|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Cytat:
![]() Zdążysz z egzaminami? Trzymam kciuki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2462 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
![]() Cytat:
Cytat:
i max o 20 śpi. Czasem się zdarzy małe odstępstwo, tak jak dziś, bo zmęczona była to przezd 19 została wykąpana i o 19:30 zasnęła.Cytat:
Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrowia Wam życzę ![]() Ja nie wiem co to się z tymi chorobami porobiło, masakra jakaś - zdrówka dla wszystkich! Ifwka hej, heloł Kobieto jak Ty dajesz radę?!
|
||||
|
|
|
#2463 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cudny jest Dorka też tak nóżki krzyżuje chwilami Cytat:
ja ostatnio dziecko ok. roczne widziałam z nogami w paszczy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2464 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I pozostale dziewczynki?
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny! U nas dziś roboty ciąg dalszy - pracujemy wieczorami, jak mała zaśnie, no i wiadomo, potem padamy na ryjki... No ale cóż począć...
Byliśmy dzisiaj w mieście, bo było ładnie, zrobiłam małe zakupy dla małej i kupiłam jej dżepety na jesień z małpą i bananem w Deichmannie, strasznie jej się spodobały... Jak jej mierzyłam, to aż się trzęsła, oczy ogromne, no musiałam kupić... Co prawda, rozmiar 19 najmniejszy, a ona nosi na razie coś w okolicy 17, no ale nóżka rośnie, więc pewnie do wiosny w nich pochodzimy.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-09-18 o 20:42 |
|
|
|
#2466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Meneq Yae Buziaki dla wszystkich solenizantow dzisiejszych ... ogladacie master szefa, jak slysze co oni chca gotowac to czuje sie jak kulinarna blondynka
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu ja już egzaminy mam zdane, tylko jedynie obrona i podpis promotora w rubryce seminarium dyplomowe
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Aśka ja oglądam btw w oddaj fartucha to mnie zaczyna gesslerka wkurzać. robi z siebie gwiazdę, oczami wywraca
|
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem ile w tym prawdy, ale gdzieś czytałam, że oni doskonale wiedzą co będą gotować w nastęnym odcinku i się tego uczą a później tylko pozostaje udawać zaskoczenie.
PS> obejrzałabym masterchefa ale nie mamy obecnie TV
|
#2471 | ||
|
Zadomowienie
|
Moc buziakow dla dzisiejszych jubilatow
Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrowia Evel Lenova Fewcia i Sarah Cytat:
Ja pamietam, ze w dzien w ktorym odebralam wyczekiwane prawo jazdy tata wzial mnie do Warszawy, o rety co to bylo! Jezdzilam po tym dziki M miescie i plakalam, do tego moj ojciec cierpliwym nauczycielem to nie jest, masakra to byla, ale jednoczesnie niezla lekcja dla mnie
|
||
|
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Come dine with me czyli angielskich ugotowanych uwielbiam To jedyny program w tv, ktory nalogowo ogladam
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
Ewik tez ogladam ugotowanych ... sa super Ci ludzie, zawsze chwala, ze pycha, a pozniej przed kamera Ci dupe zrabia i dadza niska ocene
![]() Hope a ogladalas kulinarne koszmary Gordona Ramseya ? Ja to wogole uwielbiam wszytskie programy kulinarne ... A master szefa ogladam, bo ja na youtube ogladam kanal tego Piotrka, od samego poczatku jak powstal i tak troche sie czuje jakbym go znala i jest moim faworytem
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też lubię te kulinarne programy, tylko kurcze... od razu się głodna robię
Natomiast Polski Turniej Wypieków to dla mnie po prostu parodia, doskonale wiedzą co będa piekli i mają tydzień na zastanowienie się i wypróbowanie, mogą nawet mieć kartki z przepisami KAŻDY jest się w stanie przez tydzień wyuczyć pieczenia jednego ciasta |
|
|
|
#2475 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hania robi dokładnie to samo ![]() Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/fotelik-britax-rom...544600753.html taki Cytat:
Cytat:
biedna![]() kuruj się Cytat:
Cytat:
chyba wszystkie programy kulinarne oglądam ![]() Cytat:
o tym nie wiedziałammy po zakupach kupiłam Hani berecik i emu w hm, bluzeczkę, telefonik w smyku chciałam jeszcze dziny dresik, ale już się maruda włączyła, więc się zwinęłyśmy powtórka z Mężem w sobotę
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
fewciu, duzooo zdrowia!
szaja, masz jeszcze problem z uu i odrzuceniem piersi? U nas przeszlo ![]() Przeczytalam wszystko, ale wiecej nie pamietam.... |
|
|
|
#2477 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Blogerko, to prawda, zdanie prawka jeszcze nie świadczy o umiejętnościach i trzeba się dopiero uczyć, natomiast najszybciej się nauczysz właśnie jak bedziesz sama jeździć i nikt Ci nie pomoże ani nie będzie stresował. Ja już jeżdżę 8 (o matko JUŻ 8 ) ale nie zapomnę jak sobie malczankiem pojechalam do pracy do Bochni - 25 km w jedną stronę wczesną zimą i była super pogoda, a jak wracałam to na głównej drodze pługi nie nadąrzały śniegu odwalać ale nie miałam wyjścia - jakoś trzeba było wrócić. Wyjeżdżam pod górkę u mnie (nie powiem - nie łatwą, z zakrętami) patrzę, a tam stoi mój tata a to jest ponad kilometr od mojego domu. Ale się nie zatrzymałam tylko na górkę wyjechałam i dopiero poczekałam na niego, żeby doszedł i go do domu odwiozłam Ale był ze mnie dumny Chciał się przed tą górą zamienić, żebym ja nie musiała jechać, ale nie zdąrzył |
|
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Nawijko skoro jestes mam do Ciebie pytanko, ale bede wdzieczna za kazda odpowiedz
Moj slubny wykupil dla nas wczasy, lecimy gdzies do kraju ue ciplejszego od naszego, ale nie wiem gdzie bo ma to byc niespodzianka i glowie sie z tym co zabrac dla malego, meczy mnie zwlaszcza apteczkowa czesc ![]() Co bralas do Bulgarii? |
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm...jesli chodzi o apteczke to wzielam jedynie Ibum, Panadol w czopkach i Dentinox (+oczywiscie rzeczy codziennego uzytku). Pakujac sie mialam w glowie to, jak wyglada nasz dzien (np rano kaszka, wiec potrzebuje miseczke, lyzeczke, sliniak; wieczorem kąpiel, wiec potrzebny bedzie recznik, waciki, krem, itp) i w mysl tego staralam sie pakowac. Wzielam tez zapas wody BD, zeby robic na niej mleko. Polecam zrobienie listy
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-18 o 21:31 |
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane, nie mam weny na nic, dopadł mnie mega dól, ze juz chyba zawsze bede sama, do nikogo sie przytulic, do tego wyglad moich UU dobija mnie podwójnie- nigdy Pameli nie było ale teraz to juz nawet jajka sadzone są bardziej obfite..... ajjjj......
nie moge sie ogarnac, nie wyrzucajcie mnie z k. ani nie wpisujcie na liste zaginionych, staram sie chociaz podczytywac bo wbic sie w temat po dwóch dniach nie mam szans bo pedzicie niesamowicie.... ELLLMI, kochana, schowaj tym razem dumę do kieszeni, przełam sie, bo zapieczecie sie w tym zawzieciu, nieodzywaniu sie, zapedzicie sie w róg, z którego ciezko bedzie wyjsc,.... wiem cos o tym, zdarzało sie i u mnie nieraz, do niczegonas to nie zaprowadziło..... mocnooprzytulam i mam nadzieje na dobre wiadomosci zmykam |
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
Laseczki skoro mowa o prawku i aucie, ja mam od 12 lat ... o matko, ale ju stara dupa ze mnie
.. nigdy nie zapomne mojego 1 dnia za kolkiem .. mialam sejcento, jechalam z przyjaciola, pewniaczek, muza na fula, zimny lokiec ![]() ![]() ![]() skrecalam z podporzadkowanej ulicy w lewo, jechalo auto BUS , ale myslalam, ze zdaze przed nim .. jak juz skrecalam to wiedzialam juz, ze nie zdaze, przyjaciola zaczela sie drzec, ja cale zycie przed oczami, zegnalam sie juz ... koles nie chcac walnac we mnie, bo bym dostala centralnie w moje drzwi to wyjechal innemu na czolowke na przeciwlegly pas ... mialam wypadek z mojej winy, 2 auta skasowane, ale nie moje ... nikt nie wiedzial o nim bardzo dlugo, przyznalam sie dopiero po roku, jak przyszlo do placenia ubezpieczenia i okazalo sie, ze mam zwyzki
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jakas klapnieta dzis jestem.
Mialam film ogladac, ale cos mi sie odechcialo... TZ na piwie, a ja chyba przytule sie do mojego malego skrzata i pojde w kimono. |
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam prawko 9 lat i na razie nawet mandatu nie dostałam Tfu tfu - mam nadzieję, że nie zapeszę
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech przechodzi jak najprędzej! Szkoda, że mąż nie mógł z Tobą dłużej zostać ![]() Pola w skarpetach Ew. zakładam jej jakieś futrzaste butko-skarpety z miękkimi spodami.Cytat:
![]() Cytat:
Odzywaj się, jeśli tylko będziesz miała czas i ochotę ![]() I postaraj się myśleć całkiem inaczej - że to jest dopiero początek zupełnie nowego, lepszego życia, a wiadomo, że początki bywają trudne!
|
|||
|
|
|
#2488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2489 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
powoli nadrabiam, bo cały dzień praktycznie spędziliśmy w ogrodzie, rodzice mają urlop i trochę mi lżej, bo Filipem się dużo zajmują; a na obiad wcinaliśmy dzisiaj pyszności z grilla ![]() i u młodego była dzisiaj jedna z jego przyszłych dziewczyn (hope, lenka dudkowa ), ale średnio była nim zainteresowana, chociaż rozgadał się przed nią jak nigdy i nawet jej ani raz nie podrapał nie umie dziewczyna docenić![]() Cytat:
a u Twoich rodziców nie mógłby przeczekać?Cytat:
okropne macie te nocki genialnie to wygląda ![]() Cytat:
buziaki dla Antosia Cytat:
Cytat:
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Po pierwsze...czy ten isofix jest lepszy niż fotelik bez czy jak?
Po drugie..WITAJ FEWCIU-ZDROOOOOWFKA! SyLWIA trzymaj się-jescze się będziesz tuliła zobaczysz..a na razie tulę ja ![]() LADY Czapka boska...muszę ja kliknąć ![]() Blogerko ja też jak jechałam pierwszy też to sr...lam po gaciach...teraz już lepiej(prawko mam 1,5r)..choc jak jadę do rodziców do Warszawy to jest ok..ale dalej na Warszawe bym się bała do centrum-chyba ze obok z tzetem ![]() Coś jeszcze miałam napisać ale zapomnialam.lece sie myc.. A co do dzisiejszych jubilatkow małych..buziaczki dla szkrabkow (to nie są solenizanci )Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

współczuję, ja też mam dość, choróbsko mnie nie opuszcza, a muszę być cały dzień na pełnych obrotach, bo tż w pracy a po pracy w garażu bo chce coś dorobić....

i max o 20 śpi. Czasem się zdarzy małe odstępstwo, tak jak dziś, bo zmęczona była to przezd 19 została wykąpana i o 19:30 zasnęła.

Pola do tej pory ładuje stopy do buzi