W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 20:17   #3121
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Jak to kotek - miał ochotę na myszkę
Tia... ale nawet nie zauważyłam jak to robił Piszę do Was, macham myszką, a tu nagle kursor nieruchomieje... ciągnę za myszkę, a tam kabel w połowie przegryziony
Dobrze, że mam laptopa, to mam to coś, co zastępuje myszkę. Ale strasznie nie lubię się tym posługiwać Głupia kicia!
Stary 2013-09-18, 20:21   #3122
wik_and_ola
Zadomowienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Flight mi się podoba 1
No to chyba przegłosowane
Stary 2013-09-18, 20:23   #3123
Pacynka
Rozeznanie

Jak juz czytałam o tych Waszych byłych to powiem Wam i o moim.
Kiedyś spotykałam się z takim kolesiem, co po kilku miesiącach zaczął się dziwnie zachowywać. Miał pretensje różne do innych ludzi i takie tam. O mnie stał się chorobliwie zazdrosny. W końcu okazało się, że zachorował psychicznie. Śledził mnie, przestał się myć i drażniło go światło i chodził przy świetle żarówki w okularach słonecznych. Nie mogłam tego wytrzymać i z nim zerwałam. Dopiero od roku mam od niego spokój, bo ciągle mnie nawiedzał telefonami lub mailami albo śledzi. Jak rozmawiałam z jego bratem niedawno to mówił że mu już minęło i ze zdrowiem się poprawiło. Ale mam nadzieję, że już go nigdy nie spotkam i że nie będzie mnie śledził.
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 20:24   #3124
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Widzisz nas nawet nie stać na wynajmowanie kawalerki co dopiero kredyt...
To żadna tajemnica - mam 23 lata, mąż trochę więcej bo 30. Troszkę się staraliśmy, zrobię sobie badania tak czy siak.
Jakoś to będzie nie ma co się zamartwiać na zapas.

Już się trochę zamartwiałam tym wszystkim, przeżywałam... teraz odetchnę z ulgą
Jeśli potrafisz tak do tego podejść, to okej. Ważne, że Wy czujecie, iż dobrze robicie. Powodzenia.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 20:25   #3125
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
No to oboje młodzi swoją drogą masz dojrzałego męża skoro w tak młodym wieku zdecydował się na dziecko z tego co wiem mój w tym wieku to szalał i o dziecku nawet nie myślał

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Pokaż swą twarz to dopasuje która

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Dziękuję
wiesz mój TŻ w wieku 13 lat stracił mamę ojca nie znał. Został sam opiekę przejął nad nim jego chrzestny do 18stki a że się żarli no to po 18stce TŻ został sam. Musiał wszystko sam opłacać rachunki mieszkanie. Miał rentę po mamie (tzn ma do tej pory) i trochę kasy po mamie. No i wtedy się trochę poszalało jeszcze kupił auto jakieś duperele do niego no i kasa sie skończyła po 2 latach. I wtedy trzeba było dorosnąć znaleźć pracę. I cóż dorósł szybciutko jak nie było pracy nie było kasy wyżyj za 1100 zł z czego 400 czynsz 400 studia a dojazdy a jedzenie.... Było ciężko wtedy mieliśmy też kryzys ale dało radę znalazł pracę i jakoś się kręci. A właśnie teraz ma i wypłatę i rentę to dla mnie lepiej by było zaciążyć zawsze to trochę więcej kasy na start. Zresztą już zaczyna szukanie nowej pracy. Więc staramy się na razie do max marca potem jeśli nie zaciąże to zaczynam szukać pracy. Teraz odkładam ile się da żeby mieć jakieś oszczędności. Stwierdziliśmy że czemu nie? I tak zawsze będize coś a to praca a to lepsza praca a to stała umowa budowa domu samochód itp także doszliśmy do wniosku że czas i na nas
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2013-09-18 o 20:26
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 20:32   #3126
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Kiedyś spotykałam się z takim kolesiem, co po kilku miesiącach zaczął się dziwnie zachowywać. Miał pretensje różne do innych ludzi i takie tam. O mnie stał się chorobliwie zazdrosny. W końcu okazało się, że zachorował psychicznie. Śledził mnie, przestał się myć i drażniło go światło i chodził przy świetle żarówki w okularach słonecznych. Nie mogłam tego wytrzymać i z nim zerwałam. Dopiero od roku mam od niego spokój, bo ciągle mnie nawiedzał telefonami lub mailami albo śledzi. Jak rozmawiałam z jego bratem niedawno to mówił że mu już minęło i ze zdrowiem się poprawiło. Ale mam nadzieję, że już go nigdy nie spotkam i że nie będzie mnie śledził.
Skąd Wy żeście nabrały takich przyjemniaczków?? A u mnie to tak zawsze nudno było, każdy rozchodził się w swoją stronę i tyle, żadnych ekscesów, rwania włosów, skakania z mostu czy innych hardcorowych historii
Stary 2013-09-18, 20:36   #3127
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
hahaha
No właśnie kobity co wy tak gaworzycie i gaworzycie

