|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Merci
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() To rzeczywiście jasno napisali |
|
|
|
|
#4922 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Ach zapomnialabym! Dzisiaj skończyłam 30 tydzień, zaczęłam 31 a do porodu pozostało 10 tygodni ![]() U nas już pierwsze dzieciaczki się klują, a przede mną tyle jeszcze czasu...
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie spieszy się Rybko |
|
|
|
|
#4924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tego już nigdzie nie napisali ![]() Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#4925 |
|
Wtajemniczenie
|
Ohoooo.....
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję że ten czas mi tez jeszcze pozostał ![]() Bo najpierw muszę ogarnąć majdan cały, a potem niech się dzieje wola nieba
|
|
|
|
|
#4927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ejj no kur,na zdenerwowałam sie, nie dość ze musze w takiej pół leżącej pozycji być, na kompie źle pisać, a TV znów : brak sygnału!! :/ mam szczęscie ...
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
![]() Zdróweczka dla Ł. ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4929 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam na internecie promocje na proszki Dzidziuś. Pytanie do dziewczyn, które kupowały czy się opłaca
![]() do koloru 3kg - 24,29zł do bieli 3kg - taka sama cena płyn do płukania - 12,05zł i zestaw za 39,17zł proszek do koloru koncentrat do płukania i chusteczki nawilż 72szt a to wszystko z tej stronki: www.blizejciebie.pl |
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
OD TYGODNIA NIE JEM NIC CO JEST Z POMIDORA i wysypka minęła.
mam twarz delikatną jak pupcia niemowlęcia Teraz to ja moge spokojnie wychodzić a czekam w ogóle na kuriera dzisiaj .. z moją folią do wozu małego :P
|
#4933 |
|
Wtajemniczenie
|
milego dnia
domi gratuluje!
|
#4934 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
milusio, ja tam ruskim wierzę, jak mówią, że będzie mrozić ![]() Cytat:
i nie martw się wszystko będzie dobrze, a że profilaktycznie badają i mają oka, to superNanusia gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nemosek nie rozkłądaj się Ale że gdzie ten nowy wątek, bo nie widzę nic
|
||||||||
|
|
|
#4935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnie 9 tygodni,a może urodzisz wcześniej?Ja właśnie puściłam przed ostatnią pralkę z ciuszkami.. później już tylko zostaną do wyprania tetry,kombinezony,czapecz ki itd
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#4936 |
|
Wtajemniczenie
|
dzastin ja juz czapki wypralam niby ale pogoda do bani i dosychaja w chacie..dzis moze poprasuje i koniec! chyba ze cos jeszcze dokupie
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
kolejnych tygodni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4938 |
|
Wtajemniczenie
|
issia ja za dzidziusia 3 kg do koloru z litrowym płynem do prania gratis niby dałam 25 zł
|
|
|
|
#4939 | |
|
Wtajemniczenie
|
heejj
zaraz nowy wątekCytat:
![]() rybka dalej twardo nogi zaciska
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dole jest o Jaśku tytuł
|
|
|
|
|
#4941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zróbmy sobie zawody Wątek jest, widać go w tych wątkach w poczekalni
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie wszystko schnie w chcaci, bo niestety nie mam możiwości powieszenia ubranek na dworze... A gdzie Anoula bo widzę że w nowym wątku kalendarza jeszcze nie ma?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#4943 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-
Domi gratuluję
Cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze Ja jestem po ciężkiej nocy... Nie spałam prawie wcale. Od kilku dni pobolewało mnie gardło z prawej strony, ale w nocy to już masakra... Nie mogę przełknąć śliny, oddychać, Tantum Verde jeszcze bardziej mi je podrażnia, ciepła herbata tak samo ![]() Do tego o 3 w nocy Michaś zaczął strasznie dobijać się, tak ku dołowi... Jakby miał zamiar wyskoczyć! Coś mi zaczęło pykać, strzelać, pstrykać... Chodziłam do łazienki kilka razy z myślą, że coś się dzieje... Potem przesiedziałam do rana na łóżku myśląc w kółko, że mam torbę niespakowaną!!! ![]() Rano mówię mężowi, że dziś ją spakuję, a on panika w oczach i mówi: "nieee!!! Jeszcze nieee! Poczekaj!" Chyba nie chodzi mu o torbę, ale o poród... on się tak boi jakiejś wcześniejszej akcji... Kurcze, dziś brzuch jak kamień i skurcze po bokach brzucha- a do tego ja ledwo widzę na oczy, mam całe czerwone i boli mnie to gardło cholernie... |
|
|
|
#4944 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem w 33 tc myślicie że już czas na pranie ciuszków czy to jeszcze za wcześnie?
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszki w promocji były za 15,90 ale nie pamiętam czy 1,5 kg czy 2,2 kg. Chyba 1,5 kg więc opłacałoby się |
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mam
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42864422]Domi gratuluję
Cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze Ja jestem po ciężkiej nocy... Nie spałam prawie wcale. Od kilku dni pobolewało mnie gardło z prawej strony, ale w nocy to już masakra... Nie mogę przełknąć śliny, oddychać, Tantum Verde jeszcze bardziej mi je podrażnia, ciepła herbata tak samo ![]() Do tego o 3 w nocy Michaś zaczął strasznie dobijać się, tak ku dołowi... Jakby miał zamiar wyskoczyć! Coś mi zaczęło pykać, strzelać, pstrykać... Chodziłam do łazienki kilka razy z myślą, że coś się dzieje... Potem przesiedziałam do rana na łóżku myśląc w kółko, że mam torbę niespakowaną!!! ![]() Rano mówię mężowi, że dziś ją spakuję, a on panika w oczach i mówi: "nieee!!! Jeszcze nieee! Poczekaj!" Chyba nie chodzi mu o torbę, ale o poród... on się tak boi jakiejś wcześniejszej akcji... Kurcze, dziś brzuch jak kamień i skurcze po bokach brzucha- a do tego ja ledwo widzę na oczy, mam całe czerwone i boli mnie to gardło cholernie...[/QUOTE] ![]() Teraz panika z tym pakowaniem toreb ![]() Odpoczywaj Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42864422]Domi gratuluję
Cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze Ja jestem po ciężkiej nocy... Nie spałam prawie wcale. Od kilku dni pobolewało mnie gardło z prawej strony, ale w nocy to już masakra... Nie mogę przełknąć śliny, oddychać, Tantum Verde jeszcze bardziej mi je podrażnia, ciepła herbata tak samo ![]() Do tego o 3 w nocy Michaś zaczął strasznie dobijać się, tak ku dołowi... Jakby miał zamiar wyskoczyć! Coś mi zaczęło pykać, strzelać, pstrykać... Chodziłam do łazienki kilka razy z myślą, że coś się dzieje... Potem przesiedziałam do rana na łóżku myśląc w kółko, że mam torbę niespakowaną!!! ![]() Rano mówię mężowi, że dziś ją spakuję, a on panika w oczach i mówi: "nieee!!! Jeszcze nieee! Poczekaj!" Chyba nie chodzi mu o torbę, ale o poród... on się tak boi jakiejś wcześniejszej akcji... Kurcze, dziś brzuch jak kamień i skurcze po bokach brzucha- a do tego ja ledwo widzę na oczy, mam całe czerwone i boli mnie to gardło cholernie...[/QUOTE] Zdrówka!!!! |
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się zastanawiam nad proszkiem Biały Jeleń, jest hipoalergiczny i po opiniach nie uczula zwłaszcza delikatnej skóry niemowlaka. Stosowałam płyn i proszek i byłam zadowolona. I mam dylemat między Dzidziusiem, a BJ :/ Bo do Loveli strasznie się zraziłam :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

bo tego już nigdzie nie napisali

czułam wszystkie swoje wnętrzności.. wszystko mnie bolało i przeszkadzało.. obudziłam się z mega bólem żołądka a teraz mam Lady Zgagę.. ale taką wypaśną
chyba będziemy myśleć nad innym imieniem.. sama chodziłam do klasy w której na 14 chłopaków 6 było Łukaszy... msakra