|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
jestem za tym, abyśmy skonfrontowały nasze informacje 'do kupy' i podały. Oficjalnie
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pomimo że nie jestem w klubie byłam przeciwna robienia drugiego klubu.. Uważam że ten klub co stworzyłyście trochę minął się z powołaniem - bardzo się zżyłyście i wasze relacje stały się "przyjacielskie" bardzo i przez to klub został zamknięty dla reszty bo zaostrzenia były ogromne. A mnie się wydaje że klub mógł pełnić wymianę informacji trochę bardziej poufnych niż publiczne forum a niekoniecznie aż tak prywatnych że sporo osób było do niego nie dopuszczanych... Takie relacje to na prywatne wiadomości prywatne rozmowy... Ja trochę nie rozumiem bo skoro dziewczyna nie była w klubie i tak na was żerowała to co zmieni zamknięcie klubu? przestaniecie się udzielać też tu? Ja nie jestem za drugim klubem bo chciałam z WAMI być a nie gdzieś indziej niż wy.. Bo to was lubię i wam życzę szczęścia i powodzenia i z wami chciałam się dzielić radością.. ja czuję że tak jakbym za późno się zgłosiła do wątku - mimo że na wizażu jestem parę lat, data ślubu była ustalona już w 2012 roku to nie zgłaszałam się na wątek PM2014 bo uznałam że to zbyt wcześnie więc dlatego nie byłam od początku z wami.. nie wiem jak to będzie ale widzę że sporo dziewczyn już opuściło wątek PM2014 i to już nie będzie to samo co było nawet jak pojawią się nowe wizażanki.
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-09-17 o 22:24 |
|
|
|
#1924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam świeżych informacji, co prawda z tamtego roku...ale polecam http://www.salon-estelle.pl/ i wiem że tutaj panie polecały zapisać się na mierzenie.
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Raczkowanie
|
Po 1, jeśli coś tej kobiecie się nie podobało to mogła napisać od razu " to nie w moim stylu" czy coś tak jak czasem tu dziewczyny pisały i nikt się o to nie obrażał ( przynajmniej tak mi się wydaje) a nie smarować na Was za plecami.
Po 2 już po raz 3 czy 4 czytam, że jesteście za ujawnieniem całej sytuacji i o kogo chodzi ale jakoś nikt się nie kwapi do tego, więc te co nie wiedzą ( tak jak i ja) nadal są zdezorientowane. Po 3 NIE CHCĘ by była tu taka atmosfera jak teraz bo jakoś tak smutno się zrobiło...
|
|
|
|
#1926 |
|
Rozeznanie
|
oj jak nie milo sie zrobilo
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
no bez kitu ja wyczuwam kwasek jakis po całej linii...
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam tu, czytam to wszystko co piszecie i jestem w szoku... Strasznie to przykre..
Nie wiem o co konkretnie chodzi, bo i w klubie nie byłam, i na wątku jestem od niedawna, ale rownież jestem za otwartym podaniem o kogo chodzi. Dlaczego kryć kogoś takiego? Po co dalej ma siać ferment? Będzie że uszło jej to na sucho. Tak przynajmniej wszystkie byśmy wiedzały na kogo uważać.
|
#1929 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
No to ja już oficjalnie mogę, ponieważ dostałam takie potwierdzenie - proszę, uważajcie na użytkowniczkę, która faktycznie udzielała się u nas od jakiegoś czasu, mianowicie SimplyDivine Także dziękuję za wkład w problem w tym wątku, niezastąpionym w tego typu akcjach Zazdrośnicom i ich wątkowi
|
|
#1930 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety, to tylko internet, albo AŻ internet Dziewczyny....
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie musiała nam nieźle zazdrościć
skoro posunęła się do takiego obrabiania d.. za plecami.... ciekawe, czy jej ulżyło jak sobie tak po nas pojechała. pozdrawiamy simply!
|
#1932 |
|
Polka Ogarniaczka
|
I tylko wizaż, albo aż
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie którzy robią takie rzeczy, chyba nie mają swojego życia... W każdym razie pozdrawiamy...
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
Prawda jest taka, że nie ważne czy to klub czy to zwykły wątek.... szpiegom i konfidentom mówimy stanowcze NIE !!!
dziękuję za uwagę |
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Chwilą, to ze ktoś nie mial dostępu do naszego klubu nie znaczy ze nie został obgadany .
Powtarzam: TA DZIEWCZYNA NIE NALEŻAŁA DO KLUBU I NIE POZYSKIWALA STAMTĄD ZDJĘĆ! Miała tylko to co zostało wrzucone tu na ten wątek! I w innym klubie do którego należała wrzuciła te zdjęcia i wspólnie z innymi dziewuchami je obgadywala. Nasz klub nie ma nic do rzeczy. A został zamknięty dlatego żeby informacje które się tam znajdują a są zdecydowanie bardziej prywatne niż te tu nie dostały się w ręce takich osób jak wspomniana forumowiczka. Wiemy ze wiele z was zasługuje na zaufanie ale postarajcie się nas zrozumieć. Tamta panną też wzbudzała zaufanie a jednak okazała się....
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Taki z tego morał by nie wrzucać tutaj fot z przymiarek, a w żadnym wypadku z naszymi twarzami.
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będzie odniesienia do konkretnych sytuacji, nie będzie można prosić o radę w konkretnych sprawach tylko ogólnie omawiać wszystko bo sądzę że żadna już nie wstawi prywatnych rzeczy na wątek publiczny... nie wiadomo czy się w ogóle będzie chciało wstawiać relacje w takich warunkach.. aż strach myśleć że takie osoby są użytkownikami tego forum. A zgłosiłyście tą dziewczynę? moderatorzy podjęli jakieś kroki co do tego?
|
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nie moje decyzje.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1939 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w mało przyjemnej atmosferze..
Mi jako osobie któa nalezy do klubu jest przeokropnie przykro że tak to się skończyło, że klub został zamknięty.. ale to co się dzieje jest poprostu straszne.. ja mimo wszystko zostaję na wątku, wszystkie was kocham i dzięki wam szybciej mi leci czas do ślubu niestety dla mnie simply też wygladała na przyjazną, dałam się łatwo omamić widać.. dziewczyny nie miejscie pretensji, lepiej naprawdę żeby klub zamknąć nie będzie nieporozumień, nie będzie żadnych podziałów. ja tam mimo wszystko jak będę mieć swoją suknię to wam będę wysyłać ( oczywiście tylko w pw, bo tż wiem że zagląda ) ale nie boję się krytyki, trudno kto chce niech mi dupsko obsmaruje, ja zamierzam z wami zostać
|
|
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O ile nie należałam do klubu, to muszę przyznać, że to bardzo przykra sprawa. Wydaje mi się, że sam wątek dużo straci, jeśli jest więcej osób, które ta sytuacja najbardziej dotknęła.
Swoją drogą, naprawdę nie rozumiem, jak bardzo nierówno trzeba mieć pod sufitem, żeby wirtualnie robić nagonki na inne osoby, bawić się w krytykowanie ... Cytat:
W niedzielę nasi rodzice też się zapoznawali, ale jeszcze nie przeszli na Ty. Moi to strasznie to przeżywają i kombinują, jak by to załatwić ( oczywiście załatwiając przeze mnie )Cytat:
![]() Cytat:
Krooliczek Ja też mocno trzymam kciuki za wyniki badań ![]() ParisParisienne Super, że macie zespół ![]() Cytat:
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ma opisywania prywatnych spraw do tej sytuacji? Ta dziewczyna wykorzystała zdjęcia dodawane tutaj a nie w klubie. Bo do klubu nie należała. Z reszta temat klubu mozeby zakończyc bo klub jest już zamknięty.
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Ja jestem w takim szoku, że nie wiem co mam napisać... Byłam w klubie od samego początku. Nie przypuszczalam że taka sytuacja może mieć miejsce... Chyba jestem za bardzo ufną osobą...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się,
wczoraj nie miałam czasu napisać co sądzę o tej sprawie - z SImply. Jestem w szoku, znałam ją z wątku ... na prawde perfidne zachowanie. Ja też dodawałam zdjęcia w sukni... tragedia. cóz tu dużo mówić. Co do klubu Pm 2014 - ja rozumiem w tym momencie jego zamknięcie. i od razu ogłaszam, że - KLUB PLOTKUJĄCYCH nie jest już w 100 % otwarty - z dziewczynami zgodnie stwierdziłyśmy, że jednak trzeba się udzielać na forum jakiś czas, żeby dostać się do klubu. NIE ZAMYKAMY GO - ale zaostrzamy reguły niestety na początku mial być otwarty, ale dziewczyny piszą o prywatnych rzeczach, wklejamy swoje zdjęcia. Chcemy uniknąc osób, które są fałszywe.
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2013-09-18 o 07:45 |
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
witam
wczoraj miałam szalony dzień, wyszłam z domu o 7, wróciłam o 19 i jeszcze na 20 wybrałam się na zumbę ![]() przykra sytuacja widzę się wywiązała dziewczyny z klubu rozumiem i popieram w 100% misia pomysł z klubem plotkującym też wczoraj po pracy wstąpiłam do Madonny, wpłaciłam zaliczkę i zamówiłam swoją suknię znajazłam stronę z nawet fajnymi butami: http://butyslubne.com.pl/buty-slubne...234787,c,51802
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Też dostałam jakiś czas info via PW, dlatego ostatnio mniej się udzielam, bo się odechciało.
Z drugiej strony, prawda jest taka, że Internet to Internet, trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że można tu spotkać przeróżnych ludzi. Nie każdy ma dobre intencje. I niestety, trzeba się liczyć, że wszystko, co wrzucimy w net 'może zostać wykorzystane przeciwko nam' ![]() Z drugiej strony, ile z Was ma konto na fejsbuku i wrzuca tam fotki? Myślicie, że nigdy żadna z Waszych 'koleżanek' nie komentowała, że 'zobacz jaką fotkę ta X wrzuciła, a ona taka gruba/brzydka/stara/głupia itd'? Ryzyko korzystania z internetu i tyle. Myślę, że KAŻDY, kto cokolwiek komentuje, pisze w Internecie, wrzuca zdjęcia, musi się liczyć z tym, że ktoś go obgada, wypowie się niekorzystnie, wykorzysta w zły sposób itd. Szczerze: naprawdę Was obchodzi, że jakaś idiotka komentowała, że macie brzydkie zaproszenia, czy brzydką salę? A niech komentuje, na zdrowie. Skoro nie ma nic innego do roboty, to niech sobie odreaguje swoje beznadziejne życie w ten sposób. |
|
|
|
#1948 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętajcie, że Karma zawsze do nas wraca, Simply tez sie o tym kiedyś przekona. Cytat:
|
|
#1949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktoś jest za? przepraszam z abłedy, ale pisałam pod wpływem emocji.... ![]() Cytat:
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
z rzeczy ślubnych - wczoraj byłam z TŻ i mama w cukierni, którą byliśmy zainteresowani na tort muffinkowy
i jesteśmy pewni, że ich bierzemy.Każdy z nas zjadł po dwie muffiny, wypiliśmy przepyszne cappucino a TŻ herbatke owocową :P no i wszystko nam smakowało, Panie miłe, jak zjedliśmy to zagadalismy Panią o ceny itp. przyniosla nam album z ich tortami muffinkowymi - takze mam nawet w głowie zarys jak będa wyglądac ![]() no i 6 zł od muffinki ;D |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

Nie mam świeżych informacji, co prawda z tamtego roku...ale polecam 

I tutaj sama złapałam się na mojej naiwności. Na prawdę nie rozumiem - po co kopiować zdjęcia zaproszeń i sukien ślubnych poszczególnych PM'ek, a następnie je obsmarowywać. Chyba musi mieć niezłe kompleksy, albo nudne życie. Była w jakimś klubie niezwiązanym z pannami młodymi. Niestety nazwy nie odkryłyśmy (ma ukryte staty).

)
co ma opisywania prywatnych spraw do tej sytuacji? Ta dziewczyna wykorzystała zdjęcia dodawane tutaj a nie w klubie. Bo do klubu nie należała. Z reszta temat klubu mozeby zakończyc bo klub jest już zamknięty.