Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 08:55   #2311
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

hope musi byc Ci ciezko, ale w koncu nie rozdwoisz sie
lady, nancy, aska wspolczuje nocki

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Wlewam do butelki i na doslownie pare sekundek do mikrofali, wyjmuje i mieszam. Ma wtedy temperature pokojowa.

Elmi wczoraj nie mialam juz sily odpisac, kurde strasznie mi przykro. Rozumiem Cie, tak jak pisalas, ze boli Cie to ze nawet w nocy nie przytulil. Mam tak samo. Strasznie mnie to boli, jak sie posprzeczamy, kladziemy do lozka a ona tylkiem do mnie i tyle a juz jestem przezwyczajona, ze sie wtula i kladzie te swoja wielka lape na cycku

Jak mogliscie dziecku przeszkodzic Niedobrzy

Tak tak, czekam na realacje. U nas trudno dostepne niestety. Taka fajna alternatywa do kolkowej, mi by sie przydalo gdy bede zawozic mala do babci. Na biodra dziecia i hop do autobusu bez zbednego wiazania.

Laski mam nadzieje, ze cos sie uspokoi teraz i bede mogla byc na biezaco z trescia i myslami z wami
No wlasnie na krotkie wyjscia ja chcemy, zwlaszcza tz. U nas normalnie jest w sklepach, ale odpowiadajacego nam rozmiaru nie bylo, wiec przez internet zamowilam. Teraz jest w ogole jakas nowa Fit. Ta bedziemy miec.
Czekalam, czekalam i sie nie doczekalam. Na moja wies w jeden dzien nie doszla przesylka, jutro bedzie.
Jednak nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo - Yae spala godzine sama na swoim materacu a ja bylam w szoku 8-), bo juz ze 2 miesiace takiego luksusu nie bylo.

eff zdrowiej predko!!

Edytowane przez meneq
Czas edycji: 2013-09-18 o 08:57
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:57   #2312
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

dziewczyny ja wiem, że do lekarza. Nasz pediatra nie przyjmuje ten tydzień, a drugi bdb prywatnie dopiero jutro.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:00   #2313
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

może z kaszlem do lekarza lepiej iść?
współczuję z powodu psa:/

współczuję nocki

zdrówka oby szybko przeszło!

u nas nocka bez żadnej pobudki, nawet się o 4 nie przebudziła żebym Ją do łóżka wzięła pobudka o 7
pogoda w końcu ładna, słońce wychodzi więc na pewno spacer zaliczymy.
a po południu na zakupy
zazdroszczę nocki ja już bym chciała, żeby Kubuś wrócił do tego co było czyli 1 max 2 pobudki a nie takie cyrki, co teraz odstawia
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:06   #2314
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Siedzimy do późna, robimy plakaty, ulotki i takie tam, a ja mam ochotę iść sobie na górę do sypialni i obejrzeć jakiś film. No ale, jak mus, to mus.

Elllmi,
palant z niego.
Ciężko ale dobrze, że interes rozkręcacie Powodzenia
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam
aha upiekłam ciacho ze śliwkami z pyyyyyszną kruszonką, ledwo się powstrzymałam, żeby nie wpieprzyć połowy zjadłam tylko jeden maluuuuutki kawałek ale jutro się poprawię
Pychotka. Mnie się coś wydaje, że mamy tu wątkowego mistrza wypieków ? I nie chodzi mi o przystrajanie (Evel) tylko o tradycyjne przepisy Słyszałam jak to TŻ Debrah pałaszował Czybita
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Laqski co mi TZ za bungowanie zalatwil, klekajcie narody ... kilka razy sie mala przebudzila i mujsielismy jej szuszowac
Do jutra laseczki
Zazdraszczam. Nasza kiedyś po akcji takie : "eeeeeehhhh" ale mieliśmy głupawkę Jakby chciała powiedzieć"eh te rodzice, tylko bzykanie im w głowie"
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Cały czas te oczko takie jakby spuchnięte, reszta tak jak piszesz, u nas dodatkowo co chwilę infekcje. Pediatra mówiła Wam o okuliście?

