![]() |
#1441 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
![]() ![]() Już się nie mogę doczekać tej mojej wizyty ![]() Mnie już zaczyna po obiedzie nużyć, także pewnie wchodzę w okres senności ![]() ![]() ![]() Kuba dziś spadł z kanapy i tak przygrzmocił głową o podłogę, że byłam pewna szycia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Wtajemniczenie
|
santom Piękności, śliczności, cudowności!!!
![]() I dziękuję za tę opinię o kotach. Nie chcę swojego wyrzucać na ulicę przez te plotki. Badania zrobię i będę uważać. Obawiam się tylko, bo ona jest młodziutka, ma 3 miesiące i dzisiaj, nawet nie wiem kiedy! zlizała trochę z deski po mięsie. Mam nadzieję, że ta odrobinka jej nie zaszkodzi i w konsekwencji mi.
#1443 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Rozeznanie
|
mogę dołączyć się jako mamusia majowa 2014?
![]() jeszcze nie przeczytałam wszystkiego co napisałyście, ale cierpliwie nadrabiam ![]()
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Witam
dziękuję za powitanie i gratki będę nadrabiać potem, urwałam się na chwilę ![]() mam wyniki z toksoplazmozy IgG <3 IU/ml IgM <3 IU/ml nie wiem co czytać z tej kartki... czy to oznacza dwa razy ujemny? aa i dostałam kwiaty od męża ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- ja mam ![]()
#1447 |
Zakorzenienie
|
To moze i ja sie przywitam
![]() OM mialam 14 sierpnia, dzis robilam test, nie bylam jeszcze u gina, ale komputerowo sobie obliczylam Tp na 22 - 24 maja 2014r. ![]() Juz mam jedna pocieche ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1448 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() alez mam nerwa. Tz mi obiecal, ze zrobi salatke, ale najpierw skoczy sobie na ryby i mowil, ze zaraz wroci. 2,5h kur..de czekalam, zeby w koncu samej ugotowac sobie parowki. szlag mnie trafia z tymi jego obietnicami. az sie poryczalam z nerwow, bo jak sie umawia to powinien byc na czas, a nie znika na uj wie ile. takze niech se salatke teraz sam zre. foch |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- alez mam nerwa. Tz mi obiecal, ze zrobi salatke, ale najpierw skoczy sobie na ryby i mowil, ze zaraz wroci. 2,5h kur..de czekalam, zeby w koncu samej ugotowac sobie parowki. szlag mnie trafia z tymi jego obietnicami. az sie poryczalam z nerwow, bo jak sie umawia to powinien byc na czas, a nie znika na uj wie ile. takze niech se salatke teraz sam zre. foch[/QUOTE] To ja ci powiem moj narzeczony zjadł mi cale łazanki , wczoraj dostałam od kolezanki a dzisaj w pracy sobie myslalam o nich ummmm dzwonie do niego a on zezjadł cale , chciało mi sie płakac bo tak dawno ich nie jadlam a tak je lubie ....... ale szuka przepisow by mi zrobic ....... jezt kochany ..... ale ..... zjadl cale ![]()
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie, chyba trzeba ich nauczyc myslenia najpierw o polowce, a pozniej o sobie. moj tez robi teraz salatke, ale ja juz sie najadlam, wiec nie wiem po co to robi. a nawet jakbym miala ochote to i tak z przekory nie zjem
![]() ale kurcze, ja zawsze jak cos robie, czy jak cokolwiek zostaje tak, ze sie nie da podzielic to mysle najpierw o nim... oszaleje... czeka nas rozmowka cos czuje, tylko niech ja sprowokuje |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1453 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() madziuuula kibelo ![]() ![]() santom normalnie się wzruszyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Witam wszystkie nowe mamusie ![]() ![]() Ciotki klotki gdzie jestescie?????????? ![]() Ogólnie mi wszystko śmierdzi ![]() ![]() dzis dziecka nie zaprowadziłąm do przedszkola bo nie miałam siły ![]() a do tego mój mąż wyjechał ma 3dni do Warszawy...muszę sama jedzenie szykowac ![]() ![]() trzymajcie się kobietki dzielnie ![]()
![]() |
#1455 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamy kota od 6 lat ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O jeeeeeeej ![]() Cytat:
Nie było mnie jeden dzień a napisałyście tyle, że szok!! I jest nas tyle, że trudno spamiętać ![]() Dzisiaj rozpoczynamy 7tc ![]() Nadal zadaję sobie pytanie jak ja wytrzymam do tego 24... |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |
Wtajemniczenie
|
Śliczności! Też chcę takie!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
Ale sie ciesze ze nowych mam przybywa.
![]() Wiatamy ![]() Czesto sie nie udzielam ale czytam codziennie co u was nowego slychac , co sie dzieje i wogole. ![]() Santom bardzo sie ciesze ze u was wszystko ok i ze sie uspokoilas , teraz juz musi byc dobrze. ![]() U mnie juz po @ teraz ostatnie opakowanie tabsow a potem staranka na calego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
BAN stały
|
Gosiiaczek Za te łazanki to bym zabiła
![]() Mój po weekendowej kłótni milutki jak nie wiem co. Właśnie mi umył nektarynkę i położył na stoliku koło łóżka co bym po wyjściu z łazienki sobie zjadła ![]() Milka śpi już od 20. Zobaczymy o której jutro mi zrobi pobudkę ![]() Aaa Santom Twój miś haribo cudowny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba mamy podobne terminy,wg wyliczeń u mnie dzis jest 10t3d ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cudowny
![]() Cytat:
![]() Też prawie nie doszłam z młodym do żłobka, nie mogłam się od pana klozeta oderwać ![]() ![]() Widzę dużo mamuś złych na Tżtów ![]()
![]() |
#1462 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie, lista w miarę uzupełniona na dzien dzisiejszy do dopisania mam 3 mamy Iemand, 8mouse3 i ellenas, więcej wiadomości nie dostałam, to są z ostatnich dwóch dni to co dostałam wcześniej udało się dopisać Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lece do lekarza, bo ubezpieczenie tutaj zażyczyło sobie potwierdzenie od lekarza że w ciąży jestem i musze im wysłać, bo będe wtedy miała bezpłatne badania, usg i witaminki... a za pierwszą wizytę z usg zapłaciłam 280$ masakra ![]() ![]() ![]() także mamy chętne do dopisania na listę, czekam na wasze wiadomości... jak wrócę będę Was dopisywać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Witam,
Mnie zmdliło po obiadku i dalej jest jakoś nie fajnie... spałam ze 3 godz... zaraz muszę obiad odgrzać dla TŻ... nie mam siły... Santom, śliczny żelek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro wizyta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Raczkowanie
|
Supcio
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- No jak tak można ciężarną z łazanek obzerać! Musisz go sobie wychować, bo też bym nie darowała![/QUOTE] No ale jezt kochany bo marcheweczki i jabłuszka obiera ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() Mykam spac robaczki kochane♡
Będe mamusią ![]() Edytowane przez Gosiiaczek Czas edycji: 2013-09-18 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A przy szczepieniu płakał ![]() ![]() Santom, ale śliczny żeluś! ![]() Reszty nie pamiętam, wybaczcie... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Jaki tu ruch mamusiowy i super oby więcej takich info.
Santom fantastyczny żelek ![]() Ja jutro kończę CLO, @ też się kończy więc działamy bo chciałabym się załapać jeszcze do Was tutaj ![]()
#1469 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny dawno tu nie zagladalam caly tydzien i przez ten czas bardzo sie wszystko pozmienialo. Od kiedy wrocilam do pracy po urlopie tylko 4 dni. W sobote zaczelam sie zle czuc bolal mi brzuch. Po prostu sie za duzo w pracy naciagalam. W niedziele rano zaczelam krwawic i zdarzylam tylko dojechac do szpitala i juz mego skarba nie bylo. Nie wiem co mam z soba zrobic, nie moge przestac o tym myslec... Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Moj TZ tez jest zalamany choc pociesza mnie jak moze. Nie wiem co dalej, zeby nie moj synek nawet nie wstawalabym z lozka.
Mamusie ciesze sie ze u Was wszystko wporzadku, uwazajcie na siebie i swoje skarby
#1470 |
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim Mamusia
Postanowilam do was dolaczyc. 3 dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Okolo 5 tygodnia. Bylam bardzo zaskoczona ze tak szybko udalo sie nam ponownie. 2 miesiace temu stracilam moja fasolke. Postanowilismy z mezem nie czekac tylko starac sie o nastepne. Podeszlismy do tego z dystansem i mowilismy jak bedzie to bedzie, a tu taka niespodzianka. Nie powiedzielismy jeszcze nikomu, chcemy poczekac z nowinami tym razem ale jestem tak szczesliwa ze nie wytrzymalam i chociaz postanowilam dolaczyc do was dziewczyny a rodzinie i znajomym powiemy po 12 tygodniu. Wczesniej szalelismy ze szczescia i powiedzielismy wszystkim. Mam nadzieje ze tym razem sie uda. Z kalkulatora wychodzi ze mam termin na 26 maja. Wspanialy prezent na dzien matki moze mi dzidzia zrobi. Zycze wszystkim mamusia wspanialych ciaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.