|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
0 | 0% |
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
1 | 1,75% |
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
0 | 0% |
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
16 | 28,07% |
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
1 | 1,75% |
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
29 | 50,88% |
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
1 | 1,75% |
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
8 | 14,04% |
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
lineczka- nie wie, bo w tej ciazy wogole go to nie interesuje. Przynajmniej takie wrazenie odnosze. W kalendarzu mam wpisana, wiec spojrzec na sciane wystarczy. Rozmawialam z nim, widzi, ze kolejna noc spie po 2 godziny i nic. Lece na wizyte, bo sie spoznie...ehh jak po drodze za kierownica nie zasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Rozeznanie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
Cytat:
Zycze w takim razie mozliwosci nadrobienia tego snu przy najblizszej nocy,bo chyba wczesniej sie nie uda, tule Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Tylko nawet mowie nie prosto z mostu nie dziala. Bosh, gdzie ten moj maz sprzed lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy X
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Spokojnie na opis poczekamy. Synuś to fighter i wszystko będzie dobrze ![]() ![]() De - małżon trochę przegiął pałeczkę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek!
Ależ tu się u was dzieje ![]() Co was troszkę nadrobię to zaraz kolejne 10 stron ![]() ![]() Ja już w domku we wtorek mnie puścili, wczoraj miałam cały dzień taką zgagę, aż mi się ciężko oddychało, nic nie pomogło. Dzidzia Gratulacje, śliczny synuś, niech rośnie zdrowo ![]() ![]() I mimo tej okropnej pogody miłego dnia wam życzę! ![]() Wracam do nadrabiania was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zadomowienie
|
dzidzia, odpoczywaj spokojnie i zbieraj siły dla swojego synusia! Oby rósł i rozwijał się prawidłowo i możliwie szybciutko
iskra, ale masz farta. I dlatego też warto chodzić na warsztaty! de, nie wiem co Ci poradzić. Może faktycznie przydałaby się taka potrząsająca mężem rozmowa. Przecież on również jest ojcem Daniela i zaraz następnego maleństwa i nie może zwalać wszystkiego na Ciebie. Obudziłam się, czekam na zakończenie aukcji z kombinezonem. Jak się skończy to idę dalej spać ![]()
![]() |
#638 |
Wtajemniczenie
|
Nie piszcie za dużo mamuśki, bo ja się biorę za sprzątanie. Już nie mogę patrzeć jak pokój zarasta kurzem
#639 |
Raczkowanie
|
Nie cierpię laptopów..
![]() ![]() ![]() ![]() Witam się w nowym wątku. Nie miałam internetu 2 dni a tu taki ruch. Teraz muszę ponadrabiać. Wyłapałam tylko że mamy już 2 dzieciaczków. Dziewczyny gratuluję. Przez ten ruch na wątku ogarnia mnie strach że ja to chyba nie zdążę i nie chodzi o wyprawkę b prawie wszystko jest. Wczoraj zabrałam się za segregację ciuchów które dostałam od siostry po jej 3 chłopakach. Aż się przeraziłam. 6 pudeł po pampersach, część rzeczy musiałam odłożyć a i tak wychodzi że z pajacyków, śpioszków, kaftaników, dresików takich najczęściej używanych mam po 20 szt. Oprócz tego różnego rodzaju spodnie, sweterki, buty, skarpetki, dosłownie wszystko...a ja jeszcze kilka rzeczy dokupiłam... ![]() TŻ jak to zobaczył to stwierdził że już nic mi nie pozwoli kupić bo mnie prawie nie było widać zza tej góry ciuchów. ![]() Brakuje nam tylko kosmetyków, pampersów i chusteczek i jakiś tam drobnych rzeczy dla mnie. Posegregowałam wszystko...a teraz czeka mnie jeszcze pranie, tylko jest mały problem bo nie wiem kiedy mam to zrobić. Wszytko czeka w pudłach bo nie mam miejsca na to, a przeprowadzka za ok 2 tyg. ![]() ![]() I do tego jeszcze mały remont ![]() ![]() Jak skończymy to może być koniec października. Chyba dopadła mnie świadomość upływającego czasu... ![]() No i witamy się w 31 tyg. Poza tym gratuluje wszystkim wizyt i lecę nadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#640 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Brzuszki
![]() Cytat:
![]() Opisem porodu się nie przejmuj, nawet do grudnia poczekamy, więc na razie regeneruj siły i i myśl pozytywnie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Iskra ty farciaroooooooooooooooooo ![]() ![]() Zuzziak nasze dzieci na tym etapie ważyły tyle samo ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Ania ![]() ![]() ![]() Iloneczka dobrze że jesteś już w domku, odpoczywaj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
Jeeee
![]() ![]() ![]() O taki: http://allegro.pl/show_item.php?item=3553646649 Sprzedająca jest z Wrocławia także mam nadzieję, że nie będie problemu z odbiorem osobistym ![]()
#642 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#643 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to nie ciekawie z tym praniem ciuszków, a przypomnij na kiedy masz termin? Cytat:
![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-09-19 o 07:55 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
![]() Coś podobnego kupiłam małej na wyjście ![]() Ania - ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy
A mnie od samego rana naszło na poezję śpiewaną i słucham Antoniny Krzysztoń a Agacie w to mi graj...skacze po brzuchu....
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Zaraz przyniosa mi Jasia wiec pisze na szybko ![]() ![]() Dzidzia gratuluje po raz kolejny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy
Kombinezon jest śliczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze że czujecie się dobrze! ![]() wzięłam się za oglądanie wtorkowego odcinka Kuby ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-09-19 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Raczkowanie
|
Ja ma termin na 28 listopada ale ze względu na oczy lekarz stwierdził że kilka dni wcześniej a nawet tydzień zrobimy cc
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja uciekam do Szczecina nie piszcie za dużo co bym zdąrzyła Was nadrobić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Też tak myślę zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Apropo ktoras sie pytala czy krwawie. Tak ale jest tego niewiele
![]() Chcialam takze dodac ze mam najwspanialszego meza na swiecie, wykapal mnie wczoraj, zadbal o mnie bo wygladalam tragicznie po czym stwierdzil ze jeszcze bardziej mnie kocha i nie wyobraza sobie zycia beze mnie i Jasia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
dobra a ja się biorę za przemeblowanie bo dzisiaj pozbywamy się ściany i muszę trochę poupychać rzeczy nie wiem gdzie
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- RYBA A ty jak się czujesz? masz juz te leki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aa i za kazdym razem kiedy widze maluszka albo o nim pisze czy opowiadam to rycze z radosci... teraz rowniez ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powolutku i synuś załapie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i panawiam pytanie ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Kyte udanych zakupów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Wtajemniczenie
|
Posprzątane
![]() ![]() Dzisiaj czekam na kuriera, wreszcie z tymi naklejkami dotrze ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Rybko jak dzisiaj się czujesz????
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.