Wściekła się jak zakropiłam oczko, ale generalnie nie widać, że miała dzisiaj zabieg. Taki sam wesoło-marudny dzik jak zawsze
Hmmm to u nas chyba nie na taką skalę. A wizytę u okulisty już miałyśmy-bez zastrzeżeń wszystko.
Dobre. Jak i moja
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

Ja wlasnie czekam na kuriera, kliknelam nosidelko Tonga. Znacie? Zdam relacje, jak juz przetestujemy
Właśnie gugl mi pokazał Hmmm a to stabilne to to? Znaczy mocne? Ciekawie wygląda....
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

wklejałam na fejsie
szczyt tchórzostwa: dać niewidoczny dla teściowej

[/COLOR]Dawida prawie katar już puścił .Afta zeszła, temperatury brak. To się kaszel po katarze zaczął biedny mój
Mi już prawie też odpuściło, tylko TŻ łazęga dalej chory. Zrobił sobie wczoraj zupe czosnkową i twierdzi żw mu dużo dała. Mi np. tylko ryja wyparzyło
O teściowej-
Co do choroby... U nas cholibka drugi tydzień się to wlecze i co dzień na nowo przeziębiona ja już nie wiem co robię nie tak, piździ ale nie mogę jej w kurtce w domu trzymać
Co do psa-ze zwierzętami niestety tak jest, że predzej czy później przychodzi taka sytuacja gdzie pytamy siebie po co braliśmy?? Teraz problem bo zwierzak się przyzwyczaił. My tak mieliśmy jak jechaliśmy na urlop w zeszłym roku, na szczęście kota sobie poradziła ale zobowiązanie wielkie na wiele wiele lat.
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Dodatkowo od 3dni napierdziala mnie podbrzusze, jajniki, wczoraj mnie tak bolalo ze zgieta wpol chodzilam....

Mlody juz histeryzuje wiec moze na drzemke juz pojdzie

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Takie duże te nasze dzieci a wszystko się jakby przewraca do góry nogami
Ból jajników-ja od porodu mam okropny w czasie owulacji. Wczesniej nic nie czułam
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:06   #2315
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
dziendobry. u nas noc z kilkoma pobodkami z rykiem na cycka. nie nadazalam zmieniac stron ... nie wiem czemu ostatnio nocki takie niespokojne ... przebija sie 2 jedynka, dziaslo spuchniete ... strasznie wielka ta 1 jest. taka lopata [COLOR="Silver"]
Ooooj ogromne te jedynki hehehehe, śmiesznie Mała wygląda jak pokaże
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Bokeh, znalazłam
Śliczne ale trochę kurzołapy?? U mnie by się nie sprawdziło
Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Czesc Wam
Ojej Eff, zapalenie ucha to najgorsze co może być, miałam swego czasu często Tak jak piszesz człowiek nie jest w stanie nic zrobić, ryczy z bólu Oby szybko minęło!!!
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:07   #2316
hope01
Zakorzenienie

sarah tu coś dla Ciebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400828

Stary 2013-09-18, 09:14   #2317
charlizz
Zadomowienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:17   #2318
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Wam

wybaczcie ze sie nie odzywam i nie nadrobie ale ledwo zyje
mam zapalenie ucha i goraczke (nie sadzilam ze to tak moze bolec, wspolczuje wszystkim dzieciaczkom ktore musza to przechodzic) dziewczyny bol nie doopisania, nie moge spac w nocy, ani funkcjonowac w domu no ale jakos trzeba, chodze i rycze ;( nie wiem kiedy mi to przejdzie - odezwe sie jak wyzdrowieje.
Zdrowiej kochana!

Cytat:
u nas nie wiem ile pobudek, zaliczyliśmy za to jedną pobudkę w tracie której Kubuś chciał się bawić, oczy szeroko otwarte i leżymy na brzuszku i oglądamy świat o 2 w nocy, potem o 4 i 5 pobudki z płaczem takim, że cycuś nie pomagał :/ do tego jak już zdołałam Kubusia uspać to się budził, bo tż tak chrapał od 6:30 urzędujemy już - piszczymy i kręcimy się wkoło łatwo się domyślić, że dziś jestem zombiak :/
Współczuję nocki, my od 6 na nogach, o 8 na szalone 4 minuty zasnął i o 9 na siłę go uśpiłam. Zobaczymy ile pośpi. W nocy na szczęście tylko na cyca się budził, ale zabij a nie wiem ile razy.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Śliczne ale trochę kurzołapy?? U mnie by się nie sprawdziło
Trochę tak Ale z moją manią ciągłych zmian długo by nie wisiały Zresztą zawsze można porządnie wytrzepać
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:21   #2319
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
wiecie próbowaliśmy. Ale ona tak. Jak widzi że na prawdę musi przetrzymać, bo Dawid chory to w ogóle pieprzy że ona by tego psa wzięła. Żeby podrósł zmądrzał itp. A za chwilę dzwoni że babka się wydziera w nocy, on słyszy i o drzwi wali. Jedzenie przeciez przywozimy dla niego, dodatkowo dla jej psa.. więc kosztów ma mniej bo nie musi swojej. Przepraszam swoim, bo ma dwa jeden na polu, drugi w domu kanapowiec, kupować. No ale widzicie. Ona raz tak, a za chwilę co innego pieprzy i człowiek się tylko nerwi jeszcze bardziej..
Hope tam mi przykro

