|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
hope musi byc Ci ciezko, ale w koncu nie rozdwoisz sie
lady, nancy, aska wspolczuje nocki Cytat:
Czekalam, czekalam i sie nie doczekalam. Na moja wies w jeden dzien nie doszla przesylka, jutro bedzie. Jednak nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo - Yae spala godzine sama na swoim materacu a ja bylam w szoku 8-), bo juz ze 2 miesiace takiego luksusu nie bylo. eff zdrowiej predko!! Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-09-18 o 08:57 |
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
dziewczyny ja wiem, że do lekarza. Nasz pediatra nie przyjmuje ten tydzień, a drugi bdb prywatnie dopiero jutro.
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już bym chciała, żeby Kubuś wrócił do tego co było czyli 1 max 2 pobudki a nie takie cyrki, co teraz odstawia
|
|
|
|
|
#2314 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia![]() Cytat:
I nie chodzi mi o przystrajanie (Evel) tylko o tradycyjne przepisy Słyszałam jak to TŻ Debrah pałaszował Czybita ![]() Cytat:
Zazdraszczam. Nasza kiedyś po akcji takie : "eeeeeehhhh" ale mieliśmy głupawkę Jakby chciała powiedzieć"eh te rodzice, tylko bzykanie im w głowie" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hmmm a to stabilne to to? Znaczy mocne? Ciekawie wygląda....Cytat:
Co do choroby... U nas cholibka drugi tydzień się to wlecze i co dzień na nowo przeziębiona ja już nie wiem co robię nie tak, piździ ale nie mogę jej w kurtce w domu trzymać Co do psa-ze zwierzętami niestety tak jest, że predzej czy później przychodzi taka sytuacja gdzie pytamy siebie po co braliśmy?? Teraz problem bo zwierzak się przyzwyczaił. My tak mieliśmy jak jechaliśmy na urlop w zeszłym roku, na szczęście kota sobie poradziła ale zobowiązanie wielkie na wiele wiele lat. Cytat:
![]() Ból jajników-ja od porodu mam okropny w czasie owulacji. Wczesniej nic nie czułam
|
|||||||
|
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczne ale trochę kurzołapy?? U mnie by się nie sprawdziłoOjej Eff, zapalenie ucha to najgorsze co może być, miałam swego czasu często Tak jak piszesz człowiek nie jest w stanie nic zrobić, ryczy z bólu Oby szybko minęło!!!
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
sarah tu coś dla Ciebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400828
|
|
|
|
#2317 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
go uśpiłam. Zobaczymy ile pośpi. W nocy na szczęście tylko na cyca się budził, ale zabij a nie wiem ile razy.Trochę tak Ale z moją manią ciągłych zmian długo by nie wisiały Zresztą zawsze można porządnie wytrzepać
|
||
|
|
|
#2319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sami dostalismy psa ale juz go nie oddamy bo jest u nas rok i 9 msc, moglibysmy oddac tez Tesciowej bo to od nich ale Jej corka, ktora z Nia mieszka wzieli sobie jeszcze jednego wiec maja dwa a nasz bylby trzeci, najgorzej jest to ze nie slucha, na dworze zdarza sie ze jak bez smyczy to ucieka, w aucie skacze po siedzeniach, jest nieulozony dostalismy go jak mial juz rok, pozniej choroba meza, moja ciaza i jest taki nieulozony, w domu slucha wie gdzie jego miejsce, ale na dworze i w aucie masakra. Ja zawsze marzylam o owczarku niemieckim a dostalismy pod choinke jorka, tylko na szczescie nasz praktycznie nie szczeka i nie jest w ogole agresywny jak inne, ktore zdarza sie spotykac. Moze jeszcze jeszcze przekonacie tesciowa ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Hope on zamkniety jest |
|
|
|
|
#2320 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello,
u nas dziś chyba wszystkie były ![]() Cytat:
życzę Wam z całego serca żeby zaświeciło Wam słoneczko i wszystko się ułożyło bo obojętność to chyba najgorsze co może być między dwojgiem ludzi Cytat:
hm,nie mam porównania do japońskiego ale chodzę do dobrej knajpy, gdzie sami sprowadzają rybyzjedliśmy z TZ z jakieś 60 cześci ludzie się na nas dziwnie patrzyliCytat:
acha dziewczyny, nie wiem czy u Was jest taki sklep jak TK MAXX ale we wrocławiu są nisidełka ale podkreślam nosidełka nie wisiadełka, z których można zrobić plecak, torbę itp od 88 zł wyglądały naprawdę porządnie a w sklepie GAP są promocje na ciuszki, udzielają dość wysokich rabatów Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-09-18 o 09:25 |
|||
|
|
|
#2321 |
|
Zadomowienie
|
Moja Niunia nie chce w wozku jak z Nia wychodze to stres bo nie lubie spacerowac tutaj po osiedlu tylko dalej, i boje sie ze zacznie jeczec a juz coraz ciezka i coraz zimniej wiec nie moge Jej nosic nie dam rady jeszcze z wozkiem. Wczoraj wytrzymała mi z 40 minut i oczywiscie co chwila dawana byla niwa zabawka. Wykancza mnie to.
Tak samo ubieranie dół ok ale nie daj przez głowę coś a juz rękawki czy zakladanie bluzy czy kurteczki, nie wiem co to bedzie zima. Najgorzej te spacery zawsze stres kiedy mi sie rozryczy w wozku
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hope, kurde strasznie Ci wspołczuje nie chciałąbym być w takiej sytuacji ![]() hi babe |
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Ale Wam apetyt dopisywal, fiufiu, smakowac musialo. Ja do polowy drugiego trymestru nie bylam w stanie zjesc nic innego poza sushi ;-) chociaz probowalam... |
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Witam się z Wami, my dziś 7mcy kończymy..jejku alez to zleciało...
A antonio nadal nie siedzi i nie raczkuje ![]() Lady widzialam że dawałas mi jakoś link z wykrzyknikami ..ale nie mogę go znaleźć![]() nancy dzięki za link puzlowy ![]() Dziewczyny co sądzicie? http://allegro.pl/chodzik-jezdzik-pc...525810190.html Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poluzuj majty
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Od 3 dni moje dziecko musi byc non stop ze mna, inaczej jest histeria i bieganie za mna po podlodze i lapanie za stopy, zebym tylko na raczki wziela, inna opcja jest taka ze leze na macie razem z nim a on sie po mnie wspina non stop, wiec chwilowo jestem wykonczona, bo naprawde nic sie nie da zrobic, zwykla kapiel graniczy z cudem bo tez wspina sie po wannie do mnie
zadne zabawki go nie interesuja, ba ... nawet przedmioty codziennego uzyktu ma juz w d... jesli ja nie jestem w zasiegu jego raczek.
|
#2327 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana moja za niecałe 2 tygodnie kończy 8 miesięcy i też ani nie siedzi ani nie raczkuje chociaż te ruchy dzejkoba już są, więc może może jesteśmy blisko
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
widze, z e ruchy dzejkoba na tapecie :haha: Borys wszedl w kolejny level i teraz ruchy dzejkoba są nie tylko na czworakach, ale też na klecząco a nawet na stojąco próbuje. Taki mamy z niego ubaw
Dziewczyny, których dzieci nie raczkują - bo widzę, że o tym piszecie, rozumiem że pełzają? Bo u nas te ruchy dżejkoba są już grubo od ponad miesiąca ale ostatecznie jak nabierze rozpędu to i tak rzuca się do pełzania a o raczkowaniu ani myśli.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-09-18 o 09:47 |
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Mój tz też po nocach czy całymi dniami siedzi czasem bo co swoje to swoje i nie ma ze boli. Teraz jeszcze ten drugi.... ciekawe jak to będzie.Hania po pobudce o 22 zasnela przed pierwsza..... Wiec myślałam ze dłużej pospi...mhm jak zawsze przed 7. Ale na szczęście bez temp i histeri Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, fajne to?
http://allegro.pl/aktywne-kubeczki-b...524451033.html |
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju właśnie sobie uświadomiłam,że moje dziecko kończy dziś 9 miesięcy ale ze mnie matka![]() i dla pozostałych dzieciaczków Laurko, faktycznie kurzołap ale jaki piękny ![]() jak coś stworzysz to pochwal się Neti a jeśli chodzi o link to taki balkonik fajny tylko pytanie czy za szybko dziecko z tego nie wyrośnie? ja zwracałam właśnie uwagę na to,żeby zabawka była na dłuzej, czyli jak przestanie pchać to żeby mógl sobie siąść i jeździć ale to tylko moje skromne zdanie
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-09-18 o 09:50 |
|
|
|
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
Heja
![]() Cześć Charlizz, co sie wczoraj z Tobą działo? fewcia, gdzie jesteś? ![]() szklanko, zdrówka po zabiegu dla malutkiej neti, stówka dla Antonia ![]() też dzisiaj patrzyłam na tego pchacza ![]() laurko, walnęłam jak przeczytałam Twoje "wyluzuj majty" przeleciałam Was szybkim ruchem, słońce wylazło ide z praniem na dwór, ale pewnie i tak pizgawica, bo jak rano byłam z psem to ja pierdycze zima ![]() aha, nawijko, Kciuki za wizytę ![]() oho, dzieć się wyspał, więc trzeba się stawić na pokład... właśnie stoi w łóżeczku ![]() jak bede miec chwile wieczorem to Was przelece, milego dnia i nie chmalcie tu za dużo, bo nie nadążam ![]() see yaaa marsi szukam, jak ładnie i tanio urządzić pokój dla dziecka, macie jakieś stronki z pomysłami itp? no to teraz już robie sruuuuuuuuu.....
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-09-18 o 09:52 |
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
brzmi strasznie ! Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2337 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cięzko zaglądnąc... w ogóle takie nabrziale jak dotykam i nirówne to ona ma na miejscu trójek i czwórek.... przy jedynkach tylko kreski ale kreski już ma jakiś czas.... tylko że edidentnie ją swędzi bo ręką i palcami się drapie tak szybko wyciąga rękę z buzi zachaczając o dziąsła dziś od rana też, ale już zasnęła póki co. I jeśc nie chce ![]() piękne
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
Mogę mieć do Was dwa pytania? 1. Czy robiłyście swoim maluchom morfologię, tak w sumie dla kontroli?? 2. Mamy karmiące mm dajecie Wit D3? Moj mały ma duże ciemiączko i daję 2 krople, nie wiem, czy nie za duzo przy mm. Pediatra do której chodzimy jest hematologiem i ciągle coś wymyśla, żeby małego kłuć |
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj szukałam inspiracji i wpisałam sobie w dr google -> pokoje dla dziewczynek i mi kopara opadła jak można pięknie urządzić pokój dla bejbusia aaaaaaaa <3
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

a juz jestem przezwyczajona, ze sie wtula i kladzie te swoja wielka lape na cycku 

Powodzenia
I nie chodzi mi o przystrajanie (Evel) tylko o tradycyjne przepisy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tylko w weekendy się widzimy, więc to wszystko utrudnia

zadne zabawki go nie interesuja, ba ... nawet przedmioty codziennego uzyktu ma juz w d... jesli ja nie jestem w zasiegu jego raczek.