|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Ellmi dziekowac za przepis, napewno zrobie, za 3 tyg ponownie mi lidlosa otwieraja
|
|
#2522 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
fakt źle się czuje, jak plebs, ale nie zawsze rano mam czas by np umyć włosy, wysuszyć... a jak zrobię to po południu to się nie opłaca bo zaraz spać i jutro znowu będę myła ![]() Cytat:
![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
Hje polewaj wypijemy, chociaz tak moge
![]() Chalizz mam ta sama teorie co do mycia wlosow, ze jak rano nie umyje to potem juz nie, bo po co maja byc ladne przed spaniem, wole zeby rano byly swieze ![]() Ale mnie tz w☠☠☠☠il, najpierw sie prawie pobic chcial o pilota ze mna, bo liga mistrzow leci i co .. spi a ja chcialam szkole uwodzenia 2 obejrzec
|
|
#2526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
lepiej mi chyba ta chwile czasu poswiecic bo od razu moj dzien leiej wyglada. Wczesniej tez wychodzilam z zalozenia ze mi sie nie oplaca myc wlosow, bo rano robie tening i znowu beda do mycia, ze po co mam sie przebierac teraz skoro zaraz bede karmic Borysa a teeraz widze, ze jak chodze taka wymemłama w dresie to mi sie żyć odechciewa, nawet z Borysem na spacer nie chce mi się wychodzić, bo musiałabym przebrać siz dresu w coś normalnego. Trzeba zmienić podejście ![]() ale mnie tego dziadostwa TZ nauczyl bo on po pracy dres i dres i ma to gdzieś
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Nie upijcie sie hje i neti
zmykam spać, dobrej nocki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ło, czy tylko ja na tym forum myję włosy wieczorem, zwyczajnie podczas prysznicu? ![]() Niech ginie ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Po prostu zazdrościsz |
|
|
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
Hje ja tez tak zazwyczaj robię
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SARAH http://m.ceneo.pl/produkt,19612831,opinie,1,d1.html Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
albo miesięczniaków
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja myję włosy wieczorem podczas kąpieli ale jak gdzieś wychodzę w ciągu dnia a moje włosy są wstrętne to myję je jeszcze rano więc zwykle myję dwa razy dziennie włosy, wieczorem dla odświeżenia a rano żeby mi było przyjemnie
|
||
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
Neti to wy po kielonie, a ja po kawie mam tu sama balowac ... toc pusscie jakas muzyczke
Kurde nie ma motki przedstawiajacej balety
|
|
#2534 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
o kurde, to jednak grubsza impreza dzisiaj
buziaki dzieciaki Cytat:
Cytat:
dużo zdrówka weekend niedaleko Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i idę spać z mokrymi i rano mam siano kiedyś miałąm fazę na mycie włosów rano i nawet jak jechałam na 7 do szkoły i musiałam wstać po 5, to też myłam gdzie to rozum miało
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak robię Jak umyje wieczorem to rano mam tłuste Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#2536 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
O, jak też tak, ale żebym w dzień umyła przed jakimś wyjściem, to musiałabym się nie kąpać poprzedniego wieczora, bo tak to bez sensu ![]() Cytat:
Jest taka ![]() ![]() To kulturalne forum, dla kulturalnych mam, tu nie ma żadnych baletów .... są tylko TUGEZY ![]() Cytat:
![]() Jo znaju, a jo nie Sądeczanka O, ja gdzieś tak do 2 liceum miałam problem z sianem na głowie po wstaniu, a potem nagle jak ręką odjął. Wiadomo, nie są jak po wyjściu od fryzjera , ale po prostu dobrze rozczeszę i w miarę jest
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-18 o 23:06 |
|||
|
|
|
#2537 |
|
Zadomowienie
|
o maj gad wspolczuje, ja odkad wlosy zaczelam znow rozjasniac to myje max 3 x tyg ... jak mialam brazowe to musialam myc codziennie
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co się człowiek ma męczyć
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
myjesz włosy po 5 rano? nawet w zimie? to myslałam, że tylko ja takim pomyleńcem włosowym byłam
Cytat:
może raz w tygodniu albo i rzadziej![]() bo jak rozczeszę i pójdę spać z takimi gładkimi, to rano mam takie klapnięte, jakby mnie krowa jęzorem przejechała; a ja nienawidzę mieć prostych i przylizanych włosów, muszę mieć rozpierdziel na głowie
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
Ekstra wlasnie mi sie zepsul moj blender brauna o ktorym pisalam ostatnio, ze jest niezniszczalny
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Elmi, ja za to w drugą stronę. Jak czasem nie rozczesywałam, żeby mieć taki właśnie artystyczny nieład, to potem przez 2 dni dochodziłam z nimi do porządku
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Taki ruch, a tu już środa się kończy Ja opuszczam imprezę, gdyż zaplanowałam powstać jutro punkt 7 i doprowadzić pokój do takiego stanu, że przy wchodzeniu do niego sunglassy trzeba będzie zakładać ![]() Adios, bajlandżio, siju tumoroł |
|
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Ellmi, nawet
Praktykuje to od... kurka nie pamiętam, no w gimnazjum już jak robiłam. Po prostu jak nie umyje codziennie to mam tłuste, swedzi mnie głowa i czuje się brudna a jak wieczorem umyje a na drugi dzień rano wychodzę to też muszę umyć bo nie wytrzymam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2543 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
co drugi dzień ale chyba jedyna nie mam prawa jazdy idę spać, dobranoc aha od jutra w realu jakieś super extra promocje dla dzieci http://promobaby.pl/market-real.html
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-18 o 23:34 |
||
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-09-19 o 01:58 |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
dopiero się wykąpałam i spadam spać, bo jutro rano mama młodego nie weźmie i nic nie pośpię; na grzyby się wybierają, też miałam iść, ale mi się odechciało
i muszę jakieś książki na necie zamówić, bo już kończę ostatnią i nie mam co czytać i zdjęcia szwagierce muszę wysłać i do UM zadzwonić i poprasować ehh, chyba sobie to na cały tydzień następny rozłożę, bo już mi się nie chce ![]() dobranocki ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
|
|
#2546 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Black powodzenia |
||
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
To ja tez spaduje do wyrka, jutro musze kupic nowy blender, mam nadzieje, ze sie dokupi sama ta raczke ktora bedzie pasowac do misek ktore mam
![]() Buziakosy laskosy slodkich snow
|
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- blogerko ja mam prawo jazdy od 12 lat a tak naprawde jezdzic umiem od 2. Przez pierwsze 5 jezdzilam z tata, swietnie mnie nauczyl teorii, ale co z tego, jesli kazdy manewr musialam robic tak, jak on chce. Kolejne 5 nie jezdzilam, bo nie moglam, az dostalam prace i sluzbowy samochod (w dodatku na Slasku - nie znalam a wszyscy opowiadali mi, ze jezdzi sie koszmarnie). Balam sie, ale wiedzialam, ze teraz albo nigdy. Tutaj jak zdalam, od razu wydali mi dokument, wrocilam do domu i natychmiast wsiadlam do samochodu (mimo, ze lewostronny ruch). Takze powodzenia!! ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- fewciu zdrowiej kochana!! Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-09-19 o 05:16 |
||
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszlo nosidelko Tonga, chyba sie polubimy. Po weekendzie pewnie bede umiala cos wiecej powiedziec.
---------- Dopisano o 05:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:11 ---------- Ciekawe jak silver i jej kobiety? ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:17 ---------- szaja ja Cie nie znam!! Podpowiedzialas Yae doskonala zabawe; juz w polowie zaslony nie ma papieru, ale za to po jego pozbyciu sie jest doskonala drabinka do cwiczen. Ilez przy tym radosci... |
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.Sorki że tak mało się udzielam ale nie mam czasu i sił
![]() Tż ma urlop i bardzo mi pomaga.Wczoraj on był w nocy z Darią w szpitalu,a ja się wreszcie wyspałam w domu. W wolnych chwilach jeżdżę do mamy do szpitala, wczoraj też byłam. Mama dalej bez zmian :/( oprócz tego że juz próbuje chodzić... U nas dziś poudka 6.00 na pobranie krwi. Nie wiem co się wczoraj działo Darii ale cały dzień nie chciała jeść. Nic, ani mleka ani kaszki jadła o 7 rano wczoraj, potem zwymiotowała i przez cały dzien nic dopiero dziś rano o 4.30 wypiła 130 ml mleczka. Powiedziałam to oczywiście pielęgniarce i Daria dostała w nocy kroplówke. Rano muszę powiedzieć lekarzowi że nie chciala jeść.... Ehhhh....Mam dosyć! Ciągle coś.....Edit. Zapomniałam o najważniejszym! Byłyśmy wczoraj u laryngologa i zapalenie uszek minęło!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-19 o 07:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a ja chcialam szkole uwodzenia 2 obejrzec 

Może po prostu świętujących?

slodkich snow