Sami dostalismy psa ale juz go nie oddamy bo jest u nas rok i 9 msc, moglibysmy oddac tez Tesciowej bo to od nich ale Jej corka, ktora z Nia mieszka wzieli sobie jeszcze jednego wiec maja dwa a nasz bylby trzeci, najgorzej jest to ze nie slucha, na dworze zdarza sie ze jak bez smyczy to ucieka, w aucie skacze po siedzeniach, jest nieulozony dostalismy go jak mial juz rok, pozniej choroba meza, moja ciaza i jest taki nieulozony, w domu slucha wie gdzie jego miejsce, ale na dworze i w aucie masakra. Ja zawsze marzylam o owczarku niemieckim a dostalismy pod choinke jorka, tylko na szczescie nasz praktycznie nie szczeka i nie jest w ogole agresywny jak inne, ktore zdarza sie spotykac.

Moze jeszcze jeszcze przekonacie tesciowa

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Hope
on zamkniety jest
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:24   #2320
marsi11
Zakorzenienie

hello,
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
to którą pozycje na dziś wybieracie?
u nas dziś chyba wszystkie były
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
bardzo fajnie to podsumowałaś i dziękuję, ale właśnie to Ci napiszę, bo tym razem nie przyjdę pierwsza się przepraszać, nie ma takiej opcji choćby nie wiem jak mi źle było
nie będę się zagłębiać w szczegóły, w każdym razie teraz nie będzie jak zawsze i mam nadzieję, że w końcu to do niego dotrze tylko w weekendy się widzimy, więc to wszystko utrudnia

dobra, nie smęcę już tutaj i spadam
dobranocki
szkoda Ellmi,że oboje się zacięliście, TZ pewnie myśli tak samo jak Ty i żadne nie odpuści
życzę Wam z całego serca żeby zaświeciło Wam słoneczko i wszystko się ułożyło bo obojętność to chyba najgorsze co może być między dwojgiem ludzi

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

marsi, aga, hje

kurcze wklejam, zebyscie wiedzialy udostepnily dalej, nie wiem wplacily jesli ktoras moze, ja wplacalam po 10zł, czasami wolalam sobie czegos odmowic i wplacic, czasami warto zrobic cos dobrego, ja wiem, ze dla swoich bliskich poszlabym do samego diabla po pomoc,
czy gdybyscie Wy byly w takiej sytuacji to nie chcialybyscie aby jak najwiecej osob sie dowiedzialo i pomoglo, czasami na operacje potrzeba 300 tys zl. ja nawet takiej pozyczki bym nie dostala
dlatego udostepniam

do jednego napisalam aby chociaz jednej dziecinie nasz watek pomogl i kazda z nas zeby wplacila po 1zł nas tu duzo przeciez

ale jak Wam sie to nie podoba to nie bede wklejac
kochana ale ja nie powiedziałam,że to co robisz jest złe tylko napisałam,że nie ma w tym żadnej logiki, ciężko się czyta, zaproponowałam tylko żebyś zebrała to w jedno miejsce (np wątek w klubie albo tutaj na wizazu) bo jak ktoś będzie chciał pomóc to znajdzie wszystkie potrzebne dane a jeśli takich postów jest 100 na różnych stronach to gdzie ład gdzie skład

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
marsi sushi we Wroclawiu na poziomie jest?
hm,nie mam porównania do japońskiego ale chodzę do dobrej knajpy, gdzie sami sprowadzają ryby a że znam matkę tego gościa to ufam im w 100% jeśli chodzi o świeżość, wczoraj pierwszy raz od zajścia w ciąże jadłam sushi z surową a nie grillowaną rybką, było pyyycha
zjedliśmy z TZ z jakieś 60 cześci ludzie się na nas dziwnie patrzyli
Cytat:
Czesc Wam

mam zapalenie ucha i goraczke (nie sadzilam ze to tak moze bolec, wspolczuje wszystkim dzieciaczkom ktore musza to przechodzic) dziewczyny bol nie doopisania, nie moge spac w nocy, ani funkcjonowac w domu no ale jakos trzeba, chodze i rycze ;( nie wiem kiedy mi to przejdzie - odezwe sie jak wyzdrowieje.
bidulka dużo zdróweczka

acha dziewczyny, nie wiem czy u Was jest taki sklep jak TK MAXX ale we wrocławiu są nisidełka ale podkreślam nosidełka nie wisiadełka, z których można zrobić plecak, torbę itp od 88 zł
wyglądały naprawdę porządnie

a w sklepie GAP są promocje na ciuszki, udzielają dość wysokich rabatów

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-09-18 o 09:25
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:26   #2321
sarah67
Zadomowienie

Moja Niunia nie chce w wozku jak z Nia wychodze to stres bo nie lubie spacerowac tutaj po osiedlu tylko dalej, i boje sie ze zacznie jeczec a juz coraz ciezka i coraz zimniej wiec nie moge Jej nosic nie dam rady jeszcze z wozkiem. Wczoraj wytrzymała mi z 40 minut i oczywiscie co chwila dawana byla niwa zabawka. Wykancza mnie to.

Tak samo ubieranie dół ok ale nie daj przez głowę coś a juz rękawki czy zakladanie bluzy czy kurteczki, nie wiem co to bedzie zima.

Najgorzej te spacery zawsze stres kiedy mi sie rozryczy w wozku
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:27   #2322
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
oo super, kochana z Ciebie dziewczyna, bo Satah to przecież nie chodzi żeby Ci przykrość robić

Hope, kurde strasznie Ci wspołczuje nie chciałąbym być w takiej sytuacji
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
hi babe
Stary 2013-09-18, 09:28   #2323
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello,

u nas dziś chyba wszystkie były

szkoda Ellmi,że oboje się zacięliście, TZ pewnie myśli tak samo jak Ty i żadne nie odpuści
życzę Wam z całego serca żeby zaświeciło Wam słoneczko i wszystko się ułożyło bo obojętność to chyba najgorsze co może być między dwojgiem ludzi

kochana ale ja nie powiedziałam,że to co robisz jest złe tylko napisałam,że nie ma w tym żadnej logiki, ciężko się czyta, zaproponowałam tylko żebyś zebrała to w jedno miejsce (np wątek w klubie albo tutaj na wizazu) bo jak ktoś będzie chciał pomóc to znajdzie wszystkie potrzebne dane a jeśli takich postów jest 100 na różnych stronach to gdzie ład gdzie skład

hm,nie mam porównania do japońskiego ale chodzę do dobrej knajpy, gdzie sami sprowadzają ryby a że znam matkę tego gościa to ufam im w 100% jeśli chodzi o świeżość, wczoraj pierwszy raz od zajścia w ciąże jadłam sushi z surową a nie grillowaną rybką, było pyyycha
zjedliśmy z TZ z jakieś 60 cześci ludzie się na nas dziwnie patrzyli

bidulka dużo zdróweczka

acha dziewczyny, nie wiem czy u Was jest taki sklep jak TK MAXX ale we wrocławiu są nisidełka ale podkreślam nosidełka nie wisiadełka, z których można zrobić plecak, torbę itp od 88 zł
wyglądały naprawdę porządnie

a w sklepie GAP są promocje na ciuszki, udzielają dość wysokich rabatów
Na pewno japonskie jest inne.
Ale Wam apetyt dopisywal, fiufiu, smakowac musialo.
Ja do polowy drugiego trymestru nie bylam w stanie zjesc nic innego poza sushi ;-) chociaz probowalam...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:38   #2324
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Witam się z Wami, my dziś 7mcy kończymy..jejku alez to zleciało...
A antonio nadal nie siedzi i nie raczkuje
Lady widzialam że dawałas mi jakoś link z wykrzyknikami..ale nie mogę go znaleźć

nancy dzięki za link puzlowy

Dziewczyny co sądzicie? http://allegro.pl/chodzik-jezdzik-pc...525810190.html

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:43   #2325
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Lady widzialam że dawałas mi jakoś link z wykrzyknikami..ale nie mogę go znaleźć

Hej, 100lat dla Antonio! Co do pogrubionego, my wczoraj 8 skończyliśy i też sam nie siada i nie raczkuje jeszcze. Tylko na czworaka staje i ruchy dżejkoba wykonuje Poluzuj majty
Stary 2013-09-18, 09:44   #2326
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Od 3 dni moje dziecko musi byc non stop ze mna, inaczej jest histeria i bieganie za mna po podlodze i lapanie za stopy, zebym tylko na raczki wziela, inna opcja jest taka ze leze na macie razem z nim a on sie po mnie wspina non stop, wiec chwilowo jestem wykonczona, bo naprawde nic sie nie da zrobic, zwykla kapiel graniczy z cudem bo tez wspina sie po wannie do mnie zadne zabawki go nie interesuja, ba ... nawet przedmioty codziennego uzyktu ma juz w d... jesli ja nie jestem w zasiegu jego raczek.
Stary 2013-09-18, 09:45   #2327
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
zazdroszczę nocki ja już bym chciała, żeby Kubuś wrócił do tego co było czyli 1 max 2 pobudki a nie takie cyrki, co teraz odstawia
no własnie ja am nadzieję, że Hani już tak zostanie, bo czasem jak się przebudzi i muszą Ją tylko pogłaskać żeby zasnęła to jestem nieprzytomna;p odzwyczaiłam się

Cytat:

dla Antonia za 7 miesiecy
Kochana moja za niecałe 2 tygodnie kończy 8 miesięcy i też ani nie siedzi ani nie raczkuje chociaż te ruchy dzejkoba już są, więc może może jesteśmy blisko

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:45   #2328
blogerka
Wtajemniczenie

widze, z e ruchy dzejkoba na tapecie :haha: Borys wszedl w kolejny level i teraz ruchy dzejkoba są nie tylko na czworakach, ale też na klecząco a nawet na stojąco próbuje. Taki mamy z niego ubaw

Dziewczyny, których dzieci nie raczkują - bo widzę, że o tym piszecie, rozumiem że pełzają? Bo u nas te ruchy dżejkoba są już grubo od ponad miesiąca ale ostatecznie jak nabierze rozpędu to i tak rzuca się do pełzania a o raczkowaniu ani myśli.

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-09-18 o 09:47
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:46   #2329
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Siedzimy do późna, robimy plakaty, ulotki i takie tam, a ja mam ochotę iść sobie na górę do sypialni i obejrzeć jakiś film. No ale, jak mus, to mus.

Elllmi,
palant z niego.
No najważniejsze teraz żebyście to rozkrecili wiec poświęcić sie trzeba, trzymam Mój tz też po nocach czy całymi dniami siedzi czasem bo co swoje to swoje i nie ma ze boli. Teraz jeszcze ten drugi.... ciekawe jak to będzie.

Hania po pobudce o 22 zasnela przed pierwsza..... Wiec myślałam ze dłużej pospi...mhm jak zawsze przed 7. Ale na szczęście bez temp i histeri

Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-09-18, 09:46   #2330
laurka23
Zakorzenienie

Dziewczyny, fajne to?
http://allegro.pl/aktywne-kubeczki-b...524451033.html
Stary 2013-09-18, 09:47   #2331
hope01
Zakorzenienie

dla Antośka!

Stary 2013-09-18, 09:48   #2332
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

za skończone miesiące

jeju właśnie sobie uświadomiłam,że moje dziecko kończy dziś 9 miesięcy ale ze mnie matka

i dla pozostałych dzieciaczków

Laurko, faktycznie kurzołap ale jaki piękny
jak coś stworzysz to pochwal się

Neti a jeśli chodzi o link to taki balkonik fajny tylko pytanie czy za szybko dziecko z tego nie wyrośnie? ja zwracałam właśnie uwagę na to,żeby zabawka była na dłuzej, czyli jak przestanie pchać to żeby mógl sobie siąść i jeździć ale to tylko moje skromne zdanie

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-09-18 o 09:50
Stary 2013-09-18, 09:50   #2333
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Heja

Cześć Charlizz, co sie wczoraj z Tobą działo?

fewcia, gdzie jesteś?

szklanko, zdrówka po zabiegu dla malutkiej

neti, stówka dla Antonia też dzisiaj patrzyłam na tego pchacza

laurko, walnęłam jak przeczytałam Twoje "wyluzuj majty"

przeleciałam Was szybkim ruchem, słońce wylazło ide z praniem na dwór, ale pewnie i tak pizgawica, bo jak rano byłam z psem to ja pierdycze zima

aha,
nawijko, Kciuki za wizytę

oho, dzieć się wyspał, więc trzeba się stawić na pokład...
właśnie stoi w łóżeczku
jak bede miec chwile wieczorem to Was przelece,
milego dnia i nie chmalcie tu za dużo, bo nie nadążam
see yaaa

marsi dla Leo i żeby zęby wyszły

szukam, jak ładnie i tanio urządzić pokój dla dziecka, macie jakieś stronki z pomysłami itp?

no to teraz już robie sruuuuuuuuu.....

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-09-18 o 09:52
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:50   #2334
hope01
Zakorzenienie

dla Leo!

Stary 2013-09-18, 09:51   #2335
calawdeszczu
Wtajemniczenie

.

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:53   #2336
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Czesc Wam

Ojej brzmi strasznie !

Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-09-18, 10:03   #2337
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
widze, z e ruchy dzejkoba na tapecie :haha: Borys wszedl w kolejny level i teraz ruchy dzejkoba są nie tylko na czworakach, ale też na klecząco a nawet na stojąco próbuje. Taki mamy z niego ubaw

Dziewczyny, których dzieci nie raczkują - bo widzę, że o tym piszecie, rozumiem że pełzają? Bo u nas te ruchy dżejkoba są już grubo od ponad miesiąca ale ostatecznie jak nabierze rozpędu to i tak rzuca się do pełzania a o raczkowaniu ani myśli.
Hania pełza jak Jej się zachce

Cytat:
fajne

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
za skończone miesiące

jeju właśnie sobie uświadomiłam,że moje dziecko kończy dziś 9 miesięcy ale ze mnie matka

i dla pozostałych dzieciaczków

Laurko, faktycznie kurzołap ale jaki piękny
jak coś stworzysz to pochwal się

Neti a jeśli chodzi o link to taki balkonik fajny tylko pytanie czy za szybko dziecko z tego nie wyrośnie? ja zwracałam właśnie uwagę na to,żeby zabawka była na dłuzej, czyli jak przestanie pchać to żeby mógl sobie siąść i jeździć ale to tylko moje skromne zdanie
stówka dla Leosia

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 10:05   #2338
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość

A zaglądalaś do buzi Hanuli ?? może coś tam widać?? mój to nie za bardzo chętny do pokazywania. muszę go rozśmieszać i kukać jednocześnie

cięzko zaglądnąc... w ogóle takie nabrziale jak dotykam i nirówne to ona ma na miejscu trójek i czwórek.... przy jedynkach tylko kreski ale kreski już ma jakiś czas.... tylko że edidentnie ją swędzi bo ręką i palcami się drapie tak szybko wyciąga rękę z buzi zachaczając o dziąsła dziś od rana też, ale już zasnęła póki co. I jeśc nie chce
Cytat:
Bokeh, znalazłam
piękne tylko jak to potem czyścić....
Stary 2013-09-18, 10:07   #2339
scotasia
Wtajemniczenie

Hej mamusie
Mogę mieć do Was dwa pytania?

1. Czy robiłyście swoim maluchom morfologię, tak w sumie dla kontroli??
2. Mamy karmiące mm dajecie Wit D3? Moj mały ma duże ciemiączko i daję 2 krople, nie wiem, czy nie za duzo przy mm. Pediatra do której chodzimy jest hematologiem i ciągle coś wymyśla, żeby małego kłuć a to morfo, a to teraz oznaczenie wit D3 w surowicy itd.. chyba przegina... mały pogodny,ładnie je, to po co go kłuć. Ehhh
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 10:09   #2340
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość

szukam, jak ładnie i tanio urządzić pokój dla dziecka, macie jakieś stronki z pomysłami itp?

no to teraz już robie sruuuuuuuuu.....
Wczoraj szukałam inspiracji i wpisałam sobie w dr google -> pokoje dla dziewczynek i mi kopara opadła jak można pięknie urządzić pokój dla bejbusia aaaaaaaa <3

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości