obgadywala. Nasz klub nie ma nic do rzeczy.

A został zamknięty dlatego żeby informacje które się tam znajdują a są zdecydowanie bardziej prywatne niż te tu nie dostały się w ręce takich osób jak wspomniana forumowiczka. Wiemy ze wiele z was zasługuje na zaufanie ale postarajcie się nas zrozumieć. Tamta panną też wzbudzała zaufanie a jednak okazała się....
Ja to rozumiem ale jak dalej będzie wyglądał ten wątek i PM2014? nie będzie zdjęć z przymiarek ani zdjęć z "życia" bo każda się będzie obawiać po takich akcjach, jak nawet "głupie" zdjęcia zaproszeń są tak traktowane nie będzie odniesienia do konkretnych sytuacji, nie będzie można prosić o radę w konkretnych sprawach tylko ogólnie omawiać wszystko bo sądzę że żadna już nie wstawi prywatnych rzeczy na wątek publiczny... nie wiadomo czy się w ogóle będzie chciało wstawiać relacje w takich warunkach.. aż strach myśleć że takie osoby są użytkownikami tego forum. A zgłosiłyście tą dziewczynę? moderatorzy podjęli jakieś kroki co do tego?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 23:45   #1938
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko jak już jedna z dziewczyn zauważyła-trochę chyba za bardzo się rozluźniłyście, skoro w internecie miejscu skądinąd niebezpiecznym, poudostępniałyście tyle informacji, że aż trzeba się zamykać żelaznym murem. Czy nie lepiej by było albo przemianiować klub WĄTKOWY na prywatne grono i założyć nowy dla wszystkich lub wyczyścić z intymnych informacji i prowadzić dalej jako wątkowo-ślubny?
Ale to nie moje decyzje.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 23:47   #1939
missmalezji
Wtajemniczenie

Witam się w mało przyjemnej atmosferze..
Mi jako osobie któa nalezy do klubu jest przeokropnie przykro że tak to się skończyło, że klub został zamknięty.. ale to co się dzieje jest poprostu straszne.. ja mimo wszystko zostaję na wątku, wszystkie was kocham i dzięki wam szybciej mi leci czas do ślubu niestety dla mnie simply też wygladała na przyjazną, dałam się łatwo omamić widać..
dziewczyny nie miejscie pretensji, lepiej naprawdę żeby klub zamknąć nie będzie nieporozumień, nie będzie żadnych podziałów.
ja tam mimo wszystko jak będę mieć swoją suknię to wam będę wysyłać ( oczywiście tylko w pw, bo tż wiem że zagląda ) ale nie boję się krytyki, trudno kto chce niech mi dupsko obsmaruje, ja zamierzam z wami zostać

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 00:10   #1940
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Ja to rozumiem ale jak dalej będzie wyglądał ten wątek i PM2014? nie będzie zdjęć z przymiarek ani zdjęć z "życia" bo każda się będzie obawiać po takich akcjach, jak nawet "głupie" zdjęcia zaproszeń są tak traktowane nie będzie odniesienia do konkretnych sytuacji, nie będzie można prosić o radę w konkretnych sprawach tylko ogólnie omawiać wszystko bo sądzę że żadna już nie wstawi prywatnych rzeczy na wątek publiczny... nie wiadomo czy się w ogóle będzie chciało wstawiać relacje w takich warunkach.. aż strach myśleć że takie osoby są użytkownikami tego forum. A zgłosiłyście tą dziewczynę? moderatorzy podjęli jakieś kroki co do tego?
To ja teraz będzie na wątku nie zależy ode mnie tylko od wszystkich dziewczyn. Ja straciłam zaufanie i NIE będę tutaj niczego prywatnego wrzucać.
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Tylko jak już jedna z dziewczyn zauważyła-trochę chyba za bardzo się rozluźniłyście, skoro w internecie miejscu skądinąd niebezpiecznym, poudostępniałyście tyle informacji, że aż trzeba się zamykać żelaznym murem. Czy nie lepiej by było albo przemianiować klub WĄTKOWY na prywatne grono i założyć nowy dla wszystkich lub wyczyścić z intymnych informacji i prowadzić dalej jako wątkowo-ślubny?
Ale to nie moje decyzje.
chyba nie rozumiesz idei klubu. Tam miało być to czym chciałabym się podzielić ale nie koniecznie żeby wszyscy mieli do tego dostęp i żeby uniknąć sytuacji ze ktoś ze zdjęć czy innych informacji robi zły użytek. Przykład: wstawiasz do klubu zdjęcie sukni czy fryzury bez zaslaniania twarzy i od razu lepiej się ocenia cz do kogoś to pasuje czy nie. Albo inny przykład: ktoś opisuje problem z TZ lub ze zdrowiem kogoś z rodziny. Czasem ma się ochotę tym z kimś podzielić a na głównym taka właśnie dziewucha to skupuje i osmieszy przed innymi...

2015 - 38
Stary 2013-09-18, 00:42   #1941
cornflower_girl
Zakorzenienie

O ile nie należałam do klubu, to muszę przyznać, że to bardzo przykra sprawa. Wydaje mi się, że sam wątek dużo straci, jeśli jest więcej osób, które ta sytuacja najbardziej dotknęła.

Swoją drogą, naprawdę nie rozumiem, jak bardzo nierówno trzeba mieć pod sufitem, żeby wirtualnie robić nagonki na inne osoby, bawić się w krytykowanie ...

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Dziękuję, że pytasz
zapoznanie wyszło ok. Przeszli od razu na TY. Kwiaty, winko, ciasto - miły wieczór. Teściowa pochwaliła moje ciasto, a TŻ zjadł wszystko co zostało i biedna musiałam mu robić drugie...
A to super W niedzielę nasi rodzice też się zapoznawali, ale jeszcze nie przeszli na Ty. Moi to strasznie to przeżywają i kombinują, jak by to załatwić ( oczywiście załatwiając przeze mnie )

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Mamy już wstępnie zarezerwowany zespół Jutro jedziemy na spotkanie z właścicielem sali, którą już oglądaliśmy, która nam się mega podoba i w której też wstępnie mamy zaklepany termin. Jeśli rozmowa przebiegnie pomyślnie to umówimy się na podpisanie umowy
Oby tak bezoproblemowo z przygotowaniami

Cytat:
Napisane przez Paulina170 Pokaż wiadomość
dziewczęta witam się! dawno mnie nie było- wydarzenia losowe niestety
widzę dużo nowych PMek.
Powoli decydujemy się na zespół stąd moje pytanie do Was: czy macie zespoły spoza swojego miasta? czy opłacacie im nocleg w hotelu po zakończeniu wesela?
Wydaje mi się, że noclegi to standardowy punkt do umowy - przy dojazdach z dalszych miejscowości zespół wymaga noclegów, zwykle też określają ilu.

Krooliczek Ja też mocno trzymam kciuki za wyniki badań

ParisParisienne Super, że macie zespół

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
W sobotę idę mierzyć suknie!!!
Z przyjaciółką
Jutro umwiam sie na konkretne godziny
O, to mam nadzieję, że w weekend będą pozytywne wieści sukienkowe

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 01:32   #1942
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
To ja teraz będzie na wątku nie zależy ode mnie tylko od wszystkich dziewczyn. Ja straciłam zaufanie i NIE będę tutaj niczego prywatnego wrzucać.
chyba nie rozumiesz idei klubu. Tam miało być to czym chciałabym się podzielić ale nie koniecznie żeby wszyscy mieli do tego dostęp i żeby uniknąć sytuacji ze ktoś ze zdjęć czy innych informacji robi zły użytek. Przykład: wstawiasz do klubu zdjęcie sukni czy fryzury bez zaslaniania twarzy i od razu lepiej się ocenia cz do kogoś to pasuje czy nie. Albo inny przykład: ktoś opisuje problem z TZ lub ze zdrowiem kogoś z rodziny. Czasem ma się ochotę tym z kimś podzielić a na głównym taka właśnie dziewucha to skupuje i osmieszy przed innymi...
Chyba jednak rozumiem. Problemy z TŻ czy rodzinne właśnie powinno się omawiać w węższym gronie. A suknie z odsłoniętą twarzą można by wrzucać z klubie, bo nawet jak zdjęcia wypłyną to co strasznego się stanie? Niewiele. A dokładanie do zdjęć z twarzą intymnych historii skutkuje takimi historiami jak ta tutaj. W klubach wygodne jest to, że można zrobić mini-forum, podzielić wszystko na kategorie i łatwo wtedy odnaleźć różne rzeczy. Przynajmniej w PM2013 jak jeszcze się udzielałam właśnie po to był klub i przynajmniej nie było takich obostrzeń i sytuacji.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 01:48   #1943
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Chyba jednak rozumiem. Problemy z TŻ czy rodzinne właśnie powinno się omawiać w węższym gronie. A suknie z odsłoniętą twarzą można by wrzucać z klubie, bo nawet jak zdjęcia wypłyną to co strasznego się stanie? Niewiele. A dokładanie do zdjęć z twarzą intymnych historii skutkuje takimi historiami jak ta tutaj. W klubach wygodne jest to, że można zrobić mini-forum, podzielić wszystko na kategorie i łatwo wtedy odnaleźć różne rzeczy. Przynajmniej w PM2013 jak jeszcze się udzielałam właśnie po to był klub i przynajmniej nie było takich obostrzeń i sytuacji.
Pogrubionego kompletnie nie rozumiem co ma opisywania prywatnych spraw do tej sytuacji? Ta dziewczyna wykorzystała zdjęcia dodawane tutaj a nie w klubie. Bo do klubu nie należała. Z reszta temat klubu mozeby zakończyc bo klub jest już zamknięty.

2015 - 38
Stary 2013-09-18, 05:43   #1944
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Ja jestem w takim szoku, że nie wiem co mam napisać... Byłam w klubie od samego początku. Nie przypuszczalam że taka sytuacja może mieć miejsce... Chyba jestem za bardzo ufną osobą...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 07:26   #1945
misia880
Zakorzenienie

Witam się,
wczoraj nie miałam czasu napisać co sądzę o tej sprawie - z SImply.

Jestem w szoku, znałam ją z wątku ... na prawde perfidne zachowanie. Ja też dodawałam zdjęcia w sukni...

tragedia.
cóz tu dużo mówić. Co do klubu Pm 2014 - ja rozumiem w tym momencie jego zamknięcie.

i od razu ogłaszam, że - KLUB PLOTKUJĄCYCH nie jest już w 100 % otwarty - z dziewczynami zgodnie stwierdziłyśmy, że jednak trzeba się udzielać na forum jakiś czas, żeby dostać się do klubu. NIE ZAMYKAMY GO - ale zaostrzamy reguły niestety na początku mial być otwarty, ale dziewczyny piszą o prywatnych rzeczach, wklejamy swoje zdjęcia. Chcemy uniknąc osób, które są fałszywe.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2013-09-18 o 07:45
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:02   #1946
KasiaK_080290
Zadomowienie

witam

wczoraj miałam szalony dzień, wyszłam z domu o 7, wróciłam o 19 i jeszcze na 20 wybrałam się na zumbę

przykra sytuacja widzę się wywiązała

dziewczyny z klubu rozumiem i popieram w 100%
misia pomysł z klubem plotkującym też

wczoraj po pracy wstąpiłam do Madonny, wpłaciłam zaliczkę i zamówiłam swoją suknię !

znajazłam stronę z nawet fajnymi butami:
http://butyslubne.com.pl/buty-slubne...234787,c,51802

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:18   #1947
Dotka90
Zakorzenienie

Też dostałam jakiś czas info via PW, dlatego ostatnio mniej się udzielam, bo się odechciało.

Z drugiej strony, prawda jest taka, że Internet to Internet, trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że można tu spotkać przeróżnych ludzi. Nie każdy ma dobre intencje.
I niestety, trzeba się liczyć, że wszystko, co wrzucimy w net 'może zostać wykorzystane przeciwko nam'

Z drugiej strony, ile z Was ma konto na fejsbuku i wrzuca tam fotki?
Myślicie, że nigdy żadna z Waszych 'koleżanek' nie komentowała, że 'zobacz jaką fotkę ta X wrzuciła, a ona taka gruba/brzydka/stara/głupia itd'?

Ryzyko korzystania z internetu i tyle. Myślę, że KAŻDY, kto cokolwiek komentuje, pisze w Internecie, wrzuca zdjęcia, musi się liczyć z tym, że ktoś go obgada, wypowie się niekorzystnie, wykorzysta w zły sposób itd.

Szczerze: naprawdę Was obchodzi, że jakaś idiotka komentowała, że macie brzydkie zaproszenia, czy brzydką salę?
A niech komentuje, na zdrowie. Skoro nie ma nic innego do roboty, to niech sobie odreaguje swoje beznadziejne życie w ten sposób.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:19   #1948
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

i od razu ogłaszam, że - KLUB PLOTKUJĄCYCH nie jest już w 100 % otwarty - z dziewczynami zgodnie stwierdziłyśmy, że jednak trzeba się udzielać na forum jakiś czas, żeby dostać się do klubu. NIE ZAMYKAMY GO - ale zaostrzamy reguły niestety na początku mial być otwarty, ale dziewczyny piszą o prywatnych rzeczach, wklejamy swoje zdjęcia. Chcemy uniknąc osób, które są fałszywe.
Wiadoma rzecz, rozumiem zamknięcie Klubu PM2014 i uważam, że rozsądne jest zaostrzenie reguł dotyczących przyjęcia do Klubu plotkarskiego. Plotki nie zawsze ograniczają się do tego co kto zjadł na obiad, albo gdzie można kupić fajny lakier do paznokci. Wklejamy swoje zdjęcia, piszemy o sobie, w związku z tym musimy chronić to co udostępniamy.

Pamiętajcie, że Karma zawsze do nas wraca, Simply tez sie o tym kiedyś przekona.

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość

wczoraj po pracy wstąpiłam do Madonny, wpłaciłam zaliczkę i zamówiłam swoją suknię !
Gratulacje!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:26   #1949
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Ja pomimo że nie jestem w klubie byłam przeciwna robienia drugiego klubu.. Uważam że ten klub co stworzyłyście trochę minął się z powołaniem - bardzo się zżyłyście i wasze relacje stały się "przyjacielskie" bardzo i przez to klub został zamknięty dla reszty bo zaostrzenia były ogromne. A mnie się wydaje że klub mógł pełnić wymianę informacji trochę bardziej poufnych niż publiczne forum a niekoniecznie aż tak prywatnych że sporo osób było do niego nie dopuszczanych... Takie relacje to na prywatne wiadomości prywatne rozmowy... Ja trochę nie rozumiem bo skoro dziewczyna nie była w klubie i tak na was żerowała to co zmieni zamknięcie klubu? przestaniecie się udzielać też tu? Ja nie jestem za drugim klubem bo chciałam z WAMI być a nie gdzieś indziej niż wy.. Bo to was lubię i wam życzę szczęścia i powodzenia i z wami chciałam się dzielić radością.. ja czuję że tak jakbym za późno się zgłosiła do wątku - mimo że na wizażu jestem parę lat, data ślubu była ustalona już w 2012 roku to nie zgłaszałam się na wątek PM2014 bo uznałam że to zbyt wcześnie więc dlatego nie byłam od początku z wami.. nie wiem jak to będzie ale widzę że sporo dziewczyn już opuściło wątek PM2014 i to już nie będzie to samo co było nawet jak pojawią się nowe wizażanki.
podpisuje sie pod tym rekoma i nogami - dlatego uważam, ze powinien powstać nowy klub na zupełnie nowych zasadach. Ten WASZ ktory zamieniłyście na intymno-prywatny i prawdziwy klub panien młodych 2014, w ktorym bedziemy dzieliły sie TYLKO zdjeciami z przymiarek i sprawami ślubnymi, które chciałybysmy aby nie oglądało tysiace osób a jedynie nasze grono. Niestety nie mozna z niego robić klubu tak zaufanego i ntymnego.... ja jestem zdania, ze watek panien młodych bez zdjeci i relacji nie ma sensu istniec- o czym bedziemy pisac? czym sie bedziemy dzielić jak wyelimunejmy takie kwestie?
Ktoś jest za?
przepraszam z abłedy, ale pisałam pod wpływem emocji....
Cytat:
patrz wyżej kochana
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:28   #1950
misia880
Zakorzenienie

z rzeczy ślubnych - wczoraj byłam z TŻ i mama w cukierni, którą byliśmy zainteresowani na tort muffinkowy i jesteśmy pewni, że ich bierzemy.
Każdy z nas zjadł po dwie muffiny, wypiliśmy przepyszne cappucino a TŻ herbatke owocową :P no i wszystko nam smakowało, Panie miłe, jak zjedliśmy to zagadalismy Panią o ceny itp.
przyniosla nam album z ich tortami muffinkowymi - takze mam nawet w głowie zarys jak będa wyglądac

no i 6 zł od muffinki ;D

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości