|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | ||
|
Tajka
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
wszystkie kalorie: 1503
Tłusz(g) 59,31 Węglo(g) 148,11 Białk(g) 97,23 Teraz odpoczynek i za godzinę do ćwiczeń
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
za ćwiczeniaU mnie wpadło ciasto z malinami domowe (że też mojej siostrze musiało się zebrać na gotowanie.) aaaaaaa !! Nie strasz mnie ![]() Cytat:
Kiedy to było? Ale racja trzeba spiąć poślady i wrócić do tamtego dietkowania.[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42866221]Mam kilka mądrości, może niektóre osoby wezmą to sobie do serca i głowy ![]() ,, Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartkę i zaczynać na nowo'' ,,Kiedy trzeba wspiąć się na górę nie myśl, że jak będziesz stał i czekał góra zrobi się mniejsza'' ,,Codziennie staraj się być lepszą niż byłaś wczoraj'' ,,Każdy dzień jest dobrym momentem by wszystko zmienić'' ,,Odchudzanie jest jak jazda samochodem: jeśli kiedyś zboczysz z trasy po prostu zawróć i wróć na dobrą drogę'' ,,Nie ważne jak wolno robisz postępy. I tak jesteś krok dalej niż Ci, którzy dalej siedzą na kanapie''[/QUOTE] Kradnę do podpisu. Ja w ogóle nie mam takich problemów. Wiem, że nie powinnam czegoś tam jeść więc co by się nie działo to nie kupię. Niestety jak już kto inny kupi i jest w domu (co niestety w mojej rodzince jest częste jeśli chodzi o słodycze) to już na prawdę jest ciężko żeby nie ruszyc i niestety bardzo często ze sobą przegrywam. jadłabym aaaa nie rób smaka. Jestem przecież anonimowym czipsoholikiem ![]() Cytat:
|
|
#1023 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Na zdjęcia czekamy ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
dziś bez chipsów? ( to przez Ciebie heroine ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
|
|
|
#1024 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś rano zrobiłam sobie omlet z dżemem morelowym,przychodzę do domu po pracy, a moja mama robi placuszki z jabłkami
Cytat:
u mnie dziś wytwórnia soku malinowego
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Czekoladoholik
|
Nie podpuszczam tylko planuje swój grzeszny dzień
![]() Domeldowuje 20 min stacjonarnego + masaż bańkami chińskimi.
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
blaszok no heeeeeeej nareszcie jesteś
|
|
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Na początek WIELKIE brawka za każdą minutkę ćwiczeń i ruchu, brak słodyczy i alko
ale nie zapominam też o „grzeszkach” za które przydzielam karne ![]() 4 na liście SPAMEREK ale teraz byłam zbyt długo nieobecna, żeby w następnej części się również zakwalifikować co nie znaczy, że nie będę się starać ![]() Dżonka: „Ludzie bezdomni” tacy se byli Podobały mi się: „Cudzoziemka” i „Granica” Nie wspominając o mojej ulubionej lekturce „Zbrodnia i kara” kuurcze, ale ciśniesz z tą matmą ![]() zdrówka bo Jillian jest superancka ![]() cieszę się, że wyniki dobre ![]() natalka7522: Jeeeżu, „Jądro ciemności” to było zło! Krótkie to to, a nudne jak flaki.. ![]() jakbym tacie pokazała butki za 369zł, to na 100% by mnie wyśmiał ![]() 900zł za studniówkę? nie poszłabym u mnie mieliśmy wszystkimi klasami z dwujęzycznym profilem (było nas 3 klasy) i wyszło po ok. 300zł za mnie i osobę towarzyszącą ale z perspektywy czasu żałuję trochę tej kasy na 100, bo nie była tego warta
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka: Poprawiłam ten karygodny błąd w tytule! Wybaczcie
![]() biedna niech te choróbska od Ciebie w końcu uciekają! a wyżalić zawsze się nam możesz! Do usług, kochana ![]() miło wspominam targowanie, ale w Turcji i Egipcie ![]() różne smaki Oreo? No nieźle tam macie dobrze, że Cię zdiagnozowali ![]() Madzia: Potwierdzam, że Redds jabłko-mięta smakuje okropnie... jak Ludwik do naczyń ![]() dobry przepis na serniczki ![]() baw się dobrze! Oby pogoda Ci dopisała f_ck yea: za brak alko i za lapka
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Elsay: uu, nieźle zaszalałaś z kolorkiem włosów
![]() z wierszami to nigdy nie dojdziesz do ładu i składu :P ciężko zinterpretować pod klucz zawsze się wkurzałam, bo ile ludzi, tyle interpretacji i wg mnie, każda powinna być dobra ![]() serio z tymi shake'iem? Ja je tak lubię! :C szczególnie ten nowy shake z kawą )anulciak: za spadek! super!Ojeeej, to naprawdę musiało być wspaniałe uczucie oglądać Synka przy ołtarzu ![]() biedna jesteś z tymi pleckami oby te ćwiczonka pomogły brawo za nie palenie ![]() z CV ![]() musiało być Ci miło, jak koleżanka tak ładnie Cię skomentowała no ale zapracowałaś sobie, to teraz upajaj się takimi komentarzami i dalej do przodu! ![]() Kisiej: za spadki! brawka! ![]() u mnie tak samo: makaron to makaron, a kluski, to kluski! ![]() katienka: karuzela, powiadasz? ![]() trax: faaaaajniuśne buciki! zazdroszczę, że leci Ci z wewnętrznej strony ud też bym chciała ![]() uu, a czemu Shredować zaprzestałaś?
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
asiuniaa1987: heej
heroinka: dopiero co zobaczyłam zdjęcia w albumie ładnie Ci w grzywce kuurcze, kiepsko z tym autem... ale lepiej dmuchać na zimne, gdy zaczyna się coś dziać mnie i mojej siostrze tata kupił używane autko (kilkuletnie) ale w b. dobrym stanie sprawuje się super, choć nie ukrywam, że czasem trzeba coś w nim naprawić, bo wiadomo, starość nie radość :P (a to wycieraczki się rozwaliły, a to „urządzenie do włączania kierunkowskazów” się kiepści, albo lakier gdzieś odchodzi..) no ale mamy je do „nauki” jeżdżenia, więc jest okej w sumie bałabym się wejść do nowego autka z salonu, bo jakbym gdzieś przytarła, to by było larmo a tak to luz ![]() ojeeej, Słonko, miałaś urodzinki?! No to najlepsiejsze życzonka! Sto lat i wszystkiego naj, naj, naj nada13: też oglądałam „Movie 43” i miałam na twarzy podczas oglądania takie jedno, wielkie WTF?! Aga: też muszę oddać krew w końcu ale dla Ciebie za postawę ![]() cieszę się, że miałaś udany wieczorek 12.09. ![]() fajnie, że weselicho udane Kasia: Mam nadzieję, że w Krk było fajnie? ![]() 05patus01: heeeej, witaj! shine_on: za wagę
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
anns: gratulację za zmiażdżenie egzaminu i 4!
![]() brawka za nowy rekord biegowy! ![]() i za zdanie drugiej poprawki ![]() tulipan: zdrowa już jesteś, kochana? ![]() edyta: cześć! Witaj u nas ![]() pipson: za zdanie egzaminu! ![]() jeżuuniu, nadrobiłam! Nie wierzę! przy Was to nie można na dłużej wyjechać 3 godz. na lapku ![]() teraz KLUB a potem mnie jeszcze czeka zrobienie dla Was słowo- i fotorelacji także no... ![]() obiecuję, że teraz już będę na bieżąco
|
|
|
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa fajnie, że już jesteś
Tęskniłyśmy i my Murzynkiem jesteś ?![]() Kasia a byłam w Lublinie spotkałam się z koleżankami, na meczu LM ruszyła![]() dziś zjadłam 2 posiłki.. i jutro będzie lepiej... obiecuję
|
|
|
|
#1036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, aż sama się zdziwiłam, że TYLKO 3 godz. ![]() Cytat:
![]() hmm, raczej takim średnim właściwie tylko 2 pełne dni spędziłyśmy na smażeniu się na plaży .. ogólnie mieszana pogoda.. jutro napiszę pełny raporcik do klubu i postaram się urozmaicić go fotkami oj to mało ![]() uciekam spać, dobrej nocki |
||
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja już wcinam śniadanko bo odwoziłam malego do szkołya i wzoraqj zapomniałam powiedziec, że tak jak obieałam było dietowo idealnie
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Tajka
|
Wczoraj:
30DS level 2 43min HH 50 przysiadów >50 squats a day, keep your fat away< A teraz zjadłam 100g chlebka bezglutenowego z serkiem wiejskim i dżemem + połowa grapefruita. Staram się też wypić kawę, ale coś dziś samym zapachem mnie odrzuca
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeennn dooobbrrryyy
![]() Wlasnie odprowadzilam Mlodego do szkoly, kupilam winogrona w Biedronie(3.39 )i czekam na kominiarzy
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Blaszok fajnie, że już jesteś ![]() Dziś święto więc mam wolne od pracy ![]() Humorek super, czuje że wróciłam na dobrą drogę ![]() Podniosłam kaloryczność i dziś w planach 1700, nawet nie wiem co mam zjeść bo jak sobie rozpisałam to tak jakoś dużo mi wyszło ![]() Za tydzień o tej porze będę lądować ![]() Poćwiczyłam trochę: 30 minut skakania i 40 minut na rowerku
|
#1041 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie oglądam piłki![]() oj,za te posiłki to trza Ci du.pkę złoić ![]() Cytat:
![]() w ogóle to śniłaś mi się dziś,że coś pisałaś w klubie,jakieś zdjęcia ![]() ha ha,nawet w snach nie opuszczam forum ![]() Cytat:
za ćwiczeniaja kupiłam sobie na allegro taka pyszną kawkę rozpuszczalną-z aromatem orzecha laskowego,marcepanową i pomarańczową-pyszna jest,taka łagodna,bez żadnej goryczki Cytat:
też dziś lecę do biedry po winogronka ![]() Cytat:
a co to za święto tam u Was? super,że humor dopisuje! ![]() za ćwiczenia!właśnie miałam dopytać kiedy PL świetnie-już niedługo!
|
|||||
|
|
|
#1042 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
Proszę bardzo Cytat:
Net mi nawala, a robiłam z yt i teraz nie da rady ![]()
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Święto środka jesieni - nie pytaj ocb skoro jeszcze lato jest Zjadłam obiadek: pierś z kurczaka z soczewicą +sałatka warzywna z jogurtem. Ale się najadłam ![]() Już niedługo i przyznam, że się zaczynam bać tego wyjazdu jeśli chodzi o dietę...zawsze przed lotem i w czasie lotu zajadam stres Jedyna nadzieja w wizażu (zauważyłam, że im mniej pisze tym gorzej z dietką...).
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś postaram się napisać ![]() za Jill ![]() ![]() ![]() kurcze, to kiepsko zdrowiej, tulipanku Cytat:
super!
|
||
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że masz dobry humor! za ćwiczenia ![]() Cytat:
forum 24/h nie piję kawy, ale taką bym spróbowała ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42882514] Net mi nawala, a robiłam z yt i teraz nie da rady ![]() [/QUOTE] aaa, no fakt, pisałaś szkoda!
|
||
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zaraz sprobuje znowu Killera
![]() zjadlam miseczke winogron
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nareszcie dzisiaj nie pada ale za pięknej pogody to nie ma wstałam parę minut po 7, wypiłam już dwie kawy, ogarnęłam kuchnię, umyłam łeb i zjadłam śniadanko zaraz będę się ogarniać i pakować bo dziś jedziemy do siebie ![]() Powiem Wam niusa akurat jak mi się prostownica zepsuła i jak miałam zamiar zadbać o kudły bo producent obiecuje cuda na kiju, a ja w to wierzę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też by moi rodzice się troszkę przerazili..Kasia już będzie dobrze, wczoraj cały dzień w rozjazdach, z Wawy do domu, z domu do Lublina potem, potem znowu do domu i taki zalatany dzień był ![]() Jem śniadanie i biorę się za matmę
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, u mnie lało 3 dni pod rząd
tylko wiesz, ja do Lbl mam 50 km A rowerek stacjonarny dzisiaj wieczorem lub jutro rano popedałuję ![]() traxx, u Was już grzeją? Gadać to oni se mogą, jak Ci zimno to co? Masz marznąć? sorry, płacisz za to a u nas to pewnie dopiero w październiku zaczną ja już teraz się telepię, jeszcze okna mam nieszczelne, mimo, że były wymieniane ![]() blaszok! super, że jesteś czekamy wiesz na co ale szybko ogarnęłaś nadrabianie szacun Dziękuję Kochana za życzonka i za wszystkie komplementy ) ale brzuch to moja zmora i flakowate ciało... muszę wrócić do ćwiczeń, innego wyjścia nie ma ![]() No auto już ogarnięte, w sumie nic wielkiego się z nim nie stało. Ale oczywiście teść musiał zrobić wieeeelkie halo, bo jego 16-letnia lyyymuzuna Alice, nieźle ciśniesz z ćwiczeniami i widzę dietka też idzie dobrze ![]() Aga, super, że wyjazd się udał Anulciak, znów winogrona w promocji? Też dzisiaj w takim razie pójdę i zrobię zapasy ![]() Sikoreczko, Ty jak zwykle szalejesz z ćwiczeniami kurcze to już za tydzień będziesz na ziemi ojczystej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może akurat nie popsuje włosów, ajk tak zachwala i u mnie brzydko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

Koniec narzekania.
Ale racja trzeba spiąć poślady i wrócić do tamtego dietkowania.

ale teraz byłam zbyt długo nieobecna, żeby w następnej części się również zakwalifikować 
niech te choróbska od Ciebie w końcu uciekają! 

mnie i mojej siostrze tata kupił używane autko (kilkuletnie) ale w b. dobrym stanie

wstałam parę minut po 7, wypiłam już dwie kawy, ogarnęłam kuchnię, umyłam łeb i zjadłam śniadanko
tylko wiesz, ja do Lbl mam 50 km
) ale brzuch to moja zmora