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Oj też miałam swoje przeboje swego czasu... co jeden to lepszy...
Z obecnym małżem początki były trudne, chyba nigdy z nikim się tak nie kłóciłam... masakra.
Przed nim miałam trochę tych chłopów, nie wiem jak ja to wszystko w czasie pomieściłam
Najdłuższy związek trwał 3 lata prawie... sama go zakończyłam bo mi się znudziło... wróciłam wtedy do byłego-pierwszej miłości, jednakże to też był błąd poniekąd... aa taka tam krótka przygoda, w sumie dzięki niemu byłam w Paryżu zawsze jakiś plus nieudanych związków

Czasami jak sobie powspominam tych wszystkich chłopaków ale nie żałuję bo trochę przeżyłam a tak to jakbym miała trafić na tego jedynego i potem już nigdy nikogo nie mieć i nie wiedzieć jak by to było z kimś innym... a tak to było wesoło
Co racja to racja God...

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
wyniki bety:

235,3 wg skali którą sprawdziła pielęgniarka wychodzi 4-5 tc, nosz zgłupiałam to jakim cudem nie było widać pęcherzyka na usg tylko te endometrium
Tego nie wiem jakim cudem. Ale to chyba dobry wynik

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 20:39   #3128
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
masakra jakaś dobrze, że nic Tobie nie zrobił bo różnie mogło się potoczyć z chorym psychicznie

A mnie moj ex jeszcze śledził jak byliśmy razem- coś chyba przeczuwał- i zaczaił się w lasku koło domu rodziców Oni akurat wracali z zakupów, patrzą a tam auto ex, zadzwonili do mnie z newsem w ten sam wieczór z nim zerwałam- płakał, mówił że popełni samobójstwo (to już dzisiaj pisałam)... I co najlepsze poszedł do wspólnych znajomych nagadał im pierdół na mój temat, ze go zostawiłam a oni się ode mnie odwrócili Bo jak mogłam zostawić takiego "fajnego kolesia" później przejrzeli na oczy i zobaczyli jaki jest

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 20:44   #3129
Pacynka
Rozeznanie

Jeszcze Wam mogę powiedzieć taką rzecz o jednym moim byłym. Woził on swojego ojca na masce samochodu. Bo to było tak jak już nie byliśmy ze sobą. Jego rodzice nie mogli się z tym pogodzić. On chciał od ojca pożyczyć samochód aby swoją nową wówczas dziewczynę gdzieś zawieźć. Ojciec nie chciał mu pożyczyć. To ten zabrał ojcu kluczyki, a ojciec za nim. On odpalił samochód i wyjeżdżał z garażu a ojciec na maskę się rzucił. No i on go tak wywiózł z podwórka na ulicę. Sąsiedzi to widzieli i śmiali się. A jak ja przyszłam do jego matki po coś po tym zdarzeniu już to mi jego matka to opowiadała i że wstyd był taki że szok. Ale te chłopy to nieraz mają...
Stary 2013-09-18, 20:44   #3130
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
masakra jakaś dobrze, że nic Tobie nie zrobił bo różnie mogło się potoczyć z chorym psychicznie

A mnie moj ex jeszcze śledził jak byliśmy razem- coś chyba przeczuwał- i zaczaił się w lasku koło domu rodziców Oni akurat wracali z zakupów, patrzą a tam auto ex, zadzwonili do mnie z newsem w ten sam wieczór z nim zerwałam- płakał, mówił że popełni samobójstwo (to już dzisiaj pisałam)... I co najlepsze poszedł do wspólnych znajomych nagadał im pierdół na mój temat, ze go zostawiłam a oni się ode mnie odwrócili Bo jak mogłam zostawić takiego "fajnego kolesia" później przejrzeli na oczy i zobaczyli jaki jest
u mnie to było najgorsze właśnie znajomi tylko mojego TŻ jego koleżaneczki. Oni ogólnie tworzyli taką paczkę 3 chłopaków i chyba 4 czy 5 dziewczyn. No na jego osiedlu to się nie miałam co pokazywać bo taki najazd. To skoro taki fajny to czego one takie nie były chętne do niego (a wiem że w jednej się kochał :P )

Stary 2013-09-18, 20:50   #3131
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Rozumiem

Powiedzcie mi kochane, co mam brać na przeziebienie
Gardło boli strasznie od wczoraj, kicham, smarkam, teraz zmierzyłam temp. i mam 37,5 C co robić, czytam ulotki wszystkiego co mama ma w apteczce i nic nie mogę
Piłam mleko z masłem i miodem, jem czosnek, ale chyba mało sie to sprawdza
Ja jak ostatnio byłam przeziębiona i wspominałam że czekam na @ i mogę być w ciąży to kazał pić wapno z wit.c i brać rutinoscorbin, ale czy można to nie wiem, bo za chwilę był okres i brałam bez problemu

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Jakiś sąsiad robi krewetki, ale mi narobił smaka A Wy lubicie krewetki?

nienawidzę!!! wszelkie owoce morza - ble!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 20:51   #3132
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:

Karoloo, to widzę że też miałaś śledczego Dobrze, że znajomi zobaczyli jak jest na prawdę. Ale to on też dobry że aż tak im nagadał.

A wiesz, ja się długo bałam że on mi może coś zrobić, bo niestety jest do tego zdolny. Raz dał koleżance z pracy w brzuch za to że mu zagrodziła przejście do zaplecza. I to się własnie wtedy z nim zaczęło źle dziać. Ja nie wierzyłam że on ją aż tak uderzył dopóki jej chłopak do tego mojego byłego nie zadzwonił. Ale on to rózne rzeczy robił. Po naszym rozstaniu wyjechał do Irlandii do pracy na rok a jak wracał to do mnie przyjechał na siłę mimo że mu mówiłam że u rodziców juz nie mieszkam. Żar się z nieba lał bo lato było a on w płaszczu i garniturze. Tak przynajmniej mi ojciec wtedy mówił z siostrzenicą bo do niego wyszli i mu mówili że ja już tam nie mieszkam, Oczywiście w tedy mieszkałam ale nie chciałam aby on o tym wiedział.
Stary 2013-09-18, 20:52   #3133
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

A my właśnie wróciliśmy z miasta, byliśmy na kolacji i się przejść. Teraz mąż ogląda mecz w tv, a ja pod kocyk zmykam i powoli się lulam

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 20:55   #3134
Pacynka
Rozeznanie

Jagatko, jeśli katar to może być taki spray na wodzie morskiej, ale na inne to nie wiem niestety
Ale może pani w aptece będzie wiedziała, jak powiesz że w ciąży jesteś.
Stary 2013-09-18, 20:55   #3135
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
http://ovufriend.pl/wykres,efb99a910...7d20dd001.html ta to się naserduszkowała oho, właśnie edytowała i poroniła

Jagatka ciężka sytuacja

Carmena tylko teraz nie próbuj tego suszi

a o co chodzi z maliną??

Czego nie można jeść /pić? Bo ja nie wiem o co kaman...

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 20:57   #3136
Elfka86
Zakorzenienie

Małż mi się pyta przed chwilą jak tam @ mówię, że już się kończy, a on: to kiedy owulacja? ja: jak się szyjka otworzy a on z takim błyskiem w oku: a to pewnie jeszcze wiele nasienia upłynie

Edytowane przez Elfka86
Czas edycji: 2013-09-18 o 20:59
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 20:58   #3137
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Karoloo, to widzę że też miałaś śledczego Dobrze, że znajomi zobaczyli jak jest na prawdę. Ale to on też dobry że aż tak im nagadał.

A wiesz, ja się długo bałam że on mi może coś zrobić, bo niestety jest do tego zdolny. Raz dał koleżance z pracy w brzuch za to że mu zagrodziła przejście do zaplecza. I to się własnie wtedy z nim zaczęło źle dziać. Ja nie wierzyłam że on ją aż tak uderzył dopóki jej chłopak do tego mojego byłego nie zadzwonił. Ale on to rózne rzeczy robił. Po naszym rozstaniu wyjechał do Irlandii do pracy na rok a jak wracał to do mnie przyjechał na siłę mimo że mu mówiłam że u rodziców juz nie mieszkam. Żar się z nieba lał bo lato było a on w płaszczu i garniturze. Tak przynajmniej mi ojciec wtedy mówił z siostrzenicą bo do niego wyszli i mu mówili że ja już tam nie mieszkam, Oczywiście w tedy mieszkałam ale nie chciałam aby on o tym wiedział.
Od takiego to jak najdalej uciekać co za popierdzielony koleś

A ten moj śledczy o wszystko zazdrosny itd eee dużo gadać szkoda tylko że znajomych przekabacił ale widać nie byli warci

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2013-09-18, 21:03   #3138
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Małż mi się pyta przed chwilą jak tam @ mówię, że już się kończy, a on: to kiedy owulacja? ja: jak się szyjka otworzy a on z takim błyskiem w oku: a to pewnie jeszcze wiele nasienia upłynie
Nieźle powiedziane, ha ha...

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Od takiego to jak najdalej uciekać co za popierdzielony koleś

A ten moj śledczy o wszystko zazdrosny itd eee dużo gadać szkoda tylko że znajomych przekabacił ale widać nie byli warci
No szkoda, że przekabacił. Ale to chyba dobrze, że się okazali niewarci w takiej sytuacji niżbys miała z fałszywymi ludźmi sie przyjaźnić.
Stary 2013-09-18, 21:05   #3139
wik_and_ola
Zadomowienie

Zmykam pod kołderkę. Zimno jak pierun, nie grzeją wcale, idę spać Do jutra!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 21:05   #3140
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość

Stary 2013-09-18, 21:08   #3141
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Nieźle powiedziane, ha ha...

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

No szkoda, że przekabacił. Ale to chyba dobrze, że się okazali niewarci w takiej sytuacji niżbys miała z fałszywymi ludźmi sie przyjaźnić.
tak to czasami bywa

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Zmykam pod kołderkę. Zimno jak pierun, nie grzeją wcale, idę spać Do jutra!
papa

na mnie też pora trzeba wstać o 5:45

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2013-09-18, 21:49   #3142
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Ja zarabiam 1650 zł na 3/4 etatu (ale mam dużo nadgodzin, więc często mam więcej kasy). Mój mąż zarabia zdecydowanie więcej ode mnie... ale ma też dużo wydatków, typu różne kredyty z lat szalonej młodości Tak więc nierealne jest odkładać tyle ile on by chciał

Ej, podczas pisania tego postu, kot przegryzł mi kabel od myszki

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

No widzisz to zarabiasz tyle co mój mąż, on w granicach 1500-1800 zł. Z czego teraz prawie 700 idzie na opłaty, kredyty... i jak tu myśleć o własnym kącie z taką kasą...

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
wiesz mój TŻ w wieku 13 lat stracił mamę ojca nie znał. Został sam opiekę przejął nad nim jego chrzestny do 18stki a że się żarli no to po 18stce TŻ został sam. Musiał wszystko sam opłacać rachunki mieszkanie. Miał rentę po mamie (tzn ma do tej pory) i trochę kasy po mamie. No i wtedy się trochę poszalało jeszcze kupił auto jakieś duperele do niego no i kasa sie skończyła po 2 latach. I wtedy trzeba było dorosnąć znaleźć pracę. I cóż dorósł szybciutko jak nie było pracy nie było kasy wyżyj za 1100 zł z czego 400 czynsz 400 studia a dojazdy a jedzenie.... Było ciężko wtedy mieliśmy też kryzys ale dało radę znalazł pracę i jakoś się kręci. A właśnie teraz ma i wypłatę i rentę to dla mnie lepiej by było zaciążyć zawsze to trochę więcej kasy na start. Zresztą już zaczyna szukanie nowej pracy. Więc staramy się na razie do max marca potem jeśli nie zaciąże to zaczynam szukać pracy. Teraz odkładam ile się da żeby mieć jakieś oszczędności. Stwierdziliśmy że czemu nie? I tak zawsze będize coś a to praca a to lepsza praca a to stała umowa budowa domu samochód itp także doszliśmy do wniosku że czas i na nas
Rozumiem... miałam chłopaka (w zasadzie z nim byłam najdłużej bo prawie 3 lata) w podobnej sytuacji. Ojciec mu zmarł bardzo wcześnie, jak był mały... jak się poznaliśmy to jego matka była chora... leżała ciągle w łóżku... miała raka, wszystko ją wykańczało.
Po jakimś roku czy ponad zmarła. Został sam, miał iść na studia... musiał jakoś dać radę wyżyć... miał tylko babcię...
Przykre, że niektórzy mają tak ciężko... zostać bez rodziców w wieku 20 lat... ehh.
Potem się rozstaliśmy... już kupa czasu minęła... z tego co wiem, ożenił się... jest szczęśliwy. Kontaktów nie utrzymujemy, nawet nie jesteśmy na "cześć" czego nigdy nie zrozumiem ale życzę mu jak najlepiej.
Stary 2013-09-18, 22:09   #3143
(kicia)
Zakorzenienie

zdecydowanie jest ze mną źle znaczy się od kilku dni jestem mega płaczliwa oglądałam ślubne wojny i na koniec jest tekst o ciąży no i już świczki w oczach

chyba trzeba iść spać

Stary 2013-09-18, 22:48   #3144
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
zdecydowanie jest ze mną źle znaczy się od kilku dni jestem mega płaczliwa oglądałam ślubne wojny i na koniec jest tekst o ciąży no i już świczki w oczach

chyba trzeba iść spać
Zdecydowanie idź spać dobranoc
Stary 2013-09-19, 00:02   #3145
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
to nieźle musi zarabiać skoro chce tyle odkładać jakbyśmy pracowali razem w pl to by pewnie 2,5 tys łącznie zarobionych pieniędzy wychodziło
Matko To my ponad 2 tys na same opłaty wydajemy

Cytat:
Ja też się nad tym zastanawiam.

A dziś jeszcze się dowiedziałam, że moja dobra koleżanka jest w trzeciej ciąży (ma już dwoje dzieci- syna i córkę). Dodatkowo nasza koleżanka z podstawówki ma już 6-te dziecko, ale niestety każde z innym ojcem i za wesoło to nie ma.
eee to nie tak źle, na każde alimenty to się nazbiera a tak serio, to w sumie jej wybór

Cytat:
No widzisz to zarabiasz tyle co mój mąż, on w granicach 1500-1800 zł. Z czego teraz prawie 700 idzie na opłaty, kredyty... i jak tu myśleć o własnym kącie z taką kasą...
to ja się nie dziwię Waszej decyzji Mój tż zarabia koło 3-4 tys zależy ile godzin pracuje + ja mam jakieś alimenty i zasiłek. Samych opłat mamy ponad 2 tysiące więc wcale jakoś dużo nie zostaje, no ale czekać nie mamy na co. U Was mając tyle lat jechałabym i się nawet nie zastanawiała. Super taki wyjazd. My byśmy teraz nawet ale niestety z dzieckiem to się już nie da

U nas zaczęli grzać nareszcie
Ide spać bo sie zasiedziałam, żeby Was nadrobić.
Jutro znowu wcześnie a jeszcze zebranie po południu w szkole i znowu kasa

Dobranoc
Stary 2013-09-19, 05:50   #3146
Karoloo
<3 <3 <3

DZIEŃ dobry : hi:

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2013-09-19, 06:25   #3147
Juliette25
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ktoś dziś testuje?
Stary 2013-09-19, 06:30   #3148
fifi88osw
Raczkowanie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Dobry dzien

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 06:39   #3149
Juliette25
Zakorzenienie

Mam problem z linkiem, pomoże ktoś?
Chciałam sobie utworzyć 'suwak' z babyastrology ale wklejając go w podpisie wyskakuje mi, że tekst nie może zawierać 600 znaków włączywszy bbcode.
O co chodzi? Ktoś się na tym zna?
Stary 2013-09-19, 06:48   #3150
Kamel
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Ja dziś kiepsko się czuję, 2 dni temu mały wrócił od teściowej (córka M siostry była chora) zaraziła Go, a On nas

Oboje kichamy, smarkamy itd,tylko, że ja teraz pod kołderką a M poszedł do pracy, współczuję mu